Nono örülök hogy neked rendben van a lepény. Az meg tényleg furi, hogy félidőnél már ilyeneket mond a doki, amikor még tényleg akár az utolsó héten is megfordulhat, nekem is volt már ilyen ismerős.
Kis-Csillag remélem már túl vagy a fogászaton, minden rendben és tudsz már a holnapi napra koncentrálni!!! Beírtam a tábliba a szép eredményeket! UH kép esetleg? Ha csak időd nincs feltölteni, megvárjuk amikor lesz
Még egyszer kívánok neked holnapra egy gyönyörű szép napot és minden alakuljon a ti kedvetek szerint!!!
Nlzs írtam mail, lehet nem ment át? A 34. hétben lesz egy UH ahol megnézik hogy felment-e a placenta, ha nem akkor császár lesz, gondolom akkor programozott. Ha nincs vérzés akkor nincs gond se. De azt tudom itt még Regivel amikor voltunk kórház látogatáson hogy a 24. héttől mentik a babákat, de akkor még csak pár % az esélye, a 28. héttől már majdnem 90 % ha jól emlékszem, úgyhogy persze minél tovább kéne kihúzni. De most optimista vagyok nagyon hogy minden rendben lesz. Igyekszem vigyázni magamra, és remélem hogy feljebb megy a placenta, mert mondták hogy sokszor előfordul. Te mikor jössz fel Hajdú doktornőhöz?
Salsifraga micsoda hírek!!! Gratulálok!!!! 250 alatt gond szintén igen! Jó hogy megcsináltattad az integráltat! ÓÓÓÓ, tudod mennyi minden idegesített más gyerekeknél amíg nem volt nekem? Mindig azt hittem hogy sosem fogom tudni elviselni ezeket. És most Reginek kész járműparkja van, sok minden változik ám

A négy babát kis időközökkel tervezitek?
Msi az jó lesz ha tudsz közben is jelentkezni, a fotókat meg amikor tudod, csak rakjál

Jó lesz akkor kicsit neked, tudsz pihizni, ha van jelentkező Balóra
Bettike miért adják ilyen lassan a kombinált eredményt???

Ez azért se szép dolog, mert ha mondjuk Salsifraga is így járt volna és későn kapta volta meg a rossz kombinált eredményt, nem tudott volna menni integráltra. Biztos jó lesz neked az eredményed, csak ez dühítő azért, hogy elveszik a további lehetőségeket, ha szükség lenne rá
Monka bocsi nem értem mi zavarja pontosan majd a picit a szivacsnál

Két részben van esetleg és van rés, vagy nem lehet teljesen 180 fokban ledönteni? Vagy most a sportülést írod? A mózes nem sima merev aljú? Bocsi, nehéz így elképzelni, pedig olyan jól néz ki

Merre fele mentek hétvégén? Jó pihenést akkor nektek is!
Anka elhiszem hogy ez most nem egyszerű, nekem se sokkal kisebb Regi, nem tudom elképzelni hogy be kéne adni és igen, amit írsz, olyan de olyan gyorsan nőnek, hihetetlen! Hétfőre drukkolok hogy megmutassa magát, aztán apát is rá lehessen venni a névválasztásra
Dalmicsek nagyon jó hogy megúsztátok az aminót!!!! Tényleg jó kis nap ez
Zsuzs tényleg így van ahogy írod, a gyerek könnyebben elszakad tőlünk mint mi tőlük

Itt most nem esik, de fog, borús, 15 fok. Hogy van apa térde? A frontot is érzi?
Krisz sajnálom hogy te is görcsölsz, a magnézium teljesen elmúlasztja legalább? Ne hagyd magad, amit leírsz az alapján nem te vagy a hibás, ne hagyd hogy depibe nyomjanak!!!! Most érzékenyebbek is vagyunk a hormonok miatt, könnyebben megyünk padlóra ha cseszegetnek minket, ne hagyd magad!!!!
Avrenim itt nincs orvos fogadás, nem is nagyon látsz orvost normál esetben én fogok a probléma miatt. Ez az álllami szülés. Ha magán utat akarsz az 3-4 ezer font (ezer font kb. 340.000 ft.), szóval még a jobb módú angol ismerős is állami úton szült. Regivel nem is láttam orvost végig, csak amikor szülés közben gond lett és vittek a műtőbe. A kolléganőd meg tényleg egy dög

Mikor jön vissza a dokid?