Évi, hatalmasat nőtt a pocakod! Óriási! Tök jó!
BÉvi, szerintem azért is repedt ilyen hirtelen és nagyot a bőröd, mert a baba faros, egyéb esetben a feneke nem ott lenne, ahol és mint tudjuk, az utolsó hetekben nagyot híznak. Kenjed, hogy legalább ne viszkessen, hagy nyugodjon meg. Nekem a Nívea testápoló száraz bőrre nagyon megnyugtató volt, mondjuk én sokszor kevertem a Milupa csíkok elleni krémjével.
Babák száraz bőre
Gabi olajat használtunk már a kezdetektől, fürdővízbe nyomtam, vagy akár a gyerekre is, ha még mindig nem volt okés, de állítólag a gyógyszertári (Naturlandos) popsikrém is nagyon jó erre.
Barbcsi, drukkolok! Hajrá-hajrá!
Brikancs, ahogy Ircsi is írta, ha feszít, akkor fejjél egy kicsit, hogy kényelmes legyen. Ha lefejed mind, akkor sosem lesz nyugtod, mert annál több fog termelődni. Ha csak egy kicsit, akkor a végén már nem fog kelleni, beállsz babára. Nekem a védőnő heti 8dkg-ot mondott gyarapodásra... Mondjuk Eni 4hónapos korár már megduplázta a súlyát, úgyhogy nagyon kis dagi volt

Nekem fogalmam sincs, hogy mennyit evett, mérleg csak a védőnő miatt volt itthon. Ha eszik, alszik, nyugodt, akkor nem lehet gond!
Sucer, Melisch és többiek, szorítok értetek, jöjjenek ki a babókák
Brik, Ircsi, tündéri fotók!
Mi állatkertben voltunk szinte egész nap. Attól féltünk, hogy elkap az eső, de roppant szép időt fogtunk ki.
Gyerekeknek taligát béreltünk, és abban huzigáltuk őket, így halál nyugi volt, semmi idegeskedés meg ilyenek, hogy elszaladgálnak és nem találjuk őket. Még soha az életemben nem voltam ilyen hosszú időt állatkertezni, ráadásul be sem jártuk az egészet, mert játszótér is volt, és "muszáj" volt a kölköknek mindent kipróbálni

:):) Ez a program mára fergetegesen sikerült. Teljesen fel vagyunk apával dobva
Szilvi35 is puszil mindenkit és gratulál babákhoz!