A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Krinyóka Kép

Néztek neked vérből progreszteron szintet ?

Nekem szintén ilyen hosszú ciklusaim voltak, és mint utólag kiderült az alacson progi szint miatt, ami a baba beágyazódásáért, és megmaradásáért felelős. Clostyval, E vitaminnal, és cickafarkfő teával szépen beállt 28 naposra a ciklusom. ( Azota sajna kiderült, hogy nem csak hormonális problémáim vannak... Kép )

Borsó
borsó

Bocsi, az első üzenetem eltünt és azért írtam a másodikat. Ezek szerint csak én nem láttam..
borsó

Semmit nem néztek... Kicsit talán jobban rá kellene feküdnöm erre a témára.
Nem elég ha a körzetimhez lemegyek és kérek beutalót rá??? Nincs kedvem most nőgyogyihoz menni. Nem tudom miért de állandóan zavarban vagyok az orvosnál...
krinyoka

Krinyokka!

Nem elég a körzeti. Menj és nézesd meg magad egy megbízható nőgyógyásszal.
Ne legyél zavarban, nekik ez olyan mint neked ha megfogod a tollat és írsz egy sort.
Én már úgy megyek a nőgyógyászhoz mintha buliba mennék (na ez azért kicsit túlzás volt Kép
ivimoni

Krinyoka Kép

A 19. a 21. és a 23. napon csinálnak vérvételt, persze 28 napos ciklusoknál. Arányosan ki kell számolnia a dokinak, hogy neked mikor kell menni vérvételre. Ezekből az adatokból már nagyon sok mindent meg tudnak állapítani.
Tényleg kéne egy megbízható és lelkiismeretes doki. Először én is nagyon féltem, és utáltam menni, de ha megbízol benne, és kialakul egy jó kapcsolat, akkor már semmi gondot nem fog okozni.
Szóval futás a dokihoz, mert lehet, hogy ennyi a probléma, és akkor egy kis gyógyszerrel nagyon hamar terhes lehetsz Kép
borsó

Krinyoka!

Látod a Borsó is azt mondja amit én. Hát jóóóót akarunk mi neked Kép Kép
ivimoni

Én a fogászatra járok úgy Kép
Általában 1 hónapig szenvednek egy fogammal...
Akkor elmegyek... Csak még rá kell hangolnom magamat. Megvárom mostmár amig megjön. Az max jövö hét vége. És tényleg elmegyek. Minden a babáért!!!
krinyoka

VKHajni Kép
Mellékelek egy ábrát, amit a www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_menst.htm
oldalon találtam. Itt különben egy csomó jó információt megtalálsz plusszba. (Nem sikerült feltenni a képet, nézzétek meg a linken)

Van valahol egy természetes családtervezéses több oldalas szöveg, ezt is megkeresem neked, nekem nagyon sokat segített, hogy folyamatokat átlássak.

Krinyoka Kép remélem nem csúszol vissza. Ha mégis, majd akkor beszélünk róla! Kép Kép
Ivimóninak igaza van, mindenképp menj szakorvoshoz, a háziorvos nem tudja annyira pontosan a hormon-értékeket és a kezelésüket, mint egy szakorvos. Ha az segít, a BMC-ben és a Családtervező központban is csinálnak ilyen monitoringot, és aztán eldöntitek, hogy mi legyen, ha megvannak az eredmények. A szükséges vizsgálatok listáját itt találod: www.lombik-baby.hu.
Nagyon szorítok! Lehet, hogy sosem kell a BMC-be mennetek, de azért kérjetek egy időpontot. Hátha közben jön össze a kis trónörökös. Egy kolléganőmnek is így sikerült. KépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

Krinyoka Kép Látom a többiek is nagyon küldenek Kép
A BMC-ben 3. 21. 24. napi hormonokat néznek.
A telefonszámuk: 458-4579 vagy 458-4580. Délután 13-15 óra között telefonálj.
Puszi
Noémi
Vendég

Noémi!

A BMC-ben csinálnak hormonvizsgálatot, ezt értem.
De ehhez rendszersen oda kell járni vizsgálatokra, vagy bejelentkezhet az ember csak spéci erre a vizsgálatra???

Tündi!

Ugye milyen gáz ez az egész???
Hát még képzeld el azt, hogy régebben az orvostudomány úgy kezelte ezt a betegséget, mint a nők sexuális életének "természetes" velejáróját!
"Tanulj meg együttélni vele!"
Na ehhez mit szólsz....SÖTÉT KÖZÉPKOR!
Még szerencse, hogy már legalább emberszámba vesznek minket ha ilyen problémánk van, márpedig VAN!ÉS NEM IS KEVESEKNEK!Látod, Stella is panaszkodott már, itt van Katie is!!!És még sokan sokan!KépKépKépKép

Katie!
Igen, én is hallottam már sok helyről, sok csajszitól,hogy ha egy nő szül, megszűnnek a mindenféle "női érzékenységei"(gomba, baci, hurutok stb.)
Isten szóljon belőled, és MINNÉL HAMARABB JÖJJÖN AZ A MEGVÁLTÓ "BABÁSODÁS"KépKépKép
Mert nagyon rossz ám havonta 1 éjszakát a sírva a mellékhelységben tölteni!

Jázmin!
Tünci a golyócska, hogy csináltad??

Krinyóka!

Hallgass a csajokra! Sajnos teljes kivizsgáláshoz, csak a nőgyogyi és hasonló szakemberek aszisztálhatnak!Házidoki sokszor tényleg kevéske ehhez!

Mindenki!
E vitamint szedhetek magamtól is??
Nekem mensti rendben 30-31 nap, de hátha jó hatással van ez is nem???

Kép

Kép
megann

Noémi22 és többiek, köszi a biztatást.
Jövő hónapban mindenképpen elmegyek. Csak egy kicsit lökdössetek Kép
Pusza: K
krinyoka

Köszi Noémi, megnéztem. Bár elsőre egy picit bonyolult nekem még, de át fogom olvasni többször is. Egyszer majd csak megértem Kép Különben tényleg érdekes oldal.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!
Új vagyok a társalgóban ebben a topikban meg pláne. Nem olvastam végig az összes levelezést, de talán az én példám ad némi bizakodást mindannyiótoknak.
2 évig nem estem teherbe, hosszú 30-35 napos ciklusaim voltak, kevés progeszteron termeléssel. Jártam meddőségi centrumokban, de csak az első vizsgálatokig jutottam el... Volt egy stresszes állásom (alapvetően görcsölős típus vagyok),és adódott egy alkalom, hogy 2 hétre elmentünk Amerikába nyaralni. Törént ott egy autóbaleset is velünk mégis a nagyfiammal jöttünk haza!!!!!
Azóta első próbálkozásra összejött Bálint fiam is, aki most 9 hónapos és lehet, hogy már a harmadik kicsimmel vagyok terhes. Ha egyszer valami beindul!!!
Ezek után én azt gondolom, hogy a legtöbb szervi probléma pszichésen kezdődik. Ha ki tudnátok szakadni egy kicsit a megszokott környezetetekből, pihenni és élvezni az életet úgy, hogy közben nem foglalkoztok azzal sem, hogy most kéne teherbe esni, akkor összejön. Nagyon sok sikert kívánok nektek és nagyon szívesen levelezek veletek, ha gondoljátok!
Mamóka
mamóka

Sziasztok,
Én is új vagyok itt.Kép
Még nem kezdtünk el próbálkozni, de remélem pár hónapon belül fogunk, úgyhogy már most elkezdek készülni.Kép
Vitamint már szedek, lassan elkezdem a vizsgálatokat is. Elég vérvételre elmenni a toxoplazma miatt vagy más is kéne?
Minimi
minimi

MamókaKép
Hűha, már ugrok is be az autóba!Kép Na de félre a morbiditásokkal, adj hálát a Gondviselésnek, hogy így bánt veletek, jó hallani ilyen történeteket, vigyázz magatokra továbbra is. Kép
Az eltelt 10 hónap alatt szerencsére én is le tudtam magam szoktatni a stresszről, most már csak türelmesen várom, mit kezd velem az orvostudomány. Kép
Hajni
hajnesz

Csajok!
Prolaktinszint ügyileg lenne egy kérdésem: a 30 ng/ml az nagyon gáz? Van rá esélyem, hogy egy hónap alatt lemegy normálra? Kinek van tapasztalata?
Hajni
hajnesz

Mamóka

Én is örülök, hogy leírtad a történeted. Nagyon sok lelket önt belém. Remélem mi is hamarosan beindulunk. Kép Sokunkra ráférne már. Én sem szeretnék megállni három alatt.
Nekem az izgulásról még nem sikerült leszoknom. Dolgozom rajta. Bár úgy egy picit nehéz nem erre gondolni állandóan, ha benneteket olvaslak. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!
Mi a problémád?
Mamóka
mamóka

Csak a két Hajni lóg a neten?Kép
hajnesz

Mamóka!KépKép
Isten beszéljen belőled!
Jövő hét végén indulok Amerikába 2 hétre!KépKépKépKép
Lehet, hogy Te leszel az Ómen-em,(meg az Ámen is)

Puszi, puszi, puszi!

Kép

Kép
megann

Megann!
Ez nem lehet véletlen!!!!!!!!
Hajráááá!!!!
mamóka

MamókaKép
Ha Hajnesz Hajni problémájára kérdezel, nem akarom 100-adszorra untatni a Lányokat vele, meg tudod nézni szeptember 29-nél, ott panaszkodtam jól ki magam. Kép
Amúgy most ezerrel szedem a Bromót a prolaktinomra és meghazudtolva topikbeli tagságomat, nagyon várom, hogy megint megjöjjön, hogy végre elindulhasson a gyógyszeres beállítás!!!Kép
Hajni
hajnesz

Este visszatérek. Mindkét csöppöm ébren és engem akar.
mamóka

Nálunk meg ötletem nincs mi a baj. Csak jövő nyáron kezdjük meg a kivizsgálásokat, ha addig nem jön össze a baba.

Legalább mi Hajnik tartsunk össze. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép
Hogy bírjátok ki odáig? Bár látom, és irigy kutya vagyokKép hogy csak 21 éves vagy (ezt biztos utálod, ha ezzel próbálnak nyugtatni, mi?Kép) tényleg nem kell elsietni, biztos még gondolkozik kicsit a babótok, mikor lenne a legeslegjobb megérkeznie!
Hajni
hajnesz

HajneszKép
Nekem a múlt hónapban nézték a hormonjaimat, és nekem 49,0 ng/ml a prolactin szintem. Kérdeztem a dokit, hogy nagyon magas? Ő azt mondta, valakinek a megengedettnél 10x is magasabb, de az én eredményem épp elég ahhoz, hogy ne sikerüljön teherbe esni. Én is bromot szedek, napi 2x felet.

Henci
henci

HenciKép
Köszi szépen! Nekem esténként kell egy szemet bevennem. A dokim asszisztensnője mikor látta az eredményt, egyből kérdezte, hogy másfelet kell szednem, ugye? Jól megijesztett, azért kérdeztem itt, hogy ez ennyire magas lenne, de inkább hallgatok a dokira ugyebár, aki egy szemet mondott...Nem tudom, hgy a Bromótól van-e, de én ettől az egytől is elég zazi vagyok.Kép
pusz
Hajni
hajnesz

Megann
Reméljük a sötét középkor hamar túltesz magán, és ahozzád hasonló problémával küzdő nők előtt felcsillanhat a remény, hogy ezzel bizony nem muszály együtt élni, mert ki lehet belőle keveredni. Sok sikert és kitartást hozzá!

Mamóka
És mikor derül ki hogy a 3. pocaklakó már pocaklakó-e? Kép

Krinyóka Kép
Azt a teremburáját! Hát mért nem megyünk gyorsan doktornénihez a problémánkkal? KépHa eddig nem jött rendbe az a fránya ciklus, akkor ha tapsolunk neki se fog Kép
(bocsi, de te kérted Kép)

Vkhajni
miért kel laddig várni a dokival, ha nem jön össze? Ugye nem csak azért, mert olyan fiatal vagy?

Tündi
Vendég

Brahy, Noémi,
Hétfőn voltunk a BMC-ben az első vizsgálatokon. A nőgyógyászati vizsgálat után nem mondott semmit a doki, pedig ultrahanggal is megvizsgált. Tényleg ennyire eltitkolják az eredményeket, és majd csak ha az összes meg van akkor beszélünk róla? Az eredményekről én nem is kapok semmi papírt? Pénteken megyek legközelebb 3. napi vérvételre, és akkor meg is beszélünk egy időpontot a HSG-re. Ami vagy jövőhéten, vagy utána való héten lesz. Legalább azt látom, hogy így egy év után beindulnak körülöttünk az események.
Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, míg nem tudtam olvasgatni Benneteket, alig győztem az olvasást.

Mivel ahogy látom, sokan féltek a HSG-től, én megnyugtatásként írom Nektek, hogy én ebből a vizsgálatból szinte semmit sem éreztem. Mondjuk nem is lettem volna rá felkészülve, mert nekem előtte nem mondott senki semmi rosszat. Szóval nem biztos, hogy fájni fog!

Zita Kép légyszi javíts a táblázatban, mert cn: 1 Kép Bár, most ennek talán egy kicsit örülök is, mert elég stresszes hónapom volt.

Közben voltunk a párommal a Kaáliban, és itt most újra átestünk néhány vizsgálaton. Eddig nem találtak nálunk semmi gondot, de most kiderült, hogy a párom katonácskái 1 nap után csak vergődnek. KépKép (Pedig spermavizsgálaton már korábban volt a Bolgárkerék u-ban, de úgy látszik ott csak azt vizsgálták, hogy mennyien vannak, és hogy fürgék-e, azt, hogy mennyi ideig bírják, azt nem). Mindenesetre így most egy kicsit okosabbak lettünk, de azért nem túl jó hír. Inszemre valószínűleg 1 hónap múlva megyünk. Addig van egy hónapunk, és most kicsit rádolgozunk, hátha...
Ami még érdekes: eddig mindenhol azt hallottuk, hogy kétnaponta érdemes akciózni, de most a Kaáliban azt mondták, hogy nyugodtan mehet a napi akció, sőt egymás után két menet is, mert van olyan, amikor másodszorra jobb a minőség. A napi akciót meg a párom rövid életű spermácskái is indokolják. Csak aztán győzze szusszal! KépKép
hencsike

Köszi Tündi Kép
Tényleg megfoghatná a kezemet valaki és elvihetne.
Vagy ez kicsit túlzás egy férjes asszonytól??
Kép Kép Kép
krinyoka

Ja, és egyébként nagyon szép esküvői fotótok van fent Kép
Vagyis ti vagytok rajta szépek.
K.
krinyoka

Sziasztok Lányok!

Külföldi vendégünk van, ezért nem tudtalak Benneteket a napokban olvasni, de a jövő héten őszi szünet lesz és bepótolok mindent.

Megvannak az eredményeink. Az én 3. napi vérvételemen mindent rendben találtak, tehát azzal nincs semmi gond.
Aztán mentem a párom eredményéért. Az eseményeket sorban írom le, hogy picit átérezhessétek, amit én. Mondom az asszisztens nőnek, hogy miért jöttem. Mondja, rendben, de várni kell, mivel a doki műt. "De várjon csak, ha rendben van minden, én oda adom Magának." Mondom jó. Kijön, közli velem, hogy várni kell, mivel rá van írva a papírra, hogy gyógyszert kell szednie. Erre bevágja az ajtót. Engem elkapott az ideg, gondolhatjátok. A gyomrom összeszűkült, ahogy kell. Vártam, vártam.
Végre jött a doki. Behívtak. Mondja a doki, hogy van itt két dolog is. A spermiumok száma és mozgása rendben van. Ez volt a jó. A rossz meg, hogy a páromnál találtak coli baktériumot, és erre kell gyógyszert szednie. Ha beszedte a gyógyszert, vissza kell mennie egy újabb vizsgálatra.

Szerintetek? Ez ugye nem olyan rossz? Tud valaki erről a baktériumról valamit? Én ezt nem kaphatom el?
Most már annyi kérdésem van, de ezek mind most délután jutottak eszembe, véletlenül sem a doki előtt.
Köszi előre is.
Bogi.
bogi1975

Szóval, aki kérdezte. Nem kell várni a vizsgálatokkal nyárig, csak mivel - szerintem már mondtam, hogy építkezünk, és ahogy hallom vagyis olvasom ezek a vizsgálatok elég időponthoz kötöttek, nem tudjuk bevállalni az adott időben megjelenést. Fontosnak meg nem a korom miatt nem fontos a mielőbbi siker, mivel a párom már közelíti a 37-et. Hanem azért, mert anyuéknál lakunk egy tetőtéri szobába, és ugye ezek nem a legjobb feltételek. Bár felnőtt már gyerek ennél kisebb helyen is, de azért jobban szeretnék az új házban szülni. Egy kicsit nehéz is lenne az építkezést egy pocaklakóval befejezni, mert szinte mindent a párommal ketten csinálunk és ugye abban az állapotban én kiesnék a munkából. Kép Különben én arra is gyanakszom, hogy az lehet az oka az eddigi sikertelenségnek, hogy az én 157 cm-es magasságommal, meg a 46 kg-os súlyommal, csak úgy "dobáltam" a 14-16 kg-os zsaluköveket, meg béléstesteket, meg 8m-es gerendákat. Kép Ez ugyen nem annyira tesz jót a babagyártásnak. Kép

Szóval ezért ez a határidő. Kép

Bocsi hogy ilyen hosszú és összefüggéstelen voltam, azért remélem értitek.

Puszi mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajnesz
Hát igen, a te problémád nem pszichotikus eredtű az tény. De talán van jó oldala is. Nem kell évekig várnod a lombikprogrammal szemben azokkal akiknél nem tudják mi a gond. Nagyon sok sikert kívánok!

Tündi
A kérdés jó! Hihetetlen, hogy még a harmadiknál sem tudom eldönteni, hogy a "tünetek" arra utalnak, hogy hamarosan megjön vagy hogy babám van. Tegnap kellet volna megjönnie, de mivel ez lenne a második alkalom, hogy a szülés óta menstruálok, nem tudom, hogy hány napos a ciklusom. Izgalommal várok még...

Vkhajni
Egy építkezés biztos nem a legfelhőtlenebb időszak. Gondolom van egy csomó idegeskednivalótok. Én úgy gondolom, hogy tudni fogja a babátok, hogy mikor költözzön a pocakba. Van egy másik sztorim is, a barátnőmé. Bár nekik nem kellett sokáig várni, abban a hónapban esett teherbe amikor a férje a gerincsérvétől mozogni sem bírt, nem szeretkeztek talán csak egyszer, akkor amikor egy kicsit jobban volt nem igazítva sem hőmérőhöz, sem naptárhoz. Teljesen le is mondtak arról, hogy abban az időszakban megfoganhatott a kicsi. És bizony ebből lett a fiuk.

Bocs, csak technikai kérdés: honnan illesztitek be ezeket a jópofa smile-kat
Mamóka
mamóka

Bogi!

Először is nyugodj meg, nincs nagy gáz(szerintem, bár orvos nem vagyok, tapasztalatom viszont annál több.)Hát bizony én tudok neked mesélni a coli baciról!
Nem akarom, hogy itt a többiek azt higyjék, hogy rögeszmémmé vált a hólyaghurutom, de....
A bakteriális hólyaghurut okozója 99%-ban a coli baci! Ennek itt a neten is utánajárhatsz!Ajánlom a google.hu keresőt!Amennyire a szakirodalom mondja(hidd el, kellően kiművelődtem a témából), higiéniai hiányosságok, közWC, közös törülköző, szauna, uszi kedvez a terjedésének. Amennyit már én is megtudtam, hogy a férfiak nem annyira érzékenyek rá, mint a nők, tehát a férjed hordozhatja a bacit annélkül, hogy megbetegedne (Pl:prosztatagyuszi) viszont tovább is passzolhatja neked pl:sex, aki szintén hordozhatod, vagy beteg lehetsz tőle!lsd: hólyaghurut!
A kezelése viszonylag egyszerű, millió meg egy fajta antibiotikum van rá, sőt a penicillin származékokat az urológusom(igen meg vagyok elégedve vele)szerint kismamák is nyugodtan szedhetik a terhesség egész ideje alatt.
Tehát ne pánikolj, nem jelent ez sem többet, mintha egy vírusos torokgyuszit kapott volna el a férjed!Ha jól kikezelik belőle, jó az esélye, hogy többet nem jelentkezik a baci(persze maximális higiénia!!!).
Azt, hogy van e ennek köze a babásodáshoz-illetve a nem babásodáshoz, azt sajna nem tudom.
Én is most várom a férjem eredményeit, hasonló baci tenyésztés, mivel csak akkor vagyok hólyghurutos, ha óvszer nélkül érintkezek a férjecskémmel.Tehát nagy az esély, hogy nálunk is van valami hasonló!

Remélem kicsit megnyugtattalak, hogy nem vagy egyedül, és nincs okod megijedni!
Fel a fejjelKépKépKép

Krinyóka!
Ejnye-bejny!Kapd már össze magad!Nem vagy te holmiféle anyámasszonykatonája!KépKépKép

Vkhajni!
IrigykeKép vagyok pillesúlyodra, talán tényleg nem neked kellene a férfimunkát végezni...

Kép

Kép
megann

Lányok!
Hírem van. Ma vagyok a 26. cn-on és mivel ma kellett volna abbahagynom a Duphastont ha nem vagyok terhes, ezért megcsináltam egy tesztet. Az eredmény 2 csík! Igaz, a tesztcsík elég haloványka, de határozottan látszik. Egyrészről nagyon örülök Kép, másrészről viszont félek, mert hallottam, hogy 10 alatti HCG szint lehet terhesség nélkül is. Nem akarok harmadszorra is csalódni! (idén már volt egy méhen kívüli terhességem, + nyáron ismét teherbe estem, de a baba felszívódott).
Szóval csinálok szombaton még egy tesztet mielőtt elhiszem!

Adri
adri77

Adri 77!

GratulaaaaaaaaaaaKép Kép
Biztos, hogy sikerült ne izgulj légy pozitív!

M.
ivimoni

Adri!Kép

Jaj nagyon drukkolok, és úgy örülnék Veled!!!!
Biztos babó lesz!!!!
Én nagyon izgulok, hogy sikerüljön Neked!!!

Mea
mea

MEnnyi hír egy nap alatt!!!

AdriKép
ez nagyon jó, remélem minden rendben lesz! Vigyázz nagyon magatokra!

Mi tegnap voltunk a dokinál. A férjem eredménye ugyanolyan rossz volt, mint múltkor. A doki azt mondta, hogy ha akarunk, akkor elmehetünk urológushoz és vizsgálódhatunk, de ő őszintén megmondja, hogy 0% esélyt lát arra, hogy ezen tudnak segíteni.
Azt már meg sem mertem kérdeni, hogy miből gondolja ezt. Úgyis elmegyünk szakdokihoz és kész!
Tőlem, már nem is vett vért, mert azt mondta, hogy az eddigi eredmények alapján nálam minden rendben.
Kedden megyünk vissza megcsináltatni a lombikhoz szükséges vizsgálatokat. Ezeknek 3 hét múlva lesz eredménye, úgyhogy nov.24-én megyünk újra hozzá, amikor felírja a recepteket a stimuhoz. Ez a doki aztán nem csöcsöl (bocsi).
A páromnak délután dolgoznia kellet és nem tudta megvárni velem, mire sorra kerülök, úgyhogy mindenben egyedül kellett döntenem (akaruk-e a lombikot, mikor, hol, stb...)
Otthon erről eddig nem beszéltünk, mert a párom addig nem akart róla hallani se, amíg nem volt urológusnál.
Tegnap óta Para Jancsi itt ugrál körülöttem! Most valahogy nagyon félek ettől az egésztől!
De jó lenne csak egyszer a "normális, hétköznapi" kategóriába tartozni!

Üdv az újaknak!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok,
Adri Kép
Nagyon örülök, hogy ismét lett egy babásunk. ÉS lett!!! Nincs vita.
Pusz: K
krinyoka

Stella!Kép

Ne féljél. Minden ok lesz!!!
Veled vagyunk itt mindannyian és nagyon szurkolunk.

Tudom nagyon nehéz ilyenkor vigasztalni, de remélem picit segít, hogy át tudom érezni a helyzetet, igaz mi nálunk még nem derült ki ilyesmi de biztos nehéz lehet elfogadni.

Engedd ki az érzelmeket, sírj ha kell és utána próbáljatok meg előre tekinteni.

Puszika

Mea
mea

Ivimoni, Mea, Stell
Köszi a jókívánságokat, próbálok én is bízni benne, hogy most végre tényleg sikerül Kép!

Stella
Én is elmennék a helyetekben urológushoz, a legrosszabb ami történhet az az, hogy ő is azt mondja, amit a nőgyógyászod. Szóval veszteni valótok nincs. November 24-éig pedig még bőven van időtök ezt elrendezni, és ha nincs más út, akkor nyugodtan belevághattok a lombikba.
Ne félj! Örülj inkább annak, hogy kiderült mi a gond, és a doki is elég gyorsan ráállt a témára.
Drukkolok, hogy már az első lombik összejöjjön Kép!

Mea
Én is nagyon drukkolok, hogy neked is összejöjjön ez a hónap, akkor pontosan együtt várhatnánk a kicsiket Kép Kép Kép. Azért bízom benne, hogy nem szívat meg a teszt Kép!

Adri
adri77

Adri
Szuper! Kép A szombati újra tesztelés jó ötlet, csak a biztonság kedvéért, de szerintem így is kaphatsz egy zebrát a táblázatba Kép

Vkhajni
Én kérdeztelek a határidőről. Az építkezés és a többi indokod is teljesen érthető, biztos én is így döntenék a helyedben. Azért az a sok cipekedés nehogy ártson neked, vigyázz magadra! Kép

Krinyoka
Köszi! Kép Én szivesen elkísérnélek a dokihoz, de ennek sajnos vannak akadályai Kép A férjed vagy egy jó barátnőd viszont biztosan megteszi Kép Ne félj, a dokinéni azért van ott hogy segítsen neked és te azért mész hogy segítséget kérjél. KÖzös a célotok, úgyhogy nyugi, minden rendben lesz, csak barátkozz meg a gondolattal, hogy ez a 40 napos ciklus nem teljesen normális, és már telefonálj is a dokinak! Esetleg egy másiknak, mint aki azt mondta hogy normális a ciklusod.

Tündi
Vendég

Adri!

Hát az nagyon jó lenne, de nem hiszem, hogy öszejött nekem.
Valahogy zűrös volt ez a hónapKép

Azért picit reménykedem még....amíg fent marad a hőm.

Tényleg, neked fent maradt?

Mea
mea

Adri!Kép

Neked tudod, hogy kb. mikor lehetett tüszőrepid?
Ilyen hamar kimutathatja már a teszt a terhességet, mert Te velem vagy egy napon, ugye?
Szerinted én mikor tesztelhetek majd, ha kb. 19. napon volt a repim?

Mea
mea

Adri én is izgulok érted, bár szerintem sem lehet semmi gond. Nem is kell rá gondolni. Csak nekem tűnik úgy, vagy mostanában rohamosan szaporodnak a zebrák Kép

Tündi, bocsika hogy nem emlékeztem, de nem volt kedvem visszaolvasni. Remélhetőleg nem fog megártani a cipekedés. A nagyon nehéz dolgokat kerülöm, vagy szerzek magam helyett mást Kép De nem tudom elnézni hogy a férjecském egyedül dolgozik.

Stella, most már legalább biztos, hogy mi a gond és lehet nézni előre.

Drukk mindenkinek

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Adri,

drukkolok én is nektek. Sajnos én újra csak kedden tudlak olvasni Titeket, de remélem akkor már azt látom majd, hogy a szombati teszt is kétcsíkos lett. Hajrá zebrák!

Nata
nata

StellaKép
Bocsánat, hogy beleszólok, de picit egyetértek az orvosoddal. Itt sajnos számos példa volt rá, hogy a férfiaknál volt a gond, és "kezelésbe" vették az urológusok-andrológusok, de agyon gyógyszerezték őket, és hosszabb távon nem lett javulás. A BMC-ben is azt mondják, hogy sajnos nem nagyon tudnak a férfiemberek eredményén javítani. OrsiKép azt hiszem a legjobb példa erre. Hamar kiderült, hogy mi a gond, és közel 2 évig kezelték a párját a legjobb andrológus kezébe volt, de nem tudtak javítani rajta. Korábban itt volt a BeaKép is, akit nem ismertél, náluk is sajnos ilyen gond volt. Annyi gyógyszert szedettek vele, hogy a gyomra látta kárát, de mindhiába. Látod OrsinakKép is a lombik hozta meg az eredményt, a két kis szuszogót.KépKépKép
Én biztos vagyok benne, hogy Nálatok is megoldja majd a problémát a lombik! Nagyon szorítok értetek.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Adri!

Nagyon szorítok a szombati tesztelésedre...ha tudsz azonnal értesíts minket!
De jóóóóóóóóó lehet..........
Nekem eddig még csak az LH teszt volt kétcsíkos.......Képhi-hi ezt viccnek szántam....Kép

Stella!

Hiányoltalak is tegnap!
Tudom, biztos csüggedt vagy, de azért nincs okod elkeseredni!
Örülj hogy ilyen dokit kaptál ki, aki így pörög!Helyes,helyes....ebből előbb-utóbb(de inkább előbb) baba lesz...Szorítok nagyon!!!

Kép

Kép
megann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?