Sziasztok!
Detti!
Hívj fel, megadtam már a számom, úgy emlékszem. Balcsin leszek holnaptól. De én még minidig azt ajánlom, ohgy hívj fel egy szopi tanácsadót! Tuti tud segíteni.
És ha Levi nem sír, akkor nem biztos, hogy éhes, attól, hogy neked már nem jön semmi. Bízz a fiadban is egy kicsit, tudja ő,hogy éhes-e még

(kivéve ugye az olyan extrém eseteket, mint a gyomorszájszűkület, mert ott nem akar enni, de ez nálatok nem így van D:)
Hani!
Annyira örülök, hogy sikerült lelket önteni beléd!

Gondolom benned van a stressz is, hogy Bogit nem tudtad olyan sokáig szoptatni, mint szeretted volna. Szerintem most nem fogsz rápánikolni az ugrásokra és addig fogtok tudni szopizni Gergővel, ameddig szeretnéd
Annyira rossz nálad is olvasni, hogy milyen a kapcsolatod most Bogival!! Nagyon remélem, hogy hamar rendbe jön és Bogi is rájön, hogy még mindig szereted!
Hanna az első 1,5 hónapban volt nagyon nehéz, azóta tényleg napról napra jobb. Volt visszaesés is, amikor a nagyszülők nem szólhattak volna hozzá Alexhez, csak hozzá

De azon is túlestünk.
Nanetto!
Miért nem volt eddig mellen az a szerencsétlen gyerek? És miért csak ma holnaptól fej a leányzó??? Tejet egyébként annak is lehet csinálni, aki nem szült, hanem csak örökbe fogadott, az nem gond, de az, hogy a pici ilyen sokáig nem szopizott és csak cumisüvegből etetik, az eléggé csökkenti az esélyét arra, hogy tudjon szopizni, bár nem lehetetlen. Gondolom be is sárgult....
Annak meg örülök, ohgy időben elkezdtétek a tornát Esztivel. Jót fog neki tenni! Szeretnek ülni a kicsik, mert jobban látnak, de tuti,hogy nem tesz még jót nekik

Erőlködni meg szabad

attól erősödik az izom

:D És már láttam olyan gyereket, aki fél évesen felállt (konkrétan én is ilyen voltam), szóval nyugi! Mindegyik a maga tempójában fejlődik

És innentől kezdve a szabad, nem szabad már részlet kérdés

Hanna pl 8 hónaposan kúszott először

(és utoljára.., mert onnantól csak mászott)
Fognál a fehér pöttyök ott vannak még?
Talinn!
Nem tudom olvasod-e, de érdemes lenne kendővel próbálkozni, és úgy tudna aludni napközben. rászokna az alvásra és talán idővel magától is menne...
Aprooka!
Az az AEK ez melyik kórház????? komolyan megbeszélném velük, hogy mekkora IDIÓTÁK!!!!!!
Tatim!
Szerencsére gyre kevesebb a szín benne, ami nem oda való. Bár szerintem már mindenre ráparázok. Még végig szedetem vele a 10 db-os normaflore-t, azt meglássuk mit hoz ki belőle. Addigra hazatér a dokink is és kérek tőle biztos, ami biztos alapon egy hasi UH beutalót, hogy alaposan nézzék meg a beleit szegényemnek... Hátha mégis abban van a bibi!
Párod háta rendbe jött már teljesen?
Olyan régen láttam Dorkát! Ha hazajöttünk Balcsiról csinálunk sétálós randit?
Ma szupi napunk volt

Hanna kapott 3 napja egy PS2őt az egyik barátunktól, azóta családi játék megy, mivel nem mindent tud megcsinálni, így vagy én, vagy apa segítünk neki.

Imádja nézni, ahogy megyünk és még meg is dicsér, meg drukkol is

:D Ma is ez volt, és Alex is kedvesen átengedett a nővérének, jó sokat aludt, gondolom bepótolta a tegnapi vihar miatt kimaradt órákat

Szóval jó volt

Reggel anyával még elszaladtunk Tescoba bevásárolni rágcsát, meg édességet a Balcsihoz, azt hajrá

Csajos (illetve most már egy kiskrapek is van a társaságban) 3 napot csapunk
Reggel még benézek majd, azt legközelebb valszeg csak szerdán...
Vigyázzatok magatokra!

és írjatok jó sokat!

:D