A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kis Hédinek boldogságos születésnapot kívánok! :D

Bond!
Köszi a linket, félreteszem a kevésbé munkás időszakra (ha van egyáltalán ilyen...)! :D

Kép
katy76

kispiskóta!
vácdukán veszünk telket.

senki nem tudja hol tudom megnézni a grace klinika utsó 2 részét?

lois!
biztos nem lesz semmi komolyabb teapával....
de azért nem semmik ezek az anyajegyek.

Kép
Kép
csibe83

kispocok???

Kép
Kép
csibe83

Sziaszttok!

Ma egész nap barátnőztünk 8) , úgyhogy ma se leszek szószátyár :oops: .

Alvás:
Az alvásspec. azt mondta a barátnőméknek, hogy 4 után már nem kezdődhet alvás! Ha mégsem tudjátok ébren tartani őket, akkor max. fél óra! És az lesz a megoldás, hogy a délelőttit szp fokozatosan át kell csúsztatni ebéd utánra, és aakkor már csak napi egy alvás lesz. ez ebben a korban normális! kinél előbb, kinél később :wink: . Mindig negyed órákkal csúsztassátok az alvást, ahhoz igazítva az étkezéseket! Most már +/- fél-1 órákat simán kibírnak :wink: . Ez is egy folyamat, majd szépen rendeződik :wink: .

TiKE!

HÉDiNE BoLDoGSÁGOSAT :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lois!

Apajegy :shock: :( :( :( . Hála Istennek, hogy időben :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vagyok, vagyok, olvasok, csak vacakol a gépem :twisted: így nem írok, csak:

Tike,
Hédinek nagyon boldogat :lol:

Lois,
nyuginyugi, nem lesz gond!

KépKép

KépKép
kispocok13

GYEREKSZÁJ -
MOST KAPTAM EZEKET

"Hat hónapos terhes voltam a második gyerekemmel, amikor lányommal elmentünk egy kicsit vásárolni. Bementünk egy baba-mama boltba is, hogy szoknyát vegyünk nekem. A gyerek egy ideig nézte, ahogy a tükörben sürgölődöm, majd megjegyezte:
- Nagyon kövér vagy, anya.
Kedvesen elmagyaráztam neki, amit úgyis tudott, hogy egy kisbaba van a pocimban, attól látszik nagynak. Erre pikírten hozzátette:
- És a popsidban mi van?

Vendégségbe készültünk a férjemmel, és kislányunk érdeklődve nézte, ahogy apja felveszi a szmokingját:
- Apa, ezt a ruhát nem kellene felvenned! - szólalt meg.
- Miért nem, kicsim? - kérdezte a férjem.
- Tudod, másnap reggel mindig fáj tőle a fejed!

Ágyba dugtam a három és ötéves lányaimat. Átöltöztem egy régi
melegítőalsóba és kinyúlt pólóba, majd bementem a fürdőszobába hajat mosni.
Még ott is hallottam, hogy veszekednek. Egy ideig hallgattam, majd
törölközőt csavartam a fejemre, berontottam a szobájukba és leordítottam őket. Útban visszafelé még hallottam, ahogy a hároméves megkérdezi nővérét:
- Te Réka, ez meg ki volt?

Adtam kislányomnak egy régi kulcsot játszani.
- És hol az ajtó, amit nyitni lehet vele? - kérdezte.
Azt feletem, hogy fogalmam sincs.
Ő csodálkozva végigmért, és megjegyezte:
- A kulcsot szokták elveszíteni, nem az ajtót.

Fiatal kolléganőm húga még óvodás volt, amikor a tűzoltóság oktatást tartott az oviban. A bemutató után a tűzoltó feltette a következő kérdést:
- Gyerekek, mit csináltok, ha ég a kabátotok?
Megszólalt az egyik kisfiú:
- Nem veszem fel!

Valamelyik nap ebéd után az apám elment fogat mosni, és a kisfiam is vele tartott. Miután látta, hogy a nagyapja kiveszi a felső fogsorát és megmossa, majd ugyanezt teszi az alsó fogsorával, azt kérdezte:
- Nagyapa, a nyelvedet is ki tudod venni?

Négyéves unokaöcsém, Feri szép rajzot készített a nagymamájának, és nagyon szerette volna megmutatni neki. Mivel a fürdőszoba ajtaja nyitva volt, Feri benyitott - éppen akkor, amikor a nagyi csuromvizesen, anyaszült meztelenül kilépett a zuhany alól.
A kisfiú végigmérte, majd tárgyilagosan megállapította:
- Nagyi, szemüvegben jobban nézel ki!"

Kép
Kép
csibe83

jövőhéten akkor mikor lészen a tali???

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

ezek cukik voltak :-)

Tali most akkor babás vagy csajos lesz egyáltalán?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok,

mndenhol olyan "remek" idő van, mint nálunk? Égszakadás-földindulás megint...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Szép időnk van :twisted:

Dodi! Az a gáz,hogyha 3-kor is alszik el és csak fél 4-ig alszik mondjuk,akkor sem fekszik le 9-nél előbb. Egyszerűen nem fárad el annyira,hogy le tudjuk őt rakni modjuk fél 9-kor. A délelőtti alvást meg próbáltam már kitolni,de azzal meg az a baj,hogy ha nagyon fáradt,akkor nem ebédel rendesen- amúgy sem :oops: ,de akkor pláne. Így egyelőre marad a szokásos 10-fél11-es alvás,így is már kitolódott,mert nem olyan rég még 9-kor aludt vissza :lol:

Katy! Ezek a receptek nagyon jók,meg fogom én is csinálni :lol:

Lois! Apa baja :cry:

Tali: nekem a jövő héten elvileg a szerda kivételével jó,ha pont akkorra esik,amikor találkozom a barátnőmmel,akinek szeintén babája van,legfejebb elviszem őt is,ha nem baj :wink: De most akkor babás vagy mamás tali legyen??

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

félve kérdezem: babás tali a Kopaszi gáton? :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Alvás: Nimród is ilyenkor alszik délelőtt, csak délután nem jellemző hogy igényli a másik alvást már. Ha látom hogy nagyon fáradt már, összebújunk kicsit az ölemben, vagy elviszem sétálni, így kibírja estig: 7körül vacsi, utána fürdés, 8-fél9 kor már ágyban van.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, mostanában ( a héten) ő is jóval korábban álmos, szerintem emiatt a b@zi idő miatt ( már most is majd' leragad a szeme...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! Kopaszi gátban benne vagyok!! Nézzük az időjárást és majd eldöntjük,elvileg jövő hétre újra meleget mond :wink:

Alvás: az a "baj",hogy mostanában megint bealszik a babakocsiban,így nekem nem jön be a nem hagyom aludni taktika,pedig jó lenne,ha legkésőbb fél 9kor aludna :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Megnézetm gyorsan a koponyeg.hu-t,hérfő,kedd és szerda még jó,aztán záporos idő jön

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Alvás:

Kopp-kopp, nálunk már flottul működik minden. :lol:
7-8 között kel, 12-15ig alszik, aztán 20-21 között fekszik.
Délutáni alvás előtt és esti alvás előtt is mesélek neki. Imádja. Aztán be az ágyba puszi simi és ott hagyom. 5-20 perc között elalszik. Sokszor még játszik a kiságyában. És érdekes, de mikor felkel akkor is az az első hogy játszik az ágyban. Van egy krokodilja. Imádja. Van hogy fel kel és én csak 15 perc után megyek be és vigyorog. Szal Hál Istennek ez nálunk rendbe van. Nem úgy mint a kaja :twisted: Ebédre mini adagokat eszik, de este bepótolja. Mondjuk nem aggódom, nem lehet mindig 400-at enni :lol:

ÉSS, egyre többet járunk! Már képes eljutni bárhova, persze ha fontos akkor lecsapja magát és mászik :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi,

akkor kedd a talira?

Alvás: jó, hogy okoskodtam... Probaltam lerakni, fél óra után feladtam... Most épp karajra bontja a gyerekszobát, pakol a drága :-)

Ronmay,

nagyon ügyesek vagytok! (mondjuk nem is vártam mást)
Nimród is sokáig elvan szerencsére ébredés után ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Tali.
Nekem mindegy, hogy milyen, bár most a babók vannak soron :roll: . Nekik is jár a bandázás :lol: . Hó végén meg összehozunk egy mamisat :wink: .
Amúgy tényleg nem lenne rossz vmi játszóház (ha nem Kopaszi-gát), mert Botond egyre lelkesebben veti rá magát az ismeretlen játékokra :lol: .

Fogacskák:
Mindig elfelejtem mondani: Botondnak 12 foga van :shock: :D :D . Vagyis már 4 örlője tört át, 3 teljesen :wink: . Mindez Bulgáriáben kezdődött, szóval vlsz. többek között emiatt is aludt rosszul a drágám :( .

Jajmégmitakartam :roll: .

Ja, képzeljétek, rájöttem, hogy én már voltam a Marzanoban :lol: . Csak a Kossuth térnél (Dorottya utca?), még terhesen. 37 hetes voltam, és délután rendszeres fájásaim kezdődtek. Egyre sűrűsödtek, ezért este úgy döntöttünk (a dokimmal közösen), hogy nézzünk rá. Bementünk, akkor volt, hogy még a szülésznő szeme is kerekedett, hogy a gép már "kiakadt", olyan erős összehúzódásom volt, de szemem se rebbent 8) :lol: . (Ebből látszik, mi a különbség a szülési fájdalom, és a jóslófájások között!)
Közben hívta apát egy barátja, hogy mennek a Marzanoba, nem megyünk-e. Apa mondta hol vagyunk, nem megyünk. Én viszont felkaptam a fejem a kaja plusz társasági élet lehetőségére (ki akartam használni a maradék időt :lol: ), azért gyorsan feldobtam egy kis sminket (anyu épp ügyelt, és volt nála 8) ), meg rendbeszedtem a hajam, de melegítőben voltam, így erősen vacilláltam, hogy menjünk-e :roll: . Deaztán úgy voltam vele, hogy 9 hónapos terhes vagyok, az égvilágon senki nem fog megszólni :twisted: . Szóval így ettünk a Marzanoban, és úgy emlékszem tényleg finom volt a kaja, de inkább az maradt meg bennem, hogy 5-10 percenként néhány másodpercre megkukultam, mert a fájások nem szüntek persze :? .Szóval olyan voltam, mint a filmekben: bla-bla-blablabla-bla....(hu-hu-hu-hu)...bla-bla-blablabla....(hu-hu-hu)...blablabla :lol: :lol: :lol: .

Erről jut eszembe: a srác, akivel akkor voltunk, Freire Szilvi legújabb barátja, az ő nevét (Szabi) tetováltatta a csípőjére kb. 3 hónap járás után :shock: . Ráadásul Szilvi már az előző pasijánál is azt hitte, hogy az élete szerelme, sőt, az azt megelőzőnél is ezt hírdette :roll: . Ki tudja, talán tényleg Szabi a nagy ő (amúgy simán lehet, mert olyan "nagy ő" típus), de akkor sem tetováltatok a s*ggemre férfinevet ennyi idő után, nem? :roll:
Sőt én mondtam apának, hogy sorry, de sose fogom az övét, max. 50 év házasság után :twisted: :lol: . De nem azért, mert ne remélném, hogy örökre együtt leszünk (de ez sem garancia :( ), hanem mert sztem gáz neveket varratni magunkra :roll: :oops: .
Már írtam, hogy én max. a gyerekeim nevét iratnám arámiul, de azóta ez elcsépelt lett :? . De azért nem tettem le róla :wink: .

(Apa Depeche Mode-ot hallgat. Tiszta depis leszek tőle :? . Depiche mode :lol: :lol: :lol: . És hangosan énekli is, de cuki :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Akkor megnézhetnénk az Új Buda centerben lévő játszóházat,az amúgy is közel van a Kopaszihoz,így akár mindkét helyre is mehetünk :lol:

Ronmay! Ügyik vagytok! Szerencsére Lili is jókedvűen ébred,neki egy Minnie mouse-a van,azt "gyilkolja",amikor felkel :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Lili sem szenved a formabedobóval a megfelelő helyre illeszteni a tárgyakat,felül bedobja és csá! Van eszük :lol:

Ronmay! Roló mostmár eszi amit te főzöl vagy csak az üvegest még mindig?

Kértem a Kolpingtól egy ajánlatot szilveszterre,tudtam,hogy nem olcsó,de erre nem számítottam azért... 272 ezer Ft 4 éjszaka. 3 éjszakás csomagajánlatuk nincsen. Még körbenézünk,mert Ausztriába lehet,hogy olcsóbban tudunk menni,de lehet,hogy marad ez.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

loislane!

Sajnálom! :( Jó, hogy időben lekapták, és nem kell foglalkozni vele később sem. :)

tike!

Én is kaptam már bele anyajegybe. Kurv@ sz@r egy érzés, az biztos. :roll: :roll: :x :x :x
Nemsokára megyek én is bőrgyógyászhoz, mert ez a meleg most mintha valahogy jobban megviselte volna ezeket a rücskeimet. :roll: :? Nekem rengeteg van, kiállóból is akad. Ilyenkor tetőtől talpig ruha le, és négyzetcentiméterenként kukucska, vagy hogy zajlik egy ilyen vizsgálat? :roll:

kispiskóta!

Visszakaptam a testem: :lol: :lol: :lol:

boo!

OEP-et megkérdezed esetleg, hogy nálunk van-e a papír, vagy most már tök mindegy?

Örülök a melltartódnak. :) Ennél jobban már csak a sajátomnak örülnék. :roll: :? :?

Most a gyerekeknél az előny, aztán majd megint a mamák jönnek a hogylegyen kérdéskörben. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

csibe83!

A negyedik a legjobb. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taliban benne vagyok a Kopaszi-gáton. A hétfő kilőve, mert akkor zsír-, és narancsbőrtelenítettetek :oops: :oops: :oops: , a többi nap egyelőre még játszik. A gyereket még nem tudom, de az időpont mindegy. :lol:

kispocok13!

Nem tudom, hogy nálatok mi volt, de ahhoz képest, hogy nem itt volt a központja megállás nélkül(!) dörgött. Én ilyet még nem éltem. :shock: :shock: :shock: Negyed óra után azért már kezdett kissé félelmetes, de méginkább zavaró lenni. :roll: :?
Hugit persze nem zavarta, csapkodhatott itt bármi is, ő mélyen horpasztott. :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay!

Mi az a mini adag ebédre? :?:

(Ahogy elnézem egyre többen vannak "későn" fekvők . :o )

kicsidodi!

Ennyi örlőfog? Az szééééép! :shock: :)

Ééééééééééééééééééssss. Tegnap este azzal töltöttünk 10-15 percet :o , hogy Hugi fel-alá járkált Apa és köztem. Ahogy odaért, már fordult is vissza. Nagyon tetszett neki, sikongatott minden egyes célba érésnél. :lol: :lol: :lol: Apja büszke volt 8), anyja pedig igyekezett nagyon látni, csak kissé homályos volt a szeme. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: 5-6 lépés az már igenis A Világ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

NYuszi

Van hogy igen van hogy nem...de általában enné ha nem b@szom el és már én se eszem meg :lol: Ilyenkor üveges.
DE most, hogy délelőtt játszótér van, nincs időm főzni, így rendelek kaját. Azt általában megeszi.

Bond

Mini adag:
Normál kajáknál nem tudom lemérni..üvegesnél egy 160gr-os..de van hogy 140-et eszik belőle.
ESte viszont sokat eszik 19órakkor...de ő utána reggelig már semmit se.
Régen idegesített hogy ebédre ilyen keveset eszik, de mára már leszarom :lol: ennyit kíván a szervezete.
A 40 fokos hőségben pl. egész nap csak gyümit evett, estére is, semmi mást nem volt hajlandó fogyasztani. Mondjuk nálunk még most is óriási a gyümölcs fogyasztást, és utálja ha felkockázom. Ő az almát és a barackot is fogja és harapja :arrow: így tiszta dzsúz minden :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Ezt Roló is imádja!! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Édesek vagytok lányok, köszönöm a kedves szavakat. Tudom ám hogy nem lesz baj, de azért elég nyomasztó érzés volt. De már megráztam magam és túl vagyok rajta.
Nem anyajegy volt, csak valami odanőtt sokáig ártatlannak tűnő valami. Olyan volt, mintha csak nagyon száraz lenne ott a bőre.
Na nem is ragozom tovább, tegnap is voltunk dokinál, azt mondták így is 100 évig fog élni :roll:

Tali :arrow: Hétfő (végre moziba megyünk :wink:), kedd ( egy hónapja van időpontom kozmetikushoz), és valszeg szerda sem jó nekem, és a péntek sem. Szóval ne hozzám igazítsátok a dátumot :oops:

Boo!

Mondtam neked hogy mi is vért izzadtunk az okmányirodán a fényképért, gondolom nálatok is hasonló idióta volt, mint aki nálunk. Itt végül a Drágám csinálta meg a képet, mert a nő teljesen antitalentum volt.
Én tudod hol vettem utoljára jó melltartót?? A Tescoban kérlek, 2 db 2900.- és nagyon szépek, egy rózsaszín és egy barna. Egy bibije volt, hogy fix a pántja, de azt már átvarrattam. Rám az ég világon sehol sem lehet jó melltartót venni, szóval örültem mint majom a farkának. (85 D. Ez most megint olyan mintha valami csöcsgép lennék, pedig nagyon nem :oops: )

Czigka!

Bende képek nagyon édesek, pelustortás kálváriát nem nagyon értettem, pedig istibizi próbáltam kisilabizálni :oops:

Kispiskóta!
Így ismeretlenül is :arrow: Nagyon szép a nagyfiad, méretei igazán impozánsak :D
Tesódról is szoktam régen olvasni máshol, de már rég nem, Lőrincbaba is ilyen nagyfiú lett??

Alvás :arrow: Nálunk káosz van azt kell hogy mondjam, nagyon sokat alszik, ma fél 9-kor kelt, de 3/4 10-kor visszaaludt majdnem délig, és már megint alszik. A délutánt már kibekkeljük egy ideje.

Nyuszi!

Mi ezért nem nagyon sétálunk már délután, mert bealszik. Nem nagy gáz akkor sem ha mégis, mert este azért alszik úgy is (nem korán amúgy sem 9-10 között).
Kolping :arrow: Szilveszter mindenhova drága, Kolping meg alapból is az. Másik topikban is épp most téma, szeptemberre pl.- tök jó akció van, 4 nap 2 felnőtt két gyerek 128 e talán. (már persze ez ssak ide számít jó árnak, mert azért így se olcsó)

Dodi!
Pont tegnap mondta C. ezt a Sebestyén ill. Szabi + én dolgot, annyira nyomiiiiiiii :shock:

Boo!

Depeche Mode-tól én is eret vágok, na meg a Metallicától is :oops:
Viszont életem egyik legjobb koncertje egy Boban Markovics buli volt :lol: :lol: :lol:

Basszus megint annyira dörög, mint állat, kutya totál befosott.... Zéténynél még csend van pedig nyitva az ablak :shock: MOndjuk hajnalban sem zavarta pedig nagggyon durva volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Kakukktojás jelentkezik, nagyon szeretem a Depeche-t és Ákost is. :wink:

Alvás: Bende is kezd áttérni az egyszeri alvásra ebéd után. Még van olyan, hogy 10 körül alszik egy fél órát, de ez ritka. Ésss a cicizés elhagyását követően elkezdte átaludni az éjszakát a saját ágyában, no ezt nem hittem volna, hogy eljön. Így a testem után a ágyunkat is visszakaptuk.

Evés: Én leálltam a bébikajával-olyan menyiségeket termelt belőle, hogy csak lestem. Anyagilag egy kissé húzós volt (merthogy egy időben csak azt ette).

Lois, köszi. Lőrinc is nagyobbacska baba. 10 hónapos és 10,5 kiló. :lol:
Sajnálom apahátát. A lényeg, hogy minden ok!

kispiskóta

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:03-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!

270.000?!?!?! :shock: :evil:
Mi 3 napot voltunk 60-ért, oké, hogy kedvezménnyel, de hát akkor is csak 100 körül lett volna! Nem hittem, hogy ennyit dob az ünnep :? ! Annyit ne adjatok érte, nem éri meg :roll: .

Mi tavaly Nyíregyházán 29.000-ért voltunk 3 napot, 3*-os szállodában, félpanzióval!!!! Igaz, hogy a szálloda nem vmi modern, sőőt :lol: , de a kaja űberfinom volt (az ottani John bull pubban járt a vacsi :wink: ). Azért az az egy nulla nem mindegy :roll: .

Ha viszont szántok rá ennyi pénzt, akkor inkább külföld! Ennyiért már Párizsban szilvesztereztek :lol: !

Bond!

5-6 lépés bizony a világ :wink: ! Gratulálok :D !
Amikor mi ezt csináltuk/juk Botonddal, annyira bepörög, meg úgy röhög, hogy a 3. kör után már csak röhögve esik-kel :lol: :lol: :lol: .

Melltartó:
Sztem nyertem: Lángosért mentem szombaton a veresi piacra ( a világ legjobb lángosát lehet kapni, füstölt trappistával. Nnnnyamiii. ), na és akkor szúrtam ki egy vajszínű melltartót, mert olyan árnyalatút régóta kerestem. A fanzonja nem is volt fontos. viszont annyira csúcszsuperjó, hogy azóta vettem egy feketét is, és gyönyörűek, kényelmesek, és van bennük cicim, pedig kevés a szivacs :shock: :D :D .
650 forint volt!!!!!!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Lois!

De, csöcsgép vagy :twisted: :lol: :lol: . Én pont ekkorát hordtam tinikoromban, és akkor bazinagy, és gyönyörű melleim voltak :cry: .

Czigka!

Te kérdeztél tőlem, és nem válaszoltam?!?!?!?!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock:
Húúúúúbaszki ne haragúúúúúúúdj!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Biztos, hogy nem felejtettelek el, egyszerűen nem olvastam! Voltak mostanában napok, mikor nem nagyon olvastam, biztos kimaradt, bocsánat!

Persze, kérdezz nyugodtan, bármit :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispiskóta!
Akkor unokaöcsi sem pici cseppet sem, nagybabás család :D

Czigka!

Jól van nem fárasztalak a pelussztorival :wink:
Formabedobó, nekünk olyan csigás FP van, ami nyitható, szóval ő is ott pakolja, csak akkor dobja a formákba, ha terelgetem.

Boo!
Na muti a hajadat :D Hazautadra mit is mondjak :arrow: jellemző :lol: Én az új hajammal múlt pénteken a koncerten annyira megáztam, hogy frankón még a bugyimból is csavarni lehetett a vizet.

Dodi!
60 e?? Az nagyon jó ár. Én is ma közöltem Drágámmal, hogy menni fogunk majd szezonon kívül, tudomásul vette :twisted:
Nem is vagyok csöcsgép :oops: :oops: :oops: Nekem komolyan nem nagyok, csak olyan spéci formája van, hogy ekkora kell rá. Ennek a méretnek a legtöbb fazonja nem jó amúgy rám, mert a kosár jó csak, benne az anyag sok, szóval ha találok valamit magamra boldog vagyok. Nem nagyon hordtam korábban melltartót, szóval jelentősége nem nagyon volt. Vettem ebből az említett fazonból 75 DD-set, az bezzeg kicsi :?

Csibe!

Mi anno júniusban indítottuk el a hitelt, és szeptemberben kezdett csorogni a zsé, szóval ülnek rajta rendesen, reklámok ide vagy oda :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

aztaaaa, Botond rendesen belehúzott a fognövesztésbe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Marzano nem csoda, hogy nem maradt meg, gondolom nem a kajára koncentráltál :? :? :?

Depeche Mode - még régen imádtam, most már csak nosztalgikusan hallgatom... de a Metallica-t szeretem...

Boo,

formabepakolás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira édesek, én is mindíg ledöbbenek ha valami új produkcióval áll elő - és párásak lesznek a szemeim, és megölelgetem-megdícsérgetem :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, erről a séróról mostazonnal rakjál fel képet!!!!!!!

BKV: hú, én is nézek nagy szemekkel ám amikor néha "szerencsém" van hozzá, ugyanis az elmúlt kb 5-6 évben úrilányosan vagy céges autóval vagy taxival közlekedtem, így az a pár 7-es buszozás az elmúlt egy évben rendesen visszarángatott a valóságba.

Bond,

itt is dörgött állandóan, durva volt! Nimróddal néztük az esőt, és viharmondókát is mondtunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi futása :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ronmay,

honnan rendelsz? (keresek valami pénztárcabarát megoldást, régen Gastroyalt ettem, pár hónapja főzök vagy eszem amit találok itthon de néha kellene valami más is)

Barackharapás nálunk is nagy sláger! Utána fogom és megy a zuhany alá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (illetve jó időben a teraszon a felfújható pancsolójában csutakoltam le)

Nyuszi,

ennyiért elmehettek Egyiptomba egy hétre...

Dodi,

tuti nyertél a 650 Ft-al :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Czigka már kb 3x kérdezett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk az óriás röhögés akkor van, mikor Apa a lábával csikizi Nimródot :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, és ma szabályosan röhögött azon hogy röhögök... egy idő után már azt is elfelejtette hogy min nevetek, csak ült az etetőszékben, és dőlt a nevetéstől! Zabálni való volt :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja tényleg,
Dodi!
Mennyi fog :shock: :shock: :shock: Nekünk 6-nál szerintem sose lesz több :oops:

Pocok!
Én kedvelem mindkettőt, vagyis mindhármat mert az Ákost is szeretem, de attól még az első kettő depis :D
Zétény is nagyonnagyon csikis, végén már annyira röhög, hogy kész vagyok tőle teljesen :lol:

Na én már kalkuláltam is egyet a Kolpingba őszre :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tali :arrow: Halkan mondom, de talán a szerda nekünk mégis jó lenne... :roll: De persze miattunk ne menjen a varia, mert hátha mégsem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

Szegény Czigka már kb 3x kérdezett...
Pssszt, ne mááááár :twisted: :lol: ! Így is nagyon kellemetlenül érzem magam :oops: :oops: :oops: .

Lois!

Nekünk 6-nál szerintem sose lesz több
Fogadunk? :roll:
:twisted: :lol: :lol:

Kolping, mennyi?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Nagyjából 103 e, adóval együtt. Hosszú hétvége, 4 nap 3 éj.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:04-kor.
Vendég

Vagyis 105, nem számoltam a hétvégi felárat.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!

Ez a dac-korszakos cikk valójában nem szól semmiről :roll: :? . Írtak is valamit, meg nem is :? . Az a tanácsuk a dackorszakra, hogy a megfelelő arányban engedjünk és tiltsunk. Na, ezzel pont kitörölhetem :twisted: :lol: . Ez olyan, mint mikor a kezdő háziasszonyak azt mondod, hogy "csak gyorsan behabarod, és ízlés szerint fűszerezed" :twisted: :lol: :lol: . Én azt szeretem, ha konkrétum van! Persze, nem lehet minden gyereket egy kalap alá venni, de azért is szeretem a Suttogót, mert konkrétan megmondja mit csinálj, ha ez meg az van, mégis (nálunk) működik :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Járáshoz gratula :D
Bőrgyógyász :arrow: Ha még van szopi addig nem érdemes nézegetni, legalábbis engem tegnap lepattintott az enyém. Mondtam neki, hogy már a végét járjuk, így októberben maradtunk :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kicsidodi! :)

A cikk "lényege" szerintem a következetességre való figyelmeztetés. :roll: Amit mindenki kívülről fúj álmában felkeltve is, de kivitelezni aaaz már megint más kérdés. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi,

jólvanna, bocs, tartom a pofám :lol: :lol: :lol:

Lois,

Kolpingba csak így érdemes menni, ha egyáltalán.
Biztos tuti meg minden (emlékszem, Dodi mennyire kész volt tőle) de basszus, nem hiszem el hogy csak ez az egy ilyen hotel van... ha csak másra nem is gondolok, Ausztria tele van ilyenekkel, és nem hiszem hogy drágább lenne mint ez.

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:04-kor.
Vendég

Czigka,

jóóóó, túloztam, kétszer kérdezted...

Apa és az anyajegy + szűlés - ez nagyonnagyon aranyos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

van Petrának szandija már?

KépKép

KépKép
kispocok13

loislane! :)

A szopi inkább már csak nyammogás, összebújás jellegű.

Hogy zajlik egy ilyen vizsgálat csupa anyajeggyel? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Pocok!
Nekem sok ismerősöm járja az összes hazai wellnesst mint a meszes. Dicsérnek sokat, meg sokat nem. Ettől mindenki el van hasalva, meg szuperlatívuszokban áradozik, hogy gyerekkel ennél csúcs-szuperebb nincs. Főleg ha már menőmanók.
Őszintén szólva én 4 napért ezt nem sokallom :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

czigka! :)

Apa anyajegye: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond,

nekem jött a bőrgyógyásznéni és bugyira vetkőzve végignézte az anyajegyeimet a világítósizé célszerszámával.

(nekem is asszem le kellene vetetnem egyet :arrow: kiálló, és kb 1 hónapja Kicsifiam beleszerelmesedett, szopi közben birizgálja, morzsolgatja... pedig úgy szeretem, kis koromban anyu mindíg azt mondta, az lesz a szexepilem :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?