A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="szamocamoca"]S írta:szamocamocaziasztok

Életjel :D :D :D

"2010 augusztus 12-én otthagytam a luxusalbérletet, és 11 : 52-kor különköltöztem anyától. Jó volt nála, de a 3750 g 52 cm-nek már szűkös volt a hely. A karkötőm szerint Máté lettem. Sok puszit küldünk."

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi küldött sms-t: Megszületett Lili, 3200gr és 53 cm. A képen ordít Lili :lol: Egyelőre nem tudom feltenni :cry: Bocsika érte.

Én egész délelőtt 39.6 fokos lázzal nyomtam az ágyat. Jelenleg lement 38.2-re :cry: Megpróbálok túlélni.....

Ircsi mit vehetek be lázcsillapításra?

királylány

Közben visszakerestem amit Briknek írtál....rubophen....

Bévit du 3-kor műtötötték, végül sectio lett, mert a vajúdás alatt végig epét hányt és epeköve is van.....

királylány

Dia
Algopyrin, Rubophen... és sok-sok folyadék?
A melled gyulladt be???
Azért nem árt, ha orvos lát!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Sok szeretettel gratulálok!
Epekő :cry: (nem véletlenül voltak epepanaszai...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi GRATULÁLOk és nagyon sajnálom, hogy igy megszenvedtél :cry: :cry: tudom megérte de nem hiszem, hogy ennyire meg kell kínozni valakit, úgy sajnáltalak, hogy ennyit vajúdtál :cry: :cry: erre még epeköved is van....gyógyulj meg hamar!!!! Lili meg szép nagy baba, ha meg sír egészséges!!!

Dia nekem is mell begyulladása ugrott be, azt meg jobb ha doki is látja!!!! Gyógyulj meg!!!!

Vanilláról tudtok ő már meggyógyult????

Kép
Kép
melisch

Sziasztok, én is kaptam sms-t, csak Babócám cicizett... Jóformán egész álló nap. Mi marad igy estére a ciciben??? :shock:

Gratu Lilihez Bévi
!!! Túl vagy rajta. A dokidat meg megvárjuk egy sötét utcában, és jól elverjük ;-) Vagy megdobáljuk kakis pelussal. Mittomén! :lol:

Dia. Láááz? :shock: A francba... :-( Ilyenkor lehet szoptatni? Gyógyulgass...

szilvás76

Dia láz,sajnálom,tejlázad van talán???Mielőbbi jobbulást.

Ircsi köszi hogy visszakerested,tudtam h.már megszült csak az adatokat nem.
Lanolin,ami a babakrémben is van?
Tomi egész nap cicin lóg,most meg egy csomót bukott :(
Most épp Hápikacsával beszélget a mózesben.

Claire,Sophie,a kendőt a képek alapján kötöttük :) több kevesebb sikerrel :)

Bévi,drága!!!!! Gratulálok a kislányodhoz!!! remélem mindketten jól vagytok,és nem szenvedtél sokat!!

Kép

Ircsi ez a mosoly!!!! Mindent megér!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi!
Óriási gratula!!!!
szilvi35

Ircsi de nagyok vagytok már, szépség!!!!!

Évi a táblázatba szólni Zilah megyei kórház, Petra adatai 3.310 g és 53 cm, köszi.

Kép
Kép
melisch

Melisch,Ok,beírom.

evilany

Bévi! hurrá, végre! Micsoda szép nagy lány! epekövedet egyből ki is vették, vagy azért újra vágnak? Vagy azt máshol kell , onnan nem lehet? Mindenesetre jó és gyors felépülést kívánok, sok örörmet, és sok erőt a babázáshoz!

Évi! Gyönyörű táblázat!!
Én anno úgy kötöttem, de akkor már kicsit nagyobb volt, h letettem a kendőt, belefektettem, föléhajoltam, belekötöttem, átkötöttem magamon, hátul megkeresztezve, és elöla popsija alatt volt a csomó.

claire
claire

Valami olyasmi....tejláz.....lázcsillapítás+fejés.....nincs melegvizünk :twisted:

királylány

G R A T U L Á L O K !!!!
Kép

Kép
xtina75

Tomi ma egész nap kézben van,letéve ordít,kezdek tényleg aggódni,jövő héten én ezt hogy fogom bírni egyedül...

evilany

bévi: gratulálok a pici lányhoz és sok boldogságot kívánok az egész Családnak!
Vendég

[quote="evilany"]T írta:evilanyomi ma egész nap kézben van,letéve ordít,kezdek tényleg aggódni,jövő héten én ezt hogy fogom bírni egyedül...

Túl lehet élni... csak nem kell maximalistának lenni... :wink:

Lanolin: van flancos márkás is, én gyógyszertárban vettem...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,hát ja...csak nehogy így maradjon...mert ezt 6-7 kg-s gyerekkel... :roll:

Bekentem Gabi lanolinos krémmel...meg most melltartó betét helyett összehajtott pelust tettem a melltartóba a védőnő tanácsára...összehasonlíthatatlan!!

Bévi drága remélem jól vagytok!!!!

evilany

Évi
Majd ha kezdi felfedezni a világot, nem kell annyit karban tartogatni... Most még olyan nagyon kicsik... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tudom,és sajnálom is,olyan félős,mindig megijed mindentől,ölelgetem én :oops: :)

evilany

Évi, még "jó", hogy megijed, olyan kis pici még :)
Eni az első hónapban állandóan sírva fakadt, mikor Ricsi kicsit hangosabban beszélt mellette.

maccs01

Dia, lehet, hogy jól tele lettél tejjel, ami jó, a gyulladás kevésbé. Borogasd és mellszívó. Azért az izomláz jobban hangzott volna... nagyon sajnálom, remélem, hogy hamar helyrejössz! +++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.25 19:39-kor.

maccs01

BÉvi dokija egy ge.i! Emlékszem, mikor Évi írta, hogy begörcsölt az epéje, és a pali mondta, hogy lehet van köve, a feleségének is ez volt és hú, meg ha, ez milyen kockázatos bla-bla, és annak ellenére, hogy végigkísérte vele a terhességét, minden bajról tudott, mégis így megszivatta, mintha most találkoztak volna először és fogalma sem lenne az előzményekről.

Hát nem irigylem, hogy hányás után még csaszi, aztán a varratok miatt próbálj ne öklendezni, miközben epe íze a torkodban, szádban és nem ihatsz-ehetsz semmit... hát a qu..a anyja! Ezt a műtétet igazán elvégezhette volna 2héttel ezelőtt, mert egy hónappal csak nem számolják már el, akkor is legalább 38. hétben volt, a baba meg már egy jó ideje nem nőtt, ami már máshol eleve ok arra, hogy megszülessen, mert valami nem kóser odabent a picinek! A .................................... - láthatatlan csúnya szavak...

maccs01

Maccs igazad van Béviékkel kapcsolatban :(

Jajj lányok annyira fáj a szoptatás hogy lehet visszakerül a bimbóvédő,valami nem stimmel a technikánkkal talán,de leszakad a bimbóm :( :( :( :(

evilany

Lázam nemhogy lefelé menne, hanem megint felfelé. Nőgyógyászhoz kell menni ilyenkor? Enyém lehet szabin van :?

Maccs előtte meleggel, utána hideggel? Legalábbis így jött le ez a borogatás dolog.

Évi ne kínlódj, tedd vissza a bimbóvédőt. Próbáld meg pár percig azzal. utána vedd le esetleg....Nincs ötletem egyébként. :?

királylány

Dia, valami olyasmi van, hogy eldugulnak a tejcsatornák, ezért a meleg borogatástól fellazul a mell és könnyebb fejni aztán. A gyulladás úgy fog távozni. Hideg borogatást én nem használtam... nem vagyok nagyon otthon a témában, egyszer volt csak mellgyulladásom az első szülésem után, akkor borogattam és fejtem, 3-4 nap alatt jöttem rendbe, ez is változó mindenkinél, attól függ, mennyire van berobbanva a cici. Biztos van, aki tapasztaltabb a témában.

Ilyenkor már általában nem szokott nőgyógyászati gond lenni, ennyi idővel szülés után, általában pár nap a szülést követően emelkedik a láz, ha valami gond lenne belül, de persze nem baj, ha azt is kipipálod nődokival, megnyugtató.

maccs01

BÉVI
Nagyon sok boldogságot,jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

Ircsi-protekció nincs :( és sajna nagyon be vannak sűrítve :(

Végre elkészült a fala Gergőmnek :D

Régi képe:

Kép

Új képe:
Kép

Édesen nézte ahogy előtte bohóckodtam (festettem a falat)...mivel el kellett húznom az ágyát :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.08.25 21:16-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, szerintem is, ahogy Dia írta, felváltva bvédővel és nélküle. Hirtelen biztos sok(k) volt ez neked, de - egy újabb közmondás - "teher alatt nő a pálma" :wink: Még mindig aszondom, semmi gond, ha csak bv-vel szoptatsz végig... ahogy jónak látod, úgy alakítod, látod, Tomi teljesen alkalmazkodó.
Egyébként tényleg olyan a szopi, hogy úgy érzed, a hátad közepéből is szív. Én 4hónapig küszködtem a könnyeimmel, úgy fájt, aztán lazultak a szövetek (és úgy is maradtak sajnos :roll: ), onnantól könnyebb lett.

maccs01

Évi
Ha védővel könnyebb akkor használd!!!
De maccsnak igaza van! :oops:
Fancsámnál volt hasonló :(
Most sajnos nem éreztem ilyet :( :? :evil:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Életjel rólunk! :wink: Azért nem tudtam jönni, mert az én drága fiam szinte egész nap cicin lógott a mai nap :D, tegnap pedig látogatóink voltak. Minden rendben van velünk, Ircsi tegnapelőtt mi is mosott c@r voltunk, miután este 11től hajnali 4-ig nem akart aludni őurasága csak cici és ringatás, de aztán aludt utána 7ig... Tegnap már sokkal jobb volt, elaludt 11kor, 3kor kelt szopizni, majd negyed 7-ig aludt. :wink: Ma már nagyon nagyon élvezte a fürdést!!! Alig akart kijönni a kádból!!! :roll: :wink: És ma már kint voltunk 20 percet, végigaludta a babakocsizást! :wink:

Ma lemértük meztelenül -ahogy a doktornő mondta, heti 1x kell- és... 4075 g!!! 1 hét alatt 380 g-ot hízott!!! :roll: :roll: :oops: Tegnap a védőnő is csak csodálkozott, hogy milyen formás, szép, nagy baba. 8) De nagyon bírom, hogy amikor látogató jön, vagy a gyerekorvos vagy a védőnő, akkor mint egy angyal úgy alszik, szopizik, de ha 3-an vagyunk, akkor megmutatja a kis oroszlán hangját, ha éhes, vagy bármi van. :wink: :roll: Csak még azt nehéz kibírni, hogy ha éjjel sír és felvesszük, ne beszéljünk hozzá, mikor úgy szeretnénk megvigasztalni! Úgyhogy énekelek neki, azt szabad, ugye? :oops:

D vitamint szorgosan szedjük napi 1 cseppet, de a kiskanállal még nem barátkozott meg, neki csak a cici kell :roll: :D, bár ma egész ügyes volt.

És, amiért jöttem:

Minden Bencének és Bercibónak nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is!!!

Kép

Sucer! Gratulálok, jó egészséget és sok tejcit kívánok! Ilangnak boldog szülinapot!!! MIcsoda ajándék! :wink: :wink:

Bols, neked is gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit!

És:

BÉVI!!! Köszöntelek az anyák népes táborában! :wink: Teljes szívemből gratulálok a pici lányhoz, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!! És gyógyulj meg mihamarabb!!! Lili: Isten hozott a nagyvilágban, végre megérkeztél!!! Na és az, amit a dokid csinált, egyetértek Maccsal!!! Rengeteg csúnya szót tudnék most ideírni, de inkább képzeljétek ide..................................................... Nem tudom felfogni, miért csinálta ezt....... Azt se, miért várt ennyit, mikor zárt voltál és éretlen a méhszáj...... És eleve 2 hetet várni..... Nálunk 1 a max.... :( :? :evil: :cry: :x Na de remélem Lili feledtet veled mindent!!!

Dia! Nagyon sajnálom a lázat!!! Igen, előbb meleg, aztán hideg borogatás! Szerintem ilyenkor nőgyógyászhoz kell menni, de ebben nem vagyok biztos...

Évi! Kisebesedett, érzékeny mellbimbó esetén azt olvastam az is segíthet, ha váltogatjátok a szoptatási helyzeteket, mert így a baba alsó állkapcsa nem mindig ugyanarra a pontra esik. Hagyd szabadon, akár órákra is a cicijeidet, ha folyik a tejed, ne töröld le, hagyd rászáradni a bimbóra! És a lanolinos krém is segít!

Bols! Nektek is gratulálok, jó egészséget, sok tejcsit!

Csibuc! Kitartás!!! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Mindenkinek szép jó éjszakát!
sziasztok...elteszem magam holnapra :)

Mamáknak és Babáknak mégegyszer nagy Grtatula!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, nagyon kis szép lett! Ügyes vagy!

Melisch, a szüleid tündériek! Anyukámban sajnos egy szikrányi sincs anyud "adottságaiból", sajnos, de nagyon örülök, hogy még élnek ilyen szülők, és igyekszem, hogy én is ilyen legyek!

maccs01

(amúgy márc. 21-én fogjuk ünnepelni Bence névnapját, ez túl közel van a szülinapjához, és márciusban pont 3 héttel előtte van a Tomi névnapja is :wink:)

Dia! Bekeményedett mellek, veszélyes tejcsomók, eldugult tejcsatornák okozhatnak lázat. A könyvben, amit annyira mondok mindig, hogy mekkora segítség :roll: :wink:, ez áll ennek a helyzetnek a megoldására: Ilyenkor kell csak igazán szoptatni! A keményedéseket, a kivörösödött mellet, az akár lázas állapotot ugyanis ez esetben az eldugult tejcsatornák okozzák, ezért bármennyire is fáj: tegyük gyakrabban mellre a kisbabát! Amennyiben a csomó észlelhető, tegyük azonnal mellre a kisbabát olyan helyzetben, hogy álla megfelelő irányba nézzen, vagyis alsó állkapcsával ürítsen a bekeményedett területből. (hátsó fogásban kell szoptatni vagy focista tartás, ha alul vannak a csomók, mert így kimasszírozza, ezt úgy tudod kivitelezni, hogy a baba lába hátrafelé néz, a mama karja alatt könyökhajlatban fekszik, fordított testhelyzetben, szinte a mamája "hóna alatt" vagyis csípő a csípőhöz ér, a mama alsó karjával a baba hátát, kezével a fejt tartja a mellnél)
Jó még a melegvizes zuhanyozás, vagy meleg borogatás, esetleg nyugtató infravörös lámpa használata. A sorrend legyen: meleg borogatás, lágy masszírozás (körkörös irányban, majd a keményedett részek mell felé tolása, fejése a hüvelyk- és mutatóujjal), fejés/szoptatás teljes ürítéssel és hideg borogatás.
A baba majdnem a teljes bimbóudvart vegye a szájába. Fontos, hogy teljesen ürítsd ki a melleket, ha szopival nem megy, akkor fejéssel kell kiegészíteni. Kényelmes, puha anyagú melltartót kell viselni. Se a melltartó, se a ruha ne szorítson! Bekeményedett melleket szoptatás után hideg túrópakolással is lehet nyugtatni. Láz esetén különösen fontos az emlők teljes ürítése és a pihenés!!!

Ha 1-2 nap után se múlik, akkor csak antibiotikummal lehet segíteni.

Csillag! Nagyon szép lett Gergő fala! :wink:

Tettem ám g-re az albumomba képeket! :wink: :roll:

Ircsi! Katus gyönyörűen mosolyog!!! :wink:

És minden baba nagyon nagyon szép!!! Büszke vagyok mindannyiunkra lányok! :wink:

Melisch! Örülök, hogy így segít anyukád!!! :) :wink: Nekem anyósom is ugyanezt teszi! Nekem nem kell mással törődnöm, csak a Bencével! Ő kimossa a ruháit, a mi ruháinkat, főz nekünk, vasal, tényleg csak a babánkra figyelhetek. Nem tudom, hogyan fogom neki ezt valaha is meghálálni! :roll: Cserébe csak gyönyörködni akar az unokájában. :wink:
Azt hiszem, lassan én is eldőlök, készülök az esetleges éjszakai dajkálásra. :) Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, nagyon ügyes vagy Bencével, kialakul :)
Éneklés? Szerencsés gyerek! Nálunk apa a nótafa :), van hozzá hangja is. Én altatásnál egy szót sem szóltam, mert akkor rögtön kinyíltak a csipái babának... Te látod, ha megnyugtatja, álomba ringatja, akkor ez bejön!

Anyósodnak Anyák napjára (is) valószínűleg jó nagy csokor virág fog járni :wink:

BENCÉDNEK ÉS BENCÉKNEK ÉN IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

maccs01

Dia!
ha nem megy lefelé a láz, akkor doki. Sztem a házi orvos is megteszi, nem?

claire
claire

BÉVI, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK LILI SZÜLETÉSÉHEZ! GYORSAN ÉPÜLJ FEL, FELEJTSD EL, AMI NEM VOLT JÓ ÉS NÉZZ CSAK A LÁNYODRA! SOK TEJCSIT KÍVÁNOK ÉS HATALMASAT GRATULÁLOK!!!
Kép

maccs01

Jó reggelt!

Dia
Orvost nem tudod elérni? Szülésznődet?????
Ilyen magas láznál én mindenképpen mennék doktorhoz... Inkább nézzenek meg!!!!

Csillag
Szép lett Gergő fala :lol:

Évi
Megijedés... reflex (Moro-reflex)... Jól működik Tomi!!!!

Barbcsi
Szépen fejődtök! :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjszaka én énekelni se szoktam. Semmit, ami szórakoztatná! Beste kölyke tanulja meg, hogy éjszaka alvásra van, a testi szükségleteit kielégítjük, kaját kap, ha nagyon muszáj pelust is... de egyébként alvás van... Nappal kap annyi puszit, szeretgetést, hogy azt ossza be éjszakára! :wink:

Szülők segítsége
Az életben ez a természetes. Most ők segítenek, aztán majd lesz olyan helyzet, remélhetőleg csak sok-sok év múlva, mikor fordul a helyzet... és az idős, beteg szülők szorulnak segítségre...
(sajnos, én ezt már nem fogom átélni... :cry: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Bols, Bévi hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget! Sok Boldogságot! Rengeteg tejcsit kívánok!

Dia nekem Álmosnál volt tejlázam, azonnal nőgyógyászhoz mentem, írt fel gyógyszert és lehetett szoptatni, de mivel Álmos kórházban volt őt sajnos nem lehetett nem engedték így a kórházi géppel segítettek lefejni, rettentően fájt a könnyeim pottyogtak, de megérte. Utána meggyógyultam és még sok tejem volt, viszont amit akkor fejtem ki kellett öntenem gondolom mert hogy Álmos még a PIC-en volt.

Évi szerintem is próbáld meg felváltva.

Ircsi Katus nagyon szép:)))Tetszenek a képek.

Csillag gyönyörű a szobája Gergőnek.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Gratulálok az újdonsült anyukáknak!

Csillag
Nagyon ügyes vagy!!!! Szép lett nagyon a festés!

Évi
Én is elhagytam a bimbóvédőt, de a bal mellemre visszatettem, mert az fáj megint.

Infacol
Rékának is 1000 grimasz ült ki az arcára, de nekünk úgy néz ki segít :D
Kaja után apját meghazudtoló büfiket ereszt el :D

Fürdeni nem igen szeret, lehet, mert kaja előtt van, s már enne....

Tegnap nem volt kaki, nah de most reggel megyek érte, mert sírt, látom, pisis az ágy....
kicsomagoltam a gyereket, hát a nyakáig szaros volt :D
Most élvezte a csap alatti fürdetést, nem volt hiszti :)

Imádom ezt a kis manót :)

Amennyire féltem az egyedülléttől (h párom ugye 24 órázik, egyedül fürdetés, minden), nagyon jól megy :)
Évi ne aggódj, menni fog egyedül is, csak lesz mikor a mosott szarnál is kimerültebb leszel :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika nagyon ügyes vagy!
Mindenki fél először...de az "ösztönök" megoldják a problémákat
:wink:
Mennyi idővel fürdetsz előbb az etetésnél?
Minimum fél óra a tanácsos...

Kép

És egy imádnivaló kép (számomra)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi
Gyönyörűek a képek!!!
:D
Szépek vagytok!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én is tettem fel képeket :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Köszönöm a jótanácsokat! Barbi neked a bejegyzést is. :)
Lázam lement, jól vagyok, a cicim sem fáj már elviselhetetlenül. Szorgalmasan borogaton és fejek. Ma mondjuk nem valami sokat, de tegnap alig ettem, ugyan mitől lenne.... :roll:
Ha ma rosszabbulleszek hívom a szülésznőmet feltétlenül. Volt nekem ilyen Bencénél is. Pedig mindig figyelek, hogy szinte az utolsó cseppig kifejjem....tudom nem lehet.

Csillag szép lett Gergő fala, ügyes vagy. Pároddal rendbe jöttetek?

Barbcsi nagyon ügyesek vagytok. Anyósod egy kincs. :D

Melisch neked meg anyukádék! Mondjuk én sem panaszkodhatok...

Tegnap Gábor foglalkozott a két gyerekkel én feküdtem. Ma is itthon van, semmi különöset nem fogok csinálni, pihenek.

Áron éhes, mennem kell....

királylány

Sziasztok!

Bévi...nagyon nagyon nagyon gratulálok Lili megérkezéséhez!
Remélem a kis tündérke minden kellmetlenségért kárpótol majd téged :)
Jobbulást, és sok tejcit!

Mi most is alszunk...mármint Petra...nagyon jó kislány...keveset nyüszizik csak...viszont annyit eszik, de így is sok megy pocsékba...ez van, majd egy-két hét múlva beszélek a védőnővel, hogy hogyan tudnék leadni, mert ennyi tejet sajnálok pocsékolni...

Nemsokára egy hetes lesz, 10:10-kor született egy hete...hogy megy az idő...és olyan szépen fejlődik...:)
A bőre is nagyon szépen gyógyulgat neki, már alig van kiütése, remélem nem is jön vissza, most még kapja egy hétig a calciumot rá, remélem nem allergia már most, mindenesetre hat neki...meg asszem ma kell neki adni az első Kvitamint is...

Képzeljétek, kis szarógalamb ez a gyerek...minden pelus kakis (tudom, ez jó dolog), de hogy minden másodiknál már a hátára is megy, úgy telenyomja...hihetetlen...de imádnivaló...

Clarika...huh...egyedül nem tudnám szerintem még fürdetni...nagyon ügyes vagy...nálunk mondjuk Gábor nagyon át sem engedi...az az esti rituáléjuk...

Évi, szerintem nem baj, hogy ilyedezik...Petra az apja tüsszentésétől, meg orrfújásától ilyed meg néha nagyon...
Cici...:( biztos javul rövidesen...az első 3-4 szívásánál én is csillagokat látok, de utána inkább jólesik, hogy végre kicsit ürül belőlem...de olyan kis mohó a lelkem az elején, szvja veszettül, aztán meg csak köhécsel, mert túl sok megy neki...ha hallom, hogy túl gyors, akkor inkább kiveszem a szájából egy kicsit, hogy lenyelje, és csak utána kapja vissza, különben belefullad a kis lükém...

Csillag...nagyon szép lett a babaszoba...:) és nagyon édes Gergő....:)

Meg Katus is...imádom nézegetni még mindig a babaképeket :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia
Köszönöm kérdésedet :)
Alakulunk(mint pupos gyerek a prés alatt)...
Viccen kívül...-úgy néz ki hogy javuló tendenciát mutat.
Örülök neki!!! :wink:

Igyál sokat...legalább napi 4 liter folyadékot (nekem ezt tanácsolta a védőnő) - (de sajna én nem tudok ennyit inni :( )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönöm a festmény-dícséretét :oops: :oops: :oops:

Na megyek készülődök a következő etetéshez-aztán irány a város....vizsgálat :?
Szurkoljatok,hogy Gergő aludjon :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fürdetés után felöltöztetem, aztán kicsit nézegetem, s kaja ...
Akkor húzzam kicsit, s akkor nem sír majd fürcsi közbe?
Megpróbálom.....
Bár mikor már a hátát mosom, akkor már csendben van....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia,remélem jobban vagy,én a meleg vizes borogatást tudom hogy segít.

Csillag nagyon szép a fal!!Ügyes vagy.

Maccs,OK,éjjel nem is ment bv nélkül,mert a baba is -meg én is :oops: -türelmetlenek voltunk hozzá...

Barbcsi,miért nem szabad beszélni a babához éjjel? :shock:
D vitamint mi csak becseppentjük a szájába a védőnő tanácsa szerint,mert édes és lenyelik simán.A K vit.-t tettem kiskanálba,tejbe.

Tomi nagyon nyűgös,éjjel 3-6-ig ringattuk,etettem óránként,dajkáltuk,most pihenőszékben de megint sír,én meg itt ülök korgó gyomorral,fehérneműben,melóhelyre akartam menni intézkedni de abból se lett semmi,Miki ment be,(megjött a TAJ kártya)és egyáltalán,semmiből nem lesz semmi úgy nézem.Elkenődtem.

Melisch én is irigykedek anyukád miatt! :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?