Szurikáta!
A múltkori szerencse szurit nem köszönöm, mert mert ugyebár ilyet nem köszönünk, mint ahogy gyógyszert sem, mert nem fog hatni! Szóval csak ennyit róla:
Viszont most gyúrok a babákra, mert nekem is kellenek ilyen bukfencező babócák, nagyon aranyos! Remélem hamarosan többször is fog szerepelni az oldalon, mert Emerenc, Lor, Smóni majd én is jó hírekkel jövünk hozzátok, hogy mire szeptemberben kezdenek a többiek, huh jó sokan, addigra legyen sok-sok Melcsihez hasonló szép, gyors, sikeres követendő példa!!!
Csuti!
Vicces, hogy pici a világ... Pont akkor voltam bent Apánknál, amikor telefonáltál, szószerint ezek hangzottak el... És szept. 6. azt hiszem 13.30-ra kaptál időpontot! Szorítok neked, hogy késsen piri, mert akkor lehet, hogy a szeptemberivel indulhattok is! Jó lenne! Nekem a clamidiát is és a kenetet is úgy vette le, hogy a kenet eredménye lett meg a mensi előtt két nappal, míg a clamidia tegnapra lett kész, és ugyebár 14. napon vagyok már és programban!
Viccelődött is a clamidiával, hogy mondjam meg, hogy voltam-e mással a férjemen kívül, mert ha nem akkor nem is fontos, de ha igen akkor lehet pozitív, mert "ugye, ha pozitív csak magácska lehetett, mert mi férfiak fedhetetelenek vagyunk! A férfinak csak a felesége létezik!" Igen, igen, mondtam sejtettem, hogy csak a nőkkel van a gond!

Szóval megbeszéltük, hogy szerintem nem azért járunk hozzá, mert "na, jó legyen közös gyerekünk", közben meg többfelé kacsingatunk! Mondtam, hogy a feltételezés is szörnyű! De csak mosolygott, ahogy szokott!
Bari! Csinálj tesztet és gyere a hírrel! Remélem nem ciszta lesz, legyen inkább baba!
Emerenc továbbra is++++++ Már nem sok van,igaz?
Lor! Pihizz a hétvégén sokat! Vigyázz tüszőcskékre!
Smóni! Neked is pihit kívánok a hétvégére, hiszen hamarosan el kell kezdeni a Fannibabatesókaösszehozó napjaitokat!

Hogy majd néhány hét múlva reggel az kérdezze, nagy kíváncsian, hogy miért nő a pocakod!
Monilla! Az pont jó, ha két hét van kezdésig, simán belefér a kenet és a clamidia. Akkor te is szeptember eleje, közepén indulsz! Szupi! úgy néz ki akkor is lesztek páran!Lesz kikért izgulnunk!
Sajo! Hogy vagytok? Régen írtatok! Remélem nyaraltatok egy nagyot!
Szép hétvégét mindenkinek!