Sziasztok!
Klem: ezt az Espumisant lehet kifogom próbálni a puffadásra, mert elég kellemetlen érzés. UH eredményekhez gratula, méhszájat sajnálom

Tessék bizony pihenni, feküdni, amennyit csak lehet! Nekem az utolsó méhszáj leletem (13. héten..) CG3000 vagyis teljesen zárt és 3cm.
Adri: babaruhával kapcsolatban én úgy vélem, hogy én az ikreknek beszereztem több 56-os rucit, sőt van azt hiszem pár 50-es is

Attól nagymértékben függ, hogy a pici mikor fog megszületni, hogy mekkora hosszal születik, pár db 56-ost nem árt tartani odahaz talán. Ha csak egy babát várnék, akkor javarészt 62-es ruhákat vennék, mivel úgyis olyan gyorsan nőnek, hogy az 56-os alig elég egy rövid időre
Zsuzs: utólagosan szívből gratrulálok az évfordulótokhoz
A rucik nagyon tetszenek, szép színesek, vidámak!
Monka: ez a torna nagyon jó lehet ha minden porcikád átmozgatja kivéve a pocid
Náthád hogy van? Jobban vagy már, ugye?

Arcüreggyuszira a Sinupret drazsé jó, homeós nyákoldó.
Nyufó: köszönöm a hiányolást, kedves tőled
A talizás azért nem jött össze sosem, mert én Zalaegerszegen laktam, ő Debrecenben, a távolság mindkettőnknek hosszú volt mind kocsival, mind busszal vagy vonattal, így maradt az MSN. Plusz nehezeített a dolgon az az időszak amíg ő egyetemista volt én meg dolgoztam.
Az, hogy ideköltöztünk, ez viszont nagy segítség lett, közelebb kerültünk egymáshoz, és most ráadásul úgy néz ki, ha sikerül nekik, akkor felköltöznek az anyukájával Debrecenből Csepelre

Most ezért mennek a drukkjaim nekik, hogy sikerüljön
TV állványt sikerült felrakni?
/A mi TV-nk szekrényen van

/
Illda: sok megbeszélnivalónk a barátnőmmel nem volt

Mivel majdnem napi kapcsolatban vagyunk MSN-en és ott mindent kidumálunk
Msi: bölcsihez nagy gratula, elhiszem micsoda megkönnyebbülés ez most nektek
Reméljük Baló hamar megszokja, végülis gyermekek között lesz, korcsoportja, bár az első időszak lehet nem lesz leányálom

De tényleg jó helyen lesz, ne stresszeld magad feleslegesen.
Ezek a nevek, Ábel és Ágnes, Tamás és Blanka, nagyon szépek, nekem leginkább az első párosítás tetszik
Súlygyarapodáshoz gratula, nagyon ügyes vagy te is
Rebeka: allergusz monnyon le

remélem már jobb egy kicsit, hogy megjött a felfrissülés
Rozinante: isten éltesse kisfiadat neve napja alkalmából
Üdv. a csapatban

Kellemes és problémamentes pocakosodást kívánok!
Szonce: de jó lenne veled is talizni a börzén! Vásárolni nem kötelező, nagyon mi sem szeretnénk csődbe vinni magunkat, még van időnk, csak az ember várandós lánya lehet nem fog tudni ellenállni egy-egy csöppnyi ruginak, bodynak, stb.
Dalmicsek: a ruhaárakhoz csatlakozom, a C&A borzalmas.. Legalábbis ahol én voltam. Bandázst akartam venni és 6000,- HUF lett volna, hát én meg a neten rendeltem 2 (kettő!) db-ot 2500-ért szállítással együtt

, és nem a szomszéd megyéből, hanem Baranyából
Beze: az a szalag az egy amnionszalag, olvastam már róla, hogy tényleg tud kiskorban galibákat okozni, ha a baba valamelyik részét elnyomja, pl. végtaghiány

De egyetértek Nyufóval, nyugi! Most hogy már nagy a baba, nem lesz a szalag miatt gond
Marci már jó nagy súlyú babó!!! Ez már megfelelne 24 hetesnek!
Salsifraga: azért a sálról majd képet dobj, biztosan szép lesz
Rólunk: elnézést, hogy nem jöttem, de ahogy jó pár topiklakónál, nálam is felütötte a fejét a depi

Még szerencse, hogy ez a két Luri itt van bennem, mert már meghülyültem volna

Azt hiszem, és apa még ezt nem is tudja, de nem lesz könnyű dolgom szülés után sem itt. Egyetlen ismerős, barát, rokon nélkül, csak a net, ami kevés, szóval rossz. Amikor apa dolgozik nincs kihez szóljak, leszámítva ha elmegyek boltba, vagy védőnőhöz, vagy ha valakinek eszébe jut, hogy felhívjon, illetve ha én hívok fel valakit - meg hát Csengi és Csongi. Csak attól félek még jobban már most előre, hogy ez akkor is így lesz, amikor itthon lesznek már az ikrek. Attól tartok, nem lesz aki ránk nyissa az ajtót
Döntést hoztam az orvossal is kapcsolatban, kedden visz apa Sz.Szentmiklósra, akkor megyek reggel egy nőgyógyihoz, aki a SOTE-ról jár ki, Dr. Szabó Gábornak hívják, s remélem elfogad

A védőnőm dicséri, sok kismama járt hozzá a környékről, ami persze azt jelenti, hogy a klinikán fogok szülni, de nem baj, szeretném mindhármunkat biztonságban tudni.
A találkozó jól sikerült, de sok újdonságot nem tudtunk meg egymásról, hiszen már 7 éve szinte napi kapcsolatban vagyunk/voltunk MSN-en, úgyhogy naprakészek voltunk csütörtökön is.

A hurka tetszett neki nagyon, ilyennek képtelen lett volna nekiállni, úgyhogy hízott a májam

Azóta már nekiálltam egy saját részre készülő hurkának is
A hétvégén, vagy jövő héten babaruházok, majd hozok még képeket, mert végre, egy aukciót megnyertem a teszveszen

49 db ruhácska virít a kocsi tetején

Egyik szebb, mint a másik
Ha esetleg most megint nem jönnék pár napig, ne izguljatok, próbálom összeszedni magam, ami egyelőre még kilátástalan.
OHH! ÉS lehetőleg senki ne vegye át tőlem ezt a depit, rendben???