Sziasztok!
Életjel rólunk!

Azért nem tudtam jönni, mert az én drága fiam szinte egész nap cicin lógott a mai nap

, tegnap pedig látogatóink voltak. Minden rendben van velünk, Ircsi tegnapelőtt mi is mosott c@r voltunk, miután este 11től hajnali 4-ig nem akart aludni őurasága csak cici és ringatás, de aztán aludt utána 7ig... Tegnap már sokkal jobb volt, elaludt 11kor, 3kor kelt szopizni, majd negyed 7-ig aludt.

Ma már nagyon nagyon élvezte a fürdést!!! Alig akart kijönni a kádból!!!

És ma már kint voltunk 20 percet, végigaludta a babakocsizást!
Ma lemértük meztelenül -ahogy a doktornő mondta, heti 1x kell- és... 4075 g!!! 1 hét alatt 380 g-ot hízott!!!

Tegnap a védőnő is csak csodálkozott, hogy milyen formás, szép, nagy baba.

De nagyon bírom, hogy amikor látogató jön, vagy a gyerekorvos vagy a védőnő, akkor mint egy angyal úgy alszik, szopizik, de ha 3-an vagyunk, akkor megmutatja a kis oroszlán hangját, ha éhes, vagy bármi van.

Csak még azt nehéz kibírni, hogy ha éjjel sír és felvesszük, ne beszéljünk hozzá, mikor úgy szeretnénk megvigasztalni! Úgyhogy énekelek neki, azt szabad, ugye?
D vitamint szorgosan szedjük napi 1 cseppet, de a kiskanállal még nem barátkozott meg, neki csak a cici kell

, bár ma egész ügyes volt.
És, amiért jöttem:
Minden Bencének és Bercibónak nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is!!!
Sucer! Gratulálok, jó egészséget és sok tejcit kívánok! Ilangnak boldog szülinapot!!! MIcsoda ajándék!
Bols, neked is gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit!
És:
BÉVI!!! Köszöntelek az anyák népes táborában!
Teljes szívemből gratulálok a pici lányhoz, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!! És gyógyulj meg mihamarabb!!! Lili: Isten hozott a nagyvilágban, végre megérkeztél!!! Na és az, amit a dokid csinált, egyetértek Maccsal!!! Rengeteg csúnya szót tudnék most ideírni, de inkább képzeljétek ide..................................................... Nem tudom felfogni, miért csinálta ezt....... Azt se, miért várt ennyit, mikor zárt voltál és éretlen a méhszáj...... És eleve 2 hetet várni..... Nálunk 1 a max....

Na de remélem Lili feledtet veled mindent!!!
Dia! Nagyon sajnálom a lázat!!! Igen, előbb meleg, aztán hideg borogatás! Szerintem ilyenkor nőgyógyászhoz kell menni, de ebben nem vagyok biztos...
Évi! Kisebesedett, érzékeny mellbimbó esetén azt olvastam az is segíthet, ha váltogatjátok a szoptatási helyzeteket, mert így a baba alsó állkapcsa nem mindig ugyanarra a pontra esik. Hagyd szabadon, akár órákra is a cicijeidet, ha folyik a tejed, ne töröld le, hagyd rászáradni a bimbóra! És a lanolinos krém is segít!
Bols! Nektek is gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit!
Csibuc! Kitartás!!!