A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Bari, igen, várom, de nem jön. Ugye a 19. napomon volt pecsételésem, ami eddig soha... Kedztem reménykedni, de csináltam egy tesztet, és persze stabilan negatív. De nem érzem, hogy jönne a dolog, nem fáj egy picit sem a mellem, pedig MINDIG szokott. 0 tünetem van.... Csak egy tompa nyomás az alhasamban, de az egy hete....
Mindegy... Ha esetleg a 19. nap a PÉ volt, ami fura, soha nem volt ilyen későn, akkor csak a hétvége felé esedékes. Meglátjuk. De a héten jöhetne, mert kell a méhűr.
És ha sikerülne a nyaralás előtt a méhűrt megejteni + konzi, akkor szeptemberben nagyobb esélyünk van az indulásra. Ha Apánk nem találja ki, hogy valami lelet nem kóser... Mert, ha a mensim most csúszik, akkor a szeptemberi is és az csak jó nekem :)))))))))))
nyuszika85

Mici!
Apánknak ma nagyon-nagyon jó kedve volt! Valóban. Az nagyon jó lenne, ha októberre minden meglenne!! :D A méhűr vizsgálat az előírások miatt kell, vagy felajánlotta a két sikertelen után? Nekem még nem volt ilyenem, csak átjárhatósági, ami persze nem ugyanaz... Szóval hajrá! Előre!

Emerenc, gratula a laptetőhöz, remélem hamarosan a teszt eredményhez is lehet!!!! :wink:

Lor! bújj elő és mesélj!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Tüszőket nevelgető kismamijelöltek! :) :wink:
Küldöm a varázslatot:
Kép :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok, Bari, nekem megjött pár órája. Apánkat nem értem el..:( Meg akartam vele beszélni a méhűrt. Örülök végül is, mert bár a szeptemberi kezdést ezennel bebuktam, de inkább választom az egészséges női szervezetet, mint egy hónappal korábbi kezdést. Nemde?! :lol:

Szép napot
nyuszika85

Nyuszika, de jóóó, nekem csak a fejfájás jött meg... :oops: sztem próbáld meg apánkat holnap reggel hívni. Talán a többiek tudják,h holnap reggel lesz e.

Szurikáta, csak emlegetni kellett :lol:

bari6

köszönöm emerenc, hogy megosztottad velem a laptetődet! :lol:
május eleje óta így már 3,5 laptető birtokosa vagyok, úgyhogy bízom a jó folytatásban.
Ma itt voltak a barátnőmék, legalább teljesen elterelték a figyelmem és ismét eltelt egy nap. holnap és holnapután még nagy pihenések, sorozatnézés, csütörtökön megint vendégek egész nap, és már itt is a várva várt péntek, 13 :wink:
lehet, hogy holnap apánk nincs benn, mert a H-Sze-P-eket jelölte meg, hogy reggel bent megtalálható. de ne legyen igazam.
momelcsi

Kriszto, Micike, Mónika! Olyan jó volt veletek találkozni! :)
Emerenc, 1-2 hónap múlva majd egy kismamis kupaktanácsot tartunk Veled együtt, OK? ;)

Micikém! Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz és előre nézel! :) Kitartás a tisztítókúrához és a futáshoz! Szerintem ezek lelkileg is sokat segítenek!

Mónika! Amikor elbúcsúztunk és mondtad, hogy nem gyakran jössz, és én azt válaszoltam, hogy remélem, nem is kell majd gyakran jönnöd, én úgy értettem, hogy Apánkhoz jönni ovu indukcióra! Aztán utána gondoltam végig, hogy lehet, hogy te a topikra gondoltál… Mert ide gyere minél gyakrabban! :)

Nyuszika! Szerintem sem valószínű, hogy bent lesz Apánk holnap, mert végülis félig-meddig szabin van, de ha szerdán tudod csak elérni, még az sem késő, nem? Egyetértek, hogy fontosabb egy normális ciklus, mint egy korábbi kezdés! Tetszik, hogy így gondolod!

Bari! Te kb holnapra várod pirit, ugye? Jó, hogy nem jött korábban, mert így kisebb az esélye a cisztának, bár megértem, hogy már nagyon várod a kezdést! Persze hátha nem is lesz szükséges kezdeni…;)

Kisgaby! Már a 17. hétnél tartasz? De jó!:) Nem csinálsz egy vonalzót? Olyan jó lenne azon követni a babavárásodat! Úgyis mostanában úgy tűnik, Te maradtál az egyetlen kismami a fórumon, Hildácska is teljesen eltűnt sajnos, pedig olyan jó olvasni a jó híreket, olyan sokat segítenek a pozitív példák! :)

Kriszto! Képzeld, nekem már most 15 körüliek a tüszőim, pedig kb ugyanazon a ciklusnapon vagyunk. Persze nekem eddig az inszem is mindig egész korán volt (általában a 11-13. napon), Nálad pedig a múltkori 19. napi punkció alapján a 6-8-as tüszők teljesen normálisak.
Nálam egyelőre úgy tűnik, hogy mindkét oldalon 3-3 nagyjából egyforma méretű tüsző van, ami óriási dolog, mert eddig egy domináns tüsző mindig elnyomta a kicsiket. Persze ez most az agonista protokollnak köszönhető, amit Apánk nem nagyon szeret, de úgy látszik, nálam csak ez válik be. Tudom, hogy így kisebb a megtapadás esélye, de én most úgy, de úgy örülök az egyforma tüszőcskéknek! :)

Momelcsike! Olyan profin leírtad, hogy hova kell menni vérvételre, hogy simán odataláltam, pedig egyébként biztos szerencsétlenkedtem volna egy ideig… Úgyhogy köszi az útmutatást! :)

Szurikáta! Köszi a varázslatot! :) Hogy telik a nyarad?
loreena

Elértem Apánkat, jövő hétfőn csinálja a méhűr vizsgálatot. Azt mondta, menjek reggel 9 felé, kb. 15 felé mehetek haza. Vigyek hálóinget, papucsot... Kinek volt ez a méhűr vizsgálata? Olyan sóoldatos valami. Fura, azt hittem, jövök megyek, nem lesz ekkora herce-hurca ekörül... Vagy másnak is így volt? Remélem méhűr vizsgálatból csak egy típus van és nem értett félre....
nyuszika85

Loreena

Épp vmelyik nap hiányoltalak,gondoltam rád ,hogy vajon mi van Veled :)
Köszi az érdeklődést.A nyaram nagy része munkával telik. A múlt héten itt voltak a kicsik,mind a négy,hát valami tünemények. Egy hétre tudtam vállalni őket mert elég sok a munkám.És tudod én maszekba dolgozom és hát nem tudok leállni. Van 2 progiszuris kismamim,öket nem lehet lemondani,így oda mentem akkor is.
Látom neki futottál újra ,remélem sikerrel jársz. Szólj ha kell a szerencseszuri :) és küldök.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Elnézést, de elég hektikusan tudok nethez jutni.

Kriszto: köszönöm, aranyos vagy! Még nincs időpontom, gyűjtögetjük a papírokat. És hát sajnos nem a jó szándékú emberekkel hoz össze a sors. De nem adjuk fel! :)

Mindenkinek drukkolok én is nagyon! És nagyon jó volt olvasni, hogy összefutottatok. :D Remélem, hamarosan mi is indulhatunk és sereghajtóként kérdezgethetek Tőletek, a már pocakosoktól. :lol:

Nyuszika: kíváncsian várom a méhűr vizsgálati tapasztalataid

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást. Nagyon sok kérdésre megkapom a választ Tőletek, erőt és reményt adtok az előttünk álló csatához.
szélkisasszony

nyuszika, Éhgyomorra kell menned? Mert ha igen, akkor ugyanaz mint nekem volt.méhtükrözésem volt de szerintem ez ugyanaz mint a méhűr. Csak nekem közben polipot is eltávolítottak. Altattak, altatás közben semmit nem éreztem, utána görcsölt hasam. De mint kiderült ez egyedi eset, megsem szokták érezni. Nagyon jó, hogy a Dévisznél csináltatod, mert így nem kell tartanod semmitől. Nekem akkor azt mondta, hogy ezt az intézetben nem csinálják. :shock: Ha görcsöl is a hasad, szólsz és adnak fájdalom csillapítot!
De ha nem kell éhgyomorra menned, akkor egy "egyszerűbb" dolog lehet amit nem kell altatásban csinálni. Mint a petevezeték átjárhatóssági? :roll: Na, most aztán okosabb lettél! :wink:
emerenc

nyuszika, nézd meg a googlban:petevezeték átjárhatóssági vizsgálat címszó alatt. Szerintem ez lesz az!
Túl kell rajta esni! :wink:
emerenc

Szimba!

Gyere, mert nem értjük a dolgot!!!

A petevezeték átjárhatósági vizsgálat (pl. nálam) egy 10 perces művelet volt vékony katéteren keresztül kontraszt anyagot (ha jól emlékszem valamilyen cukoroldat) juttattak a méhen keresztül a petevezetőkbe, nézték ultrahangon, hogy simán átjárható-e, és amint átment már abba is hagyták, és kész! Ennyi volt. Állítólag akinek el van záródva, annak fáj olyankor. Utána 30 perc pihi és lehetett menni haza.
A méhűr vizsgálat szerintem nem ugyanaz... Valakinek volt mostanában, nem jól emlékszem? Csak nem tudom kinek... Nem emlékeztek?
Ne izgulj Nyuszi! Mire menned kell összedobjuk, hogy mi is fog veled történni! :wink: :D

kriszto

kriszto82

kriszto :D neked is Dévisz csinálta? Mert nekem bizony 3ig bent kellett maradnom, nem szereti ha hamarabb elmegyünk. Így lehet ez is! :lol:
Nyuszika, tényleg ne aggódj! :wink: :lol:
emerenc

Aranyosak vagytok :)
Igen, ez nem HSG vizsgálat, sem tükrözés. Ez olyan, hogy egy ballonból sós oldatot töltenek a méhembe, ezzel nézi meg, hogy van-e valami elváltozás. Ezzel nem nézik az átjárhatóságot, tudtommal, bár már mást is hallottam. De ez nem a kontrasztanyagos.
Bari is mesélte, hogy neki volt méhűr, de azt mondta, felpattant a székbe, 10 másdoperc és vége, lepattant és ment haza. De lehet, rosszul emlékszem. Viszont ez biztos nem az akkor.

Egy kedves lányzó megírta priviben a folyamatot, elégg valószínű, hogy az lesz, magyarán vékony katéter fel, jön a lötty egyik irányba, majd a másikba. Utána kb. 15 percig rossz és kész. Pihenés, majd 3 felé haza.

Mindegy, akit érdekel, hétfőn leírom és akinek szükséges, tudja mire vállalkozik, ha Apánknál csináltatja :)
nyuszika85

Nekem volt mind a kettő, ugyan nem Dévisz csinálta.

Az egyik a HYCOSY- amit Kriszto is írt (pár perces beavatkozás, altatás nélkül)
A másik a HISZTEROSZKÓPIA- méhtükrözés ezt altatásban csinálják. Valóban éhgyomorral kell menni és elvileg ha minden OK, akkor délután lehet hazamenni. Nekem ennél kellett elött egy csomó minden (EKG, RTG, és teljes labor).

bari6

??? Most megint elképedtem, mert nekem is kérdezte, nem rég volt-e laborom. Lehet, mégis tükröz?
Bari, megkérdezhetem mennyibe fájt a kettő külön külön? Ez is lehetne egy támpont.
nyuszika85

Nekem a Cirisben csinálták mind a kettőt.

A Hycosy 55ezer volt a Hiszteroszkóp pedig 112ezer (altatással együtt).

bari6

Huh Bari, az jó sok!

Nekem a hycosyt annak idején a MÁV meddőségiben csinálták, csak a szettett kellett megvennem (23ezer volt) és semmi másért nem fizettem... Ha jól emlékszem néztem Dévisz listáját ott a hycosy 45 vagy 50.

Nyuszi! Nem mondott semmit az árról, korábban sem?

kriszto

kriszto82

Igen, nagyon sok volt, csak a nőgyógyászom akihez 10 évig jártam oda ment dolgozni, így igazából nem szivesen mentem volna át olyan dokihoz, akit nem ismerek :oops:

bari6

Csajok, Nyuszika ,

tegnap sorolta fel nekem , hogy az 5 féle változat közül melyiket választom.
Én eleve kértem ,hogy csak azt mondja el , amit Ő is megcsinál.
Ez az átjárhatósági és a méhűri. Sajnos részletekre nem tértünk ki . Az átjárhatóságihoz kéne vinnem a kontraszt anyagot, meg amúgy is úgy gondoltam mivel csak ICSI jöhet szóba ez aztán tényleg felesleges, így a méhűrit választottam.
Hétfőn kell mennem kenetre , mert erre van szükség a műtét előtt, mást nem kért és a következő vérzés után kapok rá időpontot.
A kifüggesztett árlistán megnéztük a szerint 40.000 a műtét.
Nyuszika ,
ha hétfőn mész akkor nagy valószínűséggel találkozunk! Nekem 9.30-ra van időpontom a kenetre.
miciona

nekem is volt hiszteroszkópiás vizsgálatom júniusban a tétényiben. nekem ott ingyen volt, vagyis némi hálapénzért. szerencsére nem találtak semmit. érdekes, mert Dévisz nekem nem ajánlotta fel, hogy megcsinálja (pénzért), hanem ajánlott egy másik orvost a SOTE-n. róla fórumokon nem túl jó hozzászólásokat olvastam, úgyhogy ismerősök útján kerestem mást. szerencsére gyorsan találtam és meg is csinálta. nekem nem szabadott inni és enni éjféltől, altatásban volt (bódítás, mint punkciónál) és én 2kor távoztam. ha talált volna valamit, akkor megpróbálta volna eltávolítani, de ha nem sikerül, akkor nagyműtétre írt volna ki.

bari, neked akkor tényleg nem volt ugyanez olcsó.
momelcsi

Na neeeem, eljött az a pillanat, hogy holnap felhívom és megkérdezem megint mi van...Nekem a legelső tájékoztatón azt mondta, amit Ő csinál itt az 25 ezer.... Bár igazából ez egy olyan, hogyha kell, akkor is meg kell csináltatnom, de nem mindegy mennyit is viszek magammal......
Miciona, igen, hétfőn akkor találkozunk, nem tudom, Te hányra jössz, én 9-re bemegyek. És szerintem akkor már elküldenek ide-oda-amoda.

Bari, a 112 ezer nagyon durva..........A SOTE-n is ingyen csinálták volna.................................
nyuszika85

Momelcsi,

most a lombik előtt nekem sem említette a műtétet, gondolom július közepétől lépett életbe ez az új szabály.
Mondta is, hogy ez mostantól kötelező, persze én már tudtam innen a Fórumról.
Én eleve úgy kezdtem , hogy azt az eljárást mondja , amit Ő itt helyben megcsinál, ezért nem is ajánlott mást.

Nyuszika,
legyen úgy ,ahogy írtad : 25.000 még reális ! Azzal ki is egyeznék.
miciona

Tudom,h nagyon sok volt, de megnyugtató volt,h olyan orvos csinálta akit ismerek és megbízom benne...és persze az időt sem akartam húzni új doki keresésével.... :roll:

Szerintetek,ha piri nem jön meg egy héten belül akkor hívjam Apánkat vagy várjak türelemmel? A stimuig nem nagyon volt a késéssel problémám :oops:

bari6

bari, és tesztet nem akarsz csinálni? :wink:
momelcsi

Bari! teszt?

kriszto

kriszto82

Melcsi!

Ennyit erről.... nagyon egyre gondoltunk! :wink: :D

kriszto

kriszto82

na akkor gyerünk, gyerünk.... hanyadik napon vagy?

kriszto

kriszto82

Bari izgi, mesélj, ha teszteltél. Amúgy biztos ennyi idő után már napközben is jelzi, ha baba van a dologban!!!
nyuszika85

Aranyosak vagytok :P ma vagyok a 29. napon (rossz a vonalzón a szám) az igazat megvallva nem sok esély van rá,mert volt egy kisebb nyavajám félidő környékén így az akciózás ezidőben kimaradt... de csinálok tesztet valamelyik nap ;) tuti ami tuti ;)

bari6

Mi márciusban gyűjtögettük a papírokat és április közepétől indult a stimuláció... és nekünk már akkor jelezte, hogy kell az átjárhatóságra/méhűr vizsgálat az ICSI-hez. (Ezen én még mindig nem tudok napirendre térni, hogy egy ICSI-hez minek ez a vizsgálat, de sebaj, ezt már sosem fogom megérteni.-magánvélemény)
Nekünk elfogadta, hogy anno egy másik intézményben elvégezték ezt a vizsgálatot.
Ezért pislogok nagyokat, ha olvasom, hogy "júliustól már kötelező".
kisgaby

Sziasztok!

Micsoda új fejlemények itt a vizsgálatokkal. Gondolom a méhűrnek az az értelme, hogy a méh felszinét is megnézik, van-e valami alaki eltérés, ami megnehezitheti az embriók beágyazódását. Mert ha valakinek van pl. egy ilyen elváltozás a méhén, azt gondolom előbb el kell távolittatni és csak utána jöhet a lombik, ahogy itt sokaknál volt is már. Különben elmehet akár 2-3 oepes lehetőség is, mire gondolnak erre, hogy esetleg az lehet a baj, hogy az embriók nem tudnak beágyazódni. Igy ezt előre kiküszöbölik.
HYCOSY nekem is volt Dévainál, az nem volt vészes abszolúte- hála a Jóistennek átjárható voltam. És pikk-pakk megvolt. Én is csak 15 körül távozhattam és előte való nap le kellett nyomatnom 3 liter folyadékot, aznap a vizsgálatig nem lehetett inni, utána meg megint nyomatni kelllett a folyadékot.

Miciona! Itt is nyarald ki jól magad, aztán menjen az az október!

Bari! Teszt? :)

Momelcsi! 13-án születtem, az nagyon jó nap! :)

Lorena! Ne haragudj, amiért nem vagyok képben, de ti még mindig inszemeztek? Vagy ez már lombik? Légyszi, esetleg inkább priviben ird meg, mert ha csak napok múlva tudok jönni, nem tudok több oldalnyi termést vissza olvasni! Annyi időt nem hagy Anna.
:D
kislibus

Kislibus, Te vagy az emberem!!!! Nekem is így van, előtte lévő nap 3 liter folyadék, este 9-kor kaja, másnap 9-re be, és 15 felé mehetek. Szerintem pontosan ez lesz, mert nekem sem kamerás tükrözésről volt szó, csak sóoldatos vizsgálatról. Neked is ez volt? Kérlek priviben írd meg mi hogy ment!!!
És ha nem gond, megírod mikor voltál és mennyit kellett fizetni!!!

NAGYON hálás lennék. :oops:
nyuszika85

nyuszika, mi is erről beszéltünk. petevezeték átjárhatósági. Nézd meg a googlban, és rá ismersz! :wink:

Szia kislibus! :D puszi Anna babának!
emerenc

Úgy látom, itt most tényleg van egy kis kavarodás. Sebaj, én is elmondom a véleményemet, de ez tényleg csak vélemény, mert nem tudom, hogy a törvény változtatásával párhuzamosan Dévisz beszerzett-e valamilyen újabb kütyüt a méhűr-vizsgálatokhoz.

Ehhez a legjobb műszer a hiszteroszkóp lenne, de - legalábbis eddig - az intézetben ez nem állt rendelkezésre. Dévisz említette ugyan, hogy tervezi a beszerzését, de tavaly év végéig erre biztosan nem került sor. Olyat is említett korábban, hogy ha polip gyanúja merül fel, akkor lehetséges lesz az átjárhatóságihoz hasonló méhüregfeltöltésre, mert ha az folyadékkal telt, UH-val sokkal könnyebben látható benne bármiféle elváltozás. Szerintem itt erről van szó, tehát lényegében olyan, mint a hycosy, csak esetleg más anyagot alkalmaznak a feltöltésnél, illetve nem az átjárhatóság megállapítása a cél. Remélem, nem írtam csacskaságot. :roll:

Kisgaby: ahogy Kislibus is írta, lehetnek olyan elváltozások a méhben, amelyektől vagy nem történik meg a beágyazódás, vagy ha meg is történik, a méh nem tud jól tágulni (pl. összenövések miatt) és a terhesség vetéléssel végződhet. Ennek a vizsgálata valóban hasznos lehet, szemben az átjárhatóságival, ami ICSI előtt kb. annyira hasznos, mint a bungee jumping. :D
szimba

Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Nálam UHUn lehetett látni a sövényt, de a doki mondta,h nézzük meg hycosyval is,h milyen mértékű. Ott úgy ítélte meg,h ne kockáztassunk a megtapadással, kihordással, inkább legyen sövényírtás, amit már hiszteroszkópiával csináltak. Amúgy a hiszteroszkópiánál kiderült,h nem volt olyan vészes a sövény mint amit a hycosy mutatott. Itt azért megjegyzem és Szimbához csatlakozom,h talán a hiszteroszkóp lenne a legjobb megoldás,mert azzal meg tudják nézni az átjárhatóságot is, így nem kéne 2 vizsgálatra menni, elég lenne csak a hiszteroszkópos.

bari6

Hűűűű, csak kapkodom a fejem a rengeteg infótól... :lol:
De bőszen figyelek (ha nem is tudok érdemben hozzászólni), mert ugye ezen majd nekem is át kell majd esnem. :roll:

Bari, nagyon várom már a teszt-eredményt. Nagyon drukkolok!!!

És ha már a kívánságok... egy próbát megér:
http://index.hu/tudomany/2010/08/09/csu ... perseidak/

Majd mindenkinek kívánok én is legalább egy babát. :lol:
szélkisasszony

Libuska

Szia!!!! :)
Hogy vagytok? Annácska szépen fejlődik?
Puszi Nektek.

szélkisasszony
üdv itt közöttünk,és mielőbbi babaáldást :)

szurikáta
szurikáta56

szurikáta: köszönöm szépen. :mrgreen:

A párom épp itt ül mellettem és kérte, hogy írjam meg Nektek Ő is drukkol mindenkinek! :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Már rég jártam a fórumon, mert el voltam kenődve a hosszas várakozás miatt. De nagyjából beleolvastam a hozzászólásokba, és most megijedtem, hogy méhűr vizsgálat is szükséges a beültetéshez? Ez mit jelent?
Én Dévai dokival abban állapodtam meg, hogy szeptember elején kezdünk. Adott időpontot aug. 24-re papíregyeztetésre, (mert hiányzott egy pár pecsét miatt) de le kellett mondanom, mert nem tudok elmenni abban az időpontban, így hamarabb eljutattam a hiányzó leleteket, de a doki nem látta, csak az aszisztens nő. Ő azt ajánlotta, hogy hívjam fel a dr.úrat, és kérdezzem meg telefonon, hogy rendben vannak -e a papírok. Csak bevallom, nem merem felhívni. :oops: Kicsit kivagyok.
Valaki segítsen már, hogy mi kell az induláshoz ????? Nem szeretnék már csúszni. Például a kenetet is levették májusban, az már nem lesz jó? Ha nem, akkor a kezdés előtt beállításkor veszik le, vagy menni kell addig még?
Tudtok segíteni?

Csuti
Kép
csuti83

csuti, szerintem ha felhívod, úgyis azt mondja, hogy előtte kell menned a kenetre, nehogy pozitív legyen, mert akkor még van időd kikúrálni.
ha jól vettem ki, méhűri vizsgálatra van szükség jelenleg a lombik kezdéshez, ami 5 féle beavatkozást (pl. hycosy, hiszteroszkópia stb.) jelent. hátha volt neked valamelyik. ezenkívül sajóéknak anti-müller hormont nézetett vérből, de ezt más eddig nem mondta. lehet, hogy bizonyos kor felett vagy állapot alapján kéri (bocsi, és elnézést Jucus)
annyira zavaros még az egész, hogy mindenképp hívd fel szerintem, holnap délelőtt benn lesz.
nem lenne jó, ha akkor tudnád meg, hogy valami papír miatt nem kezdhetsz, mikor a beállításra kérnél időpontot.
momelcsi

Sziasztok!

Felhívtam a dokit: 30 ezer a méhűri vizsgálat, és ez a sóoldatos dolog, nem kamera, sem semmi extra.
Szóval most megnyugodtam, és az árak bár változtak az előző hónaphoz képest :), de legalább tudjuk mi van!

Mindenkinek hajrá!

Bari: Teszt?

Csuti: hívd fel a dokit, és hogy ne legyen rossz érzésed, kérdezd meg, mikor alkalmas neki egy hosszabb telefonra ezzel kapcsolatban. Illedelmes is leszel így, és Ő is nyugodtabban fog veled beszélgetni :)
nyuszika85

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést. Tesztet nem csináltam, még várok pár napot. A nap jó híre: 3 hét után megvan a rubeolám,már csak az eredményt nem tudom :?

Csuti, sztem is hívd fel Déviszt ;)

Jaj most látom,h szerda van ;) ez azt jelenti,h tüszőnéző nap :lol: gyertek csajok a jó hírekkel ;)

Pusztik,
Bari

bari6

Sziasztok!

Nálunk a helyzet fokozódik!! Vannak egy páran, az egyik oldalon vagy 15-en, a másikon 6-an, plussz egész kicsik még vagy hatan. Növekednek, csak lassan és versenyeznek egymással, én meg csak szuszogok, mert feszíti az alhasam már most! Megemelt husi adag, napi kétszer fehérjepor, és sok-sok folyadék! Hát ennyi! Természetesen én nagyon örülök, Ő pedig fél a túlstimutól, de mondtam neki, ha én nem félek Ő se tegye! :lol: Inkább 10 dkg-mal több hús! De nem merült fel a leállás! Remélem nem is fog!

Nyuszi hétfőn talizunk!

Legújabb hírek szerint az ÁNTSZ-hez kell menni laborba! És megvan az eredmény aznap délutánra! Megnyugtató!

Csuti jó hallani rólad, de ne izgulj! Biztosan kell kenetet venni, az tuti, május már régen volt, ha felhívod elmondod mi van, biztosan ad egy időpontot és ott mindent pontosan megbeszéltek majd.

Mosolygós, napsütéses szép nyári napot Nektek!

kriszto

kriszto82

Kriszto, ne is félj a túlstimutól, nem lesz és kész :wink: Jól értettem a fehérjeport??? Dévisz tud róla??? :shock: és nem ellenzi? Most mennyi husit mondott? Neked sem kell futnod?
Az ÁNTSZ hol van helyileg?
Szorítok,h a tüszőcskék szépen növekedjenek ;)

Pusza,
Bari

bari6

Jól érted, bizony! Tud róla! Nem baj, csak max. 2szer ihatom és csak a tejsavó-fehérjét (van olyan ami szójás... asszem... lehet h hülyeség, de mintha ilyet is mondott volna...:oops: ), annyit fűzött hozzá, hogy azért nem teljesértékű, de megteszi és természetesen a másik kezemben a hús legyen, amikor iszom :lol:
Husi 60 dkg. Futásról szó sem esett, nem eröltetem, ha nem kell...
:roll:
ÁNTSZ: Podmaniczky-n a MÁV kórház magasságában, szerintem pont mellette, van ott egy gyógyszertár és szerintem ott valahol... Pénteken majd elmondom! :wink:

kriszto

kriszto82

Helyes, laptető! :roll: De azt hiszem most elküldöm :arrow: Emerencnek, na jóóóó Melcsinek is :wink: és a következőre is gyúrok majd! :oops:

kriszto

kriszto82

Upsz egy laptető :lol: remélem szerencsét hoz ;)
Köszi az infót és akkor kitartást a húsevéshez ;)

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?