Sziasztok,
Jól belelendültetek az írásba!
Csíkosodás: Hát igen tuti hajlam kérdése is a dolog. Pont mint a hízás. Van aki zabál mégsem hízik és van aki rendes étkezés mellett is hízni kezd. Pont ezért nem árt a hajlam ellen dolgozni tehát ha valaki hízékony és odafigyel mit, mikor, mennyit eszik és mellette sprotol is, akkor jó eséllyel lehet jó alakja. Pont ezt képzelem el a csíkosodásról, ha az ember elé megy egy kis kezeléssel (olajozás, krémezés), akkor a lehetséges hajlamból adódó károkat enyhíteni tudja. Persze ez csak az én véleményem...
Gyomorégés: Sajnos nekem is van már egy ideje.

Nem tudom igazán beazonosítani mikor és mitől van. Pl lehet kaja után ami érthető lenne, de van hogy étkezés előtt is van amikor már itt a kaja idő és az is előfordul, hogy este elkezdődik és amíg nem eszek valami fagyit vagy hasonló tejes dolgot (abból sem mindegy mit), akkor abba sem marad. De olyan is van, hogy éjszaka amikor felébredek akkor érzem... És az sem ritka szerencsére, hogy akár napokig nem jelentkezik a gyomorégés. Már néztem rá homeopátiás szert, de úgy vagyok vele, amíg kibírható addig azt sem szedem.
Pocakméret: Hát nálam is igen nagy a pocak, és többen már szörnyülködnek, hogy mikor is szülök, de ma meglepetés ért. Kérezi az egyik kollégám, meddig maradok. Szeptember végéig? Mondom, ebben a hónapban dolgozom már csak. Mire megkérdezte, hogy de ilyen hamar elmegyek már? Mire felhomályosítottam, ha maradénk szeptember végéig jó eséllyel innen mennék szülni. Csodálozott, hogy okt 1-re vagyok kiírva.
4D UH: Mi még tervezünk menni 4D-s UH-ra. Lehet, hogy látni már nem sok mindent fogunk, (azért reménykedik az ember), de mégis úgy döntöttem, hogy a 35. heti UH-t 4D-n csináltatom, mert rendkívül profi a csapat és ha látvány esetleg nem is lesz, akkor is tuti jobban meg tudják nézni a méhlepényt, a köldökzsinórt, a babaméreteket és a belsőszervek funkcionalitását, mint a dokimnak a kis UH gépe.
Dinuci,
Reméljük a szolgáltató szorgalas lesz majd és nem kell rád sokat várnunk.
Jó kozmetikáztatást, nekem is el kell mennem, mert a kutyám már lassan többet jár kozmetikushoz mint én.
Gira,
Hát nem éppen tapintatosak veled a kollégáid! Hogyan engedhetnek beteg embert egy kismama közelében.
Az én helyettesem, tegnap érkezett meg, így bő két hete lesz betanulni. Remélem elég lesz neki. Én biztos nem maradok tovább.
A súly miatt ne aggódj, az uncsitesóm tuti 15 kiló fölött szedett fel mindhárom gyerekével és mind egészséges és már Ő is lefogyott.
Ha a SOTE-n 3 ágyas szoba lenne, akkor én sem akarnék 1 ágyasba menni... Na jó talán mégis, apa miatt, mert csak ott lehet velünk akár egész nap is.
Nem a védnő lesz ott a szülésnél, hanem az orvos és a szülésznő. A gátvédelem rajtuk múlik na meg rajtad és a babán. Első gyereknél tényleg kevés az esély, főleg a hagyományos szülési pozicióban, de nem lehetetlen!
Mi is épp hétvégén vásároltunk az Elefaniban, a Kamaraerdei úton.
Etus,
Igazán tehetnél fel képet a babakocsiról! Kíváncsi vagyok rá. Egyébként van hozzá gondolom hordozó, mózeskosár, sportülés is? És A hordozó csak biztosnági övvel vagy esetleg isofix talppal is rögzíthető a kocsiban?
Btünde,
Sajnálom a sok elromlott dolgot, ezek a kiadások egyébként sem hiányoznának, hátmég most!
Az a 9 kiló szerintem meg tök jó!
Cherryke,
Ha a dokik nem tudják, hogy pontosan mennyi idős vagy, akkor még mindig nézhetnek egy csomó mindent, amiből tudhatják, hogy babóca jól érzi-e magát odabent. Pl nézhetik a méhlepény állapotát, az áramlást a köldökzsinórban és még biztos egy csomó mindent amiről még csak nem is hallottunk.
Kata,
Nagyon édes a babád! A feje alatt van a keze, mint aki csak úgy heverészik vagy napozik.