Helló Csajszik
Ismét egy új hét, új események, várt, vagy váratlan, mindegy.
Itt van az ősz, itt van újra, ablakok becsukva, rajtam kiskardigán és mackó mert fázom

Lurik komiszak, de éjjel csendben voltak. Tegnap azt olvastam valahol /nem tudom mennyire kell neki hinnem/, hogy amennyire most aktív a bééb, annyira lesz aktív megszületés után.
De kérdezlek MSI! Ikres kismami te drága! Hogy tudod a két lurit megkülönböztetni? Vagy kérdezzem meg holnap a dokibácsit??

Felváltva fél-másfél óra különbséggel történnek az aktív időszakok, és bizony, már néha amikor rúg az egyik, felsóhajtok mélyen, mi lesz itt később
Na, rinya befejezve, csapjunk a mélyébe. Ma megkívántam a húslevest, de lusta vagyok boltba menni, így kockából csinálom hamisítva, tegnap a Tescoban a fokhagymás kiflire izgultam rá, 1 db-ot mertem bezsebelni

Tegnapelőtt pedig a grépfruit.. Nyersen.. Hámozva.. Cukor nélkül..
Kezdjük szépen sorban, nem libasorban, hanem szeptemberhez érvén, sorvezetővel, vonalzóval
Msi: becenevek jók, Blanci nekem is azonnal nyelvre állt, esetleg nekem még a Blani, a Babi tök aranyos

Én 56-os ruhákból túl sokat nem akarok, no persze biztos nem annyival fognak születni, úgy remélem hogy 46-50-es mérettel, de úgyis gyorsan nőnek. Egy szériát akarok 56-osból, és a többi 62, 68, stb., kicsit előregondolván a téli ramaty havas, síkos, jeges utakra, amikor nem lesz kedvünk babaruháért menni
Nekem a séta még elmegy, jobban is menne, ha egy bizonyos panaszom nem lenne

A köldököm bal oldalán, egy kb. 20-50 Ft-nak megfelelő területen ég, fáj, és ha pl. hirtelenül ülök fel, olyan mintha kést szúrnának ott belém. A méhemhez és a babákhoz ennek semmi köze, azt már tudom, ugyanis nem terhesen is előfordult olyan esetekben, amikor borzasztóan fel voltam puffadva. Csak most már ez a panasz mindennapos, és nem tudom mivel lehetne csökkenteni

Sokszor ez gátol meg minden tennivalóban
Írok PÜ.-t
Avrenim: jó hogy mondod a hálóinget! Ugyan babakelengyét már állítottunk fel, de össze kellene pakolni egy olyan listát is, amin azok szerepelnek, amit anyucinak kell magával bevinnie a nagy pillanatra /ami intézményenként lehet kiegészülhet egy-két extra dologgal, gondolom

/
Csigák ellen én csak a sót ismerem, legalábbis a házatlan pucér ellen..
A pari, papi, meg a cékla talán savas nekik, nem? Hála Istennek! Én is utállom őket
Beze: 6E, nem semmi, kicsit morbid humorom van ma, a 6E-ből akkor 4E volt a két fehér tappancs?

az anyag pedig 2E

/bocsi

- a boltosokat nem értem

- viszont a felső akkor is nagyon csinos!!!/
Krisztin: iskolakezdés nyűgjei gondolom leterhelnek

/Ahogy persze a többi kismamit is itt, akiknek iskolába vonul gyermeke szerdától../ Remélem zökkenőmentesen indultok
Anka: Apósodnak kitartást és az egész családnak is hasonlókat főleg lelki vonatkozásban! Sajnos erre felkészülni nagyon nem lehet, de ha az emberben valahol ott motoszkál, hogy megtörténhet, akkor talán induri-pindurit könnyebb feldolgozni

Mindenhogyan rossz
Apa mozgásérzéséhez gratula, nálunk is mámoros percek, ha apa tapizza a pocót
Ez az UH kép annyira megható, mégha ufós is, olyan kedves arca van, és azok a szemek, az ilyen képek mellé mindig kell papírzsepi
Monka: ez a nátha már tényleg aztán monnyon le
[quote]A írta:nnyira kis édes mintás pihe puha ruhácskák vannak, hogy alig bírom otthagyni a boltban
- megértlek, de én nem csak azokkal, hanem a teszveszen vett/látott dolgokkal is így vagyok

És ez természetes

Mi is korainak tartjuk a vásárlást, ahogy fentebb írta Msi is /babona is kicsit../ de mégis jó érzés

Valahogy valósághűbb a történet, az érzés, hogy itt mindenki vagy először, vagy többedszer, de ANYA lesz
Akkor holnapután a szekérről kérünk szépen egy képmellékletet ide feltölteni kukkantásra
Bettike: vigyázz magadra/magatokra!
Most hirtelen ennyi, majd még jövök lehet később ömlengeni..