A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

salsi: fent vagyok iwiw.en, johet a privi :)

Kép
adri1984

adri: jó csontban, bizony, igy már a napi liter tejet is kezdem érteni :D
vegyetek tehenet :)

salsi add be a derekad! már igy is tök szétizél minket a kiváncsiság.. naaaa.léciiiiiiiiiiiiiiii

Kép
spumilla

Tök jó, megvettük a tv tartót a falra, hétvégén alkotunk, már várom :lol: Apa is be van indulva, már szerelné.

Adri azt hiszem a te eseted tényleg az hogy annyira nem számít mit mutat a mérleg, mert vékony vagy így is! Ha van kedved és megírod priviben a neved, bejelöllek iwiw-en.

Illda tuti neked se lesz semmi gond az AFP-vel. Nem tudom miért nem szüntetik be vagy találnak ki mást helyette! Kombináltad az jó volt gondolom neked is!

Salsifraga kitartás, még egy péntek és hétvége! De különben nem semmi elgondolás a decemberig meló, azért én meggondolnám a helyedben :lol: Hajrááááá, gyere a tablóba, csak helyeselni tudok!!!!

Spumilla: "egy takarítónőt is látok a lelki szemeim előtt" magadat? hehe :lol: De egyébként én is olyan vagyok hogy elég jó a képzelőerőm, úgyhogy nem csodálom hogy már látod kész házat magad előtt :lol:

Timi de jó hogy néha legalább ennyit írsz hogy jól vagy, már megint kezdtelek hiányolni. Most már gyorsan összekapni azt a lakást, aztán gyere sűrübben :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Képzeljétek mehetünk bölcsibeeeeeeeeeeeee))))))))))))))))))))annyira de annyira boldog vagyok és egész naposra, bent alvás miegymás…annyira megkönnyebbültem….így már nyugodt szívvel fekszem be a korházba is ha kell, apa tudja hozni vinni a bölcsiből majd és tudnak látogatni is engem a korházban nem kell hetekre vagy hónapokra elszakadnunk egymástól)))) persze félek is hogy, hogy lesz a bölcsi meg hogy szeretni fogja-e….jól bánnak-e vele, megértik-e mit akar…

mi amúgy jól vagyunk már 5 kg-t híztam, tök ki is akadtam hogy került rám hirtelen ennyi….de mivel közben mindenki azt kérdezi hogy fogytam, úgy gondolom főleg a babák…

Mindenkinek köszönöm Baló nevében is a köszöntést 

kis-csillag
hihetetlen hogy már két éves a fiam…nagyon tündériek a babucik én jövő héten megyek megint 4d-re, ellenőrzésre…megerősítik remélem hogy akkor kislány-e a kislány a fiú tuti

nyufó
igazából hamarabb hazajöttünk, így tudjuk intézni az adókedvezményt, a szabira menetelt meg a bölcsit…fárasztó volt, többet tudtam volna itthon pihenni, de azért jó is volt főleg hogy tudom idén már nem megyünk haza…majd jönnek ők Baló mindenkit lefárasztott, mindenki csak hüledezett hogy bírom én mellette képeket még én se láttam, de olyan sok nem is készült..apa futott Baló után…nálunk ő a fő foto mester…

dalmicsek
szép a pocakos képed és igen ez reménytelen romantikusság nagy adag szerelemmel de nagyon jó)

avranim
apa nem válogatós csak a nagyon hagyományos neveket szereti…de leboxoljuk már lehet hogy meg is van a név…én adom a fiút ő a lányt…

salsi
orália, candida , gandalf és frodo a teljes gyűrűkura és dallas nevek…minden…őszintén azért nehéz választani mert normális név ami adható nem szappanoperahős név az kevés van ezáltal gyakoriak…

nem tudok mindenkire reagálni csak a mai termés követhetetlen, de igyekszem valamiről lemaradtam azt hiszem, valami találkozóféléről olvastam itt-ott…

nem tudom mennyire végleges, de talán eldöntöttük a neveket de ugye nálam semmi nem biztos amíg meg nem születnek szóval ÁBEL és ÁGNES a két befutó, tartaléknak a Tamás és Blanka ( szívem szerint Ábel és Blanka lenének, de hát apának is kell nevet hagyni, csak a Blankát nem tudom hogy lehetne becézni???ötletek?)

KépKép

KépKép
msi22

na mire leírtam meggondoltam:) gyanítom jól járunk ha nem kerül még a táblába a név mert fárasztó lesz átírni 50szer naponta:))

KépKép

KépKép
msi22

még valami aztán elteszem magam holnapra....

ti hogy álltoka tejcsöpögéssel? bocsi szebben nem tudom körülírni...többedig babánál nálatok is hamarabb előjött? vagy rosszul rémlik és nem is a végén kezdett mikor Balóval voltam terhes?

KépKép

KépKép
msi22

sziasztok, jó reggelt

bocsi, de tegnap nem bírtam jönni. sajnos nekem is nagyon kijött az allergiám. egész éjszaka tüsszögtem. szegény babám sem tudott tőlem pihenni :(

msi: örülök hogy sikerült végül elintézni a bölcsit, azért nektek az nagy segítség lesz valóban. főleg ha megszületik a két pici is
az 5kg hízás szerintem egyáltalán nem sok neked. ikrekkel sokkal többet híznak, ha meg más nem veszi észre akkor tényleg a babák lehetnek úgyhogy ne aggódj
szépek a nevek amiket választottatok :D

nyufó: akkor ti is jó kis átalakításba kezdtetek :D majd ha kész lesz rakj fel képet a tv állványról. nekem is tetszik mikor a falon van a tv, sokkal több lesz a hely
amugy nem hinném hogy cukorbeteg leszek, eddig két terhelésem volt és mindkettő inkább alacsony lett mint magas. de az orvosok nem értik hogy a vizeletben miért van ennyi cukor, de talán nem vészes ha a vérben nem jelentkezik. de diétával fenyegetőznek, csak attól meg félek mert amikor leesik a cukrom borzalmasan érzem magam :(

salsi: várjuk a képet :D add be a derekad! :lol:
a munkát megértem, valahogy én is így kezdtem, hogy á én lehet végig dolgozom stb, most meg már ott tartok hogy örülök ha okt. végéig kihúzom :oops:

timi: örülök hogy jól vagy, reméljük így is maradsz. :D aranyos ahogy írtad

adri: szép vékony vagy, biztos az alkatod olyan, mert látni nem látszik rajtad semmi felesleg.
amugy attól hogy ki mennyivel született még nem biztos hogy a babátok is nagy súllyal születik

spumilla: tényleg jó ez a becenév. olyan jól hangzik. látod anyukák mindig segítenek. Orinka: nekem ez tetszik

illda: az afp már állítólag tényleg elavult eljárás, szóval ne aggódj. de tényleg jobb ha törődnek veled és alaposabban vizsgálnak. de tuti nincs gond!!! drukkolok

klem:
gratulálok a szép eredményeidhez. :D
sajnálom a méhszáj problémát, pihenj sokat . szorítok hogy ne legyen gond. amennyire tudsz vigyázz magadra. és rakj fel fotót ha van kedved :)

monka: sajnálom hogy lassan múlik ez a fránya nátha. kitartást hozzá. remélem hamar meggyógyulsz
gratulálok az afp-hez
:D

avrenim: remélem már jobban vagy. a kukorica elég alattomos egy kaja, én is mindig beteg vagyok tőle.

na megyek dolgozni, majd még jelentkezem, szép napot nektek

KépKép
Kép
rebeka85

Jó reggelt :D

Nyufó hát akkor nagyon ficereg + ha esetleg alszik, akkor felébred rá :( ráadásul be is keményedik a hasam tőle :(
Illda azért még ne vessük el a reményt, hátha mégis el tudsz majd jönni :wink: :wink: nagyon jó lenne :D a torna azért fárasztó, de annyira jó érzés utána :D
Spumi az Eucerin olaj és a Chicco stria krém nekem bevált
Timi örülök, hogy megint beugrottál, de azért ugye kíméletes üzemmódban vagy :?: :D Azt hiszem ez az AFP fiúra utal, de nem találtam egyértelmű választ :(
Msi szuper :D elhiszem, hogy megkönnyebbültél :D tuti hamar meg fogja szokni :D és még benne vagyok a 8 napban ezért: nagyon boldog születésnapot kívánok én is Balónak :D (és bocsi a késésért)
Köszönöm Rebeka és neked is gyors jobbulást a náthához :D :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

rebeka

sajnálom az allergiát,én is benne vagyok sajnos :cry:

msi

nem sok az az 5kg,2 babád van :) tejcsorgás,én még nem tapasztaltam.

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Tiszta dinnye vagyok, mert mióta kitalálta apa hogy rakjuk fel a tv-t a falra, azóta nem bírok kiverni egy reklámot a fejemből. Először is a legfontosabb mindenek előtt hogy apa marha jól barkácsol, amit csinál abban hiba nincs, bomba biztos. De mégis... A reklám arról szól hogy a manus hazaviszi nagy boldogan a nagy LCD tv-t felszereli a falra, tesz pár lépést hátra hogy gyönyörködjön benne, erre a tv úgy ahogy van lefordul a falról, bele az üveg dohányzóasztalba. Az egyik üzlet reklámja, ha nála veszed a tv-t akkor persze plusz pénzért de kijönnek és ők felrakják és adnak rá garanciát. De annyira előttem van a jelenet ahogy lefordul a tv. Ráadásul apa Regi miatt a tv fölé akar egy polcot, amire a kütyüket teszi, na abból is van öt darab és az se kis pénz és én azóta azt képzelem hogy a polc lefordul, viszi a tv-t, majd az egész ott lesz a földön romokban és most nem igazán van vagy 600 eft-unk pótolni a dolgokat. Olyan hülye tudok lenni, főleg hogy tényleg apa bombabiztosan dolgozik, de az a hülye reklám azóta kísért :roll: Ennyit a képzelőerőről Spumilla...

Msi micsoda hírek!!!! Akkor godolom legálisan, tudják hogy jönnek az ikrek. De klassz! Mikor kezdődik a beszoktatás? Baló mennyire szeret gyerekek között lenni, hogy látod, könnyen fog menni? Ne viccelj, 5 kg ikrekkel az semmi. Én már vagy a 3xosánál tartok :oops: Azért majd ha kerül elő fotó, töltsd fel! Mit kapott a nagyfiú szülinapjára? Nekem nem gond ha változtatni akartok a neveken, átírhatom bárhányszor. De így hogy már most írod ezekre a nevekre hogy lehet nem is, ezeket még nem írom be, de ha alakul valami, akkor írd csak meg, majd javítgatom. Végül is még van bő 4 hónapod véglegesíteni! Tejcsöpögés nekem nem volt Regivel és most sincs még. Neked van ezek szerint?

Rebeka sajnálom az allergiát, mire vagy, parlagfű? Mert mintha ezt olvastam volna hogy annak van a szezonja most. Tényleg érdekes akkor hogy vérben nincs csak a vizeletben :shock: Az jó ha nem leszel cukros, viszont az tényleg nem jó ha nagyon vissza akarnak fogni, ahogy írod hogy akkor meg ha leesik a cukor az is rossz. Miért nem tudnak rájönni hogy mitől lehet :shock: ? Nekem is tetszik amikor a falon van a tv, de.... a rémálmom az első bekezdésben részleteztem :D

Monka nem írtad hogy vagy???? Javultál már?

Bettike mióta van az új vonalzód? Most vettem csak észre :oops: Te is allergiás? Mire?

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!
Először is; MINDENKINEK gratulálok és nyugodt, probléma mentes babavárást kívánok! :)
Még új vagyok itt, de én is 2011 január végére várom a második babám.
Az első 2009. nov. 8-án született, lassan 10 hónapos. :)
Olvastam, hogy MSI ikreket vár, és így is felvették Balázst a bölibe... Nos, az én Ágostonom is, mivel július óta dolgozom, de nagyon ferde szemmel néztek érte... Kérdésem az lenne hozzád, hogy szülés után ki kell venned a bölcsiből a nagyfiút?
Jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna a böliben Ágoston, míg a kicsivel otthon nyűglődöm... Eléggé faradt vagyok. Az első gyerekkel végig melóztam, 3 hetes korától otthon dolgoztam, aztán nyaron volt szünet, de ugye júliustól megint... Nem panasz, de ezt hozta a sors (anyagi helyzet), meg már a korom is elég sok, apa meg nem keres annyit, hogy mindnnyiunkat eltartson. Pech. Gyereket viszont szeretnénk és miattam nem lehetett tovább várni. :?

Kép
Kép
rozinante

Msi: en uj vagyok, de az elejetol olvaslak benneteket. Olvastam, hogy meg bizonytalan volt hogy elfogadjak-e Balot a bolcsibe, orulok hogy sikerult elintezni, igy konnyebben tudsz majd foglalkozni az ikrekkel :-) Az 5 kg hizas nem sok, foleg nem amikor ikreket varsz :-) Szep neveket valasztottatok :-)

Nyufo: ha ilyen jo a parod barkacsolasba biztos nem fog lebukni se a polc se a tv. :-) Majd tegyel fel kepet ha kesz lesz, nekem is tetszik a tv a falon megoldas.

Rebeka, Bettike: sajnalom az allergiat, mar augusztus vege van, lassan el kellene hogy muljon, vagy szeptemberbe is szokott kinozni benneteket?

Kép
adri1984

Nyufó köszönöm az érdeklődést :D ,de most valahogy nem akar javulni ez a nyavalya :cry: remélem hétvégére összeszedem már végre magam :?

Kép
monka1

Nyufó a reklám átka :lol: de ne törődj vele, ha apa bombabiztos kezű, akkor nincs min aggódni :D azért nem olyan könnyen esik az le :wink:

Kép
monka1

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:46-kor.
szonce82

Msi nagyszerű hírek, nagyon örülök a bölcsinek :)

Nyufó ne aggódj a TV miatt, ne is gondolj rá, nehogy önbeteljesítő jóslattá váljon + Te is stresszeled magad, ami pedig nem használ a pici lánynak a pocidban, szóval take it easy :)

Spumi az Orinka az tök jó becézés, én egy csomót gondokodtam rajta, hogy lehetne másképp, mint Ori, de ez tök jó :)

Monka ez a betegség tutira nem allergia?

Rozinante üdv köztünk, hát nem lehet valami könnyű neked, hogy dolgoznod kell, de gondolom a gyerekek kárpótolnak. Elárulod hány éves vagy?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Szonce én is valahol azt hallottam, hogy ez inkább adottság sajna, hiába kenegeti az ember, de azért legalább megnyugtató, hogy én mindent megpróbáltam :D
Dalmi nekem is eszembe jutott, hogy allergia még az elején, de hát most voltam allergológusnál és nem jelezte, hogy lenne ilyen pollen meg ilyenek, viszont nekem feljebb ment a hőm, fáj a torkom (piros), sok tüssz és orrfolyás van + kezdek berekedeni :( sajna esélyes a nátha, bár a másik se jobb :(

Kép
monka1

Áááááá nem stresszelek rajta, csak csendesen röhögök magamon, hogy milyen hülye is vagyok :lol: :lol: Fotót majd akkor rakok, szerintem hétvégén meg is csinálja apa. Mondjuk kábel takarót még nem vett, mert úgy volt vele, ha kész és látja mennyi kell, de felszerelve tuti fel lesz már szombat estére ahogy őt ismerem.

Rozinante nincs kedved csatlakozni? Ha igen, írj pár sort magadról!

Monka pedig már azt hittem biztos javult egy kicsit, akkor nagyon makacs ez a megfázás :cry:

Szonce Regi is imád mindent nyomkodni, ismerős :lol: :lol: Az a lényeg hogy tudtok aludni. Szerencsére Regi nem cumi, volt itthon, de sose erőltettem, örülök hogy kimaradt az életünkből, mert tényleg nehéz leszoktatni. Remélem majd a pici se fogja igényelni de ha igen, akkor persze fog kapni. De olyat is már hallottam hogy a gyerek teszi le egyik napról a másikra, de az ritka azért. Gondoltam hogy a parlagfű tombol, rossz hogy te is szenvedsz tőle, akkor az még eltart szeptemberben is? Kiságy, így olcsóbb az biztos, Regi is már rendes gyerekágyban alszik, az kevesebbe került, mint megint egy rácsos kiságy, főleg hogy az olyan nekünk hogy gyerekággyá alakítható később. Így már akkor nem kell ágyat venni a picinek később se. A csíkokkal én is így vagyok, hajlam, ha olyan a bőröd úgyis reped...

Dalmicsek nem stresszelek, csak röhögök a hülyeségemen :lol: Azért nem vagyok egy stresszelős típus szerencsére, de be tudnak hülységek költözni az agyamba, amitől nehezen szabadulok :wink:

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó
hát ez úgy van hogy azért veszik be Balót mert ikreket várok, illetve most kaptam olyan infót hogy akkor is jár a nagyobbnak a bölcsi ha csak egy gyerek van , a kisbaba fél éves koráig. Jövőhét szerdán!!!! kell menni megbeszélni és szeptember 13.-tól szoktatjuk be Balót, elsején derül ki mi lesz a jelünk meg mit kell vinni és hogy alakul a dolog….nagyon izgi, bár a lelkesedésem lelohadt most stresszelek hogy jó lesz-e neki, vigyáznak-e rá úgy, de közbe tudom hogy a legjobbkor jött hogy mehet mert igényli a gyerektársaságot én meg kevés vagyok már neki….

igen nekem már van és elég gáz, régen se szerettem, de mondjuk melltartóba vattabetétet rakok és meg van oldva..de azért kellemetlen…

rozinante
nálunk úgy van hogy ha megszülettek az ikrek akkor is maradhat, direkt rákérdeztem iilletve beveszik egész napra ottalvósba is és a szülés után is egész napos lesz…megkérdeztem mert nem akartam hogy most megszokik valamit és aztán megint variálnak…a ferde szemekkel ne törődj vagy nyomkodd ki amíg bent maradhat a gyerek kit izgat ki mit szól, te melózol most ha jól értem a bölcsinek fel kel venni ha megvan a helye…de azért ha van egy normális bölcsivezető attól megkérdezheted, nehogy utólag derüljön ki ha nem maradhat…

adri
lehet téged még nem is üdvözöltelek akkor óriási könnyebbség hogy bölcsis lesz egész napos mert Feci tudja hozni-vinni majd így nem kell hazavinni anyáéknak hetekre ne agy Isten hónapokra és látogathatnak minden nap, nem lesz akkora törés ha kórházba kell mennem…nagyon megnyugodtam emiatt, másrész meg idegenekre bízni a gyereket…illetve a bibi hogy apa 6kor tudja vinni mert 6:45-kor kezd a melóval…nem tudom Baló hogy fogja viselni hogy olyan korán ott kell lenni… reggel foglalkoznak –e velük úgy lesz-e más gyerek is ott olyankor vagy egyedül kuksol majd….vááááááá nagyon parázok…sógornőmet nagyon bíztattam mikor ifén beadta bölcsibe májusba hogy jó lesz meg nyugi, de magamat most nem tudom valahogy((((

KépKép

KépKép
msi22

Nyufó nekünk is falikonzolon van a tévé, és hidd el nem esik az le olyan könnyen. Én is egy ideig rettegtem tőle, pl. nem mertem nagyon felhangosítani a tévét, mert féltem, hogy berezeg tőle, aztán leesik… De jól ki van ez találva és persze mutatósabb is... :D

Klem gratulálok az afp és uh eredményekhez! Sajnálom a méhszáj dolgot, vigyázz magadra és pihenj sokat. Egyébként találtam egy cikket a méhösszehúzódással kapcsolatba, felrakom nektek. Nekem jól jött, mert annyiféle keményedést tapasztaltam már én is…

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... s-vagy-sem

Adri én is azt az olívaolajas dm terméket használom, amit te.Hát tényleg nem vmi kellemes, a férjem mindig azt mondja, hogy dinnye illatom van tőle :D Nekem már mindjárt kifogy, úgyhogy váltok én is az Eucerin-re.
Tényleg, Monka megtudnád mondani, hogy mennyibe kerül?

Msi örülök, hogy sikerült a bölcsöde. Mikortól kezdődik a beszoktatás?

Rebeka sajnálom az allergiát, jobbulást neked!

Lányok, Ti hol szerzitek be a kismami rucikat? Holnap megyek vásárolni, jönnek a hűvi idők és már csak a cicanacik jönnek rám :D

Kép
csill79

Szonce én vásároltam már a Bécsi úton lévő kismamaruhaboltban (kismamaruha.net). itt egy idős néni az eladó és nem igazán vágja a dolgot, nekem annyira nem jött be a hely.
Aztán a Blahán a mammystic-ben http://www.mammystic.hu/
itt is idős hölgy az eladó, de nagyon készséges, nekem nagyon tetszett a hely és tök jó leárazások voltak.
Legutoljára pedig Pestszentlőrincen a Rongyos Rozi turijában voltam, oda jövőhét kedden jönnek új rucik és lesznek poncsók is és kabátok is.

Tudom, hogy van a C&A-ban is ilyen részleg, de azt kicsit drágállom.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Csill már régen vettem, de emlékeim szerint olyan 4000 Ft volt, kicsit rázós, de nagyon jó (bár nem sokkal drágább, mint a többi ilyen stria elleni kence)

Kép
monka1

Bocs Csill nem tudom miért írtam Szoncét.
Kicsit indiszponált vagyok :oops: ne hari![/b]

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Monka köszönöm, hogy megírtad :D

Dalmicsek nincs hari :lol: Köszi az infót! Én se akarok több ezret kiadni egy nadrágért, főleg úgy, hogy csak egy pár hetet hordom. Ez a mammystic jónak tűnik, meg is nézem alaposabban...

Kép
csill79

Sziasztok!

Rozinante, üdv itt))) ne aggódj a bölcsi miatt, szerintem nem kell kivenni a gyereket évközben))) én is beadtam a fiamat, meg se mondtam hogy várandós vagyok, amúgy meg látják rajtam, de nem szólnak. Vittem munkáltatóit, nekik az elég. Úgysem tudják hogy tényleg dolgozom e vagy nem. Egy napra vagyunk kiírva szülni))))

Nyufó, jelöltelek iwiwen, rádakadtam salsinál :D :D kiscsillag, téged is!
Ja, a tévé nem esik le olyan egyszerűen a falról))) és még mindig jobb hogy ott van, mert Peti ezermester mindent megszerel, de olyan szinten hogy csak nézünk hogy kell visszaállítani a tévé menüjét. Egyébként sok dologra általa jöttünk rá :lol:

Tegnap találkoztam egy barátnőmmel, szintén babát vár))) bár már ő októberben szül. Beültünk egy kávézóba, dejóóóó volt kikapcsolódni :lol: már nem is emlékszem mikor voltam utoljára Peti nélkül csavarogni))))

Kép

Kép
anka10

Sziasztok lányok!

Tescostam ma, és ime az eredmény :D
Kép

Nyufo:
Meddig terveztek kint maradni? Tudod azt mondják sok kivándorló úgy megy el, h. marad egy darabig, majd hazamegy. Aztán a legtöbben külföldön maradnak, mert megszokják, beilleszkednek, kapcsolatokat alakitanak ki, késöbb már az otthoni élet lenne idegen. Nem beszélve az életkörülmények minöségi külömbségéröl (amihez azért gyorsan hozzá lehet szokni). Bár ezt most nagyon leegyszerüsitettem, mert még kb. 1000 kül.féle okot fel lehet sorolni a maradásra is és a visszatelepülésre is. :)
Mi tavaly összel jöttünk vissza Spanyolból Ausztriába, ezt a házat januárban találtuk, és februárban kezdtük el a felujitást, majd be is költöztünk. Persze, van még munka elég, de ezek inkább esztétikai munkálatok. Kb. 4 óra alatt vagyunk otthon, forgalomtól függöen. Hát nem járok haza havonta, a munkától, idötöl, pénztöl függ mikor tudok menni, de minden 2. honapban azért hazajutok. A legközelebbi magyar város Sopron, kb 15 perc.

Ilda:
köszönöm! Ma már tescoztam, olyan jó volt vásárolgatni, hálás vagyok Neked, mert általad lett legy jó napom. :D

Csill79:
kismamarucit jó áron a c&a-ban, és a h&m-ben találtam.

Kép
zsuzs35

majd jövök még, megyek összeütök vmi kaját a "sáskahadnak".
Addig is szép napot mindenkinek!

Kép
zsuzs35

zsuzs

szép rucik :)

nyufó

nekem sajnos por allergiám van,ami nem szezonális hanem egész évben van,igy elég gáz :?ja és délelőtt tettem ben a vonalzót.

KépKép
bettike83

Szaisztok!

Anka, MSI, Nyufó és a Többiek: Annyira jól esik az együttérzés - törődés! :oops:

Sajna anyukámtól ezt nem kaptam meg, inkább ő is éreztette velem, hogy nem vagyok jó anya, mert bölibe adom a gyereket. Persze, ő hármunkat nevelt otthon, volt neki elég meló velünk, de nem is dolgozott mellettünk. Nővérem szintén három gyerekkel van otthon. Neki a legnagyobb járt volna bölcsibe, de inkább anyukám vigyázott rá. Most menne vissza dolgozni tesóm, de nincs hova...

MSI, Szonce, nem kérdeztem meg a vezetőnőt konkrétan, de természetesen egész évre vették fel. Az a gondjuk, hogy kicsi még és tuti sok gond lesz vele.
Ráadásul egy olyan csoportba került, ahol mind a 12 gyereket most fogják beszoktatni, plusz január végén szétveszik a csoportot és jönnek megint újak. Tehát több csoport lesz, több férőhely, de elég rosszul jön ki a dolog. Ettől aztán nagyon rossz a kedvük... Ezért tartok attól, hogy esetleg kiteszik.
Szívesebben venném, ha nagyik tudnának rá vigyázni, de vidéken élnek, egyik rokkantnyugdíjas, a másik meg igen aktívan dolgozik még.

Egyébként köszönöm, szívesen csatlakozom. :)
Magamról...
Egy hónap múlva betöltöm a 39-t, úgyhogy küszöbön a 40. :oops:
Említettem, hogy Ágoston fiam 10 hónapos, mellette a munka tanítás volt (otthon és fősulin), mostmár feljárok Zuglóból Csillebércre a KFKIba, mert kutató vagyok. Hát, más nem jutott most eszembe... De szívesen válaszolok minden kérdésre. :)

Kép
Kép
rozinante

Zsuzs annyira édes kis pinduri ruhácskák :D jajj, nekem is kell :D
Rozinante én is üdvözöllek köztünk, a legjobb csapatba kerültél, meglátod :D drukkolok, hogy jó legyen a pici fiadnak a bölcsi és már csak az legyen a gondja, hogy ha haza kell mennie a kis barátaitól :D És így majd anyukád is talán belátja, hogy jobb így az unokájának is :D A korod miatt meg ne aggódj :wink:

Kép
monka1

Na a végén még kiderül hogy a topik nagy részéne már a falon van a tv, le vagyok maradva :lol: :lol: :lol: Köszi a bíztatást!!!

Msi ]megértem a parát amit most érzel hogy sikerült a bölcsi. Regi csak három hónappal fiatalabb de nem igazán tudom elképzelni hogy be kéne adnom bölcsibe. Nem lenne vele gond, mert társaság kedvelő, inkább én paráznék egy kicsit, a bizalom idegen emberek fele hogy hogy bánnak vele, ahogy te is írod... Én majd kettővel nyomom itthon, úgyis két év múlva már Regi kezdi a sulit, mert itt 4 évesen indul és hiába novemberi, nincs évvesztesség. Elég lesz majd akkor elengedni. De kettő még kezelhető szerintem de ikrek mellett? Na azért az gáz lenne nekem is. Így is majd nehéz lesz megoldanod, hogy Baló ne érezze magát kiszorítva mellőzve, viszont két újszülött mellett, hát ember legyen a talpán aki megoldja. Nagyon drukkolok hogy jól érezze magát Baló és könnyen menjen a beszoktatás!!! Nem semmi ez a tejcsöpögés már most, elhiszem hogy kényelmetlen. Amikor vannak a babák, akkor ez van természetes, az ember elfogadja de a terhesség majd felét úgy végigcsinálni az kiszúrás :cry:

Anka visszajelöltelek :lol: Regi is ám olyan, hogy 1 tized másodperc alatt olyan dolgokat csal ki még a számítógépből is hogy még apa is néz hogy mi van informatikus programozó létére :lol: :lol: :lol: Szuper lehetett a csavargás, időnként kérj szabit, varrd a gyerkőcöt apa nyakába aztán hajrá :lol:

Zsuzs ügyes vagy, jó kapások, a kutyis nagyon édi!!! Hátáát pár évre jöttünk, de mindig tolódik. Igazából elsősorban a nagyszülők miatt jó lenne hazajutni valamikor, másod sorban a barátok, harmad sorban az éghajlat. De az életkörülmények itt viszont nagyon mások, amit meg elengedni nem igazán akaródzna. Főleg most amilyen nehéz otthon a helyzet. A párom azon is gondolkodik, hogy úgy lenne jó hazaköltözni, ha ide tudna dolgozni közben, ide adózna. Van pár állandó ügyfele már és ha tudná még bővíteni, tőlük kapna annyi melót hogy ellene vele, nem kellene plussz munkákat keresni. A mostani ügyfelekkel is nagyon ritkán találkozik, neten megy a kapcsolat, a munkát is úgy tölti fel és utalással fizetnek. Még úgy is megérné ha havi egyszer kirepülne ide meetingre. Azért is tudunk heteket otthon tölteni Magyarországon, mert akkor is dolgozik. Szóval nem tudom meddig vagyunk. De lottózunk lelkesen, szóval ha nyerünk már itt se vagyunk :lol: Spanyolban mennyit laktatok? Akkor most Ausztriába hosszan terveztek, saját házat vettetek? Akkor ti nem nagyon terveztek hazaköltözni gondolom. Gyerekek hogy bírják a vándorlást? Gondolom Spanyolban már volt baráti körük. Meg írod hogy vissza, akkor Spanyol előtt is már Ausztirában laktatok? Párod osztrák? Azt hiszem már kérdeztem, de nem emlékszem mit írtál bocsi :oops:

Bettike akkor jó, már azt hittem esetleg napok óta van az új vonalzód, csak nem vettem észre, de akkor feltűnt egyből. A por allergia elég rossz lehet, akkor gondolom kerülöd a plüssöket és ilyeneket. Mennyire tudsz ellene védekezni?

Rozinante sajnálom hogy ebben a gyerkőc kérdésben nem áll melletted az anyukád, nehéz lehet :cry: De most a gyerkőcöd érdekét kell nézned és ha úgy érzed, többet tudsz úgy nekik adni, a picit is jobban el tudod úgy látni, a nagyobbal is jobban tudsz úgy törődni ha bölcsiben is van, akkor hajrá. Így hogy dolgoznod is kell, márhogy nem is lehet. Az a fontos, hogy a gyerekeidnek jó anyukája légy és ha ezt a kiegyensúlyozottságot így tudod megteremteni, ne hagyd magad!!! Ágoston még lehet hogy pici de ilyenkor még olyan ügyesen tudnak alkalmazkodni ám. Itt csak 9 hónapig jár pénz, utána nem kapsz semmit, már 9 hónaposan beadják a nursery-be a gyerekeket és bírják jól, nincs gondjuk. Szóval nem aggódnék a helyedben. Mit tanítasz? Zuglóban laksz? Én ott születtem ott éltem 19 éves koromig, de a legkedvesebb hely maradt, ha meglátom, egyből elérzékenyülök :lol: Van egy táblázatunk, ha van kedved, csatlakozz. Kellene hozzá egy két adat. A vonalzód jól mér, ma vagy 18+0? Utolsó UH szerinti méret (BPD ha van, és hogy mikor volt hét+nap), mire vágytok (neme, van mindegy lehetőség is), és mi a valós ha már tudjátok és ha van nevetek. Azon kívül van egy tablónk is, ha bátor vagy és mersz felrakni fotót, az is jöhet :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Rozinante:
Üdv a világ legjobb baba-mama topikjában, a lehetö legjobb társaságba kerültél! :D
Megértem min mész keresztül, nekem sem volt soha segítségem a lányomnál, még a férjemmel sem tudtam számolni, mert mindig elég individuális munkaideje volt. :? Remélem anyukád idövel megbékél!

Monka:
ha tudnád még milyen édes babagöncök voltak! :D Csakhát amig nem tudom ki lakik odabent, addig nem érdemes mást vásárolni. Na de ha megtudom..... shopping 1000-rel :lol:

Kép
zsuzs35

Anka nagyon helyes a kispasid :lol: Meg úgy látom ti is voltatok Sóstón. Mondjuk ti ott laktok mellette :lol:

Kis-Csillag merre? Hogy sikerült a barátnőddel a találkozó???

KépKép

KépKép
nyufó8

zsuzs

ez a legjobb része,mikor a kis csöpp rucik között nézelődhetünk,vásárolhatunk :)

tegnap én is hoztam anyutól egy jó nagy zsák rucit,hát tényleg nem sok mindent kell vennem.kis sapikat,harisnyákat,overált.

nyufó

annyira nem tudok ellene védekezni mert ha kimegyek az utcára és felverik a port akkor annyi.a házban lehet ellene védekezni,de ott sem teljes mértékben.igy marad a tűrés,más nincs.

KépKép
bettike83

Nyufo:
válasz ment priviben :)

Bettike:
igen :D el is csodálkoztam, milyen picike az 56-os kisruha, nem is emlékeztem, h. ennyire pöttöm.

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Később visszaolvasok, most csak leírnám, hogy voltam a szokásos uh-n, minden rendben, Marci már 600 gramm, viszont van a méhemben egy sz-betűvel kezdődő köteg, vagy más néven szalag, ami korábban gondot okozhatott volna, de ahhoz szerencsére mér nagy a baba. Avrenim, te erről tudsz valamit? Kicsit azért aggódok, nem tudom, később amikor nagyobb lesz a kisfiam, nem lesz-e neki útban. Bocsánat a hülye kérdésért, nem tudtam jobban megfogalmazni.
Bízom a csodafórumban... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
rozinante üdv! :D

nyufó nekünk az ágyunk felett van egy polc, teli könyvekkel, és tudom, hogy stabil, de néha eszembe jut, hogy ha egyszer leesne onnan... :shock: De ne parázz a tévén! :D Nekünk egy ingatag kis szekrényen van, hamarosan módosítani kell a helyzeten, mert ha itt gyerek lesz...

babaruha-mérettel kapcsolatban ugyan tapasztalatom nincs, de mosható pelenkával kacérkodóknak: állítólag a nagyobb bugyor miatt 1 számmal nagyobb ruci kell az ilyen pelust viselő babáknak! Bár az a fajta, amit kinéztem, nem tűnt nagyobbnak az eldobhatónál.

dalmicsek Rongyos Rozi turija - háháhá! Nagyon jó név!!! :D

beze gratula Marcihoz! Biztos mondták volna, ha az a szalag gondot okozhatna! :)

Megirigyeltem a sok kreatív kismamát, így ma hazafelé jövet vettem egy gombolyag BABARÓZSASZÍN fonalat, és már kötöm a kis sálat! Bár gőzöm sincs, hogy mikortól hord egy bébi sálat, de mint már írtam, ennyi a tudományom! :)

Kép
salsifraga

Jaj, mindig beleesek ebbe a csupa vastag betű dologba, bocs!

Kép
salsifraga

Csill: nekem meg majdnem tele van az olaj amit a hasamra kenek,de nem akarom kidobni, engem nagyon zavar az illata, nekem fu szaga van. :oops: "Hala Istennek" a ferjem eros allegiaval kuzd mar hetek ota, be van dugulva az orra is, ugyhogy semmi szagot nem erez :-)

Zsuzs: nagyon cukik a rucik, en is tervezem h hetvegen ellatogatok a Tescoba, latom hogy vannak hosszuujuk is, az jo mert eddig mindenhol csak roviduju bodykat talaltam :-)

Rozinante: udv koztunk, en is csak nemreg csatlakoztam.

Nyufo: 4 evesen kezdodik Angliaba a suli? Ezt nem is tudtam.. Biztos magyarul beszelsz Regihez de tanitod angolul is?

Salsi: aranyos hogy salat kotsz a babanak, elobb vagy utobb jo lesz neki. :-)

Kép
adri1984

Jó reggelt!

Anka
akár csak Balóról beszélnél tv programozásba profi, én meg lesek mint a hülye hogy miért lóg ki a főhős fél feje a képernyőből ilyen van az operatőr:D ha így haladunk kávéfőzőt csinál a tv-ből a gyerek…multkor meg a cumiát rakta a rádióba..kerestük mert persze sírt utána, apa elengedte odatrappolt a rádióhoz és mutogatta meg mondta hogy pipa…ez a menő msot eldugja mi meg kereshetjük:S

rozinante
a babákat fél éves kortól kell felvenni a bölcsibe ha van munkád, legalábbis nálunk…nálunk is a beiratkozáskor 3 baba is jött akik akkor még csak 3 hósak voltak tehát épp hogy betöltik a fél évet…sok gond van velük persze de ilyen az élet…fel kell vegyék főleg morgás nélkül…nálunk is az a helyzet hogy nagyik 200 km-re és melóznak szóval vagy bölcsi vagy itthon kinlódás…sajnos téli ikrekkel ha korán jönnek esélytelen kimenni nem csak egy hónapig….anyukád tudhatná a legjobban hogy ő nincs a közeledbe illetve lehet ő otthon volt 3 gyerekkel, de gondolom ti nem tehetitek meg hogy otthon maradj másként nem adnád be a 10 hós babádat…

nyufó
ha egy baba lett volna akkor nem hiszem hogy beadom Balót bár látom rajta hogy nagyon szeretne gyerekek között lenni, azért vagyok nyugodtabb mert látom rajta hogy igényli most már a változatosságot amit nem tudok megadni neki pláne így terhesen…..

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Spumilla
Mond tovább nyugodtan, örülök, hogy tetszett. :) A legnagyobb fiamnál is alacsony volt az afp-m és hála az égnek nem lett semmi gond.

Adri
Szívesen!
Én sem gondoltam volna, hogy 70 kiló vagy, annyira vékony vagy a képen. Akkor tényleg a csontjaid nehezek. :)

Nyufó
Kombináltat nem csináltattam, nem volt rá keret. :(
Tényleg nem semmi képzelőerőd van. :) Jót mosolyogtam rajta.

Msi
Jó, hogy tudtok menni bölcsibe. Biztos nehéz lesz az elején, de így tényleg nyugodtabb leszel, ha esetleg be kell feküdnöd az ikrekkel.
Az 5 kiló szerintem semmi, főleg két babával. Nagyon tetszenek a nevek, amiket találtatok.
Nekem egyik gyereknél sem volt tejcsöpögésem.

Rebeka
Allergia terén kezet rázhatunk. Már kezdtem csodálkozni, hogy idén nyáron szinte nem is volt semmi, erre egy hete elkezdőtött. Viszket a szemem, hogy majd kiugrik, folyik az orrom és tüsszögök. Remélem az eső egy kicsit kimossa a nyavajás polleneket.
Köszönöm a drukkot!

Monka
Aranyos vagy. :) Csak akkor mennék, ha a fiúkra tudna valaki vigyázni, mert ott rengeteg ember van és félnék, hogy valamelyik elkeveredik.
Továbbra is jobbulást! Ha még mindig fáj az arcüreged, arra jó lehet az infralámpa.

Rozinante
Üdv itt! Hát nem irigyellek a sok munka miatt, és, hogy ilyen hamar bölcsibe kellett adni a kisfiadat.

Szonce
Akkor jó, ha megoldódott a nem alvás. Cumiról még ráérsz leszoktatni. Az én öcsém 3 éves koráig cumizott, aztán egyik napról a másikra nem kellett neki.

Zsuzs
Örülök, hogy okoztam egy jó napo! :) Nagyon jó rucikat vettél.

Este még megpróbálok jönni.

Kép
illda

Már folyamatban van a nagy project, már fúrja apa a falat ezerrel :lol:

Bettike ez nem hangzik túl jól. Mennyire erős az allergiád?

Msi tuti jó lesz Balónak a bölcsi, tényleg jó a változatosság, meg az ikrek mellett nem lesz annyi időd rá, este meg majd ha apa is otthon lesz, akkor vele is jobban tudtok foglalkozni, nem érzi annyira a kiszorultságot, mintha egyedül vagy a hárommal nap közben és főleg az ikrek veszik el az időd. Így ezt nem fogja úgy érezni :lol: Tényleg tudja hogy jönnek a tesók, meg tudtad vele értetni? Ahogy olvaslak, úgy nézem neked se lesz semmi segítséged, tök mindegy hogy 2200 km a család vagy 200 ha dolgoznak és nincs idejük.

Beze már 600 grammm? Nem semmi!!!! Erre a szalagra vagy mire ha mondták hogy már így nem gond, akkor én a helyedben nem aggódnék. Még jó hogy nem akkor derült ki amikor gond lett volna mert akkor biztos sokat aggódtál volna, jobb hogy utólag derült ki.

Salsifraga na az se semmi a könyvespolc az ágy felett :lol: A sál fotót kérjük ha kész lesz :lol: Regi még nem hordott sálat, lehet majd idén már igen :lol:

Adri nem tanítom angolul, ilyen kicsikre még úgyis gyorsan ráragad ahogy bekerül a közösségbe. A tv angolul megy, így már több mindent magától tud, teddy, bye-bye meg hasonlók. Máshogy van az iskolarendszer mint otthon, 4 évesen kezdik, nincs évvesztesség, így két év múlva megy Regi hiába novemberi, de még nem tanulnak ám úgy mint otthon 6 évesen, inkább ovoda szerű gondolom. De oda bekerül, fél év múlva már folyékonyan fogja nyomni az angolt. A picik még iszonyú gyorsan tanulnak.

Illda a kombinált nem ingyen van otthon? Csak az integrált kerül pénzbe nem :shock: ?

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Salsi, Nyufó, köszönöm szépen, próbálok nem aggódni, de azért ott motoszkál a fejemben, hogy van valami ott, aminek nem kellene ott lennie...

Msi, nekem se csöpög, de a bimbómon mindig van rászáradt előtej.

Rozinante, üdv itt.

Kaptok 3 képet, az első béna a fejem, de ott jobban látszik a pocakom, a 3. meg a kedvenc képem lett.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép
Kép
Kép
Lexi apával a teraszon

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Akartam írni a konyhában. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Klem: ezt az Espumisant lehet kifogom próbálni a puffadásra, mert elég kellemetlen érzés. UH eredményekhez gratula, méhszájat sajnálom :( Tessék bizony pihenni, feküdni, amennyit csak lehet! Nekem az utolsó méhszáj leletem (13. héten..) CG3000 vagyis teljesen zárt és 3cm.

Adri: babaruhával kapcsolatban én úgy vélem, hogy én az ikreknek beszereztem több 56-os rucit, sőt van azt hiszem pár 50-es is :lol: Attól nagymértékben függ, hogy a pici mikor fog megszületni, hogy mekkora hosszal születik, pár db 56-ost nem árt tartani odahaz talán. Ha csak egy babát várnék, akkor javarészt 62-es ruhákat vennék, mivel úgyis olyan gyorsan nőnek, hogy az 56-os alig elég egy rövid időre :roll:

Zsuzs: utólagosan szívből gratrulálok az évfordulótokhoz :D
A rucik nagyon tetszenek, szép színesek, vidámak!

Monka: ez a torna nagyon jó lehet ha minden porcikád átmozgatja kivéve a pocid :wink:
Náthád hogy van? Jobban vagy már, ugye? :) Arcüreggyuszira a Sinupret drazsé jó, homeós nyákoldó.

Nyufó: köszönöm a hiányolást, kedves tőled :oops:
A talizás azért nem jött össze sosem, mert én Zalaegerszegen laktam, ő Debrecenben, a távolság mindkettőnknek hosszú volt mind kocsival, mind busszal vagy vonattal, így maradt az MSN. Plusz nehezeített a dolgon az az időszak amíg ő egyetemista volt én meg dolgoztam.
Az, hogy ideköltöztünk, ez viszont nagy segítség lett, közelebb kerültünk egymáshoz, és most ráadásul úgy néz ki, ha sikerül nekik, akkor felköltöznek az anyukájával Debrecenből Csepelre :D Most ezért mennek a drukkjaim nekik, hogy sikerüljön :)
TV állványt sikerült felrakni? :D
/A mi TV-nk szekrényen van :lol: :lol:/

Illda: sok megbeszélnivalónk a barátnőmmel nem volt :lol: Mivel majdnem napi kapcsolatban vagyunk MSN-en és ott mindent kidumálunk :lol:

Msi: bölcsihez nagy gratula, elhiszem micsoda megkönnyebbülés ez most nektek :wink:
Reméljük Baló hamar megszokja, végülis gyermekek között lesz, korcsoportja, bár az első időszak lehet nem lesz leányálom :roll: De tényleg jó helyen lesz, ne stresszeld magad feleslegesen.
Ezek a nevek, Ábel és Ágnes, Tamás és Blanka, nagyon szépek, nekem leginkább az első párosítás tetszik :wink:
Súlygyarapodáshoz gratula, nagyon ügyes vagy te is :wink:

Rebeka: allergusz monnyon le :evil: remélem már jobb egy kicsit, hogy megjött a felfrissülés :)

Rozinante: isten éltesse kisfiadat neve napja alkalmából :D
Üdv. a csapatban :wink: Kellemes és problémamentes pocakosodást kívánok! :)

Szonce: de jó lenne veled is talizni a börzén! Vásárolni nem kötelező, nagyon mi sem szeretnénk csődbe vinni magunkat, még van időnk, csak az ember várandós lánya lehet nem fog tudni ellenállni egy-egy csöppnyi ruginak, bodynak, stb. :D

Dalmicsek: a ruhaárakhoz csatlakozom, a C&A borzalmas.. Legalábbis ahol én voltam. Bandázst akartam venni és 6000,- HUF lett volna, hát én meg a neten rendeltem 2 (kettő!) db-ot 2500-ért szállítással együtt :D, és nem a szomszéd megyéből, hanem Baranyából :)

Beze: az a szalag az egy amnionszalag, olvastam már róla, hogy tényleg tud kiskorban galibákat okozni, ha a baba valamelyik részét elnyomja, pl. végtaghiány :roll: De egyetértek Nyufóval, nyugi! Most hogy már nagy a baba, nem lesz a szalag miatt gond :)
Marci már jó nagy súlyú babó!!! Ez már megfelelne 24 hetesnek! :D

Salsifraga: azért a sálról majd képet dobj, biztosan szép lesz :wink:

Rólunk: elnézést, hogy nem jöttem, de ahogy jó pár topiklakónál, nálam is felütötte a fejét a depi :( :cry: Még szerencse, hogy ez a két Luri itt van bennem, mert már meghülyültem volna :( Azt hiszem, és apa még ezt nem is tudja, de nem lesz könnyű dolgom szülés után sem itt. Egyetlen ismerős, barát, rokon nélkül, csak a net, ami kevés, szóval rossz. Amikor apa dolgozik nincs kihez szóljak, leszámítva ha elmegyek boltba, vagy védőnőhöz, vagy ha valakinek eszébe jut, hogy felhívjon, illetve ha én hívok fel valakit - meg hát Csengi és Csongi. Csak attól félek még jobban már most előre, hogy ez akkor is így lesz, amikor itthon lesznek már az ikrek. Attól tartok, nem lesz aki ránk nyissa az ajtót :cry:
Döntést hoztam az orvossal is kapcsolatban, kedden visz apa Sz.Szentmiklósra, akkor megyek reggel egy nőgyógyihoz, aki a SOTE-ról jár ki, Dr. Szabó Gábornak hívják, s remélem elfogad :) A védőnőm dicséri, sok kismama járt hozzá a környékről, ami persze azt jelenti, hogy a klinikán fogok szülni, de nem baj, szeretném mindhármunkat biztonságban tudni.
A találkozó jól sikerült, de sok újdonságot nem tudtunk meg egymásról, hiszen már 7 éve szinte napi kapcsolatban vagyunk/voltunk MSN-en, úgyhogy naprakészek voltunk csütörtökön is. :D A hurka tetszett neki nagyon, ilyennek képtelen lett volna nekiállni, úgyhogy hízott a májam :lol: Azóta már nekiálltam egy saját részre készülő hurkának is :D
A hétvégén, vagy jövő héten babaruházok, majd hozok még képeket, mert végre, egy aukciót megnyertem a teszveszen :roll: 49 db ruhácska virít a kocsi tetején :D Egyik szebb, mint a másik :roll:
Ha esetleg most megint nem jönnék pár napig, ne izguljatok, próbálom összeszedni magam, ami egyelőre még kilátástalan. :oops: :shock: :? :roll:
OHH! ÉS lehetőleg senki ne vegye át tőlem ezt a depit, rendben??? :wink: :)

Kép
kis-csillag
Tököl

beze szépek vagytok! Az a babatalpas felső nagyon tuti! Én bandázst láttam ilyen mintásat. :)

kiscsillag tudom, mondani könnyű, de fel a fejjel! Esetleg próbálj valami baba-mama klubot keresni a közelben, hátha kedves csajokra találnál! 8) :wink: Mi is Lurinak hívjuk a keresztfiunkat! :)

allergiától szenvedők : a férjem valami homeopátiás bogyókat szedett egyszer az allergiájára, és utána évekig nem jött ki! A nevét sajnos nem tudom, de patikában biztos tudnak segíteni! :wink:

Nálunk nagy az öröm: a férjemet véglegesítették a munkahelyén (eddig mindig 3 hónapos szerződéssel volt, azt hosszabbítgatták) ! Szuper!
Megvan a kisbölcső is, ami még az övé volt babakorában! Jó állapotban van, azért kell valami kezelés és festés, de gyönyörű szép, az az igazi ringós fabölcső!!!

nyufó akkor ezek szerint a kis bébik nem sálaznak! :( Mindenesetre tök jól haladok, már majdnem kész, majd teszek fel képet! Muszáj megtanulnom mást is kötni, olyan szívesen csinálnék kis pulcsikat, mamuszokat! :D

Kép
salsifraga

Kis-csillag, én megértelek teljesen, mondjuk én itt is születtem, de barátaim nem a közelben laknak, csak a szüleim vannak itt, akik ugyan nagyon sokat segítenek, de egy igazi barátnő mégis má lenne. Neked ott pedig még nehezebb, de hidd el, a két picuri mellett eszedbe sem fog jutni, nem lesz "időd" depizni.
A szalagot közben én is megtaláltam, hogy amnion, vagy simonart-szalagnak hívják, de nem tudom, szülhetek-e így természetes úton. Elfelejtettem megkérdezni. :(
Úgy szeretnék egyszer egy igazán problémamentes várandósságot. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

salsi, köszönöm. A felső c und a-s, jó drága volt, de már megvan 2 éve.
Férjednek gratula!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok lányok!

Sajnos nincs sok idöm, így csak beugrok, örömhirt kell feltétlenül megosztanom Veletek! ÈREZTEM A BABÀT! :D A hetedik menyországban lebegek! :) Hihetetlenül fantasztikus érzés, egyfolytában vigyorognék, mint a tejbetök! :)
Apa rátette a kezét a hasamra, és ö is érezte, elmozdult a baba.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Ölellek benneteket!

Kép
zsuzs35

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?