Kisfiúúúúú

, tehát láttam pukit

.
És tök büszke vagyok magamra, mert előbb észrevettem, mint hogy a doki mondta volna

. Na jó, nem volt nehéz, mert Botond épp ugyanígy feküdt, és neki is kiszúrtam a zacsit, meg a minirudit

.
Csórikáim mindketten lánnyal álmodtak, és már kicsit arra járt az agyuk, pedig alapból mindegy volt nekik, de mégis kicsit meglepődtek. Szóval én örültem a legjobban

. Bár én a lánynak is ugyanígy örültem volna

.
Katy!
Niki ennek örömére közölte, hogy szeretettel várnak minket vacsira szerdán

. Őőő, mondom, úgy érted csütrötökön

? De nem, szerdán, mert akkor van a h.évfordulójuk is

. Úgy beszéltük meg, hogy már 5-kor átmegyünk hozzájuk, én meg majd lelépek onnan, max. majd én egyből az étterembe megyek, de igyekszem hozzátok

. De hogy hogy megyek be Pestre...

?
Na most nem tudom firtassam-e a "terhes vagy"-kérdést, vagy várjak szerdáig, hátha vki bejelent

. Az érintettektől(!) privit kérnék

!
Boo!
Dehogy lesz borzalmas a szuri!!!!!! Nem ugyan bőr alá kéne adnom a szurit, de az esetek zömében izomba adom (apa ilyenkor szokott visszakérdezni, hogy "hovááá"?

), és alig van különbség! Egy vérvétel pl. sokkal szarabb

. Ne parázz, tényleg nem lesz vészes! Ne vetítsd ki a gyerekre a félelmeidet

.
Sztem tuti van összefüggés, hogy nekem a szuri már olyan, mint másnak a cipőfelvétel, és Botondnál szinte sose volt semmi sírás, mert annyira nem csináltam belőle ügyet. Még ha sírt is, annyi reakciónk volt, mint egy kisebb esésnél

.
Lois!
az ő sportja a rossz méretű cipők rendelése
Ma is kellően pikírt vagy, jól van

.
Orrcseppet csomófélét lehet kapni babáknak! Nekünk volt Novorin, Ottrivin, és Nasivin is

. A Novorin vált be legjobban. Csak figyelj, hogy babanovorin legyen.
A Sterimar és társai nem egyenlőek az orrcseppel

! Optimálisan úgy kéne csinálni, hogy befújod a Sterimart, az feloldja a trutyit, pár perc múlv kiszívjátok, és utána mehet az orrcsepp, ami összehúzza a nyálkahártyát, és csökkenti a váladékképződést. Szóval Sterimar szívás előtt, Novorin szívás után

. De ha "csak" vizes, folyós taknya van, akkor nem kell előtte semmi, csak ha sűrű, színezett, letapadt...
Ronmay!
Ti még biztos vártok 2 hónapot

? Ez a doki már meg tudná nektek is mondani a baba nemét

. És nem tippelget, hanem ultra jó a gépe! Mondom, én is egyértelműen láttam, hogy kukis

.
Ja, a november az a cipő