A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Woody
Várjuk a beszámolót!!!
Gratulálok még egyszer neked is!

Puszi...és sok tejcsit kívánok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi...ez muszály volt :D
Olyan zabálnivaló...és látjátok miléyen kis manó fülünk van...ezt valahogy frankón telibetrafáltam (Gergő manó) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody a lényeg hogy minden rendben veletek,várunk majd :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

na megyek... :D
majd még bekukk...remélem ma még sok babáról olvasok :oops: :wink:

Puszikaaaaaaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.08.07 12:43-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nagyon édes!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Jaj, mennyi baba :)

Tisztára feldobódtam :)

CSillag: most mutattsam apinak Gergőt, annyira édes :) jaj, én édes Gergőm is lehetne ilyen :)

Minden babásnak: nagyon gratulálok NEKTEK!!! :) és sok sok tejcsit és jó babázást kívánok!!

Mi még Balcsin, aztán vasárnaptól-péntekig KRK urammal meg kislánnyal, mi növögetünk.

Aki még 2:1-ben van, vigyázzon magára, és remélem 2-3 naponta meg tudom nézni az új híreket!

Tündi: köszike a hír-smt!

PUsssssssssssssssszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Woody, Szilvi35, Claire sok szeretettel gratulálok a kismanókhoz! És sok sok boldogságot, egészséget nektek!

Szilvás! Nem semmi gyors szülésed volt, még jó, hogy beértetek a kórházba. (De azért én is ilyesmiben reménykedem. :-)) )

Csillag! Gergő valami nagyon cukipofa. :-)
Többiek is rakjanak még képet!

Évi! Amnioszkópia, ahogy Ircsi is írta, nem olyan vészes. Egy csövön keresztül bekukucskálnak, és megnézik tiszta e a magzatvíz. Nem túl kellemes, de engem megnyugtat, hogy minden rendben a babával. Ma is átestem egy ilyenen.

Én úgy emlékszem, hogy Barbcsi írta, hogy ma délben megy a kórházba, és nem fog tudni jelentkezni onnan. Szóval szerintem már az osztályon van.

Kakikifolyás, nekem anno Bogival sohasem volt ilyen gond. Szoba közepéig elérő, meg engem telibe találó kaki, az viszont annál többször. :-))

Ilus, Nagyon klassz a pocakmontázs.

sziasztok,

Katka
KépKép
katka77

Aki egyedül érezné magát a szopis-gondokkal: fel a fejjel!!!

Egy újszülött kékbálna napi 200 liter anyatejet fogyaszt. A bálnamama addig szoptatja kicsinyét, míg annak testhossza 6 méterről 15 méterre növekszik.

Kép
xtina75

Gyönyörűek a csemeték! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gratulálok a kis csöppségekhez! :-)

Ma reggel óta én is elég furcsa dolgokat érzek odalent: szúrás, nyomás, feszülés...stb. Eddig ilyen nem volt.
Hátha elindul végre valami...
napsugar1123

Sírás nem hiszem hogy abba fogom hagyni ma :lol: :lol: :lol: !!!Ilyen érzékeny vagyok ha rágondolok Lilire elkap a sírás annyira imádom!!!

Szilvás annyira drága ez a kis csaj ha itt lenne le sem tudnám tenni,nagyon szép kis formás baba,cuki nagyon nem csodálom,hogy sírtál én is sírtam volna!!!!

Napsugár hajra remélem neked is jön a bébi!!!

Ircsi a nagylányról a képek hol vannak!!!???

Csillag nagyon cuki a kisfiad azok a grimaszok enni való!!!!

Évi azt hittem már bent maradsz!!!Nah de majd kedden nem messze van már és ha hamarabb meglep akkor úgy is jó!!

Ilus akkor jó sokat mozogtál,takarítás én főzök,mosok ennyi de alig bírok valamit is csinálni,itt nagyon füllett idő van,meleg és el van borulva hasam olyan kemény mint egy kőszikla!!!!!

Katka azt hittem már te is szülsz,vizsgálat nekem szerdán lesz olyan ha addig nem gondolja meg magát a drágám!!!!!

Melisch örülök,hogy jelentkeztél és jól vagytok,ismerős a fulladás,minden két lépés után csak lihegek,most még a fejem is fáj mellé nagyon rossz,nah de remélhetőleg hamar elmúlnak ezek a bajok!!!!

Tina a cipő jó nekem tetszik és amugy is divat most a torna cipő ez pedig hasonló,nah az áráról meg inkább nem is mondok semmit!!!Remélem hamarosan te is jó hírrel jössz,és nem is SZABAD feladni amúgy se tűnik úgy te olyan könnyen feladnád :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Woddy az a lényeg már jól vagytok és remélem nem volt nagy gond a szülésnél,remélem a kis Lilim megirigyli a kis druszáját és követi :wink: :wink: :wink:

Barbcsi ma ment délre én is úgy emlékszem,ha meg megszül azt mondta ír Diának,de Vanilla merre lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekünk nem sokára vendégünk lesz Lili leendő keresztszülei!!!Fáradt vagyok és gyenge ez az idő itt nagyon ramaty a hasam meg nyom fent lent mert olyan kemény ha ülök akkor is nyom hiába ment lejebb!!!

Kép
bévi

Egyszerűen képtelenség visszaolvasni, annyit írtok:)))

Köszönöm a köszöntéseket! Hmmm..a fini tortákat is! Nyami. Vettem ma diab.tortaszeletet 3 db-ot. Apával megfelezzük. Sütöttem r.csirkét, a krumplit héjában megfőztem, megpucoltam, este vacsira pegfuttatom olajon kicsit pirosra. Van a fagyóban húsleves, majd főzök ki hozzá tésztát és kész az ünnepi menü. Görcsölgetek.

Claire, szívből grt!!!Sok boldogságot a Picúrokhoz, sok tejcikét.

Látom, potyognak a babák, csak én könyörgök egyenlőre hiába a miénknek.

babaimádó
Kép
babaimado

Görcsölök, derékfájások...időt még nem tudom..most kezdem mérni...

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi lehet nem lesz ünnepi vacsora mert szülni mész!!!
Drukk nektek!!!!

Elmentek a vendégek és a párom is most már hajnal 4 -ig magam vagyok :? de majd lefoglalom magam valahogy valamivel!!!
Meghozták a szopipárnát amit apája vetetett Lilinek,hát én nem tudom ezen hogy fog feküdni mert van középen egy lyuk és nem tudom úgy össze illeszteni hogy ne legyen lyukas a közepe!!!!
Csak láttam a csajoknak is milyen édesen fekszenek benne a bébik nah majd valahogy belefektetjük Lilit!!!
Többiek vajon ki hol lehet????

Kép
bévi

Rakok fel két képet a párnáról,össze van az egyiken kötve a másikon nincs,de van egy lyuk a közepén ott nem csúszik ki a baba :? ha ráfektetem!
Kép

Kép

Kép
bévi

Jah és azért ezt a mintát választották mert majd Lilinek megmutatjuk ha nagy lesz,hogy az anyukája úgy nézet ki mint a kacsa a jobb sarokban,kedvesek ugye???? :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Sziasztok!

Nahát claire, Nektek is sok szeretettel gratulálok! :D

Évi: hát ööö tegnap lusta disznó voltam, egész délelőtt szinte punnyadtam, így a leveles tészta helyett csak egy paprikás krumplira futotta :? De fejben már összeraktam a receptedet, és ami késik az nem múlik... Ma anyósomnál ettünk, holnap detto (el vagyunk kényeztetve mióta Korinna a pociban van), így jövő hétnél előbb nem sanszos a teszt...
Örülök, hogy NST-n minden rendben volt.

csillag: Gergő nagyon cuki :D

woody: még egyszer gratulálok (engem speciel érdekelne, hogy mi történt, ha gondolod priviben átdobhatod ha lesz időd).

szilvás: nem semmi maratoni szülés :) Ha még tejcsi is van az szuper ;)

bévi: vendégfogadással csak módján, pihengess azért 8)

Mi ma délelőtt pakolásztunk, almás pitét sütöttem, majd 2 órán keresztül bnőm 2 hós babájának vadásztunk Bp-szerte szájpenész elleni homeós bogyót (hiánycikk mostanság). Du babanézőben voltunk másik bnőmnél, most pedig átnézem a kórházi pakkot, közben vacsi majd szunya. Jóslófájásaim vannak szép számmal, néha mensis görcsöcskék is társulnak és szerintem még mindig farfekvésben csücsül a kislányom. Hóóóóóóóóót nyugodt vagyok, valami miatt meggyőződésem (és hát az eddigi babák is alátámasztják ezt kivéve Katust) hogy nem szülünk sokkal a terminus előtt :roll: 18 nap még :oops:
Vendég

bévi: mire leírtam már el is mentek a vendégek :)
Vendég

Csibuc, most a paprikás krumpliról eszembe jutott a kr tészta, és arra vágyom :) :lol:

Kép
xtina75

Tina :wink: :wink: :wink:

A többiek eltűntek vagy mindenki szülni ment,ma ugye a vendégek azok Lili keresztszülei voltak,akik most költöztek múlt héten Gödöllőre,de majd csak két hét múlva jönnek megint haza most a csaj anyukájánál vannak még holnap indulnak vissza,annyira szerette volna látni Lilit :lol: :lol: :lol: a keresztapának 13-án lesz a szülinapja mondta akkor fogok szülni mondtam neki nem kellene péntek 13-án szülni ő is akkor született :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Én családi életet élek. Mostanság 3 pasinak ugrálok :lol: És persze a legkisebb a leghangosabb, ha üres a pocakja :lol:

Közben azért olvasgatok, de ma eljutottam atakarításig is. Igaz részletekben, de megvan.

Woody engem is érdekelne a story amennyiben publikus a dolog :wink:

Csajok most pihenjetek, mert ha meglesz a baba.......na jó ez erős túlzás, én is tudok még így is pihenni, de azért kemény éjjel 3 óránként kelni ( el vagyok már szokva ettől). Áronban egy ébresztőóra van beszerelve. :lol:

királylány

Megjöttünk.
Barbcsinak írtam sms-t,bent van a kórházban de jól vannak,még nem szül,reggel lesz OTT ha az nem jó(de miért ne lenne) indítják,egyébként a 41.hetet megvárják nála.Mindenkit puszil és az új babásoknak gratulál.

Vanilla,Bols...??

Babaimi,görcseid?

Nekem 3/4 7 óta fáj görcsöl erősen,de nincs benne rendszer,azaz először volt kb 6 percenként aztán 4 most vagy 2 percenként de csak belegörcsöl max 10 másodpercre...hányinger,hasmenés is jött. De hát várunk még...volt már ilyen máskor is.

evilany

Vanilla hívott: nst-n fájásai voltak,2 ujjnyira nyitva volt,burokrepesztés után 3 óra alatt megszületett Bence,4 kg 56 cm,tök jól van és vidám a hangja,sétálgat,eszik iszik babázik,mindenkit puszil!!

Gratula nekik!!

Kép

(2 görcs közöttt elég nehezen tudtam vele beszélni :? )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.07 19:11-kor.

evilany

De jó, de jó, de jó!!! Vanilla, gratula!!!!!!!
xtina75

Ma babaeső van :D

Vanilla, gratulálok Nektek is!
Vendég

Vanilla sok boldogságot!

királylány

gratulálunk mi is a sok új babásnak!!!

Évi, lehet, hogy Te jössz ma éjjel... azért, ha már ennyire fájnak a görcsök, csak nem sima jóslóid vannak. vagy!?

drukkolok mindenkinek, aki még egyben van!

sophie27

Vanilla naaaaaaagy gratula Nektek is!

hűűűha! beindultak ám a babák!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
gtunde75

Nemtom...13-17 másodpercesek de 2 percenként...ez nem stimmel,nem?
Most megyek zuhany alá...

evilany

Vanilla de jó gratulálok,hát ez a sok picur!!!
Kezdek irigy lenni :lol: :lol: :lol: sok-sok tejcsit nektek és sok-sok egészséget!!!!!

Évi nah lehet te jössz a következő!!!!Nézd az időt és hátha!!!!Drukkkk!!!

Babaimi is eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbcsi mennek a drukkok nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Hű, csajok, én meg kezdek félni....
Félek a fájdalomtól.... :roll: :roll: :roll:

Nekem csak mozog, azt hiszi bőrön keresztül kell jönni :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Minden elismerésem Vanillának, 4 kg-s gyerek simán :) :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

szerintem mindenki fél!!!

Évi be vagyok kapcsolva éjjel is! jöhet az sms!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Hmmm mintha elmúlt volna :? pont 2 óra alatt...most meg Tomi kiugrik...

evilany

Évi ezek a porontyok sok mindenre képesek!!!!!

Clarika mindenki fél tart,de a fő minden rendbe legyen mi meg majd regenerálódunk úgy is!!!!!!

Kép
bévi

Nekem is a hasfalamon akar kijönni Lili!!!

Kép
bévi

Na nem baj,lepihenek...vicces ez a pocak :?

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Én családi életet élek. Mostanság 3 pasinak ugrálok :lol: És persze a legkisebb a leghangosabb, ha üres a pocakja :lol:
[/color]

Dia, ez aranyos volt! Milyen ügyes vagy, hogy már a házimunkába is belecsapsz... felettem - emlékszem - összecsaptak a hullámok az elején :)

Vanilla, tényleg nagy baba, szuperjó méretekkel! GRATULÁLOK KISFIATOKHOZ!
Nem lehetett egyszerű, stramm kis nő vagy!
Kép

Claire, kétszeres GRATULÁCIÓ IKREITEKNEK!
Azért ez nem semmi, hogy ennyi ideig kitartottál/kitartottak, örülök, hogy mind jól vagytok!
Kép

maccs01

Claire! Dupla gratula nektek! :D

Vanilla nektek is gratula a babócához. Jó nagyra nőtt odabent.

Ma nagyon beindultak a babák, és még nincs vége a napnak.

Babaimi boldog szülinapot. Lehet már kaptál is valakit ajándékba??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Remélem mindenki az igazak álmát alussza!

Woody, Szilvi35, Claire (neked duplán), Vanilla hatalmas gratula a bébikhez. Kívánok sok örömet, boldogságot, jó egészséget és rengeteg tejcsit!

Évi, köszi a hiányolást, de nálam még semmi jele annak, h közeledik a nagy nap.
Lehet, h ma Tomika úgy gondolja megszületik?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nem tudok aludni...felkeltem enni,meg nézelődni,hátha sikerül visszaaludnom,mert már 2 órája forgolódok.,Jól vagyok,nem az a baj..hasam tompán fáj de hát az bakfitty :)
Csináltam a Mikinek egy listát arra az időre míg kórházban leszünk :) csak ilyenek,hogy kinek küldjön képet a babáról,hova töltse fel,gyerekorvos,légzésfigyelős száma...szájbarágós :) Mikor odaért a listában hogy baba hazahozós ruhát behozni akkor "húúúú az hogy is van...?" mondom még csak 2x mutattam meg hogy hova tettem és mit hozz,ha jó idő van,ha rossz idő van...(meg levelet is raktam mellé) nah... :roll:
Ma megyünk 10-re nst-re,aztán hazafelé boltba,Lidl,tesco...ebédelni a kedvenc helyünkön fogunk,búcsúebéd :)mert nem mostanában megyünk megint :) aztán ha minden igaz du.bemegyünk a városba sétálni,jönnek barátnőmék is. Vasalnom kell ma,meg Mikinek porszívóznia,meg kibélelem a gyerek ágyát pelenkázólappal még. Holnap 7-kor OTT,utána kéne főzzek,gondoltam egy töltött paprikát meg egy adag bolognai mártást a Mikinek ínséges időkre,míg nem leszek itthon :) de persze semmi se szentírás,ha nem leszek jól,akkor ezek elmaradnak.
Ja tegnap vettem még a babának egy Mikiegeres pelenkát(Tigrisest akartam de nem volt :( ) meg egy flexibilis hőmérőt,eddig az valahogy elmaradt.

Enikő...csoda ha mindig jókedvem lesz tőle?
Kép

evilany

Kép
szépen alakul,nemde? :)

evilany

Jó reggelt! 2 in 1. Pedig azt hittem....Car du, este és éjszaka volt. 3 körül kezdtem fájni. 4-től figyelgettem. 6-kor 16-17 percesek voltak, majd később 10 percesek. 1/2 10 felé elaludtam. Gondoltam, nem lesz ebből semmi. 11-kor lettek olyan 10 percesek. Hüvelyben olyan fájdalommal, mintha kést szurkálnának bele. Ez ment olyan 1-1/2 2-ig. Közben éjfélkor már vil.barna váladék jött. Inkább barna folyás volt, mint nyák, de szerintem a dugó maradéka lehetett. Később elaludtam és 2-óránként pisiltem, de a görcsök elmúltak. Reggel megyek be a kórházba ctg+méhszáj+magz.víz nézés lesz. Az én dokim ügyel.

Évilány, az utóbbi 2 napban kb. összesen 5 órát aludtam. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Milyen édes Enikő. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Vanilla, hát nem semmi, ekkora baba!!4Szívből gratulálok!

Évilány, figyeld meg, egyszerre fogunk szülni. Mindig hasonlóan zajlanak a napjaink és hasonlók a tünetek is. JA, nekem is volt hányingerem.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi, az nem jó,most kéne pihennünk :( de én se tudok,éjjel álmatlanság,nappal meg túlpörgök :oops:
Nekem ennyire nem volt durva az este,de fájt rendesen,igaz csak 2 órányit,de azt 2 percenként :shock:

evilany

Én hisztis is vagyok és mindenen sírok. Már a saját agyamra megyek.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!!

Én sem tudok aludni, 4 óta fent vagyok. Ittam egy pohár kakaót, azóta meg itt nézelődök.

Évi én összepakoltam a hazahozóst egy táskába, kikészítettem a pelenkázóra :D így apa nem tévesztheti el. Meg minden olyan motyót mellé tettem ami kellhet és "bekérhetem". :D :D

Holnap reggel be kell feküdnom, hát nem vok tőle boldog, de az tuti, hogy már külön jövünk haza. Semmi jele, hogy a manócska magától megindulna, semmi görcs, semmi jósló, néha egy-egy nyilallás, de az eddig is volt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Babaimádó, én azt hittem már babázol :D én is hisztis, sírós vagyok. Tegnap azon sírtam el magam, hogy majd nem merem megfogni a babát, mert olyan pici lesz :roll: :roll: :roll: még jó hogy 2. gyerek :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na lefárasztottam magam,visszabújok az embör mellé hátha jut még pár óra szundi...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?