Na nehogy én kimaradjak az 1000.oldalból
Sziasztok!
Mesi Basszus ez az allergia utálatos egy dolog,én is reggeltől estig fújom az orrom,tüsszögök,vannak időszakok mikor kicsit jobb de ez ritkán van.Szerintem is menj el a tüdőgondozóba(nekem is azt kéne...)Tuti kapsz valami hatásos gyógyit.
Nem tudom,hogy egyébként mennyire jók ezek a gyógyszertári cuccok én még soha nem próbáltam,csak natúr szenvedek.
Móni Pöti gyönyörű ahogy Gréti is,nekem teljesen egyformának tűnnek

Zabálnivaló mindkettő!És mi a helyzet Z.-vel,miben állapodtatok meg,mentek vagy nem?
Hú
Vindó akkor cudar idő lehetett felétek!
Nagyon sajnálom a gépet,remélem helyrehozható a gép.
Irina Sikerült végül dolgozni éjszaka?
Köszi csajok a biztatás,próbálom lazábbra venni a figurát de mikor apa után is pakolnom kell sokkolok
Egyébként szokott segíteni is,nem panaszkodhatok de a ruháit folyton szanaszét hagyja,olyankor eltudnám porolni az ő seggét is
Képzeljétek Bertus ma először kakilt a bilibe
Egyre ügyesebb,csak azon vigyorogtam,hogy mikor kis bugyi van rajta nem húzza le hanem simán ráül a bilire és bugyin keresztül pisil

Ezt még csiszolnunk kell.
Ja!És köszi,hogy kérdeztétek,minden oké volt az uh-n!
A pielon valóban eltűnt neki

(majdnem 10 mm volt,kettő egymás alatt a jobb veséjében és felszívódott!!)
Az osztott üregrendszer ugye nem múlik el de semmi problémát nem okozott ezidáig(ezt most lekopogtam),nőtt két milit mindkét vese de ez ugye ahogy a gyerek is nő,úgy a szervek is vele együtt.
Szóval nagyonnnnnnnn örülök,hogy ilyen szépen alakulunk,ahhoz képest ahogy az elején megijesztettek,hogy ez mennyire komoly dolog,hála a Jó Istennek minden oké volt vele!!
(ja és annyira ügyes volt,nem sírt,elmondtam itthon,hogy nem fog fájni,néni bekrémezi és megmaszírozza a kis pociját és a hátát,ahogy anyának mikor Zizi bent volt a pocijában.No meg ígértem neki két körömlakkot mert ugye mániákusan lakkozza a körmét,no ez együtt megtette a hatását és olyan ügyesen hagyta magát!)
Zizit akartam még írni,hogy anya vitte el tegnap tanácsadásra mert én végülis elmentem Bertivel.
5700gramm

és 60 centi.
Egy igazi zabagét,olyan édes kis tokaszalonnája is van neki,hogy meglehetne neki rágni
Na jó sokra sikerültem,bocsi
Alex is milyen cukipofa!!