A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

neked is szp estét monka :)

KépKép
bettike83

Hát lányok tapasztalatom szerint, a fenének lesz ideje és kedve kakis pelusok tárolgatására és mosogatására, persze külön a többitől, én még gondolkodni sem gondolkodnék rajt, de persze ez én vagyok, nem beszélve arról, ha mész valahová biztos nem fogsz kakis pelust cipelgetni előbb-utóbb szerintem beadod a derekad és veszel eldobhatót, aztán egyre többször meg tudod majd magyarázni most épp miért inkább az eldobható. És aztán már a mosható ára lesz a plussz költség. Így is van elég mosnivaló egy 5 tagú családnál.
Visszább még nem értem a témákban, a képeket néztem már párat, szépek a rucik, babakocsi, énmég semmit nem vettem és néztem, most a sulikezdés van a porondon.
Én is görcsölgetek néha, de ez normális lehet igy félidő után készülnekaz izmok a szülésre. Csak a gyomorégéssel nem bírok, bármit eszem mar a sav.

Kép
nlzs

nlzs

sztem én is igy lennék vele,én sem vagyok túl kitartó semmi ilyenben.és ha bevásárolnék belőlle aztán mégis venném az eldobhatót akkor a párom a fejemhez is vágná őket az tuti :D meg m utánna olvastam,és sok helyen irják h a picinek nagyon kipöttyösödött a feneke tőle,szoval az sem mindegy milyent veszel és ha mindent beleszámolsz akkor 1 pelus kb 5000ben van és ha nem jön be akkor ez mehet a kukába,és pelus sincs.még ha olcsóbb lenne,nem lenne gond,megvenném és ha nem jó akkor jól van,más modjuk 2e kidobni mint 5e.

KépKép
bettike83

Adj'Isten :D

Fánk-fánk-fánk.. Jönnek a hidegebb idők, eljön a kelt tészták ideje :D
Nyami-nyami :) Hétvégén én is felteszek két recipét: az egyik egy sajtleves kamping sajtból, a másik pedig az amerikai csokikocka :)

Salsifraga: nem tudom merre jársz, de remélem mindennap csuklásrohamok kerülgetnek, ugyanis olyannyira bejött a zsemlerecept, hogy mindennapos lett!!! És ez nem vicc, apa azt viszi magával melóba! BL80-as kenyérlisztet használtam, friss élesztőt és így nem lett lapos, mint az előző, illetve a legutóbbiból kifliket is csináltam, mintha egy bagett lenne, és még 2. nap is friss! Pusszancska apa nevében is a receptért! :D Remélem apa is megtanulja hogy kell, s átveszi a honi pékséget ha én már nem bírom :lol: [És nem kenyérsütőben dagasztom, kelesztem, hanem robotgéppel dagasztatom, és paplan alatt keltetem :lol:]

Zsuzs: igazából megnyugodni nem fogok, sem most, sem ha már meglesznek a picik, sem amikor 18 évesek lesznek. Anyatigris vagyok, leszek, bikaként ez még komolyabb, mert félek, eluralkodik a birtoklási vágyam a Lurikon :roll: :D
De orvosilag nagyjából nyugodt vagyok, egy-két tisztázandó dolog van, de ennyi :)

Monka: fánksütés idejére felmentést kapsz pihenésből :D De közben is lehet üldögélni :)

Nlzs: azért volt nekem furcsa.. Korzika rémlett, de előttem írták Korfút, én meg továbbvittem :D Lényegtelen, merre voltatok, jól éreztétek magatokat, és nagyon szép helyen jártatok, ez a fontos. A képek nagyon jók!
Én szeptember 23-án megyek cukkeróra 24 hetesen (24+4)

Bettike: hát igen, de már azért jó lenne ott tartani, hogy beletesszük őket :D

Msi: mi Bergon "IKER" kocsit vettünk, szervize van a 15. kerületben, úgyhogy jó. Ez újszülött kortól használható, hiszen benne vannak a mózesek is, meg biztos-ami-biztos alapon még egy furnérlemez is van babánként belevágatva [Előző kedves tulajdonos ötlete és okossága :wink:], így aztán tutira 100%, hogy jó újszülött kortól.

Nyufó: jól van, tobozom is van :oops: és most még nem raktam ki sem a köveket, sem a tobozokat tálakban, kosarakba, mert hasznosítani akarom őket [ezért az ötlet hogy dekorálom az órát..]. Külön írás: mivel 2002 óta netezek, van tapasztalatom, és foglalkozom is vele, a külön írásnál az emotikonok karakterét írom be a doksiba, és így megjelenik, nem volt nehéz a leggyakoribbakat megtanulni :D Kajahiány: jó, eldöntve, nem költözök Angliába, ezek nélkül nem bírnék életben maradni :shock: falusi gyerek voltam, és egy jó csontleveshez elengedhetetlen a csontos hús, vagy egy jó zuzapörkölt, istenem!!! :D na és a TV paprika? Imádom a töltött paprikát, rendben, nem csinálom hetente, de hogy végleg letegyek róla, vagy hogy lecsót ne egyek?? Mert ha lecsópaprika már nincs, akkor tv-st szoktam venni :roll:
Bőrproblémára nem adott semmit, nem is tudna. Ha ez tényleg egy ideg fájdalma, akkor mindegy, pihenek, ha fekszem, vagyis "ha nem húzza a hasam a gravitáció" akkor jó, ülve is tudok pl. főzéshez előkészülni, netezni :lol: Ezért filózom egy hastartó övön..
Képek: ha nagyobban rakom fel, szétzilálja az oldalt, azt nem akarom, inkább feldobom privátban bárkinek ha kell nagy méretben.

VAGY! VAGY! Csinálni kellene egy tar.hu helyet, ahová feltölthetnénk a képeinket. Lehet titkos is az oldal, tehát nem publikus a nagyvilág előtt! És oda akkor mehetnek a nagy képek, ruhákról, pocakokról, majdani bébekről, akármiről!! Értékelhető az ötlet vagy elvetendő? :roll: :D

Pont ma néztem a Tescoban.. 90 db-os mini [3-6kg] Libero vagy Pampers pelenka 2250,- Ft :) Ha még fizukor is ennyi lesz, veszek egy csomival :roll: A másik 72 vagy 74 db-os szintén miniben 2000,- Ft [csak nem tudom melyik a Pampers és melyik a Liberó]

Kép
kis-csillag
Tököl

Nlzs: nekem a tej is bevált sav ellen, meg a szódabikarbóna (gyógyszertári, bár nekem a házi is bevált :oops:), vagy Tisacid, Rennie :) Ne szenvedj a savtól, nagyon nem jó!!!

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!
hoztam nektek pár képet a korábban már beígért ruhácskákról, végre levadásztam a telefonomról :) kicsit halvány képek, de asszem nem baj :) meg nagyok is, de lusta voltam kicsinyiteni, elnézést!!
Kép
Kép
Kép
meg találtam egyet Liliről, amit szintén nektek csináltam még régebben :)
Kép

nagyon örülök, hogy nlzs megjöttetek! nagyon izgi lehetett az út és annyira érdekes, hogy miylen sokarcú vagy, most ezeken a képeken egész máshogy nézel ki :) teccő :) a fiúk meg milyen nagyon, nem csodálom hogy a lányok azt kérdik, csajoznak-e már :D

monka: a babakocsid csodaszép! nekem is kell. chicco.140ért? ugye? hol vetted? baró-frankó :)

jaaaj, mit is akartam mé és kinek is? mindig ez van ha pár napig nem válaszolok rögtön-azonnal. tegnap nem volt net egész nap :( nem volt jó, viszotn varrtam egy kismama pólót, egy másikat koppintottam :) egész jó lett, bár ha előre rákészülök, akkor vettem volna normális anyagokat, mert igy egy szürke meg egy fehér polot "áldoztam" be :)
majd lefényképezem.
nem most.
mingyá jön pár vendég és megeszik a csodafinom rácsos-linzerem , ami ma készült :)
tudom-tudom, tegyem fel a kajás topikba :D

ma egész nap zsibbad a bal karom. nem tudom mitől, nem tudom meddig még, de most már kellemetlen és elég lesz :) remélem holnapra elmúlik.

aztán próbálok bekapcsolódni az aktuális témákba.

Kép
spumilla

na mégis magamra rántottam, igaz még van rajta pár öltés amivel lógok neki.. de ugy gondoltam most vagy soha (ahogy a kábel-állományunkat ismerem hetek mulva kerültek volna fel :) )

Kép

Kép

Kép
spumilla

Hát lányok, most csak úgy jöttem, minden ok nélkül, mert végigfutott valami az agyamon!

Ezt a topikot Nono nyitotta május 3-án, én akkor tudtam meg pl. hogy sikerült a lombik, csak egy ideig még nem mertem bejönni babonából..
Na de nem ez a lényeg, azóta eltelt lassan egészen pontosan 4 hónap. 4 csodás hónap mindenki életéből, hiszen itt mindenki ANYA lesz, és tudja, és várja mindenki, vágyunk rá hogy megérjük a percet, pillanatot, mikor gyermekünk világra jön. Vannak köztünk többen, akiknek már nem első baba lesz, de ők is ugyanúgy ismét átélik a terhesség összes apró gyönyörét, keserűségét, fájdalmait, boldogságait.
Olyan maradandó érzések, emlékek ezek, s mégis olyan hipp-hopp eltűnnek, elmaradnak, átváltoznak, stb.
Voltak sorstársak, akik nem tudni miért, de lemorzsolódtak menet közben, okot nem tud senki, de én bízom abban, hogy Ők változatlanul jól vannak, mint mi.
Nem szokásom ilyen érzelmi kilengésbe, elmélkedésbe, ömlengésbe keveredni, de eljutott agyam egy részébe, hogy már lassan mindenki elhagyja a félidőt:!:
Végigküzdöttük együtt karöltve várandósságunk első nehézkes 16-22 hetét, egy kicsit talán meg is ismertük egymást.
Gondoljatok bele, nem olyan nagyon sokára, már akár 8-10 hét múlva előfordulhat, hogy egymásnak drukkolunk a szerencséhez, az egészséges gyermekhez, hogy együtt örüljünk a kicsi kincseinkhez, s lassan eljön az idő, hogy mindenki "túlesik" rajta, hiszen eddig gyerek még bent nem maradt :D [Ahogy repülő sem odafent :lol:]
Elbizonytalanodtam. És kicsit félek. Viszont ezt a bizonytalanságot, ezt a félelmet szeretem. Új oldalunkról ismer meg minket férjünk, barátunk, családunk, a rokonok, ismerősök, barátok. Igyekszünk mindannyian megfelelni egy "elvárásnak", hogy jó anyák legyünk.
Én nem akarok küzdeni, én egyszerűen szeretni akarom gyermekeim, feltétlen bizalommal, őszintén, tisztán és mindörökké.

Bocsánatot kérek :oops: Nem tudtam ezeket bent tartani :oops: :roll:
Ha kell, majd kitörlöm :oops: :roll:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

dehogy törlöd!
szépséges, mélységes érzelmek amik bennem is a napokban merültek fel és örülök, hogy most így megfogalmaztad és leírtad nekünk. sorstárs! :)

Kép
spumilla

Bettike van már a családban unoka? Azokhoz hogy viszonyul após? Nem lehet ha már meglesz a pici, kézzel fogható lesz, akkor változni fog?

Monka máris dolgozol :shock: :twisted: ? Legalább erre a hétre kiírhattak volna betegácsiba :cry:

Kis-Csillag jöhetnek a receptek! Úgy látom kajában is vannak közös dolgok, bolondulok a húslevesért, a zuza is toplistás, ettem is nyáron otthon és a töltött paprika is nagy kedvenc. Azt szoktam csinálni csak kaliforniai paprikából, a sárgából. Húsosabb, édesebb, de ha megszokod, az is finom :lol: Lecsót meg eszünk halomba nyáron amikor otthon vagyunk :lol: Rakd csak fel nyugodtan nagyobban a képeket szerintem, elfér, 600-ig fel lehet tölteni, az se olyan nagy még, mi meg látjuk :lol: Én úgy szeretem hogy itt lehet fotókat is feltölteni, olyan jó változatossá teszi a fórumot, nem csak szöveg van, azért is szerettem meg a babanetet. Láttam máshol is ilyen fórumot, oda csak szöveget lehet írni, az nem is tetszett egyáltalán. Gyönyörű amit írtál, húúúúú, nehogy kitöröld és ne tartsd bent máskor sem!!!! Hasonló ézrések szerintem sokunkban felmerütek, de ilyen szépen leírni... köszönjük!!!!

Spumilla te se kicsinyíts, akkor nem lehet jól látni a rucikat!!! Nagyon édes a sünis ruci :D Lili szereti a dinnyét? Ügyes kutyus :D Igen, tedd fel a kajás topikba.... jeeee, lesz sok fincsi recept! Nagyon ügyesen varrsz, nem semmi, még ezekkel a színekkel is csinos. De nem kellett volna hosszú ujjút varnni most már így a hüsi időre?

KépKép

KépKép
nyufó8

spumilla

igazi pasis rucik,édesek.

nem mondod h a kutya eszi a dinnyét?hát behalok :D :D :D

csillag

én is sokat gondolkodom ám ilyeneken,és mikor majd meglesznek a manók,ha lesz időnk,jövünk vissza olvasgatni a régi szép időket amikor még a pocakosság szép pillanatait osztottuk meg egymással.és ez szép dolog :) milyen hamar elröppent ez a 4 honap,csak kapkodom a fejem h már fél idő,és bő 10 hét és már sokan akkor babázni fognak,és ez a 10 hét nem is sok.

nyufó

ő az első unoka.nem rosz ember ő de nem olyan érzelgős,és nála ez is nagy szó h kérdezett a picurrol h rugdos e meg álta a napi gyümölcs adagomat :)

KépKép
bettike83

Köszi a tippet Kis-csillag, sajna ezeken már túl vagyok, régen gyógyszert szedtem a sok savamra, de most azt a terhesség miatt nem lehet.
Sajna a lugosító diéta sem elég.

Köszi a dícséreteket a családomról, jól esik a hormonoktól túlfűtött lelkemnek. De olvasom Kis-Csillag és Spumilla lelke is túlcsordúl.
A fiúkra én is büszke vagyok, most a nagyobbik csajozott be épp mielőtt elmentünk, sokat hallottunk róla az úton, a kicsi jelenleg kevésbé csajozik. (nehezen fog találni olyat aki kibírja azállandó szófosását,de szerencsére haláli humorral párosul, egész uton szórakoztatott minket, a kompon a 4 órás út alatt pl.: olasz nyelven vetítettek egy romantikus vígjátékot amit Ő végigszinkronizált nekünk a saját elképzelése szerint, tiszta őrült nem tudom kire ütött ez a gyerek)

Micsoda????? Gasztró topik???? Miiii, hol??? Azt hiszem lemaradtam, jól hangzanak a fincsi kaják amikkről írtok, bármár +6 kg.nál tartok (talán azért látszom másnak Spumilla), legalábbis bálnának érzem magam és még mindig nem a hasamra nő a háj, pedig onnan le tudnám tornászni. Mégis ki vagyok éhezve az ínyencségekre, mert Korzikán végig csak bagettet és vizet vettünk és a vitt májkrémet, szalámit medvesajtot ettük 12 napig, csak egyszer ettünk pizzát étteremben és még az is papír vékony és szar volt.( kárpótlásul mert megint kocsiba aludtunk), mert minden nagyon drága ott, a kaja is és a szállás is, főleg, ha minden nap máshol akarsz aludni.
De igy olcsóbban megúsztuk mint egy hetet a Balcsin, mivel szinte csak a benzint, a kompot (ami a nagyon lastminute miatt exra akciós volt)és 3 éjszakát fizettünk, ügyesek voltak a fiúk is egy szó panasz nem volt, sőt visszafelé mondtam együnk Olaszországban egy igazi olasz pizzát,de Attila szerint olyan finomat úgysem tudnak mint amilyet itthon sütünk, majd szombaton úgyis lesz olasz nap, birom őket,hogy nem követelőző elégedetlen kamaszok, amilyenekből elég sok van manapság.

HÚÚÚÚ, de elkalandoztam, bocsi, szóval hol van az a receptes topik???
:roll: :roll: :roll:

Kép
nlzs

a receptes topik asszem nem sokkal alattunk van.januári kismamik receptjei cimmel :)

KépKép
bettike83

nyufo: jo, akkor nem kicsinyitek :) bár nem is volt kedvem most tovább manőverezni a képekkel, örültem hogy fennt vannak :) Lili mindent szeret :) Főleg minket :)
Amiről koppintottam rövidujju volt, vagyis annyira nincs is ujja ennek, hosszuba nem tudtam volna megoldani, meg itthonra készült és itt bent nincs hideg :)

bettike: deee, dinnyézik :) meg répázik is, az a favorit :)

nlzs: jo lehetett a szinkronizálás :) biztos feküdtem volna a röhögéstől. :) +6 kilótól másnak látszol, persze! ne hülyits már :)
a gasztro izé egy lépéssel kijjebb van és pont a 2011 januári baba... alatt.

jo éjt
holnap nagyon fincsi kényeztetésre megyek, szoval sanszos hogy nem írok :)

Kép
spumilla

Sziasztok!

Nlzs
Jó, hogy újra itt vagy! Nagyon jó lehetett a nyaralás, tök jó , hogy ilyen bevállalósok vagytok. Én biztos nem tudnék ilyen pikk-pakk megszervezni egy kiruccanást.
Nagyon jók a képek! Ha nem tudnám, hogy a fiúk a fiaid, azt hinném a nővérük vagy, nagyon csinos vagy (és ezt most nem nyalásból mondom :) )! Tényleg jó humora lehet a fiadnak. :)
A receptes topik pont a mi topikunk alatt van.

Monka
Nagyon klassz a babakocsi! A színe is nagyon tetszik.

Timi
Sajnálom, hogy ma nem jött össze az Uh!

Kis-csillag
Nagyon jó, hogy így bejött a doki. Tényleg rendesnek tűnik.
A ruhák nagyon édik!
Nehogy kitöröld amit írtál! Nagyon szépen megfogalmaztad azt amit biztos, hogy mindenki érez!

Spumilla
Édesek a rucik, és a felső is nagyon jó. Hát, nem sok kutya eszi meg a dinnyét. :) Apósomék német vizslája volt mindenevő, az a paradicsomot és a cseresznyét is ette (meg amit talált :) )

Na, egész hamar a végére értem az olvasásnak. Nézek valamit a tv-ben aztán csucsu. Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
illda

Köszi a kicsinyítést Nyufó, bocsi hogy így kihasznállak!!!

Lányok NANÓ-MANÓ 4 D képe: ( Jani, a férjem szerint gyönyörűűű):
Kép

És még egy kis Korzika:
Kép
Kép
Kép Kép
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1283368183.079
9.jpg[/img]
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1283368215.717
2.jpg[/img]
Kép Kép Kép Kép

Kép
nlzs

spumilla

sok mindent láttam már,de dinnye és répa evő kutyulit nem,nagyon jó pofa az tuti :)

nlzs

szép a picurod :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Azt hiszem, nem várok tovább az írással. Már nem is tudom, mióta nem írtam, van az már két hete is. Többször nekirugaszkodtam, de mindig annyi lett volna a reagálnivaló, hogy végül lemondtam az írásról. Aztán rájöttem, hogy ha így haladok, teljesen lemaradok.
Úgyhogy most Nonotól véve a bátorságot, írok végre én is, úgy, hogy sajnos nem tudok majd mindenre reagálni, pedig olyan sok izgi dolog felmerült.

Magunkról pár szó. Azért is szántam magam nehezen az írásra, mert zömmel csak panaszkodni tudok, tudnék. Sajnos, az elmúlt napok nem voltak túl kellemesek.
A beállt hideggel egyidejűleg iszonyatosan fájni kezdett megint a hasam, úgy mint az első trimeszterben, gyakorlatilag semmi értelmesre nem futotta az erőmből. Legtöbbször csak feküdtem, pihenni próbáltam, eredménytelenül. Közben meg lelkileg folyamatosan frusztrálódok, mert: 1. nem tudok normálisan foglalkozni a fiammal. 2. nem vagyok ennyi tétlenséghez szokva. 3. egy idő után mindig félteni kezdem a babát. 4. frusztrálódok, hogy vmi, amit ennyire szeretnék (ezt a babát és ezt a terhességet) miért ilyen nehéz nekem.
A hasam egyébként minden gyötrelem ellenére nő, a baba elég sokat mozog, olyankor nagyon jó érezni őt. Szerintem még nem fordult meg, mert alul mindig intenzívebb a mozgás, ami szerintem tuti a lába.

A másik ami nagyon megviselt, hogy a kisfiamnál beigazolódott egy régóta gyanított "betegség", amit inkább állapotnak hívnék, és amire számítottunk ugyan, de szembesülni a ténnyel mégis nagyon nehéz. Egyenlőre nem írnék erről, mert még magam is feldolgozom, de minden nap itthon kell szuriznunk hosszú éveken át. Amit bármilyen humánus kis ketyerével teszünk, mégiscsak sírva vesz tudomásul a maga három évével.

Ma egyébként elkezdtük az ovit, nem volt zökkenőmentes, nem nagyon akart mellőlem elmenni, csak az első két órában, utána már inkább rajtam lógott. Pedig volt bölcsis egy évig, de úgy látszik, a két hónap itthon, ész az hogy mégiscsak új hely, némileg megviseli.

Hát nálunk kb. ennyi a helyzet.

Nlzs,
Korzikán mi is voltunk pár éve a férjemmel. Két hétig bolyongtunk a szigeten, mi is sátorral voltunk, minden este máshol aludtunk, gyönyörű helyeken jártunk, stb. De látom, ti is. Bonifacio, és talán az Angol-vízesések vannak a képeken? Ugye?
Nagyon jó, hogy ilyesmire tudsz még vállalkozni. Én nagyon nehezen fogadom el, hogy mi, akik örökké kirándulnak, minden hétvégén házon kívül vagyunk, most az én nehézkes terhességem miatt ki sem tudunk mozdulni. :(

Én még tudod mire vagyok kíváncsi? Mit mondott Hajdú doktornő? Mert erről már nem írtál az utazás előtt.

Vki írta, talán Salsi (bocsánat, már régen láttam azt a hozzászólást), hogy megy Albániába. Ott is voltam én is, igaz, már vagy hét éve. Akkoriban még a mostaninál is leharcoltabb volt. Annyira, hogy az eredetileg tervezett hegymászást (Prokletilje - Elátkozottak) végül nem mertem bevállalni. Ahogy átértünk Montenegroból, egyszerűen elfogyott!!! az út, végül csak Rozafat váráig, és Skodar (Skodra) városáig jutottunk. A táj gyönyörű! Bizonyára a tengerpart is.

Vki feltette a János kórházas kórházi listát. Azt a férjem csinálta. :) Anno mikor szültem, sok mindent csinált a kórháznak (grafikus), térképet, névtáblákat, stb.
És a szülőszoba ajtaján az én kisfiam fotója van, de ezt már lehet, hogy írtam is. Engem mindenesetre ő fog ott várni, ha eljön az idő...

Hát most ennyi jutott az eszembe. Megpróbálok újra aktívabban bekapcsolódni.

Sziasztok!
Balimamika

Kép
balimamika

Sziasztok!
Eladó egy alig használt BabyBatz típusú kantáros kismama farmer nadrág! Szinte új állapotban, mert én alig használtam! Mindkét oldala gombos 3 féle méretig tudod állítani, a terhesség elejétől akár 9 hónapon át! Az ára: 3.500,-Ft + posta költség.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, úgy kérlek priviben keress meg és képet is tudok küldeni.

További szép napot Mindenkinek!
Bocsi a zavarásért!

Kép

KépKép
ercsikati

Kép
Kakaskukorékolós szép jó reggelt!

Spumilla: nagyon csinos kis pici rucik, jujj, de jó :) A terepmintás
nagyon jó és a sünis kantáros rugi, istenem :D Kutyus tök ari, ennyire szereti a dinnyét? :) Biztosan melege volt :)
Elfogyott a rácsos-linzer? :) Karzsibbadás, nekem az előző babánál csak az ujjaim zsibbadtak, de azok éjjel-nappal. Nagyon rossz, de nem lehet hogy elfeküdted? Némi vizenyő is elnyomhat egy ideget, ami zsibbadást idéz elő. Remélem mára már kiment belőle :) A póló nagyon jó lett, ehhez nem csak kézügyesség, de érzék és fantázia is kell. Gratulálok :)

Nyufó: akkor jó, legközelebb csak annyira csökkentem a képeket, hogy a rendszer felengedje tölteni. Ez a közösség a kajában, hobbiban, szokásban, tök jó :D :lol:

Nlzs: egyszer azt hallottam, hogy az anyukának akkor égeti a sav a gyomrát, ha a bentlakó albérlő csiklandozza a hajával :lol: No persze, ez most nem igaz, hisz még a Pöttömödnek csak most kezd nőni a haja, de biztosan van valami megoldás. Védőnő vagy a doki nem tud valami okosat mondani? :? :(
Nanó-Manó így alvás közben az édesanyjára hasonlít, szerintem :D

Balimamika: örülök, hogy jelentkeztél, de a híreknek nem igazán. :( Tudom, hogy ha az ember csak pár napot is kihagy [tapasztalat..] akkor is nehezen szokik hirtelen vissza, hát még ha csak ritkábban tud jönni, de tessék azért csak néha jönni, mesélni magatokról, az érzéseidről, ha másra nem is futja :)
Pocakgondokat sajnálom, biztosan rossz lehet, a hidegben, főleg, hogy fűtés sincs, nekem is érzékenyebbé vált a pocim, úgyhogy pl. ma éjjel párom vastag mackó alsójában kellett aludjak. A kisfiad betegségéhez sokat írni nem tudok, nincs rosszabb, mikor egy gyermek beteg :( Bízom benne, hogy szegénykém megszokja a napi szurkálást, bár nem is tudom, hogy lehet azt elviselni. Nekem a lombikhoz kellett majd 40-50 napon át, volt, hogy napi 3 is volt, de még az az idő is rossz volt. Kitartást nektek, a fiadnak, Neked!

Olyan bosszantó, hogy a tegnapi érzelemtúlcsordulás eredetét nem tudom. Pár éve, még 2007-ben hasonló túltöltődéskor sikerült kiadnom magamból pár verset, ez most olyan jól jönne :D
Most megyek, Lurik szóltak, küldjem le a reggelit :shock: Pedig még fél7 sincs :shock: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Minden Rebekának kívánok boldog NÉVnapot :)

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

hu csajok követni se lehet ennyi írást, délután jövök és bekapcsolódom addigra meglesz a 4d eredményem is, délelőtt 10-re megyek...most lépek reggeli, balót lepasszolom és tűzök vizsgálatra...remélem minden rendben lesz megintcsak:)))

KépKép

KépKép
msi22

balimamika

nagyon sajnálom a rosz dolgokat és remélem túl lesztek rajta.

KépKép
bettike83

Rebeka

Kép

Kis-Csillag nagyon bírom a képeket amiket feltöltesz, ez a kakas 10-es :lol: Két napja akartam kérdezni és ügyesen elfelejtettem, hogy nem akkor tartottad a névnapod? Megnéztem neted, de annyi napon van egy évben neked, hogy gondoltam megkérdezem és elfelejtettem :roll: De ha két napja volt, akkor neked is utólag nagyon boldog névnapot!!!! Nem semmi hogy mit kellett átélned a lombikhoz, persze megéri de akkor is rosszul hangzott amit írtál!

Bettike ha első unoka akkor ám még bármi lehet. Ha nem olyan érzelős, lehet hogy majd amikor meglesz a pici és először kézbe veszi akkortól fog kötődni jobban hozzá :lol:

Nlzs ez a szinkron fordítás nagyon jó jelehetett, úgy magam elé képzelem hogy dőltök a nevetéstől :lol: Hát nem csodálom hogy ha ki vagy éhezve, ha 12 napig ilyen "változatosan" ettetek. De ilyenkor tényleg nem az a lényeg hogy az ember hol alszik, mit eszik, főleg ha drága, hanem hogy mindent megnézhessen :D Bármikor kihasználhatsz, szívesen nézegetünk ilyen szép fotókat!!! Nanó-Mamó pofija meg tényleg szép, csinos orra is van :lol:

Spumilla oké magamból indultam ki, én nyáron is kardigánban vagyok, alacsony nagyon a vérnyomim és mindig jegesek a végtajaim, meg is fagynék a felsődben :lol: :lol: Milyen kényeztetésre mész???

Balimamika jó hogy bejelentkeztél, ha ritkán is de gyere!!!! Sajnálom hogy ennyire nehéz neked most ez a terhesség. Az első is ilyen volt, vagy ez új dolog? Bár mondják, minden terhesség más :cry: Dokid nem tud segíteni rajta? Próbálj meg sokat pihenni, nehogy gond legyen!!! Ez a pár hónap gyorsan elmegy és hamar elfelejti a kisfiad, hogy nem tudsz most úgy foglalkozni vele. Nagyon rosszul hangzik hogy évekig szurizni kell a gyerkőcöt viszont az írtad állapot, akkor elmúlasztható? Mert persze én könnyen írok, hogy egészséges a lányom, de én úgy vagyok vele, bármi a nyakunkba szakad, bármilyen nehéz is legyen, de gyógyítható legyen, az a borzalmas ha nem lehet megoldani, én attól félek. Biztos hogy az elején nagyon roszul fogja viselni a szurikat, de ha évekig kell, akkkor idővel hozzá fog szokni és lelkileg is formálhat rajta pozitívan, kitartó, bátor, harcos típus lesz ettől lehet. Ne haragudj hogy ilyen optimistán írkálok itt a nagy bajodról, mert tényleg az, és nagyon fájdalmas lehet egy szülőnek ha látja hogy beteg a gyerek, de én minden élethelyzetben próbálom megkeresni a pozitívat, vagy ha nincs, akkor azt átgondolni hogy mennyivel rosszabb is lehetne, mert különben biztos becsavarodnék. Megy a drukk hogy azért az első nap nehézsége után könnyen beszokjon az oviba, azért az nagy segítség neked is. Sok kitartást neked, gyere amikor csak tudsz, várunk mindig, örülünk ha csak pár sort is írsz!

Msi jó kukucskálást, aztán várjuk a képeket!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Nlzs
Nagyon jó a kép a babáról!

Balimamika
Sajnálom, hogy ilyen nehéz most ez a terhességed!
Borzasztó lehet azt is megélni, amikor beteg a gyerekünk. Kitartást kívánok nektek mindenhez, és persze jobbulást is. Az ovi biztos csak egy pár napig lesz nehéz, gondolom nyáron nem vitted, így megint egy kicsit meg kell szoknia.

Kis-csillag
Tényleg nagyon jók a képek, amiket fel szoktál tenni! Lurik jól laktak? :)

Msi
Drukk az Uh-hoz!

Rebekáknak én is boldog névnapot kívánok!

Holnap és is megyek Uh-ra. Majd egy kis szorítást én is kérek, hogy minden rendben legyen! Ma már valószínüleg nem tudok jönni, úgyhogy majd jelentkezem!

Kép
illda

Msi: ezekben a percekben vagy 4D-n :) Gondolunk rád, tuti minden rendben van :D

Nyufó: de, ez a hivatalos napom :lol:, köszönöm :) A lombik miatti küzdelem megérte, csak azért írtam, hogy tudom milyen érzés a mindennapos szurkálás. Volt, hogy sírógörcsöt kaptam utána, aztán az én drága férjem, akinek olyan hatalmas tűiszonya van, mint senki másnak, ő adogatta be a szurikat! Persze egy kisgyermeket naponta szurkálni sajnos még rosszabb, testileg-lelkileg feldolgozni szinte lehetetlen, de a lényeg, hogy a kezelés használjon!

Illda: egy fenéket.. Reggel 7-re elmosogattam és megcsináltam magamnak a tejbepapit.. Mi a köszönet? 10 óta korog a gyomrom! :lol: Délelőtt jól esett volna egy kis burgonyaszirom :?, most meg hurkát ennék - ha van a fagyasztómban, az lesz ma az ebéd tepsis burgonyával :lol: de előtte egy kis műhúsleves :lol: Igaz, még 11 sincs, de mostanság, ha elég korán reggelizek, 12-re kész kell legyen az ebéd :? Mint aki éhen akar halni! :shock: Drukk előre a holnapi kukucskához :D:D

[Szerkesztem: hurka nincs a fagyiban, így változtattam, vargányás burgonyalevest csinálok, mellé spenótot tükörtojglival :)]

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok :D

Bettike sajnálom, hogy apósod így kezeli a helyzetet, talán majd ha már meglesz a babó, ő is így fog érezni :D
Kis-csillag köszönöm a felmentést :wink: nekem tetszik a tar.hu ötlet :D
Spumi köszönöm :D igen, chicco és az elefáni bababoltban vettem akcióban 180-ról :D nagyon édesek a rucik, főleg az utcsó kép :D látom a kutyusod is ad az egészségre :wink: oh, linzenr, azt imádom :D azta, de ügyi vagy, ez tök jó felső :D
Nyufó :oops: :oops: hát én már másnap dolgoztam :oops: a pihenés nekem a székemben telt, csak apa ma beparancsolt az ágyba, hogy nem mehetek sehova :oops:
Kis-csillag dehogy törlöd :!: nagyon szépen és szívből szólóan fogalmaztad meg azt, ami mindannyiunk szívében benne van és mikor olvastam, olyan melegség fogott el :D köszönöm, köszönjük :D és ha máskor is van benned ilyen, kérlek írd le :!: :!:
Illda köszönöm :D :wink: neked is megy a drukk holnapra és kérjük a képeket:)
Nlzs gyönyörűek a képek és nagyon édes a picike :D
Balimamika ha ritkán is, de legalább beugrassz hozzánk :D nagyon sajnálom a pocakfájós dolgot :oops: doki tud valamit mondani? szegény picikéd, nagyon sajnálom, borzasztó lehet egy szülőnek, ha beteg a pici :oops: remélem az ovit hamar megszokja és már csak akkor lesz gond, ha haza kell mennie :D
Msi jó kukkolást és várjuk a képeket :D

Ma nem leszek sokat, ágyba vagyok parancsolva (mert eddig dolgoztam apa parancsa ellenére), de azért figyelek ide is :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Sziasztok!

Pár napig csak lapos kúszásban olvasgattalak benneteket))) ez a front valahogy lemínuszolta az összes energiám. Hétfőn feküdnöm kellett, annyira fájt a pocim, azt hittem szétesek. Bébilla kevésbé intenzív, gondolom a hidegfront egy kicsit ellustította)))

Halljátok, képtelen vagyok beosztani az időmet :lol: az egész délelőttöm elmegy főzöcskézésre (ma is palacsintát sütöttem, meg fasírtot gyártottam a fiamnak :D ) vagy ha menőkém van akkor azért szalad a napom, 3ra megyek Petiért a bölcsibe, onnan meg nuku pihenés :D szerencsére elsimultak a bölcsis hisztik, bár tegnap este fél8kor még verte a tamtamot hogy neki fasírt kell. Így anya ma neki állt fasírtot sütni, mert megígérte))))

apósom jobban van, már járkál))) jók az eredményei. Ahhoz képest hogy három helyen vágták (mellkas, jobb oldala és a hátán) egész szuperül mozog.

H1N1: tavaly nem adattuk be. De most hogy pocis vagyok és Peti is bölcsibe jár... hát nem tudom. Itt is csak halkan súgták, hogy nem túl jó dolog beadatni... ugye múlt évben 2oltás volt, most már egyben adják. na most idén is görcsölünk egy sort rajta))
én csak attól tartok, hogy megint zárlat lesz a kórházban, mire szülészetre kerülök.

Nlzs: elég kalandos lehetett a nyaralás))) nagyon szép helyeken jártatok.

monka: szuper a verda)))) bébinek biztos kényelmes lesz.

Zsuzs: jót nevettem a bökdösős poénon))) amíg kényelmes nektek, addig bátran :wink: az utolsó hetekben van aki már azért gyakorolja, hogy meginduljon a szülés)))))

Szellőzés: nekem azt mondta a védőnő anno, hogy kezdetben minusz 5 fok alatt ne nagyon horgásszam kint a gyereket))) de olyan jól be lehet bugyolálni, és elég jól védnek már ezek a babakocsik is)) nekem nagyon jókat aludt Petya a friss hideg levegőn))

Balimamika: fel a fejjel, biztosan túl lesztek a nehézségeken.

Bocsánat, hogy nem reagálok mindenre, de annyit írtatok, hogy nem volt erőm mindent visszaolvasni.
Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!
:D

Kép

Kép
anka10

huuu csajok,jól pörögtök,ahogy végigolvastam,már azt se tudom,hol kezdjem a reagálást.. :shock:

Üdv Nlzs!Végre itthon!Nem semmi,hogy mire is vállalkoztatok! Örülök,hogy volt hozzá merszetek, tényleg nem tudhatja az ember,hogy később mennyire lesz ilyen extrém dologra időt,pénzed,energiád stb.. Nem is gondolná az ember, hogy ekkora fiaid vannak!!Nagyon helyes srácok,majd hozzák a lányokat a házhoz, akikkel tudod majd pótólni a szívedben a lánygyermek hiányát. A lényeg,hogy ne legyél rossz anyós, és ne mindig csak ítélkezzél a lányok felett,hanem tényleg kezeld őket úgyanúgy gyermekeidként.
"Szemet szúrt" :roll: :wink: a képen,hogy milyen jó "idomaid" vannak, majd bizti menni fog a szoptatás is..talán a terhességnek köszönhető? Irigykedem,mert úgy vártam még egy kis mellnövelésre, mindig kérdezem a párom,még mindig nem nőtt.. :(
Bocs,hogy annyira elkalandoztam másfelé :lol: a fotók fantasztikusak, imádom a hegyeket, vízesésből még ilyet nem láttam, de egyszer én is kipróbálnám a nomád, vágjunk bele túrába.
A babó képe nagyon édi,már ennyire szépen kihető a pofikája?ez a 18heti uh-d?

Spumilla: nagyon jó rucikat szereztél! nah azt gondoltam, hogy egy ilyen "lökött" :P csajnak csakis gyümölcsevő,vega kutyusa lehet :wink: A felsőt te csináltad? Van varrógéped? Tetszi tényleg, és még egy egyszínű hosszúujjú felsőre is rávehetnéd,hogy télen is használható legyen.

Szia Balimami!! Nah azért ne tegyél le rólunk ilyen könnyen! Jó egy kicsit elfoglalni magad evvel a fórummal, meg kibeszélni a dolgokat, minthogy rágjon belülről. Tudod ez se tesz jót a babának! És minden terhesség más, most tanulod meg az életben a türelmet,kiszolgáltatottságot, és hogy lassítanod kell, ezért hozta ezt a sors.. most a terhességgel kapcs. problémáidra gondoltam..
kisfiad csak nem cukorral, vagy véralvadási zavarral küzd?
Sajnálom,hogy most így alakultak a dolgaid,remélem hamarosan javulni fog a helyzeted.

Betti: Érdekes apósod van! De jó,hogy végre nyitott az uncsija felé, valószínű nem szereti kimutatni az érzéseit. Ilyenkor nekem eszembe jutna,hogy a párod lehet,hogy ezt az apamintát fogja követni. Nekem is voltak furcsaságok az apa-fiú kapcsolatban/mármint páromnál/ és tudodm ,hogy lányt szeretett volna, ezért sokszor elbeszélgetek vele,hogy nehogy ő is úgy viselkedjen majd a fiával,mint amit ő kapott,bizonyos fajta hidegséget,szigort és távolságtartást..
Az első unoka óta sokat "melegedett" is apósom szíve és viselkedése.

Msi: nah de jó megint 4Dre mentetek :D várjuk a friss képeket és megy a drukk!

Kis-csill:szeretem,ha egy nő kimondja amit érez és ami éppen eszébe jut, olyan jó elmerengeni ezeken a dolgokon és így a jelent is jobban tudjuk értékelni.Ugye folyamatosan hajtottuk volna és most is hajtanánk az időt, de asszem ez a jelen megélése is kell az anyává váláshoz.

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

_Rebeka boldog névnapot!!

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Én is bejelentkezem.
Kis-Csillag és Rebeka Boldog Névnapot kívánok!

Magamról: sajna hétfőn megfáztam, így tegnap már haza is kellett mennem melóból, de szerencsére tudtam pihenni, így mára már határozottan jobban vagyok.
Hétfőn voltam UH-n, minden rendben van, Maja már 475g. Viszont nem kérdeztem rá a BPD-re, így nem tud frissülni a táblázatos adatom, na mindegy.

Mindjárt töltök fel képeket is.

Monka nagyon szuper a kocsi, teszik a színe is, gratula hozzá
Jobban vagy már pocak ügyileg?

Nlzs de gyönyörű helyeken jártatok és milyen helyes fiaid vannak!
A 3. is nagyon helyes lesz, így az UH kép alapján :)

Balimamika sajnálom, ami a fiaddal történik most és a nehéz terhességet is, reméljük minden jóra fog fordulni a lehető leghamarabb.

Spumi nagyon frankó ez a fölső, tehetséges vagy :)
Lili meg egyszerűen zabálnivaló, ahogy a dinnyét eszi. Muffin a paradicsomot, a paprikát és az uborkát nagyon szereti :)

Nyufó a tévéállvány tuti lett, jól néz ki. biztos egy csomó hely felszabadult. Hát igen, Angliában tényleg mindenki ilyen készételeket eszik, azért is olyan túlsúlyosak.
Bátyám 4*-os étteremben dolgozik, ott mondjuk olyan kaják vannak, hogy hűha, folyik a nyálam, ahogy meséli steak-ek, tenger gyümölcsei nyami nyami.

Bettike részvétem a papa miatt én is voltam temetésen így terhesen és elég nehezen viseltem. Pláne, hogy akkor még a rokonság nem is tudta, hogy babát várok. Egy nagyon kedves rokonomat veszítettem el hirtelen :(

Gyomorégés hát sajnos engem is kínoz, viszont anyósom adott egy tuti tippet és kipróbáltam és tényleg használ: pattogatott kukorica. Próbáljátok ki, nekem nagyon bejött.
A dokim is a Rennie-t ajánlotta, de már így is annyi bogyót szedek.
Eddig szedtem 2x1 folsavat és vasat meg minden másnak Gravidát, most el kellett kezdenem szedni 2x1 magnéziumot és 3x1 calcium pezsgőtablettát. A calciumot nem biztos, hogy beszedem, mert ha természetes úton szeretnék szülni, nem lenne jó ha Maja koponyája túlontúl megcsontosodna. Mi a véleményetek?

Képek:
Kép Maja picit háttal
Kép Maja oldalt
Kép arcocska
Kép nuni

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Monka:huuuuuu micsoda szekered van!!tökre modern,már-már UFO-s :P gondold el ha a 80-90es évekbe végigtolt :P d volna az utcán...most is megnézik szerintem,mert azért nem mindennapi.
Pocakod hogy van?

nah lányok, akiknek tényleg nincs mit írniuk, még a konyhai tudásukkal is eldicsekedhetnek! Nálam ma az energiám nulla volt,de már napok óta kívántam a rántott halat krumplipürével.
Ma bevillant,hogy van halrudacska a hűtőbe,ugyhogy csak krumplifőzés,püré készítés, még majonízes kukorica sali/csak mértékkel a legutóbbi miatt/ Isteni volt!! :P és a babó is okosabb lesz tőle/mármint az omega3tól ami a halakban van/

Jah egyik reggel kutyaugatásra keltem,nem is bírtam visszaaludni, nagyon félek a kutyától, reggel mennem kellett munkába,sötétbe zseblámpával a sárban és mondom szívinfartus kapok ha meglátok egy kóborkutyát! addig-addig cseszegettem a páromat,hogy bezzeg másokat kocsival hordanak melóba,engem meg még a buszik se tud kikisérni,hogy kikisért végül,hajnali 5kor...eldicsekedte a munkahelyén és a csajok elvoltak tőle olvadva hogy micsoda férfi...ugyhogy ma is kikisért és amig dolgozni járok addig ki is fog,ne bóklásszak egyedül a sötétbe és bármikor elcsúszhatok mert még aszfalt sincsen /nem kiépült részen lakunk/
meséltem neki az állatorvos mamiról,akit a melóban megharapott egy kutya és el kellett vetetni/megszülnie/a babát mert veszett volt a kutya...ez a rémálmom,hogy megharap egy kutya,pedig soha nem tette, de már a hangjuktól is írtózok, nem megyek kerítés melett az ugatás miatt...jó hát én se vagyok 100as. :(

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Dalmi:édes Maja képei! hát tiszta kiscsaj!

Tuti császáros mamik !!!ajánlottuk a haskötött egy túlsúlyosabb császárosnak,apuka rögtön elhont venni, a gyógyszertárba mondták hogy haskörfogat alapján tudnak adni, és 10.000Ftba kerül ha nem orvos írja fel nekik, hát rögtön szoltunk a dokijának hogy írja már föl, de az új rendelet szerint csak háziorvos/sebész írhat ki ilyen segédeszközt, pedig úgy csak 2000Ftba kerülne.és azért tényleg nem mind1!
Császár után tényleg könnyíti a mozgást,és ikresmamiknál még segít is hogy a bőr ne lógjon,hamarabb menjen vissza.

A kórházba Quamatelr szedtek az anyák a gyomorsavra napi2szer legalább, de ha nem akartok gyógyszert akkor jöhetnek az alternatívák..

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Timi:kitartást nemsokára péntek van!!!kiscsajt szeretnétek úgye jól tudom?

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

köszi Avrenim :)
Miért félsz a kutyáktól? valami gyerekkori élmény miatt?

Kis-Csillag nagyon tetszett, amit írtál, meg is könnyeztem kicsit. Írj még ilyeneket, ha rádtör, szívesen olvassuk :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Sziasztok!

Megjöttem, végül is nem csinált 4d-t csak uh volt és képet amúgy se kaptam volna szóval sajnos friss képeket nem tudok hozni…. Úgy tűnik maradt a kisfiú kislány felállás mindenkinek köszönöm a drukkot))

Bence: BDP 53 mm , fejvégű és 480g
Blanka: BDP 51 mm, haránt-össze-vissza és 450g

Jól vannak mindenük rendben vagy, átlagosnál kicsit több a magzatvíz… elküldtek valami vizsgálatokra, majd hétfőn Asbóth doki elmagyarázza…

kis-csillag
mi is bergont nézegetünk, csak mi ugye pesten vagyunk és nem tudom hogy férünk vele, de most szerváltam a mérőszalagot és méricskélek 1000L. nehogy kitöröld amit írtál, szerintem mindenkiben megfordultak ezek a gondolatok csak te szépen meg is fogalmaztad érdekes mert kaja időbe nekem is tombolnak bent hogy hahó kosztot kérünk

spumilla
nagyon édesek a ruhák hamarosan mi is nekikezdünk vásárolni…

nlzs
jó a kép nanó-manóról és ha tudnád hogy irigyellek korzikáért

Illda
akkor holnap neked megy az összes drukk

dalmi
szépek a képek a nunisról nálunk is marad egy nuni egy kuki felállás…doki nem nagyon mondogatta hogy mi hogy merre de a lány lába közt nem láttam semmi oda nem illőt illetve nem mondta kifejezetten hogy tévednék és két fiú és nem egy fiú egy lány…jobbulást a megfázáshoz, remélem hamar kigyógyulsz belőle

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Kis-csillag, nyugodtan írj le mindig mindent, én is megkönnyeztem a soraid, nagyon szépen megfogalmaztad!!!

Nyufó, köszönöm szépen, elspájzoltam!

Avrenim, jól tetted, hogy szóltál a férjednek, egyre nagyobb lesz a pocak, ne bóklássz egyedül. A mellnövekedéssel pedig ne foglalkozz, így is csini vagy, nekem Lexivel semmit nem nőtt, most is csak azért, mert szopi befejezése után üres, lapos tejeszacskóim lettek, az eredeti méretemnél fél számmal voltak kisebbek. :?

Nlzs, nagyon szép helyen jártatok. :wink:

Balimamika, nekem is a cukor jutott rögtön eszembe, kitartást, bízom benne, hogy a kisfiad kinövi. Pocakfájást sajnálom. :(

Találtam vatera-n egy babakocsit, szerelem volt első látásra, de nem tudom megvenni, mit csinálnék a másikkal, az a típus úgy látom, nem kell senkinek. Kicsit szomorú vagyok... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kis-csillag, csak miattad ragadtam most gyorsan billentyűt, arra reagálva amit írtál. Gondolom ahogy közeledik az első gyermeked születésének napja nagyon sok aggodalmad lehet de csak bíztatni szeretnélek, nem 8-10 hét múlva szurkolunk neked az egészséges ikrekért hanem majd 15 hét múlva, mert ők min a 36. hétig bennt fognak maradni!!! És 8-10 hét múlva max sajnálni fogunk, hogy hej de nehéz lehet kettőt hordani nem pedig szurkolni h egyben maradj még, ez tuti!!! :wink: Biztos nem lehet levetközni csak úgy a történteket vagy elfelejteni és maximálisan pozitívan állni a dolgokhoz és tudom h neked más és sokkal mélyebb aggodalmaid is vannak de mi itt az összes topiktanyázó hisszük h menni fog.

bocs csajok h csak ennyi de nagyon beteg lettem és a hangulatom is sírós úhogy ha meggyógyultam jövök megint mint a talajvíz.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Kép

Monka: hogy bírod az egész napos ágyba parancsolást?

Anka: az influenza miatti zárlattól kissé én is tartok :? Kíváncsi leszek apát rá tudom-e majd szedni, hogy beadassa magának az óótást.. :? Apósodnak jobbulást, és gyors felépülést!

Dalmicsek: megfázás monnyon le :twisted: :) Szép lehet amikor Muffin bekap egy lédús paradicsomot :D:D elképzeltem magam előtt :wink: :D 3x1 kalcium? Attól is függ mennyi benne a kalcium, hogy mennyit viszel be a táplálkozással, de így első hallomásra nekem soknak tűnik.. :? Maja képei nagyon szépek :D Szép formás kislány :)

Avrenim: épp tegnap mondtam apának, hogy hétvégén ehetnénk rántott halat majonézes krumplival! :D Imádom a halat :) Haskötővel nekem akkor piszok szerencsém van, ugyanis még 2008-ban vettem egyet a csaszi után rögtön, tényleg jó volt, és a mai napig megvan. Akkoriban azt hiszem 2E Ft körül volt az ára.. Az tuti, hogy méret alapján adják, én is személyesen mentem be a gyógyászati segédeszközösbe, hogy lemérjenek. De tényleg megéri, nekem jól tartotta a hasam, pedig nem volt még akkor túl nagy. Kutyafélelmed megértem, egyik barátnőm is retteg a kutyuliktól, nehogy megharapják. Rossz lehet.. :(

Msi: gratula az uhuhoz!! Szép súlyuk van már, hallod! Ha belegondolok, köztünk csak pár nap van :lol: :wink: Akkor kb. nekem is hasonló méreteik lehetnek :? :D Egyébként érezhetően erősödnek a mozgások, úgyhogy növekszenek szépen :)
Az én szekerem ha jól mértem, akkor nincs 80 centi széles, vagyis elvileg mindenhova "majdnem" beférek vele. Szélesnek imponál, de mégsem az. Pesti közlekedésnél megértem, bár múltkor néztem, hogy ezzel a járgánnyal még a villanyosra is fel tudnék szállni a 2. ajtón.

Beze: és ha a másik kocsit eladnád egy időben :?: Mutizol képet a szerelemkocsiról? :D

Nono: :oops: ugye tudod, hogy sikerült megsiratnod :cry: Tessék meggyógyulni, könnyeidet kiontani, sírd ki magad, nekem szokott használni. És gyere! :) Látom, beláttál a soraim közé :oops: valóban két értelme van neki, és még sok ilyent tudnék írni azt hiszem. Elég csak kicsit magamba fordulni [pozitívan..] és hagyni, hogy az ihlet vezesse kezeim a billentyűkön :roll:

Van egy zene, amelyik mostanában mélyen érint. Nem tudom, látta-e valaki a "Táncoló talpak" című animációs rajzfilmet, melyben egy pingvintársadalom életét és küzdelmét mutatják be a zene erejével, illetve azon keresztül. A filmben szereplő kicsi pingvineknek kell, hogy legyen szívdala ahhoz, hogy megtalálja majd a társát, hogy boldog legyen, stb. Nekem ez a szívdalom!
http://www.youtube.com/watch?v=aL8kZ-iVk90

Kép
kis-csillag
Tököl

látom ez a roszkedv nem csak nálam van,és már utálom,miért kell depizni,persze nekem most kellene a papa miatt,de nem szabad h érezze a pici és igy probálom magam tartani és nem depizni.ma egész nap ugy fájt a fejem,kiboritó ez az idő,tegnap még meglehetett fagyni,ma meg hétágra sütött a nap,tiszta melegem volt :?

párom is asszem megfázott,nagyon örülök neki,remélem nem kapom el,nem hiányzik egy betegség most.kikurálom szegénykét :)

dalmicsek

olyan édes baba formája van,kis cuki :)

msi

úgy látom a fiú bébi torkosabb picit,legalábbis ő a husisabb picivel
:D aranyosak lehetnek :)

beze

mindig ilyenkor jönnek olyan akciók,lehetőségek mikor már a másik megvan,én ezért nem nézelődöm azután ha már megveszem a dolgokat,igy akkor legalább nem fáj ha jobbat látok :D

avrenim

nem hinném h baj lenne az apuka,gyerek dologgal,szereti a párom a picit és amióta már jelez a pici neki is,azóta még jobban oda van érte,és keresi úgymond a társaságát,keresi épp merre helyezkedik el,milyét dugja ki :) a papa pedig olyan érdkes ember,nem az az érzelgős tipus,de maga módján szeet ő mindenkit,csak érdekes.meg ugye nekik még ez a pici unoka csak tudatban létezik,meg látják a kerekedő pocakot,de majd ha meglesz akkor más lesz,gondolom én.

ma vettem a picinek baldachin tartó rudat és attól akitől vettem,volt egy cuki kis játszószönyönyege is volt,szép és jó állapotban,és ha már ott jártam megmutatta,2000ftért elhoztam.kis aranyos cucc :)

KépKép
bettike83

Illda jo hogy irtál! csak magadról semmit. :) hogy vagy?
UH-hoz nagyon nagy druki!!!! nagyon izgi lesz, majd irjál milyen volt!!!

nlzs: nano-mano nagoyn cuki, tényleg jol sikerült foto :)

balimamika: ne aggaszd azon magad ha nem reagálsz mindenre, még mindig jobb ha irsz magadról, mintha csak ugy olvsagatsz. főleg ha nehezebb időszak van, engedd ki nyugodtan.
időnként pont ugy érzem magam, mint ahogy leirtad most, tétlennek, tehetetlennek, frusztráltnak. bár nekem nincs folyamatosan ez az érzésem és nem társulhozzá egy kisfiu is, aki miatt ujfent rosszul érezhetném magam, de nagyon el tudom képzelni hogy mit élhetsz át és nagyon sajnálom hogy igy érzel!
A gyanús "betegség" meg különösen erőnfelüli rossz hir lehet. nem lenne rossz tudni hogy mi az ami miatt szurizni kell, talán könnyebb lenne rájönni a lelki hátterére is.
Az oviban meg persze hogy lóg az anyukáján, hiszen neki is nehéz ez az időszak. Épp "beteg", anyukája frusztrálmányát is jól érzi, ez az egész feszültség nem lehet könnyű senkinek a családban. remélem hogy nagyon hamar átlendültök ezen. jó lenne!

kis-csillag: képzeld a terepmintás valójában dínóóós :) :) annyira cuki :)
még van egy kis rácsos linzer, holnapra tartogatom, le akarom vele kenyerezni, azaz linzerezni a biztositós csávót :) a karomat elfeküdtem most már biztos. reggel tornán van egy dokinéni , őt megkérdeztem mi lehet és mondta hogy alagút szindróma :) tök jo neve van. de annyi az egész hogy a nyaknál vmi becsipödik a rossz párnától és az a vállakon majd a honalj alatt szépen lesugárzik akár az ujjakig :) naccerű. két napja tényleg nagyon kicsavart állapotban keltem :)
mit jelent az hogy nem tudod az érzelem túlcsordulás eredetét?

Nagyon boldog Rebekánkat kivánok!!

nyufo: ma annak a polonak az "eredeti változata volt rajtam, nem fáztam, jo volt. egy Hauschka kozmetikai kezelést kaptam még szülinapomra sogornőméktő lés most mentem el :) nagyon szuepr volt. isteni illatok, lábfürdő, kar és dekoltázs-masszázs. meg persze azc masszás, tisztitás, isteni finom volt minden.

juuuj, kis csillag!! boldog névnapot kivánok! Erika vagy, ugye jol emlékszem?? soksok cukipuszi egészséges Lurikat :)

monka: ma mennyit tologattad a kocsit? nagyon jó vétel volt, eddig ez tetszik a legjobban! ma voltam a kikában ott is akcio van babakocsira meg etetőszékre, de annnnyira béndzsák voltak még tologatni sem volt kedvem :)

anka: most jobb már az energiaszinted? azta, ha fasirta meg palacsintára futotta belőle akkor azért nem lehetettt olyan rossz :D
örülök hogy aposod jobban van, oldodik kicsit a családi feszkó, ez jó hír!!

avrenim: :) :) Lili nem vega, de nagyon jót nevettem a felvetéseden!! hahahhhááá :) csak szeret mindent amit adok neki :) haspók :) szoktam varrni, igen, van gépem. korábban vettem egy polot egy kismama boltban és azt kopiztam le, ugyhogy két itthon enyésző oriás polobol varrtam meg ezt. én is arra gondoltam hogy egy sima fehér hosszu ujjura tudom hordani, de ez csak ilyen szaladgálós, itthonlevős izé. az első kismama-darab. most a bab-cuccokra fogok jobban ráfeküdni. már van is pár ötletem. nem ruhácskák, inkább kiegészitők, meg egy függő bölcső az álmom....
egyetértek a Balimamis dőltbetűs résszel.!

dalmicsek: Maja közel fél kiló , nahát, plusz a kis barátja a placenta is kb annyi. szépen nőnek ezek a babókák, nem mondom!! örülök hogy jobban van a megfázásod! vigyázz magadra. tessék rétegesen öltözni. :) Muffin és a paradicsom :) elképzeltem, ahogy eszi :D:D és közebn szuszog, nagyon cuki lehet :D hogy van a lába????
a képek nagyon cukik!!! nuni :) ezen jót nevettem. aaanyira aranyos picike :)

msi: hogyhogy nem volt 4D? talán s foto miatt? vagy még vártok vele? de jó nagyok már a babáid, hűű, nem semmi!!
gratulálok!!

beze: milyen babakocsid van ami nem kell senkinek?

nono: jobbulást!!!!!!!

Kép
spumilla

sziasztok jó reggelt!

Spumilla
igazából úgy van hogy délelőtt mész beutalóval akkor nem kell fizetni de nem kapsz dvd-t meg képet és nem kapcsolt át 4d-re se csak sima uh, ha délután mész akkor kapsz képet dvd- is de fizeted a 12.000 Ft-t, ezen voltunk múltkor mikor a 18. heti genetikait babamoziba csináltattuk...pont úgy jön ki hogy a magándokihoz meg hétfőn megyek szóval egy-egy ilyen kórházas jó géppel történő uh után kell a magándokihoz mennem és azt nem bírnánk hogy havonta a kettőt fizessünk:(( legközelebb a dokihoz is meg az uh-ra is 4 hét múlva kell majd mennem...

kis-csillag
na tegnap méricskéltem és tökre kiakadtam a bejárati ajtónk a társasházban erős jóindulattal 79 cm a lift ajtó meg kereken 80 cm szóval azt hiszem a bergonnak lőttek...apa tépni fogja a haját mert már bele élte magát hogy 25-ért meg tudjuk venni egy ismerős babakocsiját helyett lehet hogy több százezer lesz...csak én vagyok berka és nem találok olyan egymás mögötti ikerkocsit amibe mindkettőt lehet mózessel vinni a peg pregonak van egy de alsó hangon is 300.000 Ft vaterán meg nem láttam se tesz-veszen használtan kínálva... most azokat lesem gőzerővel...

KépKép

KépKép
msi22

szép jó reggel mindekinek :) merre vagytok?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsánat,hogy bekotyogok!
Msi-nek szeretnék segíteni!Mi már megtaláltuk az Igazit :D ,de maradtak linkjeim:
http://apro.babafalva.hu/babakocsi/iker ... ordozokkal

http://apro.babafalva.hu/babakocsi/iker ... kulesekkel

http://www.expressz.hu/searchResults.do ... egions%3A1

Mondjuk én még mózeskosárral nem láttam ezt...De a sport része teljesen dönthető!

Bocsánat még1x!
Boldog pocakosságot kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Meghozták az új matracunk, tök jóóóó! Az előzőt már teljesen kifeküdtük, most meg találtam egy nagyon drága matracot ami harmad árú akcióban volt, így nem sokkal volt drágább mint egy olcsó matrac :lol: Nagyon király, apa mondta ahogy ott feküdtünk rajta hanyat ahogy felvittük, Regi meg ugrál köztünk, hogy véééégre egy jót fogunk aludni :lol: :lol: Kár hogy most csak aludni lehet, másra is kipróbálnám :oops: :wink:

T.timi nagyon-nagyon drukkolok neked mára és hogy kislány legyen a drága, írj, amint tudsz valamit nem is tudom hányra mész, de csuriban a kezem!!!!!!!!!!!!!!!!! Megnéztem az iwiw-en a képeidet :D

Illda megy a drukk a genetikai UH-hoz neked, várjuk az eredményeket, meg írj, hogy vagy, nem írtál semmit magadról!

Kis-Csillag azért nehéz lehetett a sok szuri, hiába a jó célért, de volt értelme :lol: :lol: Azért párocskád is nagy hős hogy bevállalta a szuri beadást, ebből is érződik, hogy nagyon veled volt és támogatott ebben a nehéz időben. Nekem is állandóan a kaja körül forog a gondolatom, lesz mit ledolgozni szülés után :wink: Te is rakhatnál fel pocakfotót :lol: A dal nagyon szép, ismerem én is, de már régebben hallottam, jó hogy eszembe juttattad!

Monka hogy vagy????? Ejnye azt hittem azért legalább pár nap betegácsi bejátszik! De jó hogy azért tegnap feküdtél! És ma?

Anka szuper hogy jobban van apósod! Időben kapták el a rákot? Ügyes Peti hogy azért jól viseli a beszoktatást! Nekem is olyan gyorsan mennek a napok, felkelünk, kettőt pislogok és már fekszünk is le. Ez a terhesség valahogy olyan gyorsan megy, csak kapkodom a fejemet. Nagyon jól néz ki a kifli amit felraktál, nyami, ki is fogom próbálni, bár itt nincs camping sajt, nem tudom mit helyette, majd kitalálom.

Avrenim semmit sem jelent ám a mellméret, nekem Reginél is nagyon durván megnőtt, nagyon gáz volt és nem akart szopni. Most is már több számot nőtt, kíváncsi vagyok a pici majd mit akar. De több kis mellű ismerősöm meg gyönyörűen szoptatott és volt elég teje. Szóval ne aggódj a mellméret miatt!!! Történt valami régebben amiért így félsz a kutyáktól, rossz emlék gyerekkorban, ilyesmi? Nálunk anyu volt így sokáig, olyan 5 éves korom körül voltunk anyuék ismerőseinél ahol volt egy nagy németjuhász kutyus. Addig anyu nem félt a kutyáktól én viszont igen. Megkapta az ujjam, onnantól én nem féltem a kutyáktól, anyu meg évekig ha jött szemben az utcán egy nagyobb testű kutya, át kellett menni a másik oldalra. Jó pár évig tartott neki ez, mire elmúlt, mert különben meg 10 éves korom körültől mindig volt kutyánk (mondjuk én vittem haza az utcáról :lol: ).

Dalmicsek nem baj, majd a következő méret bekerül a tábliba. Viszont már majdnem fél kiló Maja, szépen nő :lol:˙4*-os étteremben még nem voltunk itt, ott már lehet hogy jó kaják vannak, de úgy egyébként alapban az angolok annyira nem tudnak jókat főzni, legalábbis a mi magyar szájízünkhöz képest, és mégis a legtöbb főzős műsor angol. Furcsa. De az is érdekes hogy nem is angol étterembe vágyok itt, azok alapján hogy tudom mi a választék, hanem inkább más nemzetek éttermébe, pl. itt van a közelünkben egy nagyon elegáns indiai étterem, apának már mondtam hogy oda el kéne egyszer csoszogni. Sajnálom hogy te is megjártad a temetőt mostanában :cry: Nagyon jók az UH képek, az jutott az eszembe, hogy az elején még töltögettük fel a kis pöttyöket, most meg már nem fér bele a monitorba összehúzódva se :lol: :lol: :lol: A vitaminokhoz nem nagyon tudok szólni, esetleg Avrenim?

Msi miért maradt el a 4d? Oké, közben eljutottam a válaszig. Kár hogy összecsúszott a két UH, nem tudod megtolni az egyiket mondjuk két héttel és akkor két hetente látnád őket, nem több hét kihagyás után kétszer egyből? Szépet nőttek a babók az utolsó mérés óta! Nem semmi most az jutott az eszembe, hogy neked már majd egy kiló a két baba együtt, jó nagy pocid lehet már, nem töltöd fel a pocifotót??? Megy a drukk a hétfői vizsgálathoz, reméljük minden rendben lesz! Néztem a babakocsit amit Ancsa belinkelt neked, az hogy tetszik? Nem lehet egyszerű azért ikres babakocsit találni. De azért nem semmi hogy ilyen szűkös nálatok a bejárat meg a lift :twisted:

Beze melyik kocsi a szerelem első látásra? És a mostanit miért nem tudod eladni? Dobd fel a vaterára, én nyáron két hét alatt eladtam mindkét babakocsimat!

Nono mielőbbi gyógyulást neked, aztán gyere! Nekem is vannak depisebb napok, de azért mindig jövök, olyan jó olvasni a lányokat, kicsit jobb mindig utána ha rám szakad a plafon esetleg :lol:

Bettike vigyázz magadra, én is mindig attól parázok ilyenkor hogy elkapom apától, gyorsan kúráld ki! Az a baj hogy ilyenkor a hormonok miatt egyébként is valahogy fokozottabban működünk, szóval ha még normálisan nem is lenne indokolt a depi akkor is van, hát még ha indok is van :cry: Át kell vészelni valahogy ezt az időt. Remélem hogy a szülés utáni depit mindenki megússza a topikban! Az is rossz lehet, bár nem ismerem szerencsére, Regivel nem volt. Amit írsz, szerintem is úgy lesz, ha már kint lesz a baba és kezébe veheti, illetve ha kicsit nagyobb lesz és már kapcsolatot is tud vele teremteni, a pici majd nyomja neki a sórdert, meg hogy papa, szerintem úgyis elolvad, tuti :lol:

Spumilla akkor nagyon fincsi napod volt tegnap tényleg :lol: Rácsos linzer recept kéretik a recept topikba :lol: Amiket varrsz majd, töltsd fel, kíváncsi lennék a művekre :lol: Én is most ráizgultam egy varrógépre, talán karácsonyra meghozza a Miki :lol: Alagút-szindróma :D :D :D Tényleg vicces neve van, kukába a párnával :lol:

Na megyek, kéne egy kicsit házimunkázni is, lejárt a mosásom, meg feldobom a csirkepörit...

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok lányok,
nem akarok megint eltünni, éppen lomtalanitunk a melléképületekben, kertben, próbálok ésszel dolgozni, ezért én vagyok a leggyengébb láncszem a csapatban, mégis jól elfáradok.
Most pihenésképpen boldogitalak Beneteket kicsit. :D

Kis-csillag:
Igen, egy anya ameddig csak él félti a gyerekeit, ilyen a természetünk. Nagyon szépek szivhez szólóak a soraid, teljesen jól megfogalmaztad a lényeget!

Spumilla:
Annyira jó érzés babaruhákat válogatni, venni, lelkileg teljesen feldobja az embert! Jófej a kutyád, az enyém a banánt, almát, sárgarépát, tejeskávét, fagyit csípi. Egy idöben kitaláltam magamnak, hogy megtanulok varrni, el is végeztem egy varrotanfolyamot, ahol kiderült, hogy abszolut nincs érzékem/tehetségem hozzá. Ezért csodálok mindenkit, aki tud varrni. Nagyon tetszik a kismamapolód!

Nizs:
Hü de szép helyen voltatok! Az ilyen táborozós-jövös-menös nyaralás nekünk is a kedvencünk. Ha 2 hétig konzerven is éltetek, akkor is megérte! Nano-manó: nagyon jó! A gyerekeidnek nem semmi humorérzéke lehet, gondolom szakadsz a beszólásaikon.

Balimamika:
Azt hiszem mindenki nevében mondom, ha tudsz, gyere, és mesélj! Ird ki magadból a bánatot, sokszor már ezzel is megkönnyebbülsz! Itt biztos mindig vigasztaló szavakra találsz, ami nagyon jólesik az elgyötört léleknek! Nagyon sok eröt kívánok Neked és a családodnak, bizom benne, hogy a kisfiad állapota idövel javulni fog! CSODAFORUM!

Avrenim:
Miért félsz a kutyáktól? Képzeld apa pont az ellentettje. Ha vhová ki is van irva, harapós kutya, oda akkor is be mer menni. Mondtam neki, hogy nem normális, mivan ha tényleg megharapja a kutya? Mire apa, akkor visszaharapom. Nem az elsö eset lenne (gyerekkorában volt egy németjuhász kutyája menhelyröl, és kiderült, h. vérfrissítés miatt farkas-kutya keverék volt, kb.80%-ban inkább farkas, na ezt a „kutyát“ harapta vissza apa). A vicc a dologban, hogy eddig egy idegen „harapos“ kutya sem harapta még meg. Egyszerüen érzik, hogy nem fél tölük az ember.
Mellnövekedés: legkésöbb, ha belövell a tej, hidd el, megnö.

Dalmicsek, Msi:
Gratulálok a szép babákhoz! Irigykedek kicsit, már én is uuugy megnézném a babócát, majd csak 22-én megyek uh-ra.

Kép
zsuzs35

Nyufo:
Gratula az új matrcahoz! Látom fel vagy dobódva, megértem! Remélem azért "rendesen" is felavatjátok majd! :lol:

Kép
zsuzs35

ancsa81
nagyon kedvese vagy és köszönöm a linket , böngészek 1000L...tegnap lemértem a szélességét a liftnek na ma megszállt az ihlet és lemértem a mélységét, jól sejtettem....110 cm max ami befér a peg pregok meg kinyitva 140 cm, szóval az egymás mögötti babakocsi szélességre befér de hosszra nem...

vagy ez lesz:

http://pandababahaz.hu/spd/unas_641222/ ... 0es_modell

vagy

http://pandababahaz.hu/spd/unas_586165/ ... kocsi_Blue

ha jol olvastam mindegyikhez kell mózest venni, de csak ezek férnek be a 80+110 cm "nagy" liftünkbe és a vicc hogy eddig használtan ezek közül egyet se láttam...de keresgélek nagyon:) valamit veszünk cak apának adok előtte nyugtatót:)))

ja és nekem ez tetszik nagyon:

http://www.olcsobabakocsi.com/mikado_du ... kocsi.html

KépKép

KépKép
msi22

nyufó

én is remélem h nem leszünk depisek szülés után.bár ugye első gyerekeseknél elöfordulhat,ha pl nincs elég tejünk,vagy nem eszik eleget a gyerek,sir stb és akkor csak magunkat hibáztatjuk és rosz anyának tartjuk magunkat,de csak nem lesz belőlle baj,remélem :)

msi

szuper szekerek.te nem néztél még be az ikresek.hu oldalra?vagy nem tudom mennyire gondolkozol esetleg használt babakocsiban,mert ott rengetek tök jó kis iker babakocsi van a fórum résznél,a kinál.

KépKép
bettike83

Akkor én is beszállok most már, nekünk a kutyi imádja a konzerv kukoricát, barackbefőttet, tejszínhabot, egy időben imádta a narancsot. Múltkor Reginek volt szőlő kis tálban, lekerült a földre, este már mentünk fel az emeletre fürcsi, fekvés, még lent pakoltam a nappaliban, apáék már fent, nézem mi a csudát eszik a kutya, hát benyalta a maradék szőlőt :lol:

Zsuzs avatnám én, de szigorú tilalom van a lepény miatt :roll: Azért óvatosan azzal a lomtalanítással, nehogy megerőltesd magad! Én most szeretnék karácsonyra egy varrógépet, na de az szívás lenne ha kiderülne hogy nincs hozzá tehetségem :shock: Erre nem gondoltam!

Msi azért ez elég kemény dió na ez a babakocsi vásárlás. Hányadikon laktok különben? Arra nem is gondoltam hogy még hosszra is gond lehet. Az X-lander jól néz ki, de azzal meg széltében nehéz lesz elférni, bemenni egy boltba a sorok közé :shock: ? Bár úgy látom mind a három amit néztél egymás melletti. Apának akkor sok nyugtatót adj ha ezek nincsenek használtan :lol:

Bettike hát én megjártam a poklot az első pár napban mert nem akart a gyerek szopni, de az a hetekig tartó hosszú szülés utáni depi elkerült. Meg abban a pár napban se depis voltam, csak elkeseredett, igen, ez a megbuktam érzésem volt :cry: Na reméljük most menni fog!

KépKép

KépKép
nyufó8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?