Sziasztok!
Tali.
Nekem mindegy, hogy milyen, bár most a babók vannak soron

. Nekik is jár a bandázás

. Hó végén meg összehozunk egy mamisat

.
Amúgy tényleg nem lenne rossz vmi játszóház (ha nem Kopaszi-gát), mert Botond egyre lelkesebben veti rá magát az ismeretlen játékokra

.
Fogacskák:
Mindig elfelejtem mondani: Botondnak 12 foga van

. Vagyis már 4 örlője tört át, 3 teljesen

. Mindez Bulgáriáben kezdődött, szóval vlsz. többek között emiatt is aludt rosszul a drágám

.
Jajmégmitakartam

.
Ja, képzeljétek, rájöttem, hogy én már voltam a Marzanoban

. Csak a Kossuth térnél (Dorottya utca?), még terhesen. 37 hetes voltam, és délután rendszeres fájásaim kezdődtek. Egyre sűrűsödtek, ezért este úgy döntöttünk (a dokimmal közösen), hogy nézzünk rá. Bementünk, akkor volt, hogy még a szülésznő szeme is kerekedett, hogy a gép már "kiakadt", olyan erős összehúzódásom volt, de szemem se rebbent

. (Ebből látszik, mi a különbség a szülési fájdalom, és a jóslófájások között!)
Közben hívta apát egy barátja, hogy mennek a Marzanoba, nem megyünk-e. Apa mondta hol vagyunk, nem megyünk. Én viszont felkaptam a fejem a kaja plusz társasági élet lehetőségére (ki akartam használni a maradék időt

), azért gyorsan feldobtam egy kis sminket (anyu épp ügyelt, és volt nála

), meg rendbeszedtem a hajam, de melegítőben voltam, így erősen vacilláltam, hogy menjünk-e

. Deaztán úgy voltam vele, hogy 9 hónapos terhes vagyok, az égvilágon senki nem fog megszólni

. Szóval így ettünk a Marzanoban, és úgy emlékszem tényleg finom volt a kaja, de inkább az maradt meg bennem, hogy 5-10 percenként néhány másodpercre megkukultam, mert a fájások nem szüntek persze

.Szóval olyan voltam, mint a filmekben: bla-bla-blablabla-bla....(hu-hu-hu-hu)...bla-bla-blablabla....(hu-hu-hu)...blablabla

.
Erről jut eszembe: a srác, akivel akkor voltunk, Freire Szilvi legújabb barátja, az ő nevét (Szabi) tetováltatta a csípőjére kb. 3 hónap járás után

. Ráadásul Szilvi már az előző pasijánál is azt hitte, hogy az élete szerelme, sőt, az azt megelőzőnél is ezt hírdette

. Ki tudja, talán tényleg Szabi a nagy ő (amúgy simán lehet, mert olyan "nagy ő" típus), de akkor sem tetováltatok a s*ggemre férfinevet ennyi idő után, nem?
Sőt én mondtam apának, hogy sorry, de sose fogom az övét, max. 50 év házasság után

. De nem azért, mert ne remélném, hogy örökre együtt leszünk (de ez sem garancia

), hanem mert sztem gáz neveket varratni magunkra

.
Már írtam, hogy én max. a gyerekeim nevét iratnám arámiul, de azóta ez elcsépelt lett

. De azért nem tettem le róla

.
(Apa Depeche Mode-ot hallgat. Tiszta depis leszek tőle

. Depiche mode

. És hangosan énekli is, de cuki

)