Sziasztok!
Meghozták az új matracunk, tök jóóóó! Az előzőt már teljesen kifeküdtük, most meg találtam egy nagyon drága matracot ami harmad árú akcióban volt, így nem sokkal volt drágább mint egy olcsó matrac

Nagyon király, apa mondta ahogy ott feküdtünk rajta hanyat ahogy felvittük, Regi meg ugrál köztünk, hogy véééégre egy jót fogunk aludni

Kár hogy most csak aludni lehet, másra is kipróbálnám
T.timi nagyon-nagyon drukkolok neked mára és hogy kislány legyen a drága, írj, amint tudsz valamit nem is tudom hányra mész, de csuriban a kezem!!!!!!!!!!!!!!!!! Megnéztem az iwiw-en a képeidet
Illda megy a drukk a genetikai UH-hoz neked, várjuk az eredményeket, meg írj, hogy vagy, nem írtál semmit magadról!
Kis-Csillag azért nehéz lehetett a sok szuri, hiába a jó célért, de volt értelme

Azért párocskád is nagy hős hogy bevállalta a szuri beadást, ebből is érződik, hogy nagyon veled volt és támogatott ebben a nehéz időben. Nekem is állandóan a kaja körül forog a gondolatom, lesz mit ledolgozni szülés után

Te is rakhatnál fel pocakfotót

A dal nagyon szép, ismerem én is, de már régebben hallottam, jó hogy eszembe juttattad!
Monka hogy vagy????? Ejnye azt hittem azért legalább pár nap betegácsi bejátszik! De jó hogy azért tegnap feküdtél! És ma?
Anka szuper hogy jobban van apósod! Időben kapták el a rákot? Ügyes Peti hogy azért jól viseli a beszoktatást! Nekem is olyan gyorsan mennek a napok, felkelünk, kettőt pislogok és már fekszünk is le. Ez a terhesség valahogy olyan gyorsan megy, csak kapkodom a fejemet. Nagyon jól néz ki a kifli amit felraktál, nyami, ki is fogom próbálni, bár itt nincs camping sajt, nem tudom mit helyette, majd kitalálom.
Avrenim semmit sem jelent ám a mellméret, nekem Reginél is nagyon durván megnőtt, nagyon gáz volt és nem akart szopni. Most is már több számot nőtt, kíváncsi vagyok a pici majd mit akar. De több kis mellű ismerősöm meg gyönyörűen szoptatott és volt elég teje. Szóval ne aggódj a mellméret miatt!!! Történt valami régebben amiért így félsz a kutyáktól, rossz emlék gyerekkorban, ilyesmi? Nálunk anyu volt így sokáig, olyan 5 éves korom körül voltunk anyuék ismerőseinél ahol volt egy nagy németjuhász kutyus. Addig anyu nem félt a kutyáktól én viszont igen. Megkapta az ujjam, onnantól én nem féltem a kutyáktól, anyu meg évekig ha jött szemben az utcán egy nagyobb testű kutya, át kellett menni a másik oldalra. Jó pár évig tartott neki ez, mire elmúlt, mert különben meg 10 éves korom körültől mindig volt kutyánk (mondjuk én vittem haza az utcáról

).
Dalmicsek nem baj, majd a következő méret bekerül a tábliba. Viszont már majdnem fél kiló Maja, szépen nő

˙4*-os étteremben még nem voltunk itt, ott már lehet hogy jó kaják vannak, de úgy egyébként alapban az angolok annyira nem tudnak jókat főzni, legalábbis a mi magyar szájízünkhöz képest, és mégis a legtöbb főzős műsor angol. Furcsa. De az is érdekes hogy nem is angol étterembe vágyok itt, azok alapján hogy tudom mi a választék, hanem inkább más nemzetek éttermébe, pl. itt van a közelünkben egy nagyon elegáns indiai étterem, apának már mondtam hogy oda el kéne egyszer csoszogni. Sajnálom hogy te is megjártad a temetőt mostanában

Nagyon jók az UH képek, az jutott az eszembe, hogy az elején még töltögettük fel a kis pöttyöket, most meg már nem fér bele a monitorba összehúzódva se

A vitaminokhoz nem nagyon tudok szólni, esetleg Avrenim?
Msi miért maradt el a 4d? Oké, közben eljutottam a válaszig. Kár hogy összecsúszott a két UH, nem tudod megtolni az egyiket mondjuk két héttel és akkor két hetente látnád őket, nem több hét kihagyás után kétszer egyből? Szépet nőttek a babók az utolsó mérés óta! Nem semmi most az jutott az eszembe, hogy neked már majd egy kiló a két baba együtt, jó nagy pocid lehet már, nem töltöd fel a pocifotót??? Megy a drukk a hétfői vizsgálathoz, reméljük minden rendben lesz! Néztem a babakocsit amit Ancsa belinkelt neked, az hogy tetszik? Nem lehet egyszerű azért ikres babakocsit találni. De azért nem semmi hogy ilyen szűkös nálatok a bejárat meg a lift
Beze melyik kocsi a szerelem első látásra? És a mostanit miért nem tudod eladni? Dobd fel a vaterára, én nyáron két hét alatt eladtam mindkét babakocsimat!
Nono mielőbbi gyógyulást neked, aztán gyere! Nekem is vannak depisebb napok, de azért mindig jövök, olyan jó olvasni a lányokat, kicsit jobb mindig utána ha rám szakad a plafon esetleg
Bettike vigyázz magadra, én is mindig attól parázok ilyenkor hogy elkapom apától, gyorsan kúráld ki! Az a baj hogy ilyenkor a hormonok miatt egyébként is valahogy fokozottabban működünk, szóval ha még normálisan nem is lenne indokolt a depi akkor is van, hát még ha indok is van

Át kell vészelni valahogy ezt az időt. Remélem hogy a szülés utáni depit mindenki megússza a topikban! Az is rossz lehet, bár nem ismerem szerencsére, Regivel nem volt. Amit írsz, szerintem is úgy lesz, ha már kint lesz a baba és kezébe veheti, illetve ha kicsit nagyobb lesz és már kapcsolatot is tud vele teremteni, a pici majd nyomja neki a sórdert, meg hogy papa, szerintem úgyis elolvad, tuti
Spumilla akkor nagyon fincsi napod volt tegnap tényleg

Rácsos linzer recept kéretik a recept topikba

Amiket varrsz majd, töltsd fel, kíváncsi lennék a művekre

Én is most ráizgultam egy varrógépre, talán karácsonyra meghozza a Miki

Alagút-szindróma

Tényleg vicces neve van, kukába a párnával
Na megyek, kéne egy kicsit házimunkázni is, lejárt a mosásom, meg feldobom a csirkepörit...