A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

sziasztok csajok!

Örülök, hogy olyan témát tudtam bedobni, amiben mindenkinek saját véleménye van, és tetszik ahogy érveltek. Bár a pár nagycsaládos,sok-sok tapasztalattal rendelkező mamimat is szeretném evvel kapcs. hallani.

[color=violet]Kis-csill: gondolunk rátok, sok-sok boldog évtizedet együtt![/color]

Fárasztó meló volt, a front megtette a hatását, nekem is fájdogált a pocim és sok szülés volt, tele is lettünk.Elkértem a másik osztáylról a bébydopplert, hogy meghallgassam a babócám, hát édes volt ahogy kavart bent, :lol: menekült rendesen tiltakozott, békén is hagytam, de néhe be-be villant a szívhangja..egyre többször érzem hogy egyet-egyet rúg :)

:( nem tudom hogy jó e, ha leírom amivel most találkoztam: de talán más esetéből kéne tanulni, mint a saját bőrünkön tapasztalni..
van nálunk egy megszült mami, tejapasztót kell adnunk neki..34hetesen derült ki hogy mellrákja van, olyan ami a terhesség alatt alakulhatott ki és rontja a túlélést is, mert úgye terhességben minden fokozottan működik..szóval ahogy kiengedjük megy kemoterápiára..nagyon sajnálom 35éves, van egy 10éves gyermeke, ls most született a másik..mondta hogy neki élnie kell,mert hiszen itt az új jövevény..meg se kérdeztem hogyan derült ki a betegsége..csoda hogy egyáltalán kiderült..
nem tudom nektek mi a tapasztalatotok, de a nőgyógyászati rákszűrés része a mell vizsgálata is amit az orvos is elvégez..nekem egyszerse vizsgálta meg a doki, lehet azért mert fiatal vagyok, de nekem is volt csomó a mellembe, amit el is kellett távolítani 18évesen.tanultam és tanítottam is a mell önvizsgálatát, de amióta van a terhesség érzékenyebb,mirigyesebb és nem tudok határozottan csomót kitapintani, az egész csomósnak tünik..
Ti vizsgáljátok a melleteket?és az orvosotok?
Ne haragudjatok senkit nem akartam megijeszteni, csak kiváncsi vagyok, és okulásnak is szántam.

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Hú, avrenim, ez megdöbbentett, és elgondolkodtatott... Tényleg dühítő, hogy eddig egyszer vizsgálta meg nőgyógyász a mellemet, kb. 10 éve, akkor is én kértem rá. :( Mondta, hogy vizsgáljam meg időnként magamnak, na jó, de ha nem értek hozzá. :(

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, de hátha valakit érdekel:

AKCIÓ!!! Vadonat új, bontatlan SENCOR SBM 1600 BÉBIŐR az eredeti ár alatt!!!
Bolti ára 12.000 FT

Rendkívül megbízható, DIGITÁLIS KÉT irányú! NE HAGYD KI! Garancia van a termékre!

* A készletben egy adó és egy vevő készülék
*

* Hatótávolság 400 m nyílt területen
*

* Frekvencia tartomány:1,9 Ghz
*

* Tápellátás hálózatról vagy elemről
*

* Lágy éjszakai fény a gyermek egységén
*

* A készülékkel kér irányú kommunikáció lehetséges
*

* ( Szülői egységtől a gyermek egysége felé is)
*

* Állítható mikrofon érzékenység ( 5 szint)
*

* Állítható hangerő (6 fokozat)
*

* Akku töltöttség kijelző
*

* Tartozékok: 2 darab AC adapter,2 db AAA akkumulátor elem
*

POSTÁZOM IS!
A POSTAKÖLTSÉGET A VEVŐ ÁLLJA!

AKCIÓSAN MOST 8.000 Ft

Kép
Kép
sz.niki

Kis-Csillag Jó reggelt feleség! Nem jövök a boldog frázissal, inkább kívánok nektek békés, szeretetteli és tartós együttélést, azt hiszem a mai világban ez a legnagyobb érték és nagyon ritka. A bölcs öregek szerint egy ilyen kapcsolatért nagyon sokat kell tenni mindkét félnek hogy majd 20-30 év múlva is egy ilyen kapcsolatban élhessetek egymás mellett. Kívánom mindkettőtöknek ezt az erőt és azt hogy bármilyen nehézség jön az életben, közösen együtt mindent le tudjatok győzni.

Avrenim sajnos hallottam én is ilyet :cry: Nekem soha nem vizsgálták a mellem, tavaly nyáron először otthon a nőgyógyászom megtapogatott, vele nézettem meg magam szülés után ami ugye már akkor 8 hónapja volt, de itt nincs orvos, meg kellett várnom amíg hazamegyek. DE senkit nem akarok keseríteni, de anyukámnál tavaly ősszel diagnosztizáltak mellrákot és tapintással még nem lehetett érzékelni, a mammográfia mutatta ki. Ha már érzed, akkor már erősen romlanak a túlélési esélyeid. Én most már főleg ezután akarok minden évben menni mammográfiára, az az egy igazi esély van arra, hogy időben elkapják és még túl lehessenh élni. Most nyáron a terhesség miatt nem mentem otthon, de jövő nyáron viszont el akarok menni már mindenképpen, remélem addig nem járok így. Már a terhesség eleje óta fájnak a melleim rendesen, Regivel ez nem volt, tök fura. Szóval ilyenkor tényleg minden fokozottan működik.

Szonce köszi hogy szóltál, javítom, időnként elkavarodnak a dolgok ezekkel a cipőcskékkel, másnál is már volt. A következőben jó lesz!

Zsuzs jó sok munka még tényleg, de remélem te csak vezényelsz és nem pakolsz, vigyázz magadra!

Beze örülök hogy elmúlt, és elhiszem hogy megijedetél :cry: Tényleg jól megpiszkálhatott a doki!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Avrenim, nagyon sajnálom a kismamát! Nekem se vizsgálta meg a doki a melleimet, mondjuk nekem szopi alatt rendszeresen becsomósodott.

Nyufó, a mammográfia jó ötlet, te mikor tervezel menni legközelebb?
Ti mióta vagytok egy pár?

A hozzátápival kapcsolatban eszembe jutott még az, hogy 6 hónaposan Lexi először almát kapott, ízlett neki, de elég sokáig emésztetlenül láttam viszont a pelusban, ilyenkor még nem működik úgy az emésztésük, akkor 4 hónaposan meg pláne nem. De mindenkinek szíve joga, hogy eteti a kisbabáját. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Visszajavítottam a vonalzóm az eredetire, bár elvileg tudom mikor volt a peteérésem és a szerint 3-4 nappal fiatalabbi terhesnek kéne lennem, most megint két helyről is megkaptam azt az időpontot amit az elején számoltak itt kint. Aug. 6-án pénteken amikor voltam otthon a genetikai UH-n, azt mondták 18+6 aztán itt kint 2200 km távolságban egy hétre rá csütörtökön azt mondták 19+5. Úgyhogy visszaállok, úgy látszik mégis csak igaz lehet a jan 1., bár nem értem akkor hogy is van ez, de nem változtatok, a korábbit a magam gondolata alapján lőttem be, ezt meg orvosok mondják, legyen nekik igazuk. Most megint egy idősek vagyunk Spumilla :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a rám-ránk gondolást! Kép

Igyekeztem visszaolvasni, látom nagyon a hozzátápi van a képben :) Én még nem tudom, mihez kezdek, de ameddig lehet, addig szoptatni szeretnék :) Ikreknél lehet hamarabb kimerülnek a cicik, és lehet hamarabb kell kiegészíteni táppal, de a lényeg, hogy jól fejlődjenek a babócák :)

Beze: nyugi, nincs semmi baj :wink: csak az orvos piszkált meg nagyon! Nyugalom :) Az a fontos :)

Nyufó: hoznék UH képet, de amit kaptam nekem nem tetszik, túl kicsi :( Holnap szeretnék bejelentkezni 4D-re Pestre, majd szerintem abból hozok képet újra :)

Pénteken nem tudtam jönni. 13-a volt és be is igazolódott, hogy nekem az nem jön be :lol:
Reggel 9-re mentem fogorvoshoz, 9:40-kor hívtak be /Nem kellett gyökérkezelni, rendes tömést kaptam!!! :P:P:P:P/ :twisted:, majd mentem okmányirodába, ahol vártam fél órát - s kiderült, hogy tök fölöslegesen, mert nem Zalaegerszegre kell mennem, hanem abba a faluba, ahova az állandó lakcímem intézni akarom :evil: hát azt hittem eldurran az agyam, hazafelé dühömben vettem két papucsot, ami vagy 20 percembe került, mert összement a lábam hosszában, de széltében nőtt, most 35-ös a méretem.. De jó, 3490-ért két pacsker gazdája lettem :lol:
Délután mentem a ruhámért, babáztam, majd jött az este.
Lányok, Zalaegerszegen pénteken este az évtized vihara vonult keresztül két felvonásban! Volt ömlő eső, nem láttunk ki az erkélyről (7. emelet), annyira fújt a szél, hogy a nyugati ablakokat, erkélyajtót becsukva is lökdöste, akkora villámok voltak, elég sok 1-2 km-en belüli lecsapókkal, ott cidriztünk a szoba közepén, miközben az erkélyajtó alatt ömlött be az eső :(
Közel állván az ablakhoz mindkét karomon égnek állt a szőr a rengeteg kinti villámtól, hát akkor kész voltam, elfogott a halálfélelem :( :shock: De a babók jól viselték, szerencsére, se keményedés, se görcs, semmi nem volt. Jó 1 óra elteltével a vihar alábbhagyott, elvonult, de még utoljára 2-300m-re a közelben becsapott, éktelen nagy csattanással :lol: Párszor szitkozódtam azon az estén :lol:
Szombaton korán keltem, 9-re mentem fodrászhoz, időben végeztem, apuka korábban ért le mint gondoltam, és nem látta a ruhám az indulás előtt :lol:
Minden jó volt, minden szép volt, nem voltunk túl sokan, de ez így volt jó! Nem szeretem a tömeget, tegnap tényleg én voltam a "sztár", a menyasszonyokat mindenhol megnézik :) :roll: Élveztem, s már hiányzik :lol: Délután hozok majd képeket, de most már szerettem volna jelentkezni, hogy élünk, virulunk, s hazaértünk Tökölre :D

Most szaladok, vár a háztartás :lol: Mint minden jó feleséget :lol: :lol:

Puszi Nektek és sok-sok pocaksimi! 5-6 körül jövök a képekkel :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

kiscsillag örülök, hogy jól sikerült minden! Várjuk a képeket! :)

Kép
salsifraga

Beze 5 és fél éve vagyunk együtt apával, ebből 4 és fél éve házasság, egy év után házasodtunk az évfordulónkon. És ti? Még sosem voltam mammográfián, azóta van bennem miután anyunál ez kibukott hogy kéne menni. Most akartam menni nyáron, de aztán terhesen nem, most ha összejön a szoptatás, akkor nem tudom hogy lehet-e, de jövő nyáron szeretnék majd menni már.
Hozzátápi, igen amit írsz az is igaz, hogy amit túl korán adsz, az vissza is köszön a pelusban. Meg 6 hónapos kor körülig van a kitoló reflex is, szóval nagyon nem lehet adni nekik csak folyadékot igazán. De tényleg így van, mindenki maga eldönti mit gondol a legjobbnak. Úgyis kialakulnak a csoportok, ki melyik párton van, úgy nézem mi egy párban leszünk ebben a kérdésben, van amiben meg majd nem. De unalmas is lenne az emberiség, ha mindenben együtt ráznák a fejüket egy irányba :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-Csillag milyen rendes vagy hogy már be is jelentkezel hozzánk, nem is számítottam ma rád!!! Durva lehetett a vihar :shock: és tegnap milyen időtök volt? Az nem semmi hogy összement a lábad :shock: Szélesedni a víztől? Én is vizesedek már megint :twisted: Nagyon várom a képeket!!! De romantikus hogy nem látta apa a ruhád!

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-csillag, várom a képeket nagyon, biztosan nagyon szépek voltatok!
Már megnyugodtam, csak tudod, az ördög sose alszik...

Nyufó, igen, teljesen egyetértünk. :D
Fogalmam sincs, de szopi alatt szerintem se lehet, bár, ki tudja? :oops: Mindenesetre utána megnézetem magam, tényleg jobb az elővigyázatosság!
De jó, köztünk csak 1 nap van, de simán lehet, hogy Anna is decemberi lesz. :D

Mi 7 éve vagyunk együtt, 2003. augusztus 13-án jöttünk össze, 2005. május 28-án házasodtunk anyakönyvvezető, uebben az évben aug. 13-án pedig református lelkész előtt. Így 2 évfordulót tartunk 1 évben. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ez a vihar tényleg félelmetes lehetett! :( Mi egész jól megúsztuk, sima nyári zivatar volt, eső is csak pár percig esett.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze ez nagyon romantikus, ti is az évfordulón esküdtetek akkor. Nekünk volt egy napos csúszás, mert 26-án találkoztunk először, de egy év múlva a 26 vasárnapra esett, így 25-e lett az esküvő napja. Viszont Regi is 26-án született, szóval a 26 nekünk jó szám :lol: Nagyon örülnék mondjuk a két ünnep között ha jönne a kisasszony, mert anyósomék jönnek ki dec 21-jan 13-ig, így minél előbb kijön, annál többet tudnak nekem segíteni :lol: Ha viszont késik mint Regi is, akkor már nem sokat fognak tudni :cry: De ez csak rendes szülés esetén állhat elő, ha beszívom a császárt, akkor gondolom hogy decemberben már meglesz. November 18-án kell mennem az UH-ra, a 34. hétben ahol megnézik hogy mi lesz a sorsom.

KépKép

KépKép
nyufó8

salsi: igen, én javasoltam a mama találkozót :)
mi ősszel költözünk az uj házba, még mindig fenntartom, hogy oda szervezek egy talit veletek, m ott igazán elférünk.

nyufó: az esküvő miatt irtam, hogy eltűnök a hétvégére, de azért figyelemmel kisértem a dolgokat nagyjából.
jo hogy megint egyidősek vagyunk, ilyenkor az embernek olyan cinkostárs érzése van :D

avrenim: én szoktam vizsgálni. nekem is volt egy jóindulatúm, 20 évesen kivették, nagyon szépen, a bimbóudvarnál vágták, sztem szuper lett, remélem jól is fog szuperálni :)nekem sem vizsgálták külön miota várandós vagyok és egyetértek hogy kellene, pl a védőnő vizsgálhatná, ő ugyis ráér. pl. sajnálom a kismamit akit irtál a sztoridban, ezek nagyon komplex érzelmi és fizikai kivetülések. minden a fejben kezdődik el, vele nagy valoszinüséggel lehetett vmi gond az anyasághoz való viszonyával pl, ha pont terhesség alatt kezdődött. akár generációs probléma, amit a családja nőtagjai hordoztak, és most ő "vállalta" hgy megoldja. mindenesetre nem lehet könnyű, de itt a csodafórumban csak jó dolgok történnek :)

kis-csillag örülök h jol sikerült az esküvőd! és nagyon várjuk a képeket! gondoltam rád, onnan ahol én voltam, küldtem át a pozitiv gondolatokat, m nagyon jo volt :)

hozzátápival kapcsolatban még nincs tapasztalatom, de valoszinüleg az engem körülvevő anyukákat fogom ebben kkövetni és nagyjából a 6 hós kor a közös nevező :)

a tegnapi esküvő-buli istenien sikerült, remekül éreztem magam, felszabadultam, rengeteget táncoltunk. szép volt a ruhám és mindenki nagyon dicsért és érdeklődött ami hihetetlenül jó érzés. kép tudtommmal nem készült rólunk direktbe, bár lehet hogy a fotosok csináltak és akkor 30.után kapunk belőlük. hajnalli 3kor vezettem haza :)

Kép
spumilla

Sziasztok csajok!
Hozzátáplálás témában egy jó kompromisszum:

Honnan tudhatod, hogy megkezdheted a hozzátáplálást?
Bár, két egyforma igényű baba nincs, néhány meghatározó jel utalhat arra, hogy a pici elérte azt a fejlődési szintet, amikortól megkezdődhet a hozzátáplálás:
– a baba segítség nélkül jól ül
– „elvesztette” azt a reflexét, hogy a szilárd ételt a nyelvével automatikusan kilöki a szájából
– a baba tud és akar rágni
– a csecsemő szemmel láthatóan szeretne részt venni az étkezéseken
– mutató- és hüvelykujjával képes felcsippenteni ételt, vagy más tárgyakat. (Ha a baba használja ujjait, és a tenyeréhez dörzsöli az ételt (tenyérfogás), az nem helyettesíti a felcsippentés fejlődési fokát.)

Itt is iszonyú vihar volt éjszaka, fel is ébredtem rá. Olyan világvége hangulatú, leszakadt az ég.
Más: nekem már egy ideje alvási problémáim vannak, többször felébredek, és reggel 5 körül olyan éber leszek, h. alig tudok visszaaludni. Reggel pedig alig birok felkelni. Van más is esetleg hasonló cipöben? Jó lenne tudni, h. ez csak átmeneti állapot? Vagy esetleg tréning a babás idöszakra? :)

Kép
zsuzs35

Sziasztok csajok!
Hozzátáplálás témában egy jó kompromisszum:

Honnan tudhatod, hogy megkezdheted a hozzátáplálást?
Bár, két egyforma igényű baba nincs, néhány meghatározó jel utalhat arra, hogy a pici elérte azt a fejlődési szintet, amikortól megkezdődhet a hozzátáplálás:
– a baba segítség nélkül jól ül
– „elvesztette” azt a reflexét, hogy a szilárd ételt a nyelvével automatikusan kilöki a szájából
– a baba tud és akar rágni
– a csecsemő szemmel láthatóan szeretne részt venni az étkezéseken
– mutató- és hüvelykujjával képes felcsippenteni ételt, vagy más tárgyakat. (Ha a baba használja ujjait, és a tenyeréhez dörzsöli az ételt (tenyérfogás), az nem helyettesíti a felcsippentés fejlődési fokát.)

Itt is iszonyú vihar volt éjszaka, fel is ébredtem rá. Olyan világvége hangulatú, leszakadt az ég.
Más: nekem már egy ideje alvási problémáim vannak, többször felébredek, és reggel 5 körül olyan éber leszek, h. alig tudok visszaaludni. Reggel pedig alig birok felkelni. Van más is esetleg hasonló cipöben? Jó lenne tudni, h. ez csak átmeneti állapot? Vagy esetleg tréning a babás idöszakra? :)

Kép
zsuzs35

nem tudom miért küldi el mindig duplán :shock: :?

Kép
zsuzs35

Szerény jómagam :) :roll:
Kép

Első hitvesi csók:
Kép

A gépen nem lett beállítva a dátum, így a rajta lévő ne tévesszen meg senkit :D

Párom, illetve most már a férjem :lol: külön nem szeretné magát mutogatni itt :D Én pedig elfogadtam neki :)

Nyufó: tegnap jó idő volt végig, sőt, túlzottan meleg volt ismét, dőlt rólam a víz, a szertartás közben kerülgetett is a szédülés, de kitartottam :D
Azért remélem feljebb mászik a lepény, és sikerül a természetes szülés :) meg hogy azelőtt születik a pici, mielőtt anyósodék kimennék, vagy pont akkortájt :wink:

Spumi: örülök, hogy nektek is jól sikerült a tegnapi nap! :)
Mamatali, jó ötlet :D

Beze: de jó :) nekünk is lesz majd egyházi, csak 1-2 év múlva :D szeretnénk azt majd a keresztelővel egybekötni, ha lehet.. Mivel a párom evangélikus, én pedig keresztény, én állok át, illetve a babók. Mondhatom, párom családja igencsak meg van tőle hatódva :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag köszönjük a képeket!!! Nagyon kedves fotó a hitvesi csókos és ami azért a párodból látszik, úgy oldal profilból az is szimpi :lol: Nem semmi hogy még vissza is olvastál, nagyon rendes fórumozó vagy :lol: Köszi a bíztatást!!! És volt buli valahol, háznál vagy vendéglőben? Biztos finomakat ettetek :lol:

Spumilla felkeltetted a kíváncsiságom, megnézném azt a szép ruhát, mindenképpen légyszi küldj fotót magadról, kivárom a 30-adikát is, azon ne múljon :lol:

Zsuzs hát én alszom mint a mormota, nincs ilyen tapasztalatom szerencsére. De bármikor ha felébredtem hajnalban és nehezen aludtam vissza, akkor borzalmas volt felkelni, ez viszont ismerős.

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó: háznál voltunk, rokonoknál, de tény, valóban jókat ettünk, többet is mint kellene :lol:
Volt marhapöri galuskával, sült sertésszűz petrezselymes újburgival, jégkrémek, narancstorta, apró sütik :D
Biztatás mindenkinek kell, és mindenkinek jól esik :) és ahogy már többen is írták, ez egy szerencse topik :wink:

Mellesleg mindent maradéktalanul még nem olvastam vissza :roll: :lol:

Zsuzs: alvásproblémáim nekem néha vannak.. Mostanság ugyan megesik, hogy átalszok egy éjszakát anélkül, hogy ki kellene mennem, de van, amikor ki kell menni, és akkor megesik, hogy fél óra hosszat sem tudok visszaaludni. Ha pedig apa délelőttös, 5:30kor elmegy, na utána már nem tudok visszaaludni, pedig akkor meg érzem, hogy nagyon jól esne.. :roll. :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kis-Csillag[b] nagyon sok boldog évet kívánok Nektek együtt a gyerkőcökkel. A képeket elnézve ebben nem lesz hiba :)

szonce nagyon tetszett Ádám szobájában a neve kirakva betűkből. Már egy ideje keresem a megfelelőt, de nem találom ebben a témában. Tudnál segíteni, hogy hol érdemes keresni?

A másik meg, hogy foszforeszkáló csillagokat szeretnék a mennyezetre ragasztani, de nem matricát, hanem műanyagot, vagy gumit. Na Szegeden ilyet se találok... Van valami ötletetek, hol keressem?[/b]

Kép
krisz0923

Kis-Csillag a házi lagzi is nagyon jó ám, bensőséges, nekem is olyan volt :lol:

Krisz nekem műanyagból vannak olyan csillagok, talán 20 db-ot árultak egy zacskóban és akkor a Tesco-ban vette akitől kaptam, de ez már 2 éve volt. De lehet érdemes megnézned ezeket a nagy áruházakat Tesco, Auchan, hátha.

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-Csillag, nagyon szépek voltatok! :D Keresztelővel egybekötött esküvő is nagyon jól hangzik! Én is rk vagyok, férjem semmilyen, kompromisszum volt a református szertartás, a lelkész tök jó fej, Lexi is ennek lett megkeresztelve, illetve marci is az lesz. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hogy én ma mekkora két suttyó bunkóval találkoztam a tescoban! :evil: Lexi áll a kosárban, ezek jönnek oldalról, simán elfértem volna előttük, előrébb is voltunk, de nekem kellett megállnom, hogy átmenjenek előttem, mert nem bírtak 5 mp-t várni. Félhangosan be is szóltam hogy de bunkó vagy, hihetetlen! :evil: Nem szokásom idegeneknek semmit se mondani, de most csak azt sajnálom, hogy nem mondtam hangosabban! :twisted: Bár férjem szerint így is hallották!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kiscsillag gratulálok!!! Szépek vagytok, és látszik, hogy nagyon szeretitek egymást!! :D :D :D Örülök nektek!

krisz Szegeden a Nagyában van (vagyis régebben még megvolt) egy kreatív bolt, és írószer. Szerintem ott nézd meg! (Jaj, de jó, hogy tudok szegedi tanácsot adni, nem bírtam megállni! Imádom azt a várost!) :))))) Nálunk én is írószerben láttam a múltkor a műanyagos változatot.

Na, hozzánk keletre is megérkezett a vihar! Épp sikerült hazakecmeregnem a strandról még a zuhé előtt, a fél városban nem volt áram, nálunk is most jött vissza pár perce.

Kép
salsifraga

Köszönöm szépen a tippeket! Nagyába holnap be is nézek, mert a Szentháromság utca legelején dolgozom. Valahol csak kapok olyat, ami tetszik.

Mostanra elég jól kitaláltuk, hogy milyen legyen a kis kuckó, egyelőre velünk lesz a gyerekecske, meg marad is pár évig, amíg nem tud biztonságosan lépcsőzni. Szóval egy falat szeretnénk szépen díszíteni.

Jó lehet ez az esküvő dolog. Mi 10 hónapja vagyunk együtt, megbeszéltük, hogy a nyáron-ősszel megejtjük a dolgot, de elég nagy a csend a téma körül. Ha lesz, akkor csak családi esküvő, meg egy ebéd.

Kép
krisz0923

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés mert kicsit ko vagyok valakinek hasfájás??, Engem a sírba tesz komolyan...éjjel szinte semmi alvás és ez nam gyengén felcsesz idegileg is... na csákóóó

KépKép
Kép
krisztin76

Beze sok ilyen ember van sajnos, az emberek nagy részére jellemző hogy max a saját környezetükkel törődnek a többieken átgázolnak. Ne hagyd magad felhúzni ezeken, mert neked többet árt, ő már rég elfelejtette, mert gondolom naponta 100 hasonló dolgot csinál, téged meg még napokig idegesít esetleg. Én ilyenkor be szoktam venni a "lesz°rom" kapszulát :lol:

Krisz nálunk is van lépcső, alján tetején gyerekzáras rács van, otthon nem lehet ilyet kapni? Így nap közben ha lent vagyunk se kell őrt állnom a lépcső alján és éjszaka is ha kikóricálna a szobájából, akkor se tud lemenni a lépcsőn, max a mi hálónkba. Sok sikert a beszerző körúthoz.

Krisztin nekem nincs. Dokinak nem mondtad? Magnézium nem segít?

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

nyufó itt is lehet kapni ilyet, IKEA-ban vette egy ismerős elég jól szuperál. MOndjuk lent nem tudom mihez tudjuk rögzíteni, mert fémszerkezetes lépcsőnk van és csak az egyik oldalon van fal. Valahogy megoldjuk majd. Azért bármennyire is szeretem már most is ezt a kis pocaklakóm, ha átalussza az éjszakákat nekünk is jó lenne visszakapni a hálószobánkat... azt hiszem nem vagyok egy gyerek előtt szexelős típus :D :D

krisztin Nekem szokott fájdogálni a hasam, de csak akkor, ha nagyon fáradt vagyok. Mostanában szedem a Magnerotot, reggel és este elropogtatok 1-1 szemet és úgy tűnik elmaradtak a vádligörcsök is. Próbáldd ki, hátha neked is beválik! Az is lehet, hogy most nagyot nő a babó, vagy nyúlnak a szalagjaid?!

Kép
krisz0923

sziasztok!

na újra itt vagyok én is, egyenlőre még nem tudok visszaolvasni, jó sokat írtatok, de előjárójában minden jó eredményhez gratulálok

kis-csillag: nagyon sok boldogságot nektek, nagyon szépek vagytok együtt. még nagyon sok boldog együtt töltött évet kívánok nektek

magamról: ma voltam a 18 hetes genetikai uh-on és képzeljétek kislányom lesz!!! nagyon örülök neki. ép, egészséges, mindene megvan és ez a lényeg :D
kaptam képet, majd mindjárt bescannelem és felrakom nektek

az otthoni zűrök lassan csitulnak. bocsánat hogy nem írtam de nagyon magam alatt voltam, most már jobban vagyok. köszönöm a biztatásokat, nagyon jól esett

remélem mindenki jól van, has-, fog, derék stb fájósoknak jobbulást, vigyázzatok magatokra

aztán este megpróbálom végigolvasni amiket írtatok

KépKép
Kép
rebeka85

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:42-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:42-kor.
szonce82

szonce: neked is gratulálok a jó eredményekhez és az egsézséges kisfiadhoz :D

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok :D

Avrenim a Lucás történet nagyon aranyos...és végre meg is valósult, csak nem Lucát viszitek, hanem Benettet, de hát nem is ez a lényeg :D :D viszont a kismami, akit írtál:( annyira ....áh, nem is írom le...most valahogy nekem se megy a tapizás (előtte csináltam), de most én se érzem a sok mirigytől, de a doki se foglalkozik vele:(
Salsifraga akkor neked már kész felszerelésed van a babához :D hát nekem még csak álmaim vannak :lol:
Nyufó igen, ha teljesen le van döntve, akkor valahol a vállacskájánál van az a törésvonal, ahol lehet emelni :( de azért még szemezgetek vele, hátha kitalálok rá valamit :D mintha egy vízelvezető árok lenne az úton keresztbe, de amúgy teljesen le lehet dönteni
Salsifraga hát Albánia...azt már én is nézegettem, vannak ott csudajó kis helyek, az tuti :D Akkor szeptember tuti utazás? :D
Kis-csillag nagyon várunk kedves friss feleség
:D egész szombaton rád gondoltam :D kívánom nektek ezúton, hogy minden vágyatok teljesüljön és olyan csodás életetek legyen, amilyet megálmodtok magatoknak :D de ahogy a képeket nézem... :wink: :wink: :wink:
Rebeka nagyon gratula a kicsi lánykához és örülök, hogy minden rendben van vele :D
Szonce szép kis fiúcska lesz, ha ilyen szépek az eredmények :wink:

Lányok, hétvégén valami nagyon furi volt, de lehet haluzok: szombat hajnalba arra ébredtem, hogy kicsit megrúgott, aztán azóta semmi ilyesmi nem volt :( viszont, tegnap és ma is arra lettem figyelmes, hogy fekve (de állva is lehet érezni) bizonyos helyeken néha felbukkan (szemérem felett pl és a jobb oldalon) és mintha a kis hátát kinyomná és amikor meg hozzáérek, akkor odébb csúszik, aztán minden visszaáll a helyére és amikor kidudorodik kicsit, akkor meg ott nagyon kemény, máshol meg puha :shock: nekem az az érzésem, hogy az a kisfiam háta lehet :shock: szerintetek? (nem olyan nagyon van kidudorodva, de lehet azért látni és kemény is ott) pont kb akkora az a dudor, mint a babám háta most :shock:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Kép
Kép
Kép

na íme néhány kép

az adatok: nb:4,6 mm, bpd:4,2 cm, hc:14,9 cm, ac:12,71 cm, fl: 2,64 cm

KépKép
Kép
rebeka85

monka: köszönöm a gratulációt :D nagyon fura érzés. eddig tényleg nem foglalkoztatott a baba neme, de most hogy tudom kislány már el sem tudnám képzelni fiúnak. fordított esetben is biztos így lenne :lol:

KépKép
Kép
rebeka85

----
szonce82

Rebeka de édes ez a kicsi lányka, hogy nyitogatja a kis száját :D nagyon szép kis formás :D :D húú, már én is várom az enyémet, nekem szeptember 8-án lesz, de ma megyek orvoshoz, gondolom azért megnézni :D

Kép
monka1

Halihó!!!

Kiscsillag:szépek vagytok apával, és nagyon jó ötlet, hogy apa vallását adod a babáknak, ha nekik ez úgyis ennyire számít. Asszem egyébként anyától szokták a vallást örökölni, vagy van olyan hogy lányok anya-fiú apa vallását vesziki fel.
!
Rebeka:Gratulálok a nunishoz!kicsit irigy vagyok..de remélem lesz majd lányom is, hiányozna az életemből ha csak fia/im lennének.

Szonce: neked is gratulálok a fiúkához!tesó majd nagyon fog örülni, lesz játszótársa :)

Nyufó:úgy tudom csak 40.életévtől kötelező a mellrák szűrés, de akinek volt a családban annak már 30.életévtől kéne, egyik kollegamő is úgy járt vitte is a lányát mamográfiára,elég kellemetlen vizsgálat de 2-3évente meg kell ismételni.azért nem gyakrabban,mert röngensugárral csinálják a vizsgálatot,ami úgyancsak nem tesz jót a melleknek..ezért se szoktam örülni az alkalmassági vizsgálatoknak,évenként tüdőszűrés..jah akkor sikerült pont a babó ápr.27.én alkalmassági,május 12.én pozitív teszt...de azért nem aggódtam mert kapunk ólomköppenyt a nemi szevvek köré,hogy ne sugarazzák a petesejteket,meg ha esetleg vki gyermekvárásra készülne.

Nem lett volna rossz éjszakám,tele volt az osztály,egyik kórterembe pótágyat kellett betólni így 4en feküdtek 3helyett,de más osztályokon is megszült anyák feküdtek..a front..a babák egész este kánonban sírta, olyan hangosan hogy a nővérszobába is minden behallacódott,úgyhogy csak vízszíntbe tettem magam,utána a villámlás-dörgés jött /bizti ezt érezték a babók/ kivágta a folyosón a szél az ablakot úgy hogy nem tudtuk becsukni,minden anyára rácsuktam az ajtót és a portással,csecsemőskolleginával kitaláltuk a megoldást a partvissal kitámasztva zártuk be az ablakot..
Ma megjött szabiról a terheskollegina,mondta hogy sokat nőlt a pocóm, én is sokat görcsölgettem mostanába /Krisztin bizti neked is a növekedéstől lehet!/ voltam vele 24hetesen UH és 4cmes a babója talpacskája!!hát nagylábon él a kissrác..focista lesz,ahogy mondani szokás :P apja örülne,az is focizott.

próbáltam hasonfekve olvasgatni benneteket,de már nem hagyja a kispupim, úgy rúgdos,tiltakozik, nah nem is akarom szegény gyereket agyonnyomni. :roll:

Holnap én is megyek genetikai UH-ra,nem mondom a dokinak hogy tudom a nemét,talán majd utólag, kiváncsi vagyok ő mit lát.
felírom a kérdéseimet,mint egy jó páciens /mert vannak ám/ és rázúdítom majd:pl. Panangint szedhetek e magnézpótlóként,van e vmi hüvelykúp terhesnek,ami pH segítő,lactobacis, ha van a családba cukros,mikor csináljam a cukorterhelést..stb.

Az uncsitesóm feleségének terhességi cukra lett,pedig kis soványka csajszi, nagyon sajnálom szegény,számolgathatja a szénhidrátokat a terhessége alatt..
Nekem is kezd felkúszni a vérnyomim, mindig 100/61volt /terhesség elött/ már 120-131/75nél mozgok, de még csak 18hetes vagyok...és 20héttől jöhet ki a magasvérnyomás terhességben..dokinál multkor is 150volt kétszer kellett mérnünk,dehát zavarba vagyok,ki szereti ha megturkálják :oops: stb.és elég helyes srác a dokim, nem győzök gyönyörködni benne :wink:

Nah remélem a csodafórumban senkinek nem alakul ki iylen problámája!!

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Krisz teljesen megértelek, nekünk Regi az első pillanattól a saját szobájában aludt, a pici csak azért nem fog, hogy őt ne zavarja, de amint átalussza az éjszakát, összerakjuk őket.

Rebeka gratulálok a kislányhoz, nagyon édesek az UH képek! Neked is beírtam a BPD-t a tábliba. Ha már megvan a név az is jöhet :lol: Örülök hogy szűnnek a családi problémák, és most már nyugis pocakosodásod lesz!

Szonce beírtam a friss adatokat, gratula neked is!

Monka tuti a babát érzed :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Remélem igazad van Nyufó :D

Lányok itt akkora a vihar, és sötét van, nekem meg most kell mennem UH-ra :(

Kép
monka1

köszönöm a gratulációkat nektek :D

monka: itt is szörnyen nagy vihar van, dörög-csattog megint. drukk az uh-hoz

avrenim: biztos tündéri kissrác lesz, ahogy már írtam a bátyáim fiai teljesen hozzámnőttek, nagyon imádnivalóak. sokszor bújósabbak mint a kislányok. és majd lesz még lányod is :D
drukkolok a holnapi uh-hoz, gyönyörködhetsz a kissrácodban legalább, biztos minden rendben van.
a röntgen nem hiszem hogy bármi bajt csinált volna főleg ólomköpennyel. nekem gerincproblémáim vannak így negyedévente röntgeneztek köpeny nélkül, mert ugye csípőröntgenhez nem tudják rámadni . :D

nyufó: köszönöm a gratulációt neked is. van egy befutó nevünk már, de még fontolgatjuk apával. átnézünk még egy két nevet és ha biztos megírom azt is :D
sajnos ezek a családi zűrök elég sokszor előjönnek, de már kezdek tudni alkalmazkodni hozzá. anyám sajnos 8 éve súlyos depresszióban szenved, nem könnyű vele. ugyanakkor nagyon sajnálom mert segítenék rajta de nem tudok, tehetetlen vagyok e téren. amugy meg tündéri ember, ezért is visel meg ennyire az állapota. na de nem panaszkodom. :D

szonce: neked is köszi :D

KépKép
Kép
rebeka85

Avrenim ha több babában gondolkodsz akkor még biztos összejön az a lányka :lol: Arról hallottam hogy elég brutál összelapítják a mammográfián a cicit, de inkább :cry: Ha olyan sokat nőtt a pocid, jöhet is a kép :lol: A nemmel kapcsolatban ezt én is már többször eljátszottam, hogy ne befolyásoljam az orvost, érdekelt hogy tényleg megerősít-e :lol: Drukkolok hogy ne legyen gond a vérnyomásoddal. Nekem is emelt a vérnyomásomon a terhesség Reginél is meg most is. Remélem tényleg csak a doki miatt volt 150 a vérnyomásod :lol: :lol: :lol:

Monka megy a drukk az UH-hoz :lol: A vihar meg remélem elmúlik mire indulsz.

Rebeka sajnálom, az komoly dolog, ismerek a környezetemben hasonlót, gondolom akkor gyógyszert is kell szednie, hol jobb, hol rosszabb, ez nem egy olyan dolog ami elmúlik :cry: Azért a jobb pillanataiban tud örülni az unokájának? Kitartás neked akkor ehhez a nagy teherhez!

KépKép

KépKép
nyufó8

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat még egyszer, nagyon kedves Tőletek :)

Szonce: gratulálok az UH és az AFP eredményekhez, nagyon szép méretek, és azért gratulálok a fütyihöz :D Ezek szerint Te fiús anyuka vagy :)

Monka: valószínűleg a babádat érezted, de ha ilyenkor napokig pl. nem érzed, akkor se ijedj meg, majd besűrűsödik szépen :wink: Én el tudom képzelni, hogy a kis hátát érezted, mert ilyen érzéseim nekem is vannak.
Vihar nálunk is volt, de most a java szerencsére elkerült északra és délre :roll: :oops: :) :D

Rebeka: de szép képek :) Az első képen talán mosolyog? Mert nagyon úgy néz ki ott a babód, mint aki nagyon-nagyon mosolyog :wink: , a másodikon a nyitott szájacskája nagyon aranyos, biztos kortyolt kicsit a mvízből, szép képek :)
Gratula a kis punishoz :D Kiváncsi vagyok a befutó névre :wink: :D
Otthoni zűröket sajnálom, tudom miken mész keresztül, anyum hasonló volt annak idején, most a baráti körben van 2, aki állandó labilis személyiség.. :(

Krisztin: sajnálom a hasfájást, de ha annyira erős, hogy aludni nem tudsz tőle, akkor nem kellene orvoshoz menned? Vagy csak zavar, hogy fájogat, és bestresszelsz tőle? Mert a stressztől is fájhat még jobban. Nyugodj meg, nincs semmi baj, jönnek-mennek a frontok, nő a méh, a baba, ezektől sajnos érezhetünk fájdalmakat néha, amik egy bizonyos határig teljesen természetesek.

Avrenim: amikor olvastam a szerencsétlenül járt kismama esetét, nagyon megsajnáltam :( :cry: egy kolléganőmnek is most derült ki, hogy mellrákja van, csak az ő kislány már azért elmúlt 8 éves.
A vihart nem lehetett semmi ott átélni! És abszolút nem csodálkozom a sok szülő mamin! Bár összetettem a két kezem, de az én hasam a péntek esti vihart nem érezte előre! :roll: Pociképet hozhatnál, kíváncsi vagyok nagyon :) Bár most biztosan mindannyiunké jobban, vagyis gyorsabban kezd növekedni :D
A vérnyomásoddal meg csak nem lesz gond :wink: Ha a dokinál ennyire izgulsz, méresd előtte máshol, s írd fel :wink: Mondjuk egy jóarcú dokitól nekem is lenne 150 :lol: :wink:

Nyufó: a menyasszonyi képem felajánlom a képgyűjteménybe :wink: :)

Magunkról most sok újat nem tudok mondani, voltam ma ismét védőnéninél, ezelőtti látogatás óta -2kg :oops: :shock: 8) kevés vizesedés sajnos van, de azt mondja, nem csak az ikreseknél tapasztalja, hanem az egybabásoknál is. Vérnyomás teljesen rendben van, ahogy a vizelet is teljesen negatív. Ő sajnos itt szívhangot nem tud nézni, mert ide nem hozza a ketyeréjét, pedig jó lett volna hallani. De cserébe miután hazajöttünk, kértem időpontot 4D-s UH-ra a 4D Genesisbe, Budapestre :D Jövő kedden, 24-én este 7-re megyünk :D Már alig várom :D Végre mi is eljutottunk odáig, hogy most már mindennap érzem a törpöket, melyiket nem tudom, de már nem csak bal oldalon lent, hanem van, hogy fent, köldöknél is :lol: van, hogy a pocim egyik fele kemény, a másik fele meg tök puha, biztos egyoldalaznak akkor :lol: Most már el lehet kezdeni a zenehallgatást, most már állítólag mindent hallanak, ami kint zajlik :) :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Mindenkinek köszi a hasfájós biztatást! éN IS EBBEN BÍZOM A MULT HÉTEN VOLTAM DOKINÁL MEG HOLNAP MEGYEK GENETIKAIRA ÉS AKKOR IS ELŐ ÁLLOK A FARBÁVAL. ÉN Na ismét caps lock :shock: de ezek a frontok is brrrr :twisted:
Halljátok olyan szép méreteket olvasgatok kis emberkékről, meg még megtetézve szebbnél szebb képekkel jóóóó. Úgy nézem nyufó már teljesen visszarázódtál a fórumosba :P
Avrenim hát én is pörgős voltam, sőt ha megmaradt volna a munkám lehet könnyebben is viselném mert nem lenne ennyi időm eszme cserézni Viszont amit te véghez viszel... Le a kalappal!! Meg a mérhetetlen optimizmusod is klafa:)októberig?? Hát nem irigyellek.:oops: Viszont megnyugtat a tény, hogy a porontykám már láthatóan tombol néha oda benn:) Sőt a gyerekek is élvezik. Szóval a hasfájás csak azért van mert nőőőő és kész!!! Különben magnesi citrici-t kaptam az 500 mg és 2*1
A hallásuk bizti jó mert a fiam elkezdett kürtözni és úgy elkezdett úszkálni mint egy halacska.
rebeka Hát anyud nem irigylem én pánik beteg vagyok úgy, hogy valamilyen szinten át tudom érezni.
Mi a franc ez a vihar zóna Mo-on??, Én életem legnagyobb viharát éltem át a gyerekeimmel pénteken :twisted: szörnyű volt mint amit a tv-ben szokás látni teljes ablaktörlővel semmit nem láttam jég faágak mindenhonnan repültem fákat kicsavart a szél brrr :evil:
salsifraga Hát nem gyenge úti cél! irigyellek és minden jót
kis csillag gyönyörűek voltatok! Sok sok jót!!!!
hozzá tápi
Hát a fiamnak nem kellett semmi kb 8-9 hóig 3 hónaposan 9,5 kiló volt :shock: csak evett és aludt egy hónaposan 290 ml szopott egyszerre... Szóval nem hajtott a tatár, meg ő sem igényelte. A lányomnál már nem volt ilyen hatalmas súly kiugrás ő 6 hónaposan kezdte gyümivel banán barack aztán szépen lassan. Viszont tök érdekes volt, hogy a fiamnak csak a csak a főztöm a lányomnak meg baba kaja. Aztán sok sok évig az csajszi kajáját sóznom sem szabadott... Viszont 5 tejtesónk van :D a fiam"fél osztálya... 60 litert a Kristóftól a Kamillától 30 elvittek. Szóval a tehenek majdhogy nem tanulhattak volna:)
Na jók legyetek

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!

Nyufó, nem akadtam ki, sőt jólesett, hogy beszóltam. :wink:

Krisztin, tuti a frontot érzed, nekem is fájt egy kicsit ma, de ledőltem, és elmúlt.

Rebeka, gratula a kiscsajhoz!

Avrenim, ez durva lehetett. :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze akkor jó, látszik hogy magamból indultam ki, ha én már beszólok akkor már a teljes összeomlás fenyeget :lol: :lol: :lol:

Kis-Csillag egyre gondoltunk csak megelőztél, akartam kérdezni, nem jösz-e a tablóba :lol: Az egész alakosat szeretnél, vagy vághatlak, ahogy a többieket, hogy arc, félmellkas, hogy látszódjál is :lol: Már visszajöttetek az albérletbe? Nincs szabi vagy nászút? Nem semmi hogy kevesebb vagy! Nekem nem csak kevés vizesedés van. Reginél is amikor utaztunk haza a két és fél napos autóúton bedurrant, úgy is maradt szülésig, csak rakódott rá és most is, már alig férek a cipőmbe, a papucsom is már kiengdtem, már kicsit elefánt lábam van. De amíg nem társul magas vérnyomással addig nem gáz. De jó hogy mentek 4D-re, majd te is rakj fel képet.

Krisztin igen, most több időm van, nem rohangálok egész nap, főleg mióta kímélni is kéne magam. A gép meg egész nap megy :lol: Akkor megjegyzem hogy te profi vagy szoptatásban. Ahogy levettem, akiknek többedik baba a fórumon, nem sokaknak jött össze a szoptatás, értékes tanácsadó lehetsz majd, ha nem bánod :lol:

Monka az jogos amit Kis-Csillag ír, ha esetleg pár napig most nem érzed, ne aggódj, tényleg így van, hogy ahogy elkezded érezgetni, sokszor napokig szünetek, aztán pár hét múlva már naponta többször is érzed. De amilyen szép karcsú vagy, lehet ez neked nem is lesz hetek már.

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: ez a vizesedés is nagyon kellemetlen lehet. nekem egyenlőre nincsen (kopp-kopp) de nagyon lábfájós vagyok. kíváncsi leszek hogy plusz 10 kg-t majd hogy visel az én lábam is. na meg holnap már megyek dolgozni, az meg ülőmunka.
engem inkább a hasfájás zavar nagyon mostanában, ma meg tegnap alig bírtam felülni az ágyból. de lehet a fronttól van.
te meg kíméld magad amennyire tudod, remélem minden rendben lesz. gondoltam ma rád az uh-on. sajnos nekem is nagyon mélyen van a placenta. azt mondta a dokinő hogy 1 cm van a méhszáj és a lepény között. meg hogy vérezhetek, de egyenlőre szerencsére nem volt baj. remélem neked is feljebb vándorol és minden megoldódik :D

beze, kis-csillag, krisztin: köszönöm a gratulációt
kis-csillag: én is úgy láttam hogy mosolyog a képen, csak már kezdtem azt hinni hogy én beszélek bele mindent a fotókba :lol: de ha te is látod biztosan így van
gratulálok a fogyáshoz

krisztin: valóban nagyon alattomos betegségek ezek a pszichés problémák és sajnos nem is olyan egyszerű megoldani őket. nincs rá gyógyszer. pánikbeteg is van az ismerőseim között, hát az sem egyszerű probléma. remélem neked is elmúlik majd
szopi témában szerintem is sokan fordulnak majd tanácsért hozzád. főleg az olyan zöldfülűek mint én is :lol:

KépKép
Kép
rebeka85

Rebeka a vizesedés nem vészes, amikor nagyon bedurran otthon nagy melegben, az a rossz, mert akkor nagyon feszül, de itt legalább a bőr nem feszül a hüsibb időben. Neked mitől fáj a lábad? Az erek fájnak? Amikor a doki észrevette hogy gond lehet a lepénnyel, azt mondta, nézzük meg egy hónap múlva, mert nem látja biztosan, de ha nem lesz rajta a méhszájon, akkor már biztos hogy nem is lesz, mert felfele megy a méhlepény. Csak én amikor visszamentem egy hónap múlva akkor már az lett a diagnózis, hogy a belső méhszájat meghaladja. Nem teljesen fedi, az a legrosszabb, de rajta van. Ha nincs rajta egyáltalán akkor elvileg nem kellene véreznie :shock: , akkor viszont te is vigyázz magadra. De tuti hogy neked már nem is lesz rajta és távolodni fog idővel, biztos hogy szülhetsz rendes úton. A vérzést is a harmadik harmadra mondják a legsűrübben, addigra biztos hogy el fog távolodni! Mikor mész legközelebb UH-ra? Megy a drukk hogy távolodjon, és mindenképp írd meg!!! Nekem is megnézik a 34. hétben és lehet hogy nekem is szépen feljebb megy! A mosolygással meg én is egyet értek :lol:

T.timi merre?

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó, rebeka, megy a drukk, a méhlepények szépen vándoroljanak feljebb!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?