Kriszto, Micike, Mónika! Olyan jó volt veletek találkozni!
Emerenc, 1-2 hónap múlva majd egy kismamis kupaktanácsot tartunk Veled együtt, OK?
Micikém! Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz és előre nézel!

Kitartás a tisztítókúrához és a futáshoz! Szerintem ezek lelkileg is sokat segítenek!
Mónika! Amikor elbúcsúztunk és mondtad, hogy nem gyakran jössz, és én azt válaszoltam, hogy remélem, nem is kell majd gyakran jönnöd, én úgy értettem, hogy Apánkhoz jönni ovu indukcióra! Aztán utána gondoltam végig, hogy lehet, hogy te a topikra gondoltál… Mert ide gyere minél gyakrabban!
Nyuszika! Szerintem sem valószínű, hogy bent lesz Apánk holnap, mert végülis félig-meddig szabin van, de ha szerdán tudod csak elérni, még az sem késő, nem? Egyetértek, hogy fontosabb egy normális ciklus, mint egy korábbi kezdés! Tetszik, hogy így gondolod!
Bari! Te kb holnapra várod pirit, ugye? Jó, hogy nem jött korábban, mert így kisebb az esélye a cisztának, bár megértem, hogy már nagyon várod a kezdést! Persze hátha nem is lesz szükséges kezdeni…;)
Kisgaby! Már a 17. hétnél tartasz? De jó!:) Nem csinálsz egy vonalzót? Olyan jó lenne azon követni a babavárásodat! Úgyis mostanában úgy tűnik, Te maradtál az egyetlen kismami a fórumon, Hildácska is teljesen eltűnt sajnos, pedig olyan jó olvasni a jó híreket, olyan sokat segítenek a pozitív példák!
Kriszto! Képzeld, nekem már most 15 körüliek a tüszőim, pedig kb ugyanazon a ciklusnapon vagyunk. Persze nekem eddig az inszem is mindig egész korán volt (általában a 11-13. napon), Nálad pedig a múltkori 19. napi punkció alapján a 6-8-as tüszők teljesen normálisak.
Nálam egyelőre úgy tűnik, hogy mindkét oldalon 3-3 nagyjából egyforma méretű tüsző van, ami óriási dolog, mert eddig egy domináns tüsző mindig elnyomta a kicsiket. Persze ez most az agonista protokollnak köszönhető, amit Apánk nem nagyon szeret, de úgy látszik, nálam csak ez válik be. Tudom, hogy így kisebb a megtapadás esélye, de én most úgy, de úgy örülök az egyforma tüszőcskéknek!
Momelcsike! Olyan profin leírtad, hogy hova kell menni vérvételre, hogy simán odataláltam, pedig egyébként biztos szerencsétlenkedtem volna egy ideig… Úgyhogy köszi az útmutatást!
Szurikáta! Köszi a varázslatot!

Hogy telik a nyarad?