bhdetti,
igazából én semmit nem csinálok vele, amikor hason van, akkor magától emeli így.
Heni,
Gergő szuper édes, és írtó jók a képek
Hari,
én is gondoltam arra, hogy anya is lehet vírushordozó, de jobb ő, aki nem biztos hogy fertőző, mint én, aki tiszta beteg vagyok.
azaz voltam, mert mára tk jól vagyok!!!
na azért elég gyenge vagyok még, meg még az étvágyam sem az igazi, de jól vagyok.
ja, és tegnap 5200kilót mértek a gyerekorvosnál

ez azt jelenti, hogy kb 233g-ot hízott eddig hetente.
brrr... viszont most a betegségtől meg megcsappant a tejem... már egyáltalán nem kemények, még akkor se, amikor már több, mint 3órája nem szoptattam..
teljesen laposak... ettől mg a terhesség elején is nagyobbak voltak...
ébredezzik Dávid.
Detti,
basszus nagyon sajnálom ezt a tej dolgot...
szerintetek miért fáj a bal mellem?
tegnap óta van ez. nem a bimbóm fáj, az jól van.
hanem maga a cici felső része, olyan mintha belül fájna, mert mikor Dávid szopizik, akkor is fáj az a rész... meg ha hozzáérek akkor is..
meg ott fenn pl tök lapos lett..ááá tudja a fene...
jajj most már nagyon ébred
Detti,
Szende nagyon szép csajszi!!!
amúgy leht hogy neki ilyen a temperamentuma. szerintem emiatt ne aggódj, később biztosan többet mosolyog majd. amúgy én is többet szeretném hogy mosolyogjo Dávid, mert ugye ebből sosem elég
Vok,
na tudtam én, hogy gáz ez a répa dolog

főleg hogy még csak 1,5hét múlva lesz 2hónapos...
Nikvik,
rohadtul tetszik a balkonstrand
Vok,
na basszus... ma pont zöldes kakink volt egy kis nyálkával...

kíváncsi vagyok most már milyen lesz a következő...
Dávid ma egész nap fenn volt, mondjuk 80%ban tündér volt, és most fél4től alszik.. de már ébredezik...
Vok,
köszi szépen, nagyon aranyos vagy, de a tegnapihoz képest sokkal jobban vagyok!!!!már csak andrás hiányzik, mert reggel 6kor ment el...
jujj tegnap este Dávid nem akart elaludni, ordított ezerrel, majd rátettem cicire, és láss csodát 10perc múlva már durmolt is
amúgy én már megint nem értem... van olyan, hogy szopi után Dávid tök jól elvan, mert elég volt neki a kaja.
de van, amikor 10-20perccel szopi után már balhézik. ha én ilyenkor rárakom, akkor nekem nincs tej, pedig tudom, hogy szopi közben termelődik az anyag... de nekem akkor sincs, mert csak rángatja a cicit, meg hisztizik... illetve most már olyan kevés tejcsi van, hogy az aktív szopija kb 5perca míg nyel, majd utána 5percig még kisajtol vaamit, utána meg már csak cumizik kb fél órát (ha ennyit van cicin, igazán termelődhetne

)...ááhh...