Sziasztok!
Petra eddig is jó gyerek volt, de most extrán az...én keltettem fel enni, amúgy meg meg se nyikkant egész este, és most már a pelenkázás is csöndben zajlik...
Evett fürcsi után negyed 9-kor, aztán éjfélkor, 3-kor, meg fél 7-kor, amikor apája amúgy is kelt már...
Ha nem alszik, akkor meg elnézelődik a kiságyban, meg püföli a rácsvédőt, vagy cuppogja be a kezeit...
Én meg szerintem túlaludtam magam, vagy nem tudom, rég volt már, hogy 3-3,5 órát összefüggően aludjak, és most olyan vagyok, mint akit fejbevertek...meg szédelgek is...már nagyon szedném azt a rohadt vasat, de a manó kiütései miatt azt mondta a dokinéni, hogy ne vény nélkül kaphatót vegyek, mert lehet, hogy székrekedésünk lesz tőle, irassak fel, csakhát a dokim csepelen, én meg lakáshoz-Petrához vagyok kötve még pár napig...jövőhéten már sétálhatunk... lehet, hogy felhívom a dokit, hátha ad apuéknak is receptet, ők majdnem minden nap jönnek...
Most is jön apaféle nagyapi, nincs olyan nap, hogy valamelyik nagyszülő ne lenne itt...
Ja, reggel alig bírtam ráadni azt a rugit, amit születésekor adtunk rá (56-os)...talán még egyszer fogjuk hordani, aztán mehet a szekrény mélyére...úgy nő, mint a gomba...és naponta 70-100grammal nehezebb...kis óriásbébim, szerintem 2 héten belül bőven 4 kiló lesz...de tényleg nagyon jó gyerek...kopp-kopp-kopp
Az mitől lehet, hogy az egyik cicim annyira nem kellett neki az éjjel, püfölte is, meg tépte az ínyével, (mint Clarikának, szerintem babód neked is ezt csinálhatta) úgyhogy másikból kellett adnom, sokszor kiköpte...lehet, hogy esetleg be fog gyulladni és érzi? Mert éjjel már muszáj volt fejnem belőle, annyira feszült, hogy nem bírtam tőle aludni...
Vitaminokkal, gyógyszerrel nálunk szerencsére nincs gond, kiskanálból simán megeszi...a D-t még nem kapja, csak jövőhéttől, de tegnap ,egkapta az első K-t, lefejtem egy kis tejcit, és kanállal adtuk be neki, nem is köpi ki se ezt, se a Calciumot...
Ircsi, tegnap akartam írni, hogy alig iszok tejet, talán 3 decit ittam összesen, amióta megszületett...a dokinénije a kiütései miatt szinte minden kajáról leállított, mert valószínűleg allergia...szegénykém, már most megkapta a szüleitől a rosszat, remélem nála nem jön ki az asztma...figyelgetem is gyakran, hogy hogyan lélegzik...nem túl jó esélyekkel indul ezzel szemben, apájánál miden férfi rokon kisebb nagyobb mértékben asztmás, apája a legjobban, és 3-4 éve nálam is kijött, plusz a hugom, meg az egyik nagyim is az...remélem megússzuk...
Nem ehetek nagyon gyümölcsöket sem, mert a terhesség végén rengeteg barackot ettem, meg a kórházban is elég sokat, és lehet, hogy attól van a kiütés...rostos gyümileveket is csak higítva engedi, úgyhogy inkább vizet iszom...gondoltam csinálok mentateát, de nem tudom, jót teszek-e vele...