A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Az előbb már nyitogatta a szemét....erre visszaaludt. :lol: No de eszemben sincs panaszkodni 8)

királylány

Nah megyek eszem valamit ma még csak reggel ettem :? elfelejtettem enni is,puszi csajok vigyázzatok magatokra és tessék pihenni!!!!

Dia ez a gyerek nagyon cuki én is megyek dögönyözni!!!Puszilgatni!!!!!

Kép
bévi

:lol: Bévi hát csodálod, hogy nem bírja a mosógép :?: :?: :?: :?: :?:

királylány

Hát Lányok, most olyan jót nevettem rajtatok!!!! :lol: :lol: :lol:
Ezt a szülés utáni buditakatítást látom lelki szemeim előtt... Csúcs!!! :lol:
napsugar1123

Dia nem nem csodálom,csak mindig mondom még bírja ki egy kicsit mert most nincs rá keret hogy kicseréljük!!!Amúgy hétvégén azt kérdezte a barátnőm ezt a sok szárítót mind te vetted,nem az volt neki fura,hogy 5 szárítónk van hanem hogy mindent én vettem-e :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: minimum kettő mindig tele van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nah de befogtam és megyek!!!!!Sokkal jobb a kedvem most már kezdtem depis lenni!!!!!

Kép
bévi

Dia, ha nem lennék a világ lustája mostanában, esküszöm elmennék megdögönyözni... de még anyukámnak is azt mondtam, hogy semmi kedvem lemenni 110 km-re a szülinapjára :( Még rá kell venni magam.

Bévi, tudod, ez nagyon nehéz kérdés, hogy ha összejön, mikor merjek mondani bármit is. Anno ebbe a topikba is bejelentkeztem tök hamar, valami 5 napja volt zebracsíkos a teszt, aztán meg ott volt a baj. Az biztos, hogy addig kb 3 ember fogja tudni, amíg nincs szívhang. Utána majd megsúgom még pár embernek, csak annyira rossz volt utána meg azt mondani a múltkor, hogy ja, amúgy mégse lesz baba... Szóval szerintem egy kicsit biztos titkolóznom kell majd, de ezzel csak a magam kis lelkét védem, hogy annál boldogabban tudjam majd mondani, hogy babát várok ÉS már van szívhang ÉS már X. héten járok... :!: :!: :!: :!:

Mert sajna pl múlt hónapban is megviccelt a természet, olyan korai tüneteim voltak, majd elájultam, ráadásul 3 tüszőm ért meg, és már azon aggódtam, hogy hármas ikreim lesznek :shock: , aztán... aztán megjött. A doki szerint volt fogantatás, mert 3.0 volt a hcg, csak aztán nem folytatódott a dolog. Szóval azt érzem, hogy ez is azt mutatja, hogy majd ha befogom a pofám, akkor fog sikerülni
:oops: Persze a beágyazódás nyilván nem függ attól, hogy mennyire vagyok lepcses, de nem kísértem a Sorsot.

Kép
xtina75

Melisch,nehéz döntés az biztos. Ha ilyen nehéz sorsot vetítenek eléd,lehet a császárt választanám...bár én már ugye bele vagyok törődve..és a baba és a Te egészséged a legfontosabb szempont!!

Dia nagyon édes kis pasi!!!!

Clarika,akkor bocs ha rossz infot mondtam,a viziteken hallottam anno többször is ezt a 40 hét+10 napot.
Ha jól leszünk és túlélem ( :o ) természetesen örülök a látogatóknak.Remélem addigra majd felkelhetek meg a baba is velem lesz.Ez a legnagyobb parám.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi :lol:

Tina én megértelek. Mármint ha nem árulod el a 12. hét előtt. Most én is titkoltam amíg lehetett, amíg nem voltam benne biztos, hogy minden rendben van. Igaz számomra is csak a 8+5 héten vált világossá a dolog. :D
Nagyon szorítok nektek.

Áron pocakja tele, tejcsi leszívva, Manó figyel a kiságyban. Lehet megint beájul :D

királylány

Tina, várd ki a 12. hetet, aztán referálj fórumon, meg lépj be tagnak az aktuális topikodba, ha szeretnél. Szerintem mindenki meg fogja érteni, velem az élen. Én sem fogom elkiabálni, az hótziher!

maccs01

Na, még mindig görcsölök...de semmi extra...úgy értem ez még nem az...
Babácska nem sokat mozog, a pocakom nagyon sokat keményedig, vagy éppen görcsöl, de azért teszek veszek, mert feküdni a legrosszabb...

Vettünk ma nekem szopis melltartót...hát Gábor olyan jót röhögött rajtam...itt kapcsolgatta, hogy ezt látnia kell, aztán meg a térdét csapkodta úgy röhögött..kis lüke...:P

Nemrég ettünk, volt rizi-bizi, meg rántott pipcomb, most pihi van, nincs mit csinálni (jó, biztos lenne, ha nagyon akarnám, de 2 napja nagytakarítottunk, úgyhogy nem kell nagyon semmit...majd holnap (?) mosok...

bévi...nem csoda, ha kivan a mosógéped...ennyit mosni... :wink:

Ja, pelenkázólapot persze sehol nem kaptunk...úgyhogy fagyiba folytotuk a bánatunkat...Gábor persze leette magát, na azon én röhögtem...komolyan előkével kéne járnia...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi túléled! Nem tudom ott mi a protokoll, Pesten 6 óra, itt 8 óra múlva lehet felkelni. Bár szerintem nekem nem volt meg a 6 sem :roll: Nem tusdom meddig tart a POSE, de te a műtét után az őrzőben leszel 2-4 órát :wink: Na meg mikor kezdik?

királylány

Áron beájult :lol:

királylány

Dia,én se tudom,szerintem du,ahogy végez a doki az UH-ban.De este kiderül.
Csak a babát kérem mielőbb,mit bánom én ha a Miki kezébe,de kérem....:(

Ilus,görcsök :(
Múltkor Miki is meglátta a melltartóm(szopis)azt mondja mi ez dupla melltartó? Ja mondom már dupla kell :)

Tina én kívánom hogy mielőbb összejöjjön,azért nekünk mindenképp szólj,és fórumszinten persze ráérsz,de mi ide visszavárunk a jó hírrel!!

Én babám hullámosat játszik épp,alig bírom...balról jobbra és vissza...

Ma Mekiset fogok enni úgy döntöttem :) még utoljára :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kész a tabló betelt :)

Kép

evilany

Dia!
Holnap csaszizák Évit, én meg szerdán megyek POSE-ra.

Mindenesetre ha végeztem felhívom Évit, hogy hogy s mint van, s ha nem jól, akkor csak Limohoz dugom be a nózim, persze őt is felhívom előtte, nem ám meglepődök! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Eladtam egy könyvet a vaterán..átutalta a vevő a pénzt csütörtökön..megkaptam..pénteken nem tudtam elmenni a postára,hétvégén meg itt nincs nyitva..ma reggel egyből feladtam ajánlva,ráadásul drágább volt,200 ft-al mert elcsesztem de ezt nem rovom fel neki persze(mint mások...) erre ír egy emailt hogy ő 4 napja átutalta a pénzt és nézzek utána a könyvnek.Jó mondom :evil: Irtam neki abban a 4 napban volt ám hétvége is én meg 401 hetesen nem tudok azonnal a postára rohanni... :twisted: én kb 2 hét után kezdek érdeklődni h.hol a csomag...áhhhh.

evilany

Clari,majd úgyis irok sms-t :)

evilany

Megjöttem!!!!!!!!!!

Ettem és még jobban azt érzem kipukadok a hasam szikla kemény,már nem kő :lol: :lol: :lol:

Évi drukk neked nem lesz semmi gond nyugi Tomika ügyes lesz!!!

Tina megértelek én sem mondanám el hamarabb hidd el,csak azért mondtam,hogy remélem majd szólsz,persze majd ha te is úgy érzed,én is ilyen vagyok babonás,meg minden én még iwiwre sem raktam fel képet csak egy db 4d-ós semmi pocakos majd ha minden rendben lesz,ilyen vagyok aggódok!!!!

Dia az egy pasi igazi férfid van eszik alszik kakil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilus párod és a melltartó,nekem meg folyton ezek a szado mozó cuccokra emlékeztet,ami bőrből van :lol: :lol: :lol: mondtam is rajtam nem igen sokat lesz max a kórházba,nekem olyan fura nem jön be kinézetre!!!!!!

Barbcsinak írtam válasz
"Szia!Jól vagyunk,köszi!fél 12-kor elment a nyákdugóm,barnázásom van tegnap óta!Már voltak5-6 perces fájásaim de most vissza állt 8-10 percesre,nagyon erősek!40mp tartanak szülőszobára 4-5 percessel kell menni,Tomi itt van velem,remélem hamarosan babázhatunk!!Puszi mindenkinek!!!!

Kép
bévi

Kép

királylány

jajj Clárika pedig ki is emelted vastagon a szerdát. Na ennyire vagyok képben a napokat illetően :oops: 8) :D No de lesztek ezzel ti is így! :lol:

királylány

Rajtam sima melltartó volt a kóriban is és etetéskor levettem :)

királylány

Dia!
Gyönyörűséges baba!!!! :D
Milyen édesdeden alukál :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Enyém baba is most alukál éppen :D
Itt mellettem a fotelban azon belül is a hordozóban...imádja :D
Kép
Itten hideg van a házban...kint meg meleg :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gyönyörű alukáló kispasik!!! Jááááj de várom már!!

Csillag a gyerekágyon jó a hálóing vagy ott is melegítő pólóban nyomják?(de a szoptatás miatt csak jobb a hálóing?)

evilany

Csajok...valakinél baba?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hálóingben nyomtam én is Évi...csak amikor lementem akkor öltöztem át...vagy köntöst húztam (40 fokban :( )

De ahogy neked kényelmesebb...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is várom Tomikáról a beszámolót és a képeket :D
Ugye Miki majd helyzetjelent :wink: ?
Szorítok neked Évi bébi :D :wink:
Holnap ilyenkor már javában babázol édes te is! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, nem semmi a tabló :)

sms-t fogsz küldeni, vagy a férjed a blogodban beszámol?

Spinál után többet kell pihenni 10-12óra, eda után asszem 4óra kötelező... vagy valami ilyesmi. Spinál lassabban ürül, kevésbé fájsz, Edával viszont hamarabb lábraállsz.

Melisch, ne reszkírozz, szerintem is jó a csaszi!

Babaimi, tökre értem, hogy kivagy, de nehogy magadat hibáztasd! Túl leszel a vizsgálaton, és ne is gondolj rá többet! Szerintem kevés ember van, aki szereti, ahogy a nőgyógy kutakodik. Rám rendszeresen szól, mikor kezdi/kezdené: "ne meneküljön!" Nem nagyon van hova, csak csúszna az ember egyre feljebb azon a széken :):):)

maccs01

Amikor anno eldöntöttük a párommal, hogy baba, még annyira nem bírtam a nőgyógyászokat, hogy mindet Dr Lyuknak hívtam. Utáltam, leveltkőzni is, nem még ha kotorásznak bennem, aztán egyszer az egyik szólt, hogy lazítsa el magát, gondoljon valami szépre: pálmafák, tengerpart.... Manapság már elég egy koszlott poszterre gondolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Másképp nem is lehetne kibírni a havi 3-4-5 vizslatást... (cikluskövetés)

Kép

Kép
xtina75

hmmmmmmmmmmmmmmm
micsoda tájak...majd még 3 hét...és én is "ott leszek" :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
-blogomban a megjegyzésed:

[quote] írta:vi és Miki írta...
Nagyon édes!!! Árcímke,köszi :))

Nem tudtam kihagyni...nagyon tetszik az "árcimke" szöveg...anyu is azt hitte hülyéskedek és valami cimkét ragasztottam a gyerekre poénból... :D :wink: :P
Én már csak ilyen bolondos maradok...de már ellőttétek a poént :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok behalok rajtatok a röhögéstől :D :D :D :D
Ez a kórházi sikamika nagyon nagy duma volt Tina :lol:

Dia: nagyon édes Áron, jó hogy ilyen nyugodt bébi :)

Én most jöttem meg a fogorvostól :roll: 2 hete észrevettem hogy az első két metszőfogam között elkezdődött egy minimális szuvasodás, fogdokim szabin vóóóót, ma kezdett és nekem is esett. Utálom a fúrást (jah és gondolom ki nem) mert baromi érzékenyek a fogaim sajna :( de megcsináltattam, lepolíroztattam a pici kis törést is ami rajta volt. Nehogymár kijöjjön a gyerekem és azt mondja, hogy az anyja milyen rendetlen :)
Szegény woody, eszembe jutottál amikor ott fúrtak a székben :roll:

Én ma tök jól vagyok, tényleg rengeteg időm van még úgyhogy mennek a drukkjaim, különösen Neked Évi holnapra! ++++++

Csasziról: holnap engem is megvizsgál dokibá de úgy érzem, hogy Korinna kobakja még mindig fent van. Amikor velem is közölte a dokker, hogy így sanszos a császár, hát betojtam. És nem is kicsit. :shock: :shock:
Diával hosszan beszéltünk telefonon a műtétről és az azt megelőző spinálról. Tartok tőle most is, de minden nappal egyre kevesebb a feszültség bennem ezzel kapcsolatban. Aztán majd lehet, hogy ha élesben ott leszek, csak hálni jár majd belém a lélek, meglátjuk :roll: Egy biztos: én nem kockáztatnék. Ha választanom kellene, hogy szenvedjen-e a bébim és a végén nincsen kizárva a császár az előnytelen fekvés miatt vagy legyen-e azonnal császár, akkor azt hiszem a műtétre voksolnék.

Szopigondok: bár még nem volt gyerekem és nem szoptattam, azt gondolom hogy a tápos babák ugyanolyan teljes értékű tápanyagot kapnak mint a szopisok. Igaz nem értek egyet azokkal az anyukákkal, akik a "nem-szoptatok-mert-lógni-fog-tőle-a-mellem" mozgalom népes táborát gyarapítják, de nem gondolom, hogy egy anyuka aki nem tud szoptatni egyéb okok miatt, nem lenne teljes értékű anya.

Nah befejeztem az akadémiai bölcsességeimet, inkább tornáztatom a csuszalesőmet, hogy végre elmúljon az érzéstelenítő hatása mert már kintről kopognak be a szemeim, olyan éhes vagyok. :)
Vendég

csibuc...köszike ez jól esett :D :wink:
azt hogy lóg...már rég l...rom :D
eddig is lógott...miért ne lóghatna most is? :wink:
persze nálam nem ez a "gond"-de ezt te sem azért írtad :D
nagyon ari volt :) :)
feldobtad a napomat!!!
apa elment dódozni...gyerekek anyunál...Gergőmmel és Bubuval egyedül a nagy házban :? :twisted:
de fura.....
majd megszokom :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na én is befejezem mára...még a végén azt hiszitek semmi dolgom sincs (és milyen jól hiszitek) :D
Lassan etetés...ha el nem alukálja a drágám :D
Azért még lehet bekukkolok :D

Puszi mindenkinek...Aki éppen szül annak egy nagy drukk...aki meg szeretne annak azért :D

Évi neked holnapra HAJRÁ KISLÁNY!!!
Várjuk a híreket! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csibuc"]N írta:csibucah befejeztem az akadémiai bölcsességeimet

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

[quote]N írta:ehogymár kijöjjön a gyerekem és azt mondja, hogy az anyja milyen rendetlen

na ez nagyon tetszett...haláli szöveg :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillag: valóban nem ezért írtam :) De lehet más ok mint pl. a befelé forduló vagy lapos mellbimbó, amivel a szakik szerint lehet azért szoptatni. Háááááááááát nem tudom, majd megmondom ha megszületett Manóm :roll:
De azt tényleg nem értem meg, ha valaki szimplán esztétikai okok miatt nem szoptat, pedig minden adott volna hozzá. :wink:
Vendég

Idézet egyik kedvenc babablogomból (csibike):

"B. bent akar lenni a szülésnél, saját döntése, én pedig örülök, remélem, nem bántja se a dokimat, se a szülésznőmet - utólag sem. Nem bánom, ha elmarad a hollywoodi cukormáz és nem akar átszellemült fejjel köldökzsinórt nyiszatolni, kamerázásra sem vágyom, B. sem tervezte, nem tudom elképzelni, hogy téli estéken összeborulva, meghatottságtól párás szemekkel nézegetjük a véres-csatakos szülésemet - ez a perverz, nem a szalonnás vattacukor. "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés...., szerencsére már otthonról.
Tegnap még nem volt biztos, mivel sárga lett egy kicsit a drágám, de nem érte el a határértéket, így hazaengedtek!
Ma reggelre már igazi tejcsárdává váltam :D :D :D , simán 1 éjszaka alatt, nagyon durva Lili amikor eszik, akkor oldalt ki is csordul neki a tejecske.
Sajnos még csak fekve tudok szoptatni, mivel nem nagyon tudok ülni a gátmetszés miatt (nekem ez nagyon fáj), de majd 1 hét és minden tuti lesz szerintem.
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, de mindenkinek nagyon drukkolok!!!
Majd jövök még és elolvasom az összes oldalt, ha Lilim engedi.
Puszi
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote][ írta:b]Örömmel jelentjük,hogy hosszas :-) vajúdás után megszületett Bodnár Tímea 3700gr , 56cm és több haja van,mint az 1 éves nővérkéjének.Mindenkinek ilyen szülést kívánok!
Puszi:Katka

Most kaptam az sms-t.

GRATULÁLUNK KATKA!!! :D SZÉP VOLT! :wink:
Jó egészséget,sok Boldogságot és rengeteg tejcsit!!!

Woody!
Lili gyönyörűséges! Isten hozta :D
Még egyszer nektek is SOK BOLDOGSÁGOT,ÖRÖMÖT ÉS RENGETEG SOK TEJCSIT (EZ MEG IS VAN) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody, dönöjűűűű.... gratulálok!

Katka, nagyon ügyes voltál, neked is gratula!!!!! Isten hozta a világban a kis Timikét!!!!!

Kép
xtina75

woody-gátmetszés nekem is fájt :(
de volt speckó szék...középen lyukas :) mint egy úszógumi...az kényelmes volt :D

otthon is ki lehet próbálni ha van úszógumi :) :wink:

ez csak egy jótanács... :oops:

PIHENJ SOKAT!!!ha tudsz....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody gyönyörű a kiscsaj!

Csillag Geri is tünemény!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

sikamika: kövezzetek meg, de nekem be van készítve a kórházi pakkba a domestos-os törlőkendő és a vízzel hígított domestos spriccniben... és 30 db papír wc ülőkére :lol: nagyon hülye vagyok??? :roll: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.08.09 18:01-kor.

Kép
gtunde75

Tünde jól teszed hogy ilyet viszel!!!
Ezt komolyan mondom...a takarítás siralmas!!!
....és gyermekágyról beszélünk!!!
Ajánlom Pécsiek a figyelmetekbe!!!
Takarító révén észreveszem a hiányosságokat...de ezt a vak is látná sajna :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Assszem Semmelweis, az anyák megmentője sírna, ha látná a mai kórházakat...

Kép
xtina75

akkor jó... csak mert a kolléganőm, aki épp most van a gyerekágyon azt mondta, hogy ez már túlzott hisztéria... én azt gondolom, hogy egy nem idén barnult után nem szívesen megyek be fertőtlenítés nélkül...

én ha szállodába megyek nyaralni vagy üzleti útra, addig nem használom a fürdőt, amíg át nem fertőtlenítettem... :? :roll:

Kép
gtunde75

tényleg nagyon ramaty...gyerekágyon 2szer takarítják a fürdőt wc-t...pathologian csak 1szer...be is írtam szakszavakkal meg mindennel a véleményemet...az "észrevételek,javaslatok" ládába!!! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!!!

Woddy Lili nagyon aranyos remélem a kis druszája meg irigyli és jön ő is kifelé!!!Sok tejcsit és boldog éjszakákat napokat nektek!!!!

Csillag Gergő nagyon cuki pofi,nagyon aranyos!!!!!

Tünde végre nem vagyok egyedül nekem is bent vannak a táskában a fertőtlenítők,elég ókori ez a kórház meg amúgy is én még itthon is lefújom a fiúk után a wc-t,lehet ez túlzás de a nagy elég trehány így inkább,de most is hüvelyi gombám van,vagy valami ilyesmi mert viszketek és van folyás bőven!!!Ez sem jó már nem vagyok immunis semmire sajnos!!!

Ma babáztam voltam a szomszédba a kis Leventéhez aki komoly 6 kiló és 64 cm,mondtam beszéljen Lilivel bujon kifelé mert ő jönne udvarolni neki!!!Fogtam az ölembe és rugdosta a hasam!!!És Lili meg nyumult neki!!!!És ő is tápszeres az elejétől fogva,és már duplája a születési súlyának,és 3 hónapos múlt!!!!!

Kép
bévi

Woody gyönyörű a kis Lili!!!

Katka szívből gratulálok,ügyesek voltatok!!
Kép
Táblába még beírom :) többit valaki átveszi :)

Bmaas hol lehet?

Tündi,domestosos spricka,de jó ötlet,be is teszem még azt is.

Na,doki: reggel 7-re szülőszoba... beöntés,katéter,kanül,oxitocin -- ő időnként jön,ellenőriz,megnyugtat :) Miki ott lehet velem... remélem..mondtam az EDA-t,azt mondta,lehet...du.1-re talán mehet a műtő..estére babázhatok,azt mondta.
Méhszáj teljesen zárt, BPD 97 mm,szerinte bőven 3 kg feletti a baba.
Huhh.

evilany

Évi ez szuper!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?