Csajok behalok rajtatok a röhögéstől
Ez a kórházi sikamika nagyon nagy duma volt Tina
Dia: nagyon édes Áron, jó hogy ilyen nyugodt bébi
Én most jöttem meg a fogorvostól

2 hete észrevettem hogy az első két metszőfogam között elkezdődött egy minimális szuvasodás, fogdokim szabin vóóóót, ma kezdett és nekem is esett. Utálom a fúrást (jah és gondolom ki nem) mert baromi érzékenyek a fogaim sajna

de megcsináltattam, lepolíroztattam a pici kis törést is ami rajta volt. Nehogymár kijöjjön a gyerekem és azt mondja, hogy az anyja milyen rendetlen
Szegény woody, eszembe jutottál amikor ott fúrtak a székben
Én ma tök jól vagyok, tényleg rengeteg időm van még úgyhogy mennek a drukkjaim, különösen Neked Évi holnapra! ++++++
Csasziról: holnap engem is megvizsgál dokibá de úgy érzem, hogy Korinna kobakja még mindig fent van. Amikor velem is közölte a dokker, hogy így sanszos a császár, hát betojtam. És nem is kicsit.
Diával hosszan beszéltünk telefonon a műtétről és az azt megelőző spinálról. Tartok tőle most is, de minden nappal egyre kevesebb a feszültség bennem ezzel kapcsolatban. Aztán majd lehet, hogy ha élesben ott leszek, csak hálni jár majd belém a lélek, meglátjuk

Egy biztos: én nem kockáztatnék. Ha választanom kellene, hogy szenvedjen-e a bébim és a végén nincsen kizárva a császár az előnytelen fekvés miatt vagy legyen-e azonnal császár, akkor azt hiszem a műtétre voksolnék.
Szopigondok: bár még nem volt gyerekem és nem szoptattam, azt gondolom hogy a tápos babák ugyanolyan teljes értékű tápanyagot kapnak mint a szopisok. Igaz nem értek egyet azokkal az anyukákkal, akik a "nem-szoptatok-mert-lógni-fog-tőle-a-mellem" mozgalom népes táborát gyarapítják, de nem gondolom, hogy egy anyuka aki nem tud szoptatni egyéb okok miatt, nem lenne teljes értékű anya.
Nah befejeztem az akadémiai bölcsességeimet, inkább tornáztatom a csuszalesőmet, hogy végre elmúljon az érzéstelenítő hatása mert már kintről kopognak be a szemeim, olyan éhes vagyok.