Örülök, hogy olyan témát tudtam bedobni, amiben mindenkinek saját véleménye van, és tetszik ahogy érveltek. Bár a pár nagycsaládos,sok-sok tapasztalattal rendelkező mamimat is szeretném evvel kapcs. hallani.
[color=violet]Kis-csill: gondolunk rátok, sok-sok boldog évtizedet együtt![/color]
Fárasztó meló volt, a front megtette a hatását, nekem is fájdogált a pocim és sok szülés volt, tele is lettünk.Elkértem a másik osztáylról a bébydopplert, hogy meghallgassam a babócám, hát édes volt ahogy kavart bent,
van nálunk egy megszült mami, tejapasztót kell adnunk neki..34hetesen derült ki hogy mellrákja van, olyan ami a terhesség alatt alakulhatott ki és rontja a túlélést is, mert úgye terhességben minden fokozottan működik..szóval ahogy kiengedjük megy kemoterápiára..nagyon sajnálom 35éves, van egy 10éves gyermeke, ls most született a másik..mondta hogy neki élnie kell,mert hiszen itt az új jövevény..meg se kérdeztem hogyan derült ki a betegsége..csoda hogy egyáltalán kiderült..
nem tudom nektek mi a tapasztalatotok, de a nőgyógyászati rákszűrés része a mell vizsgálata is amit az orvos is elvégez..nekem egyszerse vizsgálta meg a doki, lehet azért mert fiatal vagyok, de nekem is volt csomó a mellembe, amit el is kellett távolítani 18évesen.tanultam és tanítottam is a mell önvizsgálatát, de amióta van a terhesség érzékenyebb,mirigyesebb és nem tudok határozottan csomót kitapintani, az egész csomósnak tünik..
Ti vizsgáljátok a melleteket?és az orvosotok?
Ne haragudjatok senkit nem akartam megijeszteni, csak kiváncsi vagyok, és okulásnak is szántam.