A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok :D !
Életjel :oops: .
Nem nagyon tudtam olvasni :( , míg a gyerekek Debrecenben és Pilisen voltak, gyakorlatilag non-stop dolgoztam. Most új gépeket kapunk, training, túlóra stb. Annyit dolgoztam az utóbbi 1,5 hónapban, hogy több lesz a túlórám, mint a rendes fizum. Mondjuk nem fog rosszul esni, ha megkapom :wink: .

A fényképeket szoktuk Pankával végiggörgetni, nagyon szépek a gyerkőcök :D .

Szombaton a kánikulában voltunk Pesten az állatkertben (apa akarta az én soltvadkerti fürdős javaslatom helyett :? ), jó volt, de nagyon fárasztó. Panka a zsiráfra volt teljesen rákattanva, ahogy megérkeztünk, semmi nem érdekelte, csak menjünk a zsiráfhoz...
Ha 20-án jó idő lenne, bepótoltuk volna a fürdőzést, de nem tudom, hogy lesz, mert sógorom eljegyzi a barátnőjét, és természetesen 20-án...

Gyerekeim jól vannak, néha "ölik" egymást, de zömében nagyon jó tesók, a nagy korkülönbség ellenére is. Bence sokat segít, Panka pedig igazi nő és igazi háziasszony (nem is tudom, kitől tanulta :shock: , szerintem a vérében van :twisted: ).
24-én lesz az oviban szülői, de úgy beszéltük meg, hogy kezd a csoporttal 1-én. Most még jár bölcsibe, de már nagyon készül. Nekünk a szobatisztasággal szerencsére már nincs problémánk kb. 1 éve, bár éppen a múlt héten késve ébredt éjjel, és kicsit becsurgott, sírt nagyon szegény, hiába bizonygattam, hogy nem baj, előfordul.

Most éjszakára megyek, de szerdára szabit vettem ki, mert Kecskeméten PUF koncert lesz a Hírös Hét keretében, és nem szeretném kihagyni 8) . Ha a főnököm nem tesz keresztbe, lesz 4 szabad napom!

Fényképeket majd rakok, amint le tudom szedni őket a telómról.

Puszi Nektek!
dettyk

Sziasztok!

Vindo írt sms-t,tegnapi vihar tönkretette a netüket,jók legyünk 8)

Heni!
szegénykém :( a szem olyan érzékeny szervünk .Aranyosak a fiúk nagyon

Mesi!
:) :) s csodálkoztál volna,h. semmi nincs nyitva mi??? :lol: :lol: :lol:
:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Dettyk, Te rengeteget dolgozol, nem is tudom, hogy bírod a háztartás és a gyerekek mellett. De fantasztikusan csinálhatod, mert ez látszik a gyerekeiden ;-) Nekem amúgy az 5-6-7 éves korkülönbség, csak anyám pl. az 5 éves korkülönbséggel magyarázza, hogy a húgom meg én nem vagyunk ideális testvérek (holott felnőttként jól elvagyunk), szerintem ehhez ennek semmi köze, sokkal inkább az, hogy teljesen más a személyiségtípusunk.

Megyek, megnézem, mi újság odaát.

Kép
Kép
irina

Visszakukkantottam:

Heni, tündériek a srácok! És mekkora már Áron!!!

Mesi, a meleg ellenére lehet, hogy tök profi a tetőtér-szigetelés Nálatok, egyszerűen csak átmelegedett (vastagfalú bérházat is remekül fel lehet melegíteni pár nap alatt tökig nyitva hagyott ablakokkal). Majd lehűl. 8)

Nem tudom, Nálunk most nappal van elég meleg, éjjel meg nem, pedig sokat szellőztetek.

Vindónak üdv, ha majd olvassa, remélem, hamar megjavítják a netüket.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Én ma édes magányban. Reggel elvittem Bercót a bölcsibe, aztán itthonról elmentek a többiek is. A nagyok segítenek az apukájuknak a könyvek pakolásában, természetesen órabérben.
Igaz, nem csináltam meg mindent, amit terveztem, de vasaltam, mostam, hűtőt olvasztottam le, elindítottam egy tisztító mosást a mosogatógépben, no, meg főztem is. Mindeközben még a gésás filmet is megnéztem. :lol: Hú, nekem nagyon tetszett.

Ó, itt is olyan párás a levegő, hogy nem győzzük használni a klímát, leginkább a párátlanító funkcióját. A mi lakásunk is alapból nagyon párás, már beszereztünk egy kis kütyüt is, ami mutatja, hogy milyen magas a páratartalom, meg egy nagy párátlanító készülékünk is van. Télen ugyanis akkor nagyon előjön a penész is.

Irina, Heni, Vindo: eszméletlen ez a kavalkád. Őrületes pasik vannak itt, az már biztos.

Heni, jaj. Jobbulást, Drága! Nagyon rossz lehetett.

Mónikám, igazuk lehet a többieknek. Beszélni kell a dologról. Nem egyszerű két kisgyerekkel, idő kell ahhoz, hogy teljesen összeszokjon mindenki.

Dettyk, atyám! Még olvasni is sok. Pihenésre mikor jut időd? Panka hogy bírta a nélküled töltött napokat?

Mesi, ide írom: hűűűűűhaaa...
dmaggie

Szakad az eső, dörög, villámlik. Nagyon durva vihar :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindoéknál elment a net a vihar miatt, szenved is rendesen! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt is vihar van :evil: :evil: :evil: és a gyerekek értik :shock: :shock: :shock: csendben jáccanak a szobájukban :shock:

Heni
KépKép
heni81

Míra belázasodott és fájlalta lábát.Elmentünk dokihoz,mert én arra gondoltam napszúrás+izomláz.Aha persze :( Vírusfertőzés és ráment a csípőjére.Szigorú fekvés csak pisilni kelhet fel.Kaját ágyba vigyem.Ha nem javul akkor ort.klinika röntgen mert a dokinéni ezzel riogat :
http://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgassze ... erthes-kor

ez hiányzott már csak az életünkből :evil: :x

Irina!
ezt a "trolit" hol vettétek?

KépKép
viranka

amúgy itt is szakad,villámlik,dörög :(
B. meg dinkul

KépKép
viranka

Huh Vera :( Jobbulást Mirának!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Móni :arrow:

Vindó Nagyon tündéri volt Rugó ebben a ruciban,rólatok nem készültek képek??

Heni Jajj gondolom milyen rossz lehetett!!Zini is megkarmolta a saját szemét,látni neki is két csíkot benne,annó Berti is mindig belekapott...
Annyira jók a medencés képek,édeses a fiúk!!

Irina Ádi olyan jóképű kislegény!
Gratula a szobatisztasághoz!!Mi még nagyon kezdők vagyunk és bizony elég sok a baleset és kakilni csak pelusba hajlandó.

Szia
Dettyk! :D Képeket nyomass nekünk a gyerekekről!!
Persze olvasni én sem tudok mindig na és írni de mikor áttfutom az oldalakat,mert azt feltétlen szoktam akkor nagyon örülök a képeknek!
Panka már egy éve szobatiszta? :shock: :shock: :shock:
Nagyon tud a kiscsaj 8)

Vera Meg sem dicsértem a remekművedet,nagyon-nagyon ügyes vagy!!!Nekem tuti nem lenne türelmem hozzá!Időm meg most főleg...

Maggie!
Utálom a penészt!!!Ti mit csináltok vele mikor előjön??
Én most újratapétázom a héten az ablak alatti részt de nem szeretném ezt minden eső után megcsinálni...
Látom pörögtél Te is rendesen,majdnem elfáradtam,pedig csak elolvastam :lol:

Bertust holnap kell vinni a szokásos fél évi vese uh-ra.
Most először nem tudok elmenni velük,olyan rossz érzés!
Elmondtam neki,hogy apával megy,a néni bekeni a hátát és megvizsgálja de nem fog fájni és ha ügyes lesz utána kap ajándékot.
Azért ha lesz egy kis időtök olyan fél 11 körül gondolhatnátok kicsit Rá,mivel boszitopik,akkor tuti minden oké lennie!
A vizelet teszt jó lett hála a Jó Istennek eddig minden hónapban!

Zizi ébredezik,lassan ennie kell de előtte én is eszek valamit mert éhen halok már,anyósom hozott tegnap egy csomó húst(látogatni voltak)volt közte mustáros szelet is és nagyonnn finom,asszem abból fogok enni! 8)
Berta nyomatja a hangerőt a tévére,nem győzöm halkítani,egész nap harcolok vele,annyira értetlen :?

juba0

Vindo Rugó csúcs ebben az ingben :D + az a rózsa és kalap :D
remélem hamar lesz netetek

Vera drága jobbulást Mirának.
Sok-sok gyógypuszi neki++++++++++++++++
az a cikk :shock:
Tuti nem ez van Mírának!

Juba ha csak egy adott helyen penészedik akkor vegyél páraelszívót. Elektromosat. A kicsi oda elég. Napi 3 deci vizet tud összegyűjteni.
Tapétázás előtt szárítsd ki a falat és kezeld le Héra penészedésgátlóval legalább két alkalommal. (nem drága kb 1000 ft/l)
ha az megszáradt akkor utána tapétázd le csak.

Heni pancsoló csemetéid tüneményesek.
A kedvencem a hintás kép :D
A szemmel nagyon kell ám vigyázni!

Irina ügyes Ádó nagyon :D
jók a képek nagyon :D

Dettyk végre, már nagyon hiányoltunk
drukk a 4 nap pihenőért++++++++

Maggie te se unatkozol :roll:
A gésás nekem könyvben jobban tetszett, de azért a film se rossz :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok jelöljetek be a FBn!aki regisztrálva a van

Heni
KépKép
heni81

Na most látom csak,hogy Míra beteg lett,gyors gyógyulást neki!!
Biztos nem lesz baj Vera!!!!
Küldöm a gyógypuszit neki!!!!

Köszi Móni a tippet,kifogom próbálni!Valami gombaölő vackot hozott nővérem,le is fújtam vele a falat de mindenképp leakarom szedni a tapétát ahol olyan csúnya lett.

juba0

Heni bejelöltelek.....

Vera
Ez nagyon rosszul hangzik, de meg fog gyógyulni gyorsan Míra. A rosszabb inkább az lesz mikor már nem fáj, de még mindig nem mozoghat...:(puszi a csajnak.

Itt Egerben is minden nap vihar van. Szerencsére csak késő délután, amikor már amúgy is bent lennénk a lakásban. Mondjuk tegnap pont boltban voltunk és olyan zápor volt, hogy ömlött a víz mindenhonnan :D. Inkább kivártuk míg elcsendesedik.
Amúgy tegnap miskolci vadasparkban voltunk és annyira tetszett a gyerekeknek. Jól ki is fáradtak oda és vissza is aludtak. Mondjuk ebben az elmúlt pár nap délután nem alvásai is benne voltak.

Móni
Jövő héten átugrunk a GW-vel és a másik sziruppal amit én kaptam tőletek.

KépKép
KépKép
fleur

Vindo írta, hogy Gábor vitt egy új modemet, 5 perc múlva becsapott egy villám, és annyi. Nem tudja mikor tud jönni.

Én halódok az allergiától, fizikálisan szarul vagyok, itt közterületen parlagfű van, mellettünk erdő, én meg 14 féle fűfélére vagyok allergiás. :? Idáig amíg Budán laktunk, ezt tudtam kezelni, de most fájnak az izületeim, az orrom be van dugulva, a fejem is fájogat. Már bevettem egy Claritine-t, hátha használ.
Aludnék leginkább.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
szerintem a legegyszerűbb az lenne,ha elmennél tüdőgondozóba és ott megvizsgálnának és írnak fel receptre JÓ Allergiagyógyszert :) szvsz. ezek a recept nélküliek nem annyira jók... Én is éjszakánként arra kelek h. alig kapok levegőt vszínű a párás időtől+ parlagfű vhol van.S használom B. puffogtatóját,mert enyém már nem mükszik :?
Ja és ha ott adnak papírt, utána háziorvos is felírhatja fél évig a gyógyszert :) :)

Lányom jobban,lázasnak nem lázas viszont még mindig fáj lába :( Azon gondolkozom megkérem Keresztanyját Apukája számát adja meg(Ort. dokoi) és megkérdezem mit csináljak :) Persze uncsia fekvés,most épp színeznek de ma már volt hiszti,h. Apával és Bálinttal akar menni fodrászhoz :) Fiam hozott Neki virágot :)
S R. du*ra ment dolgozni,hosszú lesz eza nap is :)

Na és már csak 10 hsz kell és 1000. oldal :)

Gyerünk csajok :)

:arrow: ennyi volt

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vera múljon Míra lábfájása gyorsan++++++++++++
szerintem ezen ne gondolkodj, hanem kérd el a számot.
Mégiscsak egy ortopéd orvos :roll:

Mesi jobbulást
amit Vera írt igaz, tüdőgondozóba kapsz gyógyszert, de októberben vissza kell majd menni kivizsgálásra.

Fleur várunk akkor titeket :D
miskolci vadaskert szuper :D
évekkel ezelőtt voltam ott 8)

A blogba tettem fel sok képet. Grétiset, Gergőset.
http://gretababa.blog.hu/

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na már csak 8 hsz kell :D

:arrow: tovább vasalni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tüdőgondozó? Erre nem is gondoltam. Egyelőre Zsozsival kellene eljutnom a gégészhez, de a dokija - mikor nekiindultunk -, kiderült: szabin van.

Most UPC átíratást intéztünk, meg vásároltunk, valószínű megyünk játszótérre is. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Belekukkantottam a blogodba, ott vagyunk mi is! :D :D :D Arra emlékszem, hogy azt nem sikerült lekapni,m mikor három gyerek feküdt rajtam. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!

Fogadjunk Gergőn paróka van :) :) nem hiszem el ekkora haja lenne :) :)
Amúgy tiszta nővére :) le sem tagadhatnák egymást :) :)

Mesi!
:) :) esküszöm nem is Ti lennétek ha vmi klappolna :) :)
de azt még nem áárultad el a nappaliban hol volt Zsozsi? mert én nem leltem :) :)

Fleur!
biztos jó lehetett vadaspark :) :) na és milyen "3" gyerekes anyának lenni? Gondolom Öcsi unja Lillát,aki állandóan rajta lógna,Dani meg mindenben követi őket :) :)

:arrow: B. Dedust keresio akit elébb kivittem hercegnősen Papához a teraszra :)

KépKép
viranka

Hozom a képeket :D !
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Egyébként nem vészes a munka, szerintem Juba és Móni sokkal többet dolgoznak nálam!
A gyerekekkel nincs sok baj, a háztartást meg extra adag lesz@rom tablettával oldom meg. Főleg mert nem vagyok hajlandó állandóan egy 34 éves gyerek után pakolászni :evil: ...
Holnap megpróbálok visszaolvasni. Minket kikerült a tegnapi vihar-is. Soha nem esik az eső, valami felhőtaszító van a légkörben a város felett...
Szép napot mindenkinek :D !
dettyk

Viranka, Mirának jobbulást!

Móni, gyönyörűek a gyerekek, és mint két tojás :shock: ! Nagyon hasonlítanak egymásra, és Rád :D !
dettyk

Dettyk te sem panaszkodhatsz :lol:
jó lehetett az állatkert nagyon, csak rá kell nézni a gyerekekre :lol:
a krokodilt Gréti se hagyja ki soha :lol:

Mesi na ja, olyan gyorsan változtattak a helyzeteken, hogy lehetetlen volt fotózni :lol:

Vera pedig biza igazi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát akkor kezdődjön szépen az 1000. :lol:

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Aztaa :lol: de tuti hát véletlenül sem maradnék ki az 1000. oldal írásaiból :wink:

Mírának +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mesi remélem te is hamar jobban leszel.

Vera már csak a saját gyerekeim vannak :lol: hétfőtől anyuék nyaralni mentek és persze öcsi is ment. Már jó is volt, mert kezdett zsongani a fejem....
Meg a gyerekek is állandóan túlpörögtek. Mondjuk így is csak egy fokkal jobb a helyzet, mert sokat jövünk megyünk. Mi lesz velünk télen???

Ma póni lovagolni voltunk. Láttunk kutyusukat, lovacska fürdetést és volt egy szuper játszótér is. Utána barangolás és sütizés a Dobó téren. Csalódás a neves Dobos cukrászdában. Komolyan szinte semmilyen süti nem volt. Sima krémes sem...:(
És utána itthoni rövid pihenés után délutáni találka barátnőmmel és fiával és játszóterezés :)
Élvezték. Dani úgy kidőlt, hogy csak na....

KépKép
KépKép
fleur

Én is gratulálok magunknak az ezredik oldal eléréséhez! Ez aztán a topik!!! ;-)

Mesi, mielőbbi jobbulást Neked!

Fleur, hogy van a füled? Meggyógyult teljesen, ugye?

Móni, Ádi folyton Grétust nézegeti, ha babanetet nézek, és a sosem hordott szandálját is úgy tudtam ráadni, h azt mondtam neki, ilyen van Grétinek is, azóta hordja. :-) (tényleg ilyen van Grétinek, csak más színben). Ez mind semmi, most megnéztem a fiad képeit a blogodban és teljesen elolvadtam.... Egy gyönyörűség!!!

Viranka, nagyon sajnálom, hogy Míra beteg lett és hogy feküdnie kell, szegény drágá(i)m... ne is gondolj arra, hogy mi lehet ebből a kisebb bajból, csak arra, hogy nem lesz semmi gond!
Busz: azt hiszem, a helyi vegyesjátékboltban vettem, és csak ez volt belőle, de ezt találtam Neked:
http://www.tulli.hu/advanced_search_result.php?search_in_description=1&inc_subcat=1&sort=2a&cPath=2&pfrom=&pto=&arvalaszto=0&agefrom=0&ageto=100&gender=&keywords=+busz&categories_id=2&supply=&manufacturers_id=&image.x=0&image.y=0
Itt vannak buszok bőven kb. azonos árfekvésben, mint ahogy mi vettük. Egy combinószerű villamost is sikerült, de azt a Westend vagy az Árkád nagyjátékboltjainak egyikében kaptam. De csak írd meg, mi kell Nektek, ha arra járok, veszek!
Fürdetés vége, mennem kell, még visszanézek.

Kép
Kép
irina

Visszajöttem.

Juba, mi volt a veseuh-n? Hogy van Bertus???
Ne viccelj, nálunk is vannak pisi-kakibalesetek még, Bertus nagyon ügyes a szobatisztasággal, én csak az ovi miatt hajtottam meg a dolgot.

Dettyk, nem tudom, hogy csinálod, hogy a gyerekeid egyre szebbek... Egyébként egyáltalán nem látszik, hogy hány év van Panka és Bence között :-)

Mesi, villám csapott Vindóék modemébe? Jesszusom...

HOL VAN DORI? GICA? ÁGICA? HÖRCSÖG? És a többiek?

Na ma éjjel el kell kezdenem dolgozni, mert nagyon gáz a helyzet, mindennel elmaradtam és mindjárt aug. vége....

Kép
Kép
irina

No akkor csatlakoznék az 1.000. oldalhoz én is! :D :D :D
Ez azért nem semmi teljesítmény! :wink:

Vindo azt írta, becsapott a villám, és annyi lett a modemnek.

Egyébként Gréti tiszta Apja, Pöti meg tiszta anyja! 8)

Fleur! Ha ismeritek a várnál a palacsintavárat (vagy ha nem), menjetek el oda. Ott csodákat készítenek. Főiskolás éveim alatt megfordultam ott párszor. 8)

Juba! Mi újság Bertussal? A kétgyerekes lét csak az elején nehéz, míg mindenki meg nem szokja az új helyzetet, és mindenki meg nem érti, hogy anya továbbra is ugyanúgy szeret mindenkit, mint eddig. Ha leesett a tantusz, akkor abbamaradnak a figyelemfelhívó egész nap hisztizek valamiért kitörések. Persze ez nem két nap, de vége lesz! Hidd el nekem! :wink:

Móni! Mi lesz 20-án :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

1000 oldal 8) 8) 8) 8)

Juba kitartás, hidd el, hogy minden hiszti elmúlik egyszer, Nálunk Péterek kisajátitotta az apját magának Áron születésekor, és mára már ez is megszünt, apa már foglalkozhat Áronnal is, pedig nagyon reménytelennek tünt, de megértette, hogy mi 4en vagyunk együtt egy család.
A háztartás megvár, eleinte emlékszem én akkor főztem, amikor együtt aludtak,de azt is csak olyan összedobós, magának sülős kajákat, porzsivózni tudtam mellettük, élvezték, Áron jókat aludt a poszivó zúgására a kicsi kocsijában.
Vedd lazára a figiurát, nekem az nagyon sokat segitett.

Móni meglestem én is Pötit, öcsém, mintha Rád néznék
:shock: :shock: :shock: hihetetlenül hasonlit rád!!!!!!

Vindo szegény net nélkül:-(

Vera mi újság Mirával?

SENSE te hol vagy???????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Gondoltam, ideje, hogy bekukkantsak, es pont az ezredik oldalnal! :D
Sajnos nagyon ritkan tudok jonni, a gyerekek teljesen lekotnek, meg a tobbi tennivalo.. Viszonylag jo nyarunk van, ami itt annyit jelent, hogy neha meg 23 fokig is felszokik a homerseklet...igy sokat maszkalunk, muszaj lekotni a bebiket, mert itthon nagyon hamar unatkoznak.

Nemreg jottunk meg nyaralasbol, otthon is voltunk, ami szuper volt, csak nagyon faraszto, 5 gyerekkel es anyossal voltunk...

Alex nemreg jarni kezdett, mar mond szavakat, ami nekem nagyon furcsa, mert Rania nagyon keson kezdett beszelni. (Most mar ket nyelven nyomja :D )
Tunemenyes kisfiucska, mindenki a csodajara jart otthon is, mosolygos, es nagyon bujos, mindig olelget engem es puszilgat, en meg teljesen odaig vagyok! :D

Rania meg mindig nem szobatiszta, egyszer mar jo uton haladtunk, aztan abbamaradt..

En jol vagyok, csak hulla faradt mindig, ami nem is csoda ezek mellett a kis gengszterek mellett.. :D es hat nekem soha, semmi segitsegem nincs, egyedul vagyok veluk allandoan. (Kiveve a hetvegeket)

Nemsokara baratnolatogatoba megyunk, ugyhogy lassan befejezem... Moni, en is megkukkantottam a kepeket..tunemenyesek, Greti gyonyoru kislany, es Poti....hat...nagggyon edes, es tenyleg nagyon-nagyon hasonlit rad!!!!

Puszi!
N.
Vendég

Kép Itt az en gyonyoru szerelmem :)
Vendég

Na nehogy én kimaradjak az 1000.oldalból 8)

Sziasztok!

Mesi Basszus ez az allergia utálatos egy dolog,én is reggeltől estig fújom az orrom,tüsszögök,vannak időszakok mikor kicsit jobb de ez ritkán van.Szerintem is menj el a tüdőgondozóba(nekem is azt kéne...)Tuti kapsz valami hatásos gyógyit.
Nem tudom,hogy egyébként mennyire jók ezek a gyógyszertári cuccok én még soha nem próbáltam,csak natúr szenvedek.

Móni Pöti gyönyörű ahogy Gréti is,nekem teljesen egyformának tűnnek :shock: Zabálnivaló mindkettő!És mi a helyzet Z.-vel,miben állapodtatok meg,mentek vagy nem?

Vindó akkor cudar idő lehetett felétek! :shock:
Nagyon sajnálom a gépet,remélem helyrehozható a gép.

Irina Sikerült végül dolgozni éjszaka?

Köszi csajok a biztatás,próbálom lazábbra venni a figurát de mikor apa után is pakolnom kell sokkolok :evil:
Egyébként szokott segíteni is,nem panaszkodhatok de a ruháit folyton szanaszét hagyja,olyankor eltudnám porolni az ő seggét is :lol:
Képzeljétek Bertus ma először kakilt a bilibe :D
Egyre ügyesebb,csak azon vigyorogtam,hogy mikor kis bugyi van rajta nem húzza le hanem simán ráül a bilire és bugyin keresztül pisil :shock: :lol: Ezt még csiszolnunk kell.

Ja!És köszi,hogy kérdeztétek,minden oké volt az uh-n!
A pielon valóban eltűnt neki :D (majdnem 10 mm volt,kettő egymás alatt a jobb veséjében és felszívódott!!)
Az osztott üregrendszer ugye nem múlik el de semmi problémát nem okozott ezidáig(ezt most lekopogtam),nőtt két milit mindkét vese de ez ugye ahogy a gyerek is nő,úgy a szervek is vele együtt.
Szóval nagyonnnnnnnn örülök,hogy ilyen szépen alakulunk,ahhoz képest ahogy az elején megijesztettek,hogy ez mennyire komoly dolog,hála a Jó Istennek minden oké volt vele!!
(ja és annyira ügyes volt,nem sírt,elmondtam itthon,hogy nem fog fájni,néni bekrémezi és megmaszírozza a kis pociját és a hátát,ahogy anyának mikor Zizi bent volt a pocijában.No meg ígértem neki két körömlakkot mert ugye mániákusan lakkozza a körmét,no ez együtt megtette a hatását és olyan ügyesen hagyta magát!)

Zizit akartam még írni,hogy anya vitte el tegnap tanácsadásra mert én végülis elmentem Bertivel.
5700gramm :shock: és 60 centi.
Egy igazi zabagét,olyan édes kis tokaszalonnája is van neki,hogy meglehetne neki rágni 8) :lol:

Na jó sokra sikerültem,bocsi :oops:

Alex is milyen cukipofa!! :D

juba0

Jó reggelt, most ébredtem 8) , és szeretnék csatlakozni az 1000. oldalhoz :D (bár még most is azon gondolkodom, Móni, honnan tudtad, mikor kezdődik :oops: .

Kicsit kómás vagyok még, elmegyek vásárolni, később jövök olvasni, de Alexet kiszúrtam, milyen gyönyörű :D !!!!!!
dettyk

Itt vagyok :D

Sajnos lemaradtam az ezredik oldalról :(
Lányok, ahogy láttam egyszer, 1280 körüli oldalszámmal működött a leghosszabb topik, de az már nem él. Szóval még bele kell húznunk, de kattintásokban mi vagyunk a császárok 8)

Szóval velünk az történt, hogy a villám a netes vezetékbe csapott be. Így szerencsére a tévének, elektromos cuccoknak nem lett baja, de elment az áramunk, persze hatalmas csattanás volt, és egy pukkanással elszállt a modem. Másnap G. hozott egy modemet, kipróbálta. Mondtuk neki, hogy nem kéne, éppen vihar volt. Bejön az internet, örömködünk, erre becsapott megint egy villám. De most a router is kiment.

Van biztosításunk, meg garanciásak is voltak a cuccok, szóval csak rohangálással megúsztuk.

Képzeljétek, ma bementünk Debrecenbe Rugóval. Vagyis el kellett mennem könyvtárazni, de a nyári nyitva tartás miatt G. nem ért volna oda.
Reggel felpakoltunk, és a nagy babakocsival (nem esernyőre csukható), váltás ruhákkal, biztos, ami biztos, pelenkákkal, vízzel, kajával fogtunk egy buszt. Benn villamossal megközelítettük az egyetemet. R. türelmesen kivárta, amíg kitöltöttem a cetliket. Aztán büféztünk, könyvesboltban voltunk, felvettük a könyveket. Volt vagy 15 kiló :shock:
El a villamosig, aztán buszmegálló, buszozás, majd hazajöttünk.

Lányok, bár tartott vagy öt óráig, R. annyit sem mondott, hogy nyekk. Nagy kedvvel jött-ment. Ismerkedett, idegen nénik ölében üldögélt stb.

Most kicsit ki vagyunk tikkadva.

Tudom, hogy másnak ez minden napos, de Rugónak ez még új volt :D

Csak gyorsan írok akkor, sajnos csak felületesen olvastam.

Mírának jobbulást :!: :!: :!:

JUba, Berta nagyon ügyes akkor :D

Niki, tündérem, gyere gyakrabban.
Alex eszméletlenül aranyos 8)

Mindenkinek köszi a tudósítást. Nagyon rossz volt net nélkül.

Apósom még itt van :?

Kép
vindolanda

Visszajöttem, erre sehol senki :(

Lehet, elmegyünk a százasba. Cukortartót kellene venni. Meg tej sincs.

Azt még leírom, hogy szegény Rugó meg akarta szerelni tegnap az internetet. Mondtam, hogy elromlott. Erre hozott nekem vezetékeket és egyéb műszaki cuccokat, hogy megcsinálja :roll:

Egy pucér képét meg majdnem elküldte mms-ben egy tüzéptelepnek (benne volt a telefonomban). De mivel vezetékes volt a szám, nem lehetett továbbítani :roll: Pedig kaptak volna egy pucér babás fotót :lol:

Kép
vindolanda

Feng shui csilingelő helyes használata üvegpucolóval:

Kép

Kép

Mivel a bili mellett lóg, ezért, ha elvégezte a dolgát, szokott csilingelni :lol:
Mondjuk nem mindig, de általában :lol:

Kép
vindolanda

Ez nem is üvegpucoló, hanem egy kefe :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nikikém, de szépséges a fiacskád! :-) Szerintem is gyakrabban kéne jönnöd...

Juba, ez csodás hír, hogy Bertus veséje rendben működik, nagyon örülök!!!
Á, nem tudtam nagyon dolgozni, megválaszoltam a leveleimet. Bár érdekes, sorozatot nézni sosem vagyok fáradt... :roll:

Vindo, már nagyon hiányoltunk! Sajnálom a rohangálást a modem miatt.
Rugó egy multimédiás zseni és nagyon jó gyerek ;-)

Hogy miért nem dolgozok? Hát vagy ezer okot tudok felhozni, de ma pl. eddig azért nem, mert Ádi fél 3-kor aludt el, addig Apu szerelt itt falra dolgokat, mert nekünk nincs fúrógépünk és 10 db tiplis csavarért nem veszek. Így viszont kerültek fel képek, még függöny, így kezd egész emberi formája lenni a lakásnak. Szóval amióta Ádi alszik, takarítok, pakolok, függönyt vasolok-rakok fel, szögeket szortírozok -- tiszta vizsgaidőszak fíling, akkor a WC-pucolás is mediterrán körútnak tűnt a tanulás helyett sokszor ;-) Igazából visszarázódni nehéz nagyon abba, hogy akkor napi 3-4 órában éjjel koncentráltan dolgozzak (közben az elvégzendő munka azért ennek a sokszorosa). Mivel elég reménytelennek tűnik behoznom magamat, ez is kicsit lelassít (mondván minek sietni az eleve lehetetlen után?).
Azért próbálkozom ;-)

Kép
Kép
irina

Vindo, a kép alapján nekem úgy tűnik, Rugó szerint a chi szempontjából nem jó helyen van az az eszköz ;-)

Na tényleg mentem.

Kép
Kép
irina

Sziasztok...

Jövök ám még később de lenne egy kérésem!!!

Hol kell kérni határozatot arról,hogy gyesen vagyok????

Nagyon kell.

Köszi sziasztok!!!
talabér nikolett

Sziasztok :)

Dettyk!
50 hsz-onként vélt oldalt a bnet :) :) szerintem onnan tudta Móni :)

Nikolett!
Mák-nál tudsz kérni papírt róla :) Noémi beteg? mert akkor szép szerelmetes levelet kell küldeni,h. szeretnéd meghosszabítani.Nem kell semmit csatolnod,mert minden gépben van nekik :)

Niki!
de nagy lett Alex :shock: tényleg helyes kispasi :)

Vindo!
nagyon ügyesek voltatok :) :) hogy bírt el törékeny tested ennyi kilót 8) :wink:

Míra nehezen,(enyhe kifejezés)de muszáj bírnia :) bár ma már ugrált :evil: :oops: :roll: kapott új Barbie meséket(h. utálom őket,a Barbie és a hattyúk taavából az utsó 5 percet vagy 30* nézte végig..."iván,Iván,már nem szúrsz" mert szerelmes lett Ivánba :shock: :lol: 8) Apja már menekülőre fogta :)
most is nyafog,legnagyobb baja h. nem jöhet sehova :)

Bálintnak meg megy a bicajozás :) ebben nagyon kitartó :)

be jött mentem :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Az 1000.oldalról én sem szívesen maradnék le :D

Elkeződött a bölcsi is meg a munka is amiből van bőven.Este hazaérek összeütök vmi kaját és szerintem 10 mp alatt elalszom :oops:

Móni: Pötit én sem hagytam ki. Mintha Grétit látnám :D

Vera: Nagyon szívesen máskor is!

Mesi: Szép már most az otthonotok! Gratuálok!

Niki: Nagyon édes Alex.Gratula a járáshoz.

Juba: De jó hogy rendben van Bertus.Ez jó hír!

:arrow: mennem kell

Kép

Kép
agica1126

Na, jöttem megint.

Nikolett, a MÁK-ra gondolnék első körben, mintha a gyest az intézné :roll:

Irina, ja, tologatom én is a dolgaimat.
Ráadásul tegnap letöltöttem a Prince of persiát dvd minőségben 8)

Ja, a chi-mester megtalálja az ideális helyet. Az ajtón lógott amúgy, de ott nem érte el:)

Vigasztalásul itt egy kép, mi egy évvel ezelőtt így néztünk ki:

Kép

Itt nyitotta G. az új részt csákánnyal, na, ez már a takarított változat :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Mire befejeztem a hozzászólást, megkerültetek :roll:

Szia Ágica :D Jó alvást éjszakára :wink:

Viranka, :lol:
Hát, fenemód makacs ember vagyok :roll:

Én nem ismerem Ivánt :roll:

Kép
vindolanda

Szegény Míra :(

Kép
vindolanda

Jaj nem beteg a Noémi csak elhagytam a határozatot amivel igazolni tudom,hogy gyesen vagyok.A munkahelyhez kell.
Amint tudok jövök.

Köszi a válaszokat!!
talabér nikolett

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?