Bogi!
Először is nyugodj meg, nincs nagy gáz(szerintem, bár orvos nem vagyok, tapasztalatom viszont annál több.)Hát bizony én tudok neked mesélni a coli baciról!
Nem akarom, hogy itt a többiek azt higyjék, hogy rögeszmémmé vált a hólyaghurutom, de....
A bakteriális hólyaghurut okozója 99%-ban a coli baci! Ennek itt a neten is utánajárhatsz!Ajánlom a google.hu keresőt!Amennyire a szakirodalom mondja(hidd el, kellően kiművelődtem a témából), higiéniai hiányosságok, közWC, közös törülköző, szauna, uszi kedvez a terjedésének. Amennyit már én is megtudtam, hogy a férfiak nem annyira érzékenyek rá, mint a nők, tehát a férjed hordozhatja a bacit annélkül, hogy megbetegedne (Pl:prosztatagyuszi) viszont tovább is passzolhatja neked pl:sex, aki szintén hordozhatod, vagy beteg lehetsz tőle!lsd: hólyaghurut!
A kezelése viszonylag egyszerű, millió meg egy fajta antibiotikum van rá, sőt a penicillin származékokat az urológusom(igen meg vagyok elégedve vele)szerint kismamák is nyugodtan szedhetik a terhesség egész ideje alatt.
Tehát ne pánikolj, nem jelent ez sem többet, mintha egy vírusos torokgyuszit kapott volna el a férjed!Ha jól kikezelik belőle, jó az esélye, hogy többet nem jelentkezik a baci(persze maximális higiénia!!!).
Azt, hogy van e ennek köze a babásodáshoz-illetve a nem babásodáshoz, azt sajna nem tudom.
Én is most várom a férjem eredményeit, hasonló baci tenyésztés, mivel csak akkor vagyok hólyghurutos, ha óvszer nélkül érintkezek a férjecskémmel.Tehát nagy az esély, hogy nálunk is van valami hasonló!
Remélem kicsit megnyugtattalak, hogy nem vagy egyedül, és nincs okod megijedni!
Fel a fejjel

Krinyóka!
Ejnye-bejny!Kapd már össze magad!Nem vagy te holmiféle anyámasszonykatonája!

Vkhajni!
Irigyke

vagyok pillesúlyodra, talán tényleg nem neked kellene a férfimunkát végezni...