Sírás nem hiszem hogy abba fogom hagyni ma

!!!Ilyen érzékeny vagyok ha rágondolok Lilire elkap a sírás annyira imádom!!!
Szilvás annyira drága ez a kis csaj ha itt lenne le sem tudnám tenni,nagyon szép kis formás baba,cuki nagyon nem csodálom,hogy sírtál én is sírtam volna!!!!
Napsugár hajra remélem neked is jön a bébi!!!
Ircsi a nagylányról a képek hol vannak!!!???
Csillag nagyon cuki a kisfiad azok a grimaszok enni való!!!!
Évi azt hittem már bent maradsz!!!Nah de majd kedden nem messze van már és ha hamarabb meglep akkor úgy is jó!!
Ilus akkor jó sokat mozogtál,takarítás én főzök,mosok ennyi de alig bírok valamit is csinálni,itt nagyon füllett idő van,meleg és el van borulva hasam olyan kemény mint egy kőszikla!!!!!
Katka azt hittem már te is szülsz,vizsgálat nekem szerdán lesz olyan ha addig nem gondolja meg magát a drágám!!!!!
Melisch örülök,hogy jelentkeztél és jól vagytok,ismerős a fulladás,minden két lépés után csak lihegek,most még a fejem is fáj mellé nagyon rossz,nah de remélhetőleg hamar elmúlnak ezek a bajok!!!!
Tina a cipő jó nekem tetszik és amugy is divat most a torna cipő ez pedig hasonló,nah az áráról meg inkább nem is mondok semmit!!!Remélem hamarosan te is jó hírrel jössz,és nem is SZABAD feladni amúgy se tűnik úgy te olyan könnyen feladnád
Woddy az a lényeg már jól vagytok és remélem nem volt nagy gond a szülésnél,remélem a kis Lilim megirigyli a kis druszáját és követi
Barbcsi ma ment délre én is úgy emlékszem,ha meg megszül azt mondta ír Diának,de Vanilla merre lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk nem sokára vendégünk lesz Lili leendő keresztszülei!!!Fáradt vagyok és gyenge ez az idő itt nagyon ramaty a hasam meg nyom fent lent mert olyan kemény ha ülök akkor is nyom hiába ment lejebb!!!