A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Barbcsi, hajrá!!!!!!!!

Ircsi, Katus meg milyen nagy már! :-) Képzeld, Eni szeme is kezd váladékozni. :-( Azt mondták a koriban, hogy forralt vízzel töröljem. pont. sztem viszont nem javul....:-( dokink szabin, legkésőbb kedden, ha nincs javulás, megkeresem a helyettesítőt szemcseppért... :evil:

Napsugár. A várandósság alatt szuper vérképem volt végig, nem hittek a szemüknek... Most meg... Elkezdtem a maltofert szedni, kicsit jobb a közérzetem már...

Ki lesz a következő babás? :-)

Bendénél nem volt tejem. Most egyelőre van, reméljük, elég lesz... Egy hét alatt ha 15 dkg-ot gyarapszik Eni, akkor jó. Ha nem, akkor majd pótolni kell...

szilvás76

http://felicitasz.blog.hu/2010/01/25/uj ... ore1699287

Ezt most találtam.... nagyon igaz!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi igen tünemények:-))

Szilvás nekem Ircsi mondta a vízet, és nekünk úgy néz ki beválik, de holnap jön a doki nénink aztán kiderül, mit mond:-) Gondolom megkapjuk a beutalókat is a szűrő vizsgálatokra:-) Higgy benne és hízni fog rendesen, hidd el:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik édes Bence nagyon. Áron is így szokott kidőlni ha tele a pocakja.
Anyósod tudja már a nagy hírt? És mit szólt? Tudtam én, hogy a férjed büszke és boldog lesz csak nagyon félt ő maga is és titeket is féltett.

Bévi na ja a fenéken való megülés nem nagyon megy. Eccerűen nem bírom a kupit :lol: Már mondtam a Zuramnak is, hogy jó lesz ha megy dolgozni és nem lesz itthon láb alatt. :lol:

Ma már voltam szabadlábon a Tescoban :lol: Vettem egy -két dolgot és Áron is kapott ruhákat. Nem sokat, mert ilyen időben Bence plüssrugijait simán rá tudom adni. :D

Napsi jó a képed! Csini vagy :)

Áron olyanokat szokott horkantani, mint egy lovacska :lol: Csórikámnak hámlik a bőre, nem győzöm olajozni neki. Szeme kicsit csipás csak, nem váladékozik. A forraltvizes megoldás anno nekünk jó volt, meg most is a kórházban.

Szilvi remélem Eni szeme rendbe jön keddig és nem kell szemcsepp és átmosás sem. Az jó ha van tejcsi.
Ma nekem is többet sikerült lefejnem, de még mindig nem elég. Remélem növekszik a mennyisége mostmár.

Barbi írt: mindenki hiányzik neki :) , reméli, hogy a vizsgálat beindította a dolgokat :D

királylány

Hajrá Barbcsi, remélem hamarosan babázol...

Annyira édesek ezek a gyerkőcök...nagyon szeretnám már a sajátunkat is a kezemben tartani, és sok fényképet mutogatni róla...

Az előbb az apja beszédet tartott neki...ecsetelte, hogy miért is lenne jó, ha már kijönne, reméli, hogy hallgat rá...:)

Én közben kimostam a plüssállatkáinkat, amit régebben eltettem neki, nem sokat hagytunk, de ezek a jobbak...most illatozik mindegyik...:)

Ma megint pakolhatnékom van, meg eddig végig iratokat, papírokat rámolásztam...
Most mindjárt megyek be a kicsiszobába, és átnézem meg jobban elrakom a téli ruhácskákat, mert apa szólt, hogy ott azrt nem csináltam még olyan szép rendet...(pedig az van, csak kis helyre vannak zsúfolva)

Ma hála nem kell főzni, van még kis halászlé (ha éhes lesz Gábor úgyis megeszi, mert nem főzök ma), meg tegnap adott anyósom töltött csirkecombot, max csinálok hozzá köretet, majd azt eszi...én meg nem vagyok anniraéhes, de gyümölcsöket tömöm magamba...

Néha itt vagyok ám, csak apája játszik, és amikor megunta, akkor kicsit pótolom az olvasást...

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvi...barátnőm anyatejet cseppentett a kislánya szemébe, és az rendbehozta neki...

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia
Azért csak óvatosan!!!!!!
Érdemes inkább PIHENNI!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Nekünk nagyon jó volt a fürdetőkrém! Azt kentem Katusra, utána tettem be a vízbe... és néhány nap alatt szép lett a bőre!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia köszi:-)
Anyósom szóhoz se jutott amikor Norbi megmutatta, hogy itt az unokája, persze képen először aztán bejött a kórházba nem mondott semmit, kézbe vette. Örül neki:-)) Azóta már voltunk nála, nagyon oda van. Igen mondtad is, csak nekem akkor rossz volt meg nehezen hittem el amikor mást mutatott. De most happy minden:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia nekünk is hámlik Bence bőre. Én ma bekentem azzal a bőrpuhítóval, úgy néz ki jó rá. Azt írta fel a védőnő, de még mindig nem tudom mire:-) Én arra használom:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok,

azta milyen babaeső volt!!!

Woody, Szilvi35, Claire, Vanilla, gratulálok a babukákhoz mindenkinek!! Jó egészséget, sok tejecskét, gyors felépülést nektek!

Mi még egyben, nálam nyákdugó sehol, kósza keményedések és jónapot. Na jó aludni azt nem tudok napok óta, 4-kor ébredek és visszaaludni nem megy. dokim mától 2 hét szabin...

Tünde,
hát én se szeretnék utolsó lenni, pedig még én is sanszos vagyok erre a címre.... nekem az is fűszerezi a dolgot, hogy szeptember 1-jén a kislányunk fél 8-kor kezdi az iskolát, ha 3 napja szültem ha nem. Apa aznap vidékre kell menjen és a nagyik se érnek majd rá, így engem csak ez frusztrál. Mert a kiírástól várnak 1 hetet, ami nekem 24-e. Aztán zselé, ha akkor sincs semmi, másnap burokrepesztés. Az már 25-e. Meg 3 nap bent, így frissen szülten nem biztos, hogy szerencsés lesz a hajnali időre loholás, egy 6 napos újszülöttel... :? :?

Szilvás,
nagyon gyors szülésed volt! Örülök, hogy már jobban vagy!

Brik,
nagyon drága baba Bence! Tük jó, hogy egyre jobban egymásra tudtok hangolódni!

Csillag,
nagyon édes Gergő-manó!

Ircsi,
milyen nagyot nőtt már Katus! Édes ahogy támasztja az állát!

Tegnap megvolt Ilangom ovis szülinapi bulija, 8 gyerekkel, reggel 8-tól este fél 11-ig voltam talpon, bár a végén már kegyetlenül fájt a derekam és a forgóm. Aztán elaludtam, bár 4 óta fent vagyok.

Megyek teregetni.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bocsánat a boldolásért :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és Barbcsinak, Clárikának, Évinek, Babaiminek mennek a mindenórás drukkjaim.... ha már én ilyen szülni nem akaró vagyok.....

Illetve dehogynem, csak a gyerkőc nem óhajt még kibújni....

Babaimádó,
utólagosan is boldog születésnapot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Áron bőre az A vitaminos kenőcstől csak mégjobban hámlik. Olajat használom, az jó.

Ircsi próbálok pihenni, de 3 pasi mellett nem könnyű mutatvány, pedig apa is besegít rendesen, viszi Bencét itthonról, de olyankor vagy a kicsi ébred vagy a telefon csörög....Majd beállunk valahogy. Most majd sétálni készülünk, ha Áron evett. Bence már be van sózva, napok óta rágja a fülem, hogy mikor megyünk. Nincs éppen olyan nagyon jó idő, de majd felöltöztetem a gyereket.

Brik örülök, hogy anyósod is pozitívan élte meg az unoka születését.

Sucer hajrá-hajrá! Én drukkolok, hogy Olivér mostmár megszülessen.

királylány

Na hazaértem.
Kisétáltam reggel a vásárba, utána benéztem a plázába, majd kimentem a Praktikerbe papírlámpát venni a gyerekszobába, és mákom volt, mert pont akciós volt (zsinórral együtt volt 990 HUF :) )
Mára megvolt a gyaloglás, most az ágyból is alig tudok kitápászkodni, de erőt kell vennem magamon, mert hajat kellene mosnom....

Fem3 csatornán megy : A szépség és a kockafej
Kockafej: Sorolj fel 2-t a 7 kontinens közül.
Szépség: Nem tudok.
Kockafej: akkor legalább egyet mondj.
Szépség: Nem tudom mi az a kontinens....

:shock: :shock: :shock: :shock:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

És a fejem nem javult, még mindig nagyon fáj.... :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"] írta:clárikas a fejem nem javult, még mindig nagyon fáj.... :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vérnyomásod MOST milyen?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi

Nem tudom, mert nincs vérnyomásmérőm.....
Volt itt kölcsibe, de már visszaadtuk... :?

Clárika
Kép
clárika

Nem tudom jelent-e valamit, de a homlokomnál, s a szemüregemnél fáj....

Clárika
Kép
clárika

Clarika,nem voltál huzatos helyen?

Nálunk ebéd megvolt,nemsokára megyünk sétálni a városba

Vagy gurulni...

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.08 14:45-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nem, nem voltam....
De mondjuk gyógyszert se vettem be.
Rubophenem van itthon, azt lehet?

Clárika
Kép
clárika

Passz...Ircsi?
Algopyrint lehet azt tudom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clarika
Rubophent vehetsz be...
Vérnyomásodat nem ártana megméretni... :cry: :cry: :cry: :cry:

Évi
Szép nagy pocid van!!!!!
Úgy szeretnék nagypocit!!!!!! :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi lesz még :wink:
Kicsit sajnálom hogy elmúlik...bár mikor fulladok nem ez jut eszembe...

evilany

Sucher, Tünde, még lehetek én is utolsó, de nem ez a lényeg!!! Amióta elment a nyákdugó, barnás folyásom van... Nem vészes. Mai ctg második fele a dokim szerint szuper, fájásokat nem mutat.

Babák zabálnivalók!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Évi, hatalmasat nőtt a pocakod! Óriási! Tök jó! :)

BÉvi, szerintem azért is repedt ilyen hirtelen és nagyot a bőröd, mert a baba faros, egyéb esetben a feneke nem ott lenne, ahol és mint tudjuk, az utolsó hetekben nagyot híznak. Kenjed, hogy legalább ne viszkessen, hagy nyugodjon meg. Nekem a Nívea testápoló száraz bőrre nagyon megnyugtató volt, mondjuk én sokszor kevertem a Milupa csíkok elleni krémjével.

Babák száraz bőre
Gabi olajat használtunk már a kezdetektől, fürdővízbe nyomtam, vagy akár a gyerekre is, ha még mindig nem volt okés, de állítólag a gyógyszertári (Naturlandos) popsikrém is nagyon jó erre.

Barbcsi, drukkolok! Hajrá-hajrá!

Brikancs, ahogy Ircsi is írta, ha feszít, akkor fejjél egy kicsit, hogy kényelmes legyen. Ha lefejed mind, akkor sosem lesz nyugtod, mert annál több fog termelődni. Ha csak egy kicsit, akkor a végén már nem fog kelleni, beállsz babára. Nekem a védőnő heti 8dkg-ot mondott gyarapodásra... Mondjuk Eni 4hónapos korár már megduplázta a súlyát, úgyhogy nagyon kis dagi volt :) Nekem fogalmam sincs, hogy mennyit evett, mérleg csak a védőnő miatt volt itthon. Ha eszik, alszik, nyugodt, akkor nem lehet gond!

Sucer, Melisch és többiek, szorítok értetek, jöjjenek ki a babókák :)

Brik, Ircsi, tündéri fotók!

Mi állatkertben voltunk szinte egész nap. Attól féltünk, hogy elkap az eső, de roppant szép időt fogtunk ki.
Gyerekeknek taligát béreltünk, és abban huzigáltuk őket, így halál nyugi volt, semmi idegeskedés meg ilyenek, hogy elszaladgálnak és nem találjuk őket. Még soha az életemben nem voltam ilyen hosszú időt állatkertezni, ráadásul be sem jártuk az egészet, mert játszótér is volt, és "muszáj" volt a kölköknek mindent kipróbálni :):):) Ez a program mára fergetegesen sikerült. Teljesen fel vagyunk apával dobva :wink:

Szilvi35 is puszil mindenkit és gratulál babákhoz!

maccs01

[quote] írta:ron olyanokat szokott horkantani, mint egy lovacska Csórikámnak hámlik a bőre, nem győzöm olajozni neki. Szeme kicsit csipás csak, nem váladékozik. A forraltvizes megoldás anno nekünk jó volt, meg most is a kórházban
.

Nekünk is nagyon bevállt a fürdetőkrém...amit a doki írt ki.2-3 nap alatt eltűnt a szárazság :)

Van egy kevés tejcim :( csak Gergőm nem fogadja el a mellemet :(

:evil: Próbálkozom...de fél óra nyektetés után feladom...nagyon keservesen sír a kajáért...nem bírom hallgatni.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

sucer nekem szeptember 4-én lakodalomba kéne mennem!!!! :shock: :? a mostohaöcsém nősül... asszem így nem fog menni... persze a Te problémád sokkal súlyosabb, így lemondok a javadra a korábbi dátumról!

Clárika már bocs, de nem vagy normális! a vásárból is gyalog mentél a Praktikerbe???? :shock: :?

Napsugár a képen tényleg sugárzol! illik Hozzád a nick-ed!!! :D :D :D :D

Évi ez a pocak... Kép

Kép
gtunde75

Megjöttünk,jó nagyot sétáltunk...

Maccs köszi a tippet. Én is vettem Gabi babaolajat csak nem tudtam pontosan mire is jó :) mert az írják áttörölni vele a hajlatokat...(na de minek..? :oops: :lol: )
Állatkert: örülök h.jól sikerült,és kikapcsolódtatok!
Bévi babája nem faros,asszem csak nekem van ekkora szerencsém :roll:

Tündi,lakodalom...hm....necces :)

evilany

Kép

Kép

evilany

Csillag sajnálom Gergő nem szopizik,de én is megsajnálnám tuti,szerintem ne stresszelj ezen,jó még könnyű ,mondani,de fő Gergő jól legyen!!!!

Évi szuperek a képek nagyon teccik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs nekem Lili már nem faros 1 hónapja meg fordúlt,legalább is 2 hete még jól feküdt,akkor jó kis programotok volt ma állatkert örülök neki jól sikerült!!!

Dia remélem a séta jó volt de nem kellene neked pihenni,kifogsz kapni!!!!!

Én most kicsit mérges lettem a dokimra :lol: mert agyaltam,hogy már 2 hete csinált uh utoljára,és hetente hív Nstre még így a végén is és nem nézet mészszájat már 1,5 hónapja,ls idegesít miért ilyen roppant nyugodt és nyugtat ne izguljak,hát nem az ő csemetéje,de szerdán ha megyek meg is mondom neki ha megint egy hét múlva hív vissza,hogy ez nekem kevés!!!!Beszéltem anyukámmal elpanaszoltam ezeket a dolgokat,és most mondta neki mind a a hármónkkal elfolyt a magzat víze :shock: :shock: :shock:

Kép
bévi

Évilány, szép nagy pocid van.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75
Clárika már bocs, de nem vagy normális! a vásárból is gyalog mentél a Praktikerbe???? :shock: :?

Nem, elbuszoztam az uránvárosi végállomásig..... :)

Clárika
Kép
clárika

Évi

Hányra mész POSE-ra holnap?
(lehet h írtad, de elfelejtettem.... :? )

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Claire, Vanilla sok boldogságot a picikhez! Gratulálok!

Délelőtt bejött hozzám a dokim, megvizsgált, hát képes voltam 1 hét alatt semmit nem változni. (2-0-2) :? Ez van!!! Kedden töltjük a 40. hetet, madj aztán konzultálnak mi legyen!
Így aztán a mai napot amolyan "wellnessesen" töltöttük. Délelőtt picit itt volt a párom, aztán megettük a fantasztikus lekozmált tarhonyás husit, majd az egész szoba bealudt. De az osztályon is csönd volt. Aztán egy fantasztikus pletykaparti után, újra jött a párom, anyóm, anyósom, tesóm, majd este szépítkezés.. :) holnap állítólag nem lesz melegvíz :?

Szóval még mindig várunk, és csodálattal nézem a babafotókat!!!

Szép napokat!!!! :D
limo73

Limo ugorj haza fürödni...(holnap)

Clari,7-re megyek holnap.

evilany

[quote="limo73"] írta:limo73holnap állítólag nem lesz melegvíz :?

Hű Limo, nem irigyellek, de már nincs sok vissza!

Ha nem lesz holnap melegvíz, remélem nem szülök holnap! :D

Clárika
Kép
clárika

Évi...szép nagy poci...:)

bévi...nekem hála az égnek nem nézi a méhszájat...ctg+UH van mindig, de nem is bánom, mert a múltkori kenetvétel is rémesen car volt...
pénteken azt mondta, talán találkozunk még a jövőpénteki rendelésen is, de bármi történik, azonnal hívjam (nem csak szülés, hanem nagyon erős görcsök, vagy bármi)

Most mondjuk nyűglődés megint...nem hiszem, hogy lesz alvás, már érzem, jó ideje fáj a derekam, és 10-15 percenként vannak görcsök, nem a legvészesebb, de aludni pont nem fogok tudni tőle...bár manócska is nyomakszik ezerrel, de asszem ircsi írta, hogy katus is mocorgott szülés közben...nem tudom mi lesz...

limo...nagyon rossz lehet most, de kitartás...

Hamarosan mindannyian babázni fogunk...:):):)

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi, nagyon jó képek! Vicces a fás :)

Hajlatokba, különösen, ha meleg van, inkább azt a hintőport használd, amit majd a receptre kiváltasz! Ha hámlik a bőr, akkor az olaj v. a krém.
Enikőnél főleg a tokája alatt kellett hintőporozni, nagyon beizzadt. Többször kellett szárazra törölni és nagyon kellett rá figyelni.
Ja, Eninek élete első hónapjában nagyon csúnya arcbőre volt, tele lett tejkiütéssel :)

Igen, köszi, tényleg jó volt állatkert :lol: . Sajna estére viszont nagyon csúnya lett a lány szeme, begyulladt. Reggel már éltem a gyanúval, de reméltem, ma estére viszont nagyon gáz lett. Szerencsére mindig tartok itthon bontatlan (receptes) Tobrex szemkenőcsöt-, és cseppet, úgyhogy kezdtem kezelni. Hab a tortán, hogy fel is ment a hője, eddig 37.4, de hol van még az éjszaka...

BÉvi, tök jó hír, hogy beilleszkedett kispocok. Sokkal kényelmesebb Nektek most már!

Évi, neked meg mindjárt itt a keeeeedddddd! Várom nagyon!

maccs01

Maccs nem olyan kényelmes mert a fenekét tolja kifelé rendesen!!!!És most meg olyan kő kemény a hasam nem tudom megnyomni sem,Lili meg ficánkol most ezerrel,éhes vagyok de várok még az evéssel mert párom majd jönn haza és vele eszem,mert ha most jó lakok akkor akkor is eszem mikor ő jön az már sok!!!Lili meg a torkomon mászik ki szerintem!!!Lehet éhes!!Sajnálom hogy betegek vagytok remélem hamar elmúlik sok-sok gyógypuszi!!!

Ilus nem semmi mennyit görcsölsz ,és már mióta,azért biztos szépen csendesen tágulsz és könnyű szülés lesz!!!!

Kép
bévi

Végem van, mint a botnak! Erös 10 percesek igen nagy hirtelenséggel megindulva két órája. Ezek már azok a fájások, ezzel csak hütöt tudtam mosni, de bevásárolni már nem biztos, hogy ment volna... :)
Most várom a fejleményeket, igyekszem idönként levegöt is venni. El is felejtettem már, hogy ennyire szokott fájni. Bakker!

Kicsit szorítsatok nekem is, ha van még tartalék energiátok énkülöncségemre!

Évi édesek a képek, föleg a fa-takarásos! :)

Van még 4 percem a következöig, addig mindent le kell rendeznem.

Barbi
Vendég

Bmaas! Szorítok ezerrel. De hogy most sem tudsz nyugton ülni. Hűtő pucerolás??? Pihenj inkább. Várom a híreket :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!
Bmaas,hűűűha!! Vajon mi van velük? :roll: talán már babázik? (remélem nem ablakot pucol... :? )

Én este mindent idekészítettem a romantikus filmnézéshez, nassi,gyertyák,párologtató,kinyitottuk a kanapét a nappaliban...és ahogy vizszíntbe kerültem aludtam
:lol: de legalább jót,igaz korán ébredtem (fél 5 körül)
Most készülődök pose-ra,Miki elvisz.

evilany

Jó reggelt!!!

Évi, de jó, legalább kialudtad magad!! :lol:

Barbi, drukk, drukk!!! 8)

Limo, kitartást, gondolunk rád is!!!! :)

Meg mindenkire...

Készülődöm dolgozni :cry:

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Most végre jól kialudtam magam.... :)
Rég aludtam ennyire jót, nem tudom mivel érdemeltem ki.... :)

Bmass?????

Vagy valaki más????

10re megyek a klinikára POSE/OTT-ra...

Kiváncsi leszek, így 40+2-nél meghatja-e a szervezetemet :)
De van egy olyan érzésem: MA NEM SZÜLÖK :)

Clárika
Kép
clárika

Barbim!
Szurkolok!!!! :D

Clárika...és ha mégis? :D :wink:

Tünde?????????

Évi!-egészen jól bírod még...ez a visszatartó szurinak köszönhető?
:? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo drága kitartás!
Már nem kell sokat várnod... :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő tegnap egyfolytában rotyizot(jól tele rakta a pelusokat)
Lehet mégis hasfájós lesz :(
Tisztábatevésnél mindig sír...(visít)...kivéve ha alva kezdem el lecserélni a pelusát :oops:
...és még mindig bukik :(
Következő evés előtt jön ki belőle a cuccos...(lehet a felesleg csak)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁjjj...már nagyon unom :(
Ma megyünk 9re méretkezni.Kíváncsi leszek az eredményre :wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok kitartááááááááááááááás!
Közel a "vég" :wink:

Majd még jövök....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!

Ha mégis, akkor mégis :D

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?