A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois

Én se veszek most csizmát, majd novemberben... :wink:
pukinéző :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ronmay!
Nem is neked szántam a megjegyzést, hanem Pocoknak, az ő sportja a rossz méretű cipők rendelése :mrgreen:

Boo!
EnyémZé meg a kutya rágókájával a szájában mászkál :shock: :oops: :oops:
Körömrágás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szurik :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én vettem már anno magamnak olyan szurit, ami magában 75 ezer volt, 25 % állami támogatással, tehát 100 e volt egy szuri ára :?
Mondjuk nem egyszerre adtam be, de akkor is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois! Mi bajod volt,mitől hánytál?

Boo! Szegény Miron :cry: De reméljük,hogy ez megteszi a hatását és nem kell műteni.Mikor kapja az elsőt?

Lilinek én 19-es Siesta átmeneti cipőt vettem és még elhagyja,ha nem figyelek :lol:

Katy! Köszi :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Hellóóó,

Katy,

köszi a foglalást!!!!!

Lois,

mi volt a baj? Csak nem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

cipő: köszi a figyelmeztetést :lol: :lol: :lol: :lol: bár a régebben rendelt Crocsokat vissza tudtam vinni, a mostani papucsot pedig kicseréltem nagyobbra (bár így a háromszoros postaköltséggel együtt már egyáltalán nem volt olcsó és ráadásul az új méret múlt héten érkezett, na azóta van ilyen fos idő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Pukinéző :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boo,

remélem Miron leszállnivalói megtalálják a helyüket :roll: :roll: :roll: :roll: jó lenne elkerüni a műtétet...

Dodi,

láttl pukit? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

orrcsepp: ezek a tengervizes izék vannak nekünk, Sterimar pl

KépKép

KépKép
kispocok13

Kisfiúúúúú :D :D :D , tehát láttam pukit :lol: .
És tök büszke vagyok magamra, mert előbb észrevettem, mint hogy a doki mondta volna 8) . Na jó, nem volt nehéz, mert Botond épp ugyanígy feküdt, és neki is kiszúrtam a zacsit, meg a minirudit :lol: .
Csórikáim mindketten lánnyal álmodtak, és már kicsit arra járt az agyuk, pedig alapból mindegy volt nekik, de mégis kicsit meglepődtek. Szóval én örültem a legjobban :lol: . Bár én a lánynak is ugyanígy örültem volna :lol: .

Katy!

Niki ennek örömére közölte, hogy szeretettel várnak minket vacsira szerdán :twisted: . Őőő, mondom, úgy érted csütrötökön :roll: :lol: ? De nem, szerdán, mert akkor van a h.évfordulójuk is :twisted: . Úgy beszéltük meg, hogy már 5-kor átmegyünk hozzájuk, én meg majd lelépek onnan, max. majd én egyből az étterembe megyek, de igyekszem hozzátok :wink: . De hogy hogy megyek be Pestre... :roll: ?

Na most nem tudom firtassam-e a "terhes vagy"-kérdést, vagy várjak szerdáig, hátha vki bejelent :roll: :lol: . Az érintettektől(!) privit kérnék 8) :lol: :lol: !

Boo!

Dehogy lesz borzalmas a szuri!!!!!! Nem ugyan bőr alá kéne adnom a szurit, de az esetek zömében izomba adom (apa ilyenkor szokott visszakérdezni, hogy "hovááá"? :twisted: ), és alig van különbség! Egy vérvétel pl. sokkal szarabb :? . Ne parázz, tényleg nem lesz vészes! Ne vetítsd ki a gyerekre a félelmeidet :wink: .
Sztem tuti van összefüggés, hogy nekem a szuri már olyan, mint másnak a cipőfelvétel, és Botondnál szinte sose volt semmi sírás, mert annyira nem csináltam belőle ügyet. Még ha sírt is, annyi reakciónk volt, mint egy kisebb esésnél :wink: .

Lois!

az ő sportja a rossz méretű cipők rendelése
:twisted: :lol: :lol: :lol:
Ma is kellően pikírt vagy, jól van :lol: .

Orrcseppet csomófélét lehet kapni babáknak! Nekünk volt Novorin, Ottrivin, és Nasivin is :wink: . A Novorin vált be legjobban. Csak figyelj, hogy babanovorin legyen.
A Sterimar és társai nem egyenlőek az orrcseppel :wink: ! Optimálisan úgy kéne csinálni, hogy befújod a Sterimart, az feloldja a trutyit, pár perc múlv kiszívjátok, és utána mehet az orrcsepp, ami összehúzza a nyálkahártyát, és csökkenti a váladékképződést. Szóval Sterimar szívás előtt, Novorin szívás után :wink: . De ha "csak" vizes, folyós taknya van, akkor nem kell előtte semmi, csak ha sűrű, színezett, letapadt... :?

Ronmay!

Ti még biztos vártok 2 hónapot :roll: ? Ez a doki már meg tudná nektek is mondani a baba nemét :wink: . És nem tippelget, hanem ultra jó a gépe! Mondom, én is egyértelműen láttam, hogy kukis :wink: .
Ja, a november az a cipő :oops: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, zárva volt a fogorvos :twisted: . Pedig időpontom is volt :evil: !
Holnap addig zaklatom őket, amíg be nem hívnak :twisted: :lol: :lol: . Hú, mondjuk inkább nem leszek paraszt, mert tuti megszadiznak :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

nosztalgiáztam egy kicsit még a múltkori témával kapcsolatban - enyémpocak 11 nappal szülés előtt...

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

hurráááááááááá minirudi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gondolom, ha kiscsajra voltak kattanva, nevük még nincs is?

ez milyen k@cs@gség, hogy zárva volt a fogdoki :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo! Körömrágás :lol: :lol: :lol:
Lois, milyen szuri kerül ennyibe? Te jó ég! Dodi jól írta az orrszívást, mi is így csináltuk, csak nasivinnel. Meg arcmelegítés a sterimar előtt.
Pocok, van ám pocak! :lol: :lol: Tök jók ezek a képek, én is akartam ilyen művésziesebb képeket, de azt már csak szerkeszteni tudnék. De a lányokról még fogok csináltatni profi fotóssal (még jó, hgoy van ismerősünk)
Most ki terhes? Én lemaradtam... :roll:
Sikeresen leszoktattam a csajokat az éjszakai evésről, erre meg szinte azóta fogzanak. Kezdte Noémi, most Nati és NIkol van soron. Basszus, nagyon gázak az éjszakák. Tegnap pl. még le is fejeltem az orrnyergemmel a kiságyat! Ráadásul nemcsak éjszaka szenvednek, hanem nappal is a fogzástól, főleg, hogy olyan hasmenésük van és tiszta piros a kis fenekük (Natinak iszonyatosan, de neki mindig is ilyen volt. Nikolnak meg csak kicsit) Hiába kenem, elmúlik, jön egy kaki és már újra tiszta piros és ki van marva.
Nikolnak már ki is jött a 9. és a 10 foga, vagyis jobban mondva még csak a csücskök a rágófogakból. Nati meg még a 6. fogával szenved. Mi lesz itt a rágófogakkal??!!!
Hétvégén én is mama és papatalálkozóra megyek, babák nélkül! Akikkel együtt szültünk és szenvedtünk a PIC-en.

Kép
pagika

Ja, Dodo! Én a helyedben kérnék kedvezményt, amiért zárva voltak mikor még időpontod is volt!!!

Kép
pagika

sziasztok!

én is vagyok csak most inkább olvasó módban,mert nekünk is brutál
az éjszakák.Kiara nagyon fogzik...alig eszik,sokat cicizik,kiütéses a poipja...
nappal szinte semmi baja,de az éjszakákat nagyon megszenvedi...
úgy sir fel mindenegyes alkalommal mintha gyilkolnák vagy én nem tudom.
szegénykét nagyon sajnálom,szóval most nem is csesztetem az éjszakai
alváshoz szoktatással...

én is kérdem ki terhes???lemaradtunk valamiről??!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nekünk víztisztító rendszerünk van, szóval tiszta vizet iszunk (99%-ban tisztít) sokkal jobb,mint bármelyik ásványvíz, csak ugye az ásványi anyagokat kell pótolni. Tavaly karácsonyra kaptuk, akkor voltak a lányok fél évesek, azóta azt kapják. Sokkal egyszerűbb és főleg nem kell cipelni azt a sok vizet fel a második, épp elég a lányokat. MOndjuk nálunk amúgy is finom és viszonylag jó minőségű a csapvíz is.
Csibe, most igazán át tudom érezni a helyzetedet. Nálunk is hasonlóan sírnak fel a lányok. Tegnap épp azért fejeltem le a kiságyat, mert épp az egyik legszebb álmomból riadtam arra, hogy Nikol belesikít az éjszakába, még be is paráztam, hgoy mi a fene történt, annyira rohantam hozzá. Pedig amúgy néha megváratom őket, hátha abbahagyják a sírást, de ettől még a hideg is kirázott.

Kép
pagika

Ja, és az előbb Dodit akartam írni, nem Dodót! :lol: [/quote]

Kép
pagika

Kispocok!

Nekem egy ilyen édes-formás pocak olyan fura. Én szülés előtt 11 nappal úgy néztem ki, mint egy dinótojást nyelt Jabba :twisted: :lol: . Én törpe vagyok, gyerekem meg kínaimalacka volt :lol: . Mi lesz a másodiknál :shock: :? .

Érdekes, de szinte csak fiúneveik vannak :shock: :lol: (Dominik, Áron, Dorián...), egyedül a Léna, amit eddig lányt említettek. De direkt nem is mélyültek bele, amíg nem tudták a nemét :wink: .
Meg amúgyis csak 15 hetes, Botond 7-8. hónapos volt mire végül neve lett :oops: :lol: .
Nálatok hamar megvolt? mi lett volna, ha lány?

Pagika!

Művészi képek?!?!?!?! Óóó, én már annak örültem, ha nem magamat kellett fotóznom, és apa hajlandó volt 3-at kattintani :? . illetve ő erre sokszor hajlandó lett volna, de az nekem úgyse lett volna jó, ő meg nem csinálta volna újra :lol: . Így maradt a fényképező elé ugrándozás, vagy kóbor ismerősök becserkészése egy pár kattintás erejéig :lol: :lol: :lol: .

Éjszakák :( :( :( .
Tali :D :D :D .

Ja, körzeti a fogászat, szóval kedvezmény nem lesz :lol: . Viszont nyílván ezért engednek meg ilyesmit maguknak :evil: . Eredetileg maszekhoz készültem, de egy sima töméscsere közel 20.000 :shock: . Ide meg új dokinő jött, és többen dícsérték, szóval kipróbáltam. Már tömött egyet, 4000 volt (mert fehér), és nem csalódtam :wink: . Azért ez nem komoly dolog, bárki meg tudja csinálni, meg tényleg lelkiismeretes a csaj :wink: . Csak épp nem rendel :twisted: :lol: .

Boo!

Apa mondja ma:
- Küldött a T***** egy szülinapos izét, tök jó.
- Mit?
- Tudod, ilyen izét a baba szülinapjára.
- Nem tudom. Ki az a T*****?
- A csajom.
- Akkor kedves tőle :lol: .
- :lol: A te T****-d, te hülye, babafórumról.
- Jaaaaa, hogy megjött a fotókönyv :lol: :lol: :lol: .

Szóval köszi :lol: . Én azt hittem, hogy vmi sms-ről beszél, vagy csomagról, mert épp hazajött valahonnan, és azt hittem, hogy neki vmi ismerőse küldött még a baba szülinapjára vmit. Jól megbeszélgettük :lol: .

Én is Janát adok, mert szeretjük azt az üveget. De ha kiürül, akkor én csapvízzel töltöm újra, mert itt nagyon jó minőségű a víz. :wink:
Viszont nem sokszor használok egy üveget, mert egy idő után már nem szimpi, hiába mosom el. Így mondjuk majdnem fele-fele arányban kap Janát, meg csapvizet.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Van valami lehetőség az önkormányzatnál lehet kilincselni, ha drága a gyógyszer és ha jó fejek adnak.
Zéténynek sem jött új foga már május óta, de most itt van egy új minifogacska :)
Én babavizet adok, én is azt iszom, de nem Janát, hanem Óbudai Gyémántos babavizet.

Pagika!

Hormonszuri volt. Azok ilyen köcsög drágák, Miron szurija is hormon, pedig tuti van rajta nagy Oep támogatás, és még így is 10 e. Ja most jut eszembe, olyan szurim is volt (mer' kripli vagyok :oops: ) ami magában 40 e, egy szuri ennyit kóstált. Kriplisség nem óccsó móka :?
Popsi-felmaródásra az a piros trutyi nagyon bejött nekünk.

Tengervizes fújónk nekünk is van, de azt én is orrszívás előtt használom. Most mondjuk még azt sem, mert tökre vizesen folyik neki. Kicipeltem magammal Olaszországba is, ott kezdődött a taknyosság, mindenki rajtam röhögött, hogy itt eléggé túltermelés van sós vízből, és a gyerek naponta 200X öblíti vele az orrjáratait vele :oops:
Nasivin, novorin tippeket köszi, holnap veszek.

Pocok!
Gyönyörű vagy ezeken képeken, igazán. Én is akartam pocakosakat, de elmaradt, örültem, hogy újszülött-fotózásra sikerült besírnom magunkat :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nyuszi!
Nemtom, valami villám-kórság volt, már minden oké.
Te figyu, te tudod kábé merre megyek szerdán, nem esel nekem útba? Felvegyelek?? Mert szívesen :wink:
Mennyire puccos hely ez a Marzano amúgy?
Parkolója van?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, nem tudok róla, hogy vki terhes lenne, csak egyesek hányódnak, mások türelmetlenek.... :lol: . zóval csak pedzegetek :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

el sem hiszitek mi történt ma...
felhivta a párom este 8kor az ingatlanos,hogy az eladó visszalép
az adásvételtől,mert valaki többet ajánlott állitólag a telekért.
úgy hogy mi ma megkaptuk a hitelt...
holnapra az ügyvédünk biztos mond valami okosat,mert ezt nem tehetik
meg szerintünk miveltettünk le foglalót is...
ilyen a mesében sincs...

most már tuti,h át akartak minket verni,mert nagyon azt akarták,h
adnak nekünk ügyvédet csak mi ragaszkodtunk ahhoz hogy hozunk mi.
utána kiderült,h jelzálog van a telken...utána be akarta nekünk mesélni
az ingatlanos,h mondta miközben nem és ráadásul a hirdetésben
sem tűntették fel.
aztán amikor mondtuk,h csak akkor vesszük meg a telket,ha törlik róla a jelzálogot.
pénteken kellett volna aláirni az adásvételit,de áttetették erre a hétre.
most meg visszalép...

Kép
Kép
csibe83

Dodi

Mert két hónapig még van remény hogy lány :lol: :lol:, ami persze nincs mert már a kocka elvetődött , amúgy csak 5 hét... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Hú,Csibe, biztos nagyon mérgesek vagytok! Remélem, az ügyvédetek okos és kitalál valami jó dolgot. Hát igen,a foglaló épp azért foglaló, mert akkor nem adhatják el másnak, vagy vissza kell adni a fogalalót (de szerintem nem csak ennyi, mert akkor ebben nem lenne semmi biztosíték) és ti sem mondhatjátok vissza, vagy akkor bukta a foglaló.

Szerintetek összefügghet a fogzás a napi min. 3-szori hasmenéses-lágyabb széklettel, fáradtsággal, bágyadtsággal? Ja, és az éjszakai felsírásokkal, sikításokkal? Meg most reggel kisebb hőemelkedéses is volt Nikolnak, de az nem tudom, számít e, mert állítólag ébredés után nem szabad mérni. Én fél órával utána mértem, akkor 38 volt fenékben, tehát 37,5. pont ő, aki teli van energiával egyfolytában fekszik azóta, ide oda lefekszik és tentizik. Ránézésre - lehet beképzelem - is kicsit sápadtabbnak látszik és olyan kis karikás szeműnek. Reméelm, nem valami betegség, mert most az nagyon nem hiányzik (sosem!!!)

Na, megyek, mert még csak most reggelizünk. inkább tízóraizunk, mert amúgy is gyümölcs lesz valamivel.

Kép
pagika

Pagika! Lilinek is hasmenése van és piros a popsija,neki is a foga,mert néha úgy felsír szegénykém és nyúl a szájába. Neki is most jön a 9.,az azt hiszem rágó fog,ami állítólag sokkal fájdalmasabb,mint a többi. Ma is csak egyszer kelt,de láthatóan a foga miatt,mert nagyon keservesen sírt,adtam neki Nurofent és aludt reggelig :lol:

Csibe! Ez nagyon durva!! Kiváncsi vagyok,hogy mit fog az ügyvédetek lépni.

Boo! Én már nem veszek Lilinek Jana-t,Szentkirályit iszik ő is,mint mi :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Most csak egy életjele erejéig ugrom be :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: , később majd jövök normálisan is.

Most csak annyit, hogy:

pagika!

Simán lehet a fogától szegénynek, de azért figyelgesd állandóan, mert ilyenkor egy picit mindig legyengül az immunrendszerük.

csibe83!

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

http://fogyasztok.hu/cikk/20080711/fogl ... ehetosegek

:!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
200907?

Csibe!
Huhh, már este is olvastalak, felháborító.
Remélem van normális szerződésetek, akkor a foglaló kétszerese a minimum ami visszajár. Az más kérdés, hogy a hitellel kapcsolatos költségeiteket ez fedezi e. Hitelt fel lehet még mondani?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: arra figyelj,hogy nasivin-t max 1 hétig lehet csak használni :arrow: később folyt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Szerintetek a Nurofent mennyi ideig lehet adni egyfolytában,ha csak este kap? Mert azt tudom,hogy 3 napig,de akkor ha 1 nap 3-szor kap?

Lili 2 és fél órája alszik :shock: :shock: Ilyen még nem volt...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike!
Oké, köszi :)

Nyuszi!
Én is fogzásra adtam, de én simán adtam tovább, de ált. csak napi egyszer és sokszor nem a teljes adagot. Nekem, nálam értőbbek azt is mondták, hogy helyileg is lehet használni, bedörgölöd az ínyébe, úgy is használ. Én mondjuk ezt a verziót nem próbáltam.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Képzeljétek, tisztára meg vagyok döbbenve . Vásárolni voltunk délelőtt, erre hívja apát egy barátja, hogy a tesója, mármint a srácé agyvérzést kapott, meglékelték a koponyáját, de sajnos így is elhalt a fél agya, és most kómában tarják. Próbáltam nekik protekciót vadászni, de így nem is lehet szállítani.... Tisztára kivagyok miatta. 32 éves :cry: . Azt mondták, hogy valószínüleg "képben lesz", de félig béna marad, és nem fog tudni beszélni sem :cry: :cry: :cry: .
Bemész egy boltba cigit venni, és a következő kép az, hogy bénán, és némán fekszel egy ágyban... :cry: Rendesen szégyellem magam, hogy én meg miken képes vagyok problémázni :oops: . Egy olyan 470 hálaimával tartozom az Istennek :roll: .

Csibe!

Ez nagyon durva :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . De biztos tud vmit lépni az ügyvédetek :wink: .
Mi kocsival jártunk így nemrég, le volt beszélve, megkaptuk a hitelt (kölcsönt anyutól :lol: ), erre visszalépett a srác, hogy neki mégis kell a kocsi :evil: . De Isten nem ver bottal: épp ma mesélte Ricsi, hogy ugyanígy járt a srác most egy BMW-vel :twisted: :lol: .
De a titetek sokkal durvább persze :? .

Bond!

Üdv a fedélzeten :wink: .

Lois!

Ja, persze TIkének igaza van, nem szabad folyamatosan :wink: . Ricsinek hónapokig nyomatták gyerekkorában a novorint, mert azt hitték beteg, pedig "csak" allergiás volt, de évekig nem érdekelt senkit :evil: . Tönkre is vágta a nyálkahártyáját :( .

Nyuszi!

Nurofent nem tudom :oops: . De ha logikusan gondolkodunk, még pár naptól tuti nem lesz baja :wink: . De próbálhatod a Germicid C kúpot is, ekünk bevált, csak fel kell íratni.

Pagika!

Ezeket mind mondják a fogzás tünetének, de valójában nem arról van szó, hogy a fogzástól lázas, vagy taknyos, hanem arról, hogy a fogzás miatt legyengül az immunrendszer így a korábban ártalmatlan bacik most tudnak érvényesülni, ilyen "apró" tünetek formályában. De ezekből nem szokott semmi komoly lenni, csak tüneti kezelés kell, ha már erőteljesebbek: takonyra orrcsepp, fosira Smecta+normaflor, lázra Nurofen, vagy Germicid... :wink: . És sok-sok pátyolgatás :D :D :D .

Holnap sztem busszal megyek be, vagy vonattal, mert bnőmék az állomásnál laknak. Lehet, hogy én majd az étterembe megyek 9-9:15 körül, mert 8-kor van vonatom, és az a Nyugatiba megy. Buszom lenne előbb, de azzal többet kell p*csölni, mert nem oda megy...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na mi van, halálos cunami söpört végig a Földön, és csak én és a családom éltük túl?! :roll: :lol: :lol:

Életbevágó kérdésem van!
Holnap iszunk? :roll: :lol: Mert ha nem, én ugyan nem BKV-zok :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
én tuti nem iszom :?
Agyvérzéseses barát jujjdedurva :( Mondjuk az is elégmorbid hogy épp cigiért állt sorba :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Igen, morbid :( . Illetve nem biztos, hogy azért, csak annyit tudunk, hogy boltban volt, de szinte biztos cigiért ment, mert kajáért a bnője járt, ő viszont naponta 2-3 doboz cigit elszívott :evil: . A vérnyomás eleve problémás az ő családjukban, de nem foglalkozott vele :( . Szóval nyílván az életmód, meg a genetika is közrejátszott, de akkor is nagyon durva.

Szóval cigit le!!! :wink:
Sógorom már 3 napja nem cigizik, tök büszkék vagyunk rá. Mondjuk ez most újabb löket lesz neki ha megtudja...
Így lesz az emberből elrettentő példa :cry: .
Olyan durva, eddig majd' minden nap láttam, mert fuvarozott. Ki tudja látom-e még....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

És miért nem iszol? Terhes vagy? :twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Na az tuti nem vagyok :roll:
Szimplán azért nem iszom, mert az autóm nem önjáró :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

EnyémFérj is dohányzik :? Jól el is mondtam neki hogy ő is tuti így fog agyvérzést kapni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nekem is ez ugrott be: LOIS, csak nem??? :twisted: :lol: :lol:

Dodi, tényleg durva ez a dolog az ismerősötökkel. A férjemnek meg egy volt osztálytársa kapott szívinfarktust 23 vagy 24 éves korában! Én attól döbbentem le ennyire.

Mindhármuknak hasmenése van, gondolom a fogzás, vagy gyomorrontás, rosszul is érzik magukat, főleg NIkol látszik rajta. Néha nagyon bágyadt és csak fekszik, máskor beleül az ölembe és dajkálni kell, meg fáradt nagyon. Viszont Nati és Noémi nagyon jól eljátszanak, csak néha jön rájuk a szenvedés.
Igen,azt tudom, hgoy csak okozatuk a fogzásnak ezek a tünetek. A gyomorrontásra azért gondoltam, mert tegnap új bébiételt próbáltunk ki, a babylove-os zöldséges tésztafelfújtat (de ebből Nati alig evett és neki is van hasmenése). Meg a nestlének a pulykarizottóját. De inkább fogzás.
Na, mindegy, most vettem a Cebionnak a multivitaminos szirupját. VAlakinek van valami jó kis vitaminbomba tippje így bölcsi előtt?

Nurofent nekem azt mondta a doki ha csak estékre kapnak, akkor akár 1-2 hétig is lehet adni, utána meg talán már nem is kell. Amúgy meg a germicid sokkal erősebb, de a nurofen is erősebb a panadolnál (szerintem).
KÉrdés: ti hogy tudjátok nekik beadni ezeket a szirupokat? Nálunk a lányok kiköpik, hiába viszonylag jó az íze, van, amikor tetszik neki, de pl. éjszaka kellős közepén, vagy este mikor már fáradtak, vagy ha úgy tartja a kedvük semmi pénzért nem lehet beléjük imádkozni. A kúptól meg szintén sírógörcsöt kapnak, nagyon utálják. (pedig melegítem, olajozom,óvatos vagyok)
Basszus, remélem, ma már jobb éjszakánk lesz és mindenkinek akinek fogzik a babája. Én már kezdek megőrülni, már azon gondolkoztam éjszaka (inkább hajnalban), hogy füldugózok és nem érdekel, hogy sírnak. Felváltva, egyiket megnyugtatom, alszik fél órát-órát, mialatt a másik kettő ugyanezt eljátsza. Alszok kb. 10-20 perceket. A legrosszabb!!!! Inkább hagynának éjféltől 3-ig aludni legalább már az isjobb. Persze ilyenkor alszanak mint a bunda, de hát én meg jó feleségként még megvárom apát, 22-ig dolgozik. És pont úgy 23-24 körül kezdik, mikor leteszem a fejem a párnára. Mintha tudnák és direkt csinálnák!

Kép
pagika

Lois!

Tudom-tudom, csak genyózok :twisted: .
Rémisztgesd is teapát, ezek komoly dolgok :evil: ! Én is tartottam már Ricsinek kiselőadást :twisted: . Ő ugyan már nem dohányzik, de döbrögihasú, és bár a vérnyomása tökéletes, és mozog is, ez akkor is jó táptalaja lehet a betegségeknek :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
hát sajna a hitelt már nem tudjuk leállitani,mert tegnap jött meg a
számlánkra.
ma a párom felhivta az ingatlan ügyintézőt,h beszélt az ügyvéddel
éls perelni fogunk és holnap elmegy a 100ezerért.-párom mondta,h
az ingatlanos hangján hallotta,h kicsit befosott...
erre kb 2órára rá hivta párom,h talált pencen egy telket nekünk 1millió7ért.
átküldi az adatokat és nézzük meg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

telket sajnálom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: milyen emberek vannak!
(minket a lakásvásárlásnál szivatott meg a tulaj sajna, de már pocakos voltam és beleszerettem a kecóba, szóval hagytam magam...)

Dodi,

ez durva....
Nagyon sokszor gondolok arra, hogy a lét milyen törékeny, és mennyire szerencsés vagyok. A többit majd személyesen...

Léna? Ezt lehet hogy lenyúlom :-) Nálunk...khmmmm, mikor besétáltam a császárra, a doki kérdezte, mi lesz a neve. Mondom, nem tudom... nézett is furán... igazából két nevünk volt, abból bíztam Apára a választást, szóval meglepi volt, mikor magamhoz tértem.

Boo,

még én is Jana-zok, most tervezem hogy átállunk valami másra, ami nem csapvíz, mert az car ízű és vízköves :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pagika,

kitartás a fogzáshoz!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Most láttam, mit írtál a krémsajtokról. Fúúúúúj :evil: :evil: :evil: .
Én meg a csomagolt pácolt húsokról tudom, hogy a lejárt szavatosságú, szagosodó húsokat pácolják be, és adják el :evil: .

Pagika!

23 évesen :shock: :( :( :( ?!
Szegénykéim. Azért biztos van rajtuk egy kis vírus, de többet sztem nem tudsz tenni értük :( .
Az éjszakákat nagyon sajnálom. Én már az óránkénti keléstől kikészültem... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
borzalmas ami az ismerősőddel történt.
nekem két éve halt meg 22évesen egy barátom aki nem cigizet
élsportoló volt,amerikai focizott a wolfsnál.
decemberben kórházba került,asszem kiderült,h leukémiás aztán
félrekezelték és rá 2 hónapra meghalt a szülinapja előtt nemsokkal.

sajna én párom is cigizik...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 14:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Ja, én is ismerek "gazdaságos" munkatársat, szerinte is a pácolt húsok romlottak, vagy legalábbis határeset, amit már nem lehet a pultba kirakni. Amúgy nem is értettem sose, minek vesz valaki ilyen pácolt húst, mi abban a bazi bonyolult.... :shock:
Most itt hagytam a tálcán C.-nek egy elektromos cigi linket, aszonta majd megnézi. Azt már korábban is használta, azzal is "szültünk" :), csak az nem volt üzembiztos típus még.

Csibe!

Egy sablon adásvételi szerződésnél (vagy előszerződésnél) a foglaló duplája jár vissza, szóval nehogy annyiban hagyjátok.

Léna az szép :roll: De nekem lánynevem az van, az újabb fiúnévvel lennék bajban :roll:

Pocok!
Hogy szívattak meg?

Pagika!
A cebionnak van multija is?? Nem is tudtam, én csak a C-vitaminját adom. EnyémGyerek meginná az egész üveg Nurofent ha hagynám
:oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

bánatpénzt fizettünk és azon a papiron minden jól rajta van.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Én is megkaptam a könyvecskét, köszönöm szépen :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Atyavilág, látom, sajnos sokunknak van fiatalon, váratlanul elment ismerőse, barátja :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Ti fizettetek bánatpénzt???????? És ezt a saját ügyvédetekkel karöltve?? És hol van itt a ti érdeketek érvényesítése??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?