A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Székisasszony! Köszönjük szépen, rendes vagy :lol:
Én személy szerint nagyon féltem az első találkozótól. Aztán annyira jó lett,h csak na. Szerencsére még nem nagyon fogtam ki a rossz hangulatát és remélem nem is fogom. Szeretem Déviszt!

Az első alkalommal mi átadtunk minden papírt, azokat megnézegette...volt UHU. Aztán lediktálta,h még milyen vizsgálatopk szükségesek.
Ha már úgy megy oda az ember,h mindene megvan, akkor nem tudom sajna,h mi a menet :(

Pusza,
Bari

bari6

Bari: olvastam már itt és mindig megrémített, hogy nem volt valami jó kedve. Remélem, én is kifogok egy jó napot nála, mert nem szeretnék már az elején megrettenni tőle.
Nagyon izgulok. Pedig még két hét van vissza. De évek óta ez lesz az első komolyabb lépés. És félek persze a továbbiaktól.
Minden alkalommal ad időpontot vagy csak érkezési sorrend van, mint pl nálad most? És 6.20-kor már "csak" a második voltál?
A munkám miatt nem tusom még hogy fogom megoldani, mert egyedül maradtam (gazdasági válság) és nincs aki helyettesítsen. A főnököm még nem tudja, de egy igazolásig Dévisztől nem is mondom el neki. Szerintem az elég jól bemutatja, ha azt mondta, hogy egy kisgyermekes anyuka nem teljes értékű munkaerő.
A laptető, amúgy mit jelent????

Ja, már akartam írni, hogy ha valaki szereti a fanyar humort, és képes a saját baján is nevetni, akkor találtam egy könyvet, illetve hármat, ami egy nőről szól, aki gyereket szeretne, de nem jön össze nekik és végig járja a különböző vizsgálatokat, stb.
Én a villamoson felröhögtem, amikor magamra ismertem.
Sinéad Moriarty - Babablues, Született szülők, Egyről a kettőre.
Én még csak az első részt olvastam, de nagyon szeretném a többit is.
:D
szélkisasszony

Lor Drága, előre is nagyon szépen köszönöm, de nem bizti,h meg tudlak várni,mert vv-re is kell mennem :? ! Drukk a teszthez!!!

Kriszto, Lor Kép

Leeda, nagyon drukkolok az egy babókához és ennek megfelelően küldöm a ragacsot. Már biztos veled van

Kép

Szélkisasszony, hidd el minden OK lesz az első találkozón ;) Csoportos tájékoztatón voltatok?

Azt el is felejtettem mondani,h mindent Paragi doki csinált, mármint az UHUt, Dévisz csak mögötte állt.

Időpontot többnyire akkor szokott adni,ha pl. első alkalom van, irategyeztetés, megjön piri, beállíás... nekünk az elsőnél kb. 10 percet kellett csak várnunk. Volt már olyan is,h ott ültem 2 órát, hiába volt időpontom, de itt nem érzetem még azt,h azért kell várnom,mert épp nem a melóval foglalkoznak! Nem régóta ismerem Déviszt, de lelkiismeretes az tuti ;)
Amikor már stimu van és reggel kell menni, akkor ő a papírra 7:30at ír fel mindenkinek :D de ez nem azt jelenti,h akkor be is mész. Itt érkezési sorrend van, kivéve a punkciósok. Azért voltam ott ma 6:20kor,h az első párban benne legyek,mert utána szokott vv-re is küldeni és ha az ember még oda is elmegy jó ha 10-11re beér a melóba.
Szerencsére az én főnököm nagyon jó fej. Férfi és őszintén elmondtam neki,h mire járunk. Az igazolást is kérdeztem, azt mondta,h majd szól,ha szükség lenne rá. ;) Szerencsére a helyettesítést megoldom. A 2-3 hét otthonlét már neccesebb lesz,mert max. 2 hét amit kibír az emberei nélkül....

De jó,h könyvajánlottál :lol: meg is nézem őket ;)

Nyuszika, te is lassan már jössz haza, ugye???

Csuti, elvileg Dévisznél vagytok már ;) drukk,h kezdhessetek ;)

Pusza, többiek????

bari6

Sziasztok,
újra itthon!
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat és a szorítást, + Szélkisasszonynak még a fél laptetőt is! :wink:
Megvolt a transzfer, viszont sajnos van folyadék a hasüregben, 40 mm, annak ellenére, hogy eszem a húst + iszom a folyadékot.
Nagyon nem tetszett Dévisznek, mutogatta a maga hasát, hogy majd úgy fogok kinézni, meg mehetek a kórházba. Khm, hát remélem, erre nem kerül sor. Amúgy mindenki nagyon rendes és aranyos volt.
Most megint ettem húst, de - valószínűleg a folyadék miatt is - úgy érzem, hogy szétdurranok, nagyon kellemetlen érzés :?
leeda

Bari,
a ragacsot is köszönöm szépen, csak most vettem észre... :oops:
leeda

Leeda ne viccelj! A pocidban levő folyadéknak üzenem,h szívódjon fel, mert különben meggyűlik a bajunk vele :)

Nagyon drukkolok,h a folyadék elmenjen és átdja a helyét a babónak :lol:

Pusza és jó pihenést!!!

bari6

leeda: nagyon szívesen. ugyan nem vagyok teljesen tisztában a funkciójával és a hatásával, de remélem használ.
Kitartást a húsevéshez, és most pihenj egy nagyot. Koncentrálj a mákszemre a pocakodban. További drukkok mennek. :D
szélkisasszony

Székisasszony,
köszi a drukkokat, remélem a fél laptető is használ :D
Bari,
én is hajtanám, de nem megy. Most megint elkezdem enni ezerrel a kondis fehérjeport, hátha segít valamit :?
leeda

Leeda!
Nagyon jó pihenést, nyugalmat, sok alvást, beszélgetés a pocaklakóval, sok-sok husit és eltűnő hasifolyadékot kívánok Neked! Sok-sok drukkot küldök!
Szorítunk nektek nagyon!

Bari! Neked pedig picitüszőkbeérikanagyokat- drukkot küldök!!! Még aztán nincs veszve semmi, Dévai meg ilyen, hogy mindig picit túl dramatizálja a dolgokat!

Szélkisasszony! Apánk egy tündér, jó nagy, termetes maci bőrbe bújva, aki ha akar "szétszed", (ha épp kötöszködős, csipkelődős paszban van) viszont az esetek többségében mosolyt csal az arcodra és reggel-délben-este-éjjel mindig tud örülni velünk, ha úgy hozza az élet, illetve együttérez, ha mégsem.

Tényleg Nyuszi nem jött még haza!?

Sajo! Köszi az információkat, de közben döntöttünk és várunk (na nem türelmesen, de várunk). Remélem azonban, hogy nálatok hamarosan indul az új ciklus legalább 6-7 tüszőcskével!

Lor!
Már csak két nap.... pusza

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
köszönöm, igyekszem minél light-osabban pihenni, persze majd sok sétával , mert Dévisz azt mondta, nehogy sokat feküdjek ("felőlem akár Kamcsatkáig is elsétálhat")... :lol:
leeda

leeda

Vedd nagyon komolyan a hasűri folyadékot mert ha tovább szaporodik akkor kórház és csapolás. :evil:
Tehát fehérje pótlás és folyadék: napi 3-4 liter!!!!!! Figyeld a vizelet mennyiségét,kb annyinak kell ürülni amennyit megittál.

kagyló

Te drága!
Azt hiszem elég régóta jársz kisebb- nagyobb megszakítással a fórumra ahhoz hogy tudd én nem kismami hanem nagymami vagyok.
Szurizós ápolónő és a topik félhivatalos kabalája :lol:

sajo

Írtam privit :)

szurikáta
szurikáta56

Bari: a könyvek közül, (amit még délután írtam) az első és a harmadik az Alexandrában most 80% árengedménnyel kapható. Ha jól emlékszem 400 és 600 Ft körül voltak. Csak gondoltam esetleg érdekel. :D
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!
szélkisasszony

Szurikáta,
köszönöm! Iszom a folyadékot, de mintha nem kellene olyan gyakran mosdóba mennem, mint indokolt lenne. Akkor ez most gond??
A fehérjét pótlom, ma is megettem fél kiló húst (halat és karajt) illetve iszom a kondis fehérjeport.
Köszi!
leeda

leeda

Egyenlőre tartsd be amit a doki mondott,de ha esetleg rosszul éreznéd magad,hasfeszülés,szúrás,esetleg hőemelkedés,akkor menj vissza.

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta,

Rendben, köszönöm. Egyelőre hasfeszülés van, de ez lehet a sok kajától is. Remélem, nem lesz rosszabb!

Köszi!
leeda

Sziasztok
Szurikáta
Jaj, ne haragudjál! Néha nem vagyok képben. Csak arra emlékszem,hogy mindig nagyon jó tanácsokat adtál, és segítettél a nehéz időszakban mindenkinek. Gratulálok az unokához.

Megtudná mondani valaki,hogy az OAt syndromával érdemes-e lombikolni, vagy ez már a vég?

Szélkisasszony
Köszönöm az infokat. Nagyon sokat segít, amint látom jó pár dolog megváltozott apánknál. Gondolom az összes vizsgálat 1 hónapot igénybe vesz majd.

Leeda
Sok folyadék, hús, kis séta. Már nyoma sincs a folyadéknak. Igazából én úgy tudom segíti a megtapadást. De lehet,hogy rosszul emlékszem.

Sokan indulnak mostanában? Van még várólista?

Progeszteron injekciót használ valaki? Vagy ez is megszünt már?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok,

Régen nem írtam , de háttérből figyeltem ki hol tart.
Először is üdvözlöm akikkel még nem találkoztam itt.

Leeda,
örülök ,hogy Veleed találkoztam tegnap és remélem már nem feszül úgy a pocid . Most már a Kálmán által jósolt 90 órából lassan 24 letelik. Azért még azt a maradék 60-at próbáld pihenéssel tölteni ,utána indulhat a séta ki a világból :)

Lor,
azt hittem Neked is hétfőn kell jönnöd ,úgy örültem volna, de aztán Mónival beszéltem telefonon és akkor derült ki , hogy holnap lesz a nagy nap !
Nagyon várom már a jó híreket!

Kriszto,
detto :)))

Bari,
Rád is gondoltam, hogy hátha nem jössz túl korán reggel és akkor összefutunk, de ahogy olvasom maradtál a korai kelés mellett.
A kis piros táskát a déli gyógyszertárban adták, de most , hogy már nincs kánikula nem hiszem ,hogy csak úgy osztogatnák. Tudod én júliusban voltam .

Sajóék,
lehet ,hogy hó végén találkozunk megint?
Múlt héten írtam Jucusnak sms-t .....

Én tegnap voltam améhűri vizsgálaton. Minden rendben volt. Nem volt vészes a vizsgálat , szóval aki még előtte áll ne izguljon. Bár ,ha valakinél van probléma, akkor lehet , hogy fájdalmasabb , viszont 2 percnél nem tart tovább maga az akció.
15.-én megyek rákszűrésre és hó végén , ha minden jól megy újra belevágunk a lecsóba :))))

Mindenkinek sok sikert addig is éppen ami előtt áll!!
Szurikátának meg csak úgy szép napokat :))))
miciona

Kriszto, köszi, remélem szépen növekednek a tüszőcskék! Tegnap beszéltem velük, remélem szót fogadnak ;) Dévisz riogatásával megpróbálok nem foglalkozni. A tőlem telhető legtöbbet megteszem,h minden jó legyen.

Leeda, hogy vagy? Pocid?

Csuti, hazaértetek??? Gondolom későn és azért nem jöttél.

Szélkisasszony, kösziiii, ma megyek és meg is nézem a könyveket :D

Mici drága, de jó,h jöttél te is :D ÓÓÓ, köszi, holnap úgy is mennem kell gyógyszerért, akkor beszerzek majd egyet ;)
Nagyon örülök,h kezdhettek, ezek szerint minden OK volt :lol:
Sajnálom,h nem találkoztunk.

Móni, drukk +++++++++

Szimbáék, veletek mi van? Voltál kontrollon??

Ami a holnapot illeti, még kérdéses,h mikor megyek! Tegnap este olyan migrénem volt,h 9kor már szuszókáztam, azért sem jöttem este :( És a dáthámat sem tudom,h most vissza akar jönni vagy sem. Egyfolytában ég az arcom, de közben fázom. A hőm teljesen normális (a kihülés határán :lol: ) és a közérzetem is rossz....de nagyon nem is tudok csodálkozni,mert 6fokban ácsingózni Dévisz elött nem egy leányálom....na jól kipanaszkodtam magam, most megyek és melózok egy kicsit,h aztán kimehessek könyvet venni :lol:

Szép napot mmindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok,
csak most tértem magamhoz az éjszakából, mert a csincsillák egész éjjel randalíroztak és nem tudtunk aludni :?
Szóval, köszönöm mindenkinek az érdeklődést és a tanácsot, tegnap irdatlan mennyiségű húst meg fehérjeport megettem, alig kaptam levegőt a végén, de reggelre már jobb lett... :lol:
Kagyló,

köszönöm, remélem, hogy ennyi "előnye" van a dolognak!
Micióna,

én is nagyon örülök, hogy találkoztunk tegnap, végre valakihez tudok "arcot" is társítani!!!

:lol: Örülök, hogy nem fájt a tegnapi vizsgálatod és nagy-nagy drukk a következő menethez :D

Bari,
köszönöm, most már jobb egy kicsit. Tegnap este sétáltunk egyet - szigorúan gumicipőben - és az is segített szerintem javítani a benti állapotokon. Szóval minden nap lesz séta.
Remélem, a náthád nem jön vissza, egyre több lesz a náthás ember, úgyhogy próbáld meg feltuningoni valahogy az immunrendszered!
Mindenkinek drukkolok, a nemsokára tesztelőknek meg különösen!!!!

:wink: :wink:
leeda

kagyló

Semmi gond,jó hogy jöttél.Abból a régi csapatból már senki nincs,csak én :) meg most Te.
A prgeszteron injekció nem szűnt meg,sőt vannak újabbak is.
De ahogy észreveszem Dévai mostanában nem nagyon adja. :( De úgy tudom ha határozottan kérik akkor felírja. Más intézetekben adják,de nem is 20 napig hanem 12 hétig.Ha van baba :)

miciona

Szia,de rég voltál erre :) :)
Jó hogy ismét kezdhetsz+++++++++

leeda

Csak így tovább,és minden rendben lesz. :)

sajo

Két privit írtam Neked,jelezz ha nem kaptad meg !

szurikáta
szurikáta56

leeda: sokat gondolok rád (is).
küldök én is ragacsokat, biztos, ami biztos. :wink:

miciona: Mesélnél nekem erről a méhűri vizsgálatról? akár priviben. Dévisz csinálta? Mennyibe került? Bárcsak már mi kezdhetnénk. Én már alig bírom kivárni a 2 hetet. :x
szélkisasszony

Teljesen szét vagyok esve... :oops: Elfelejtem, hogy még mit akarok írni.
Bari: remélem, azért a nátha inkább távozóban van. A migrénedre lehet ilyenkor gyógyszert szedni? Csak mert nekem is pokollá teszi az életem egy-egy. Én akkor a szemem sem tudom nyitva tartani.
Ja, és persze jobbulást! Ajánlanám a mézet pálinkával melegen, de nyilván most nem aktuális ez a kombó... :oops:
Állítólag a hagymatea is csodákra képes, de azt mondják borzasztó íze van. :?
szélkisasszony

Micikém! De örülök, hogy jelentkeztél! Annak meg pláne, hogy túl vagy a méhűr-vizsgálaton, és minden rendben volt! Kár, hogy nem tudtunk találkozni, mentem volna én már tegnap is ezer örömmel, de holnapra rendelt vissza Apánk. De jó, hogy hamarosan indulhattok! :D A TSH-d mostanában rendben van? Sokat dolgozol? (Éééés Móniról tudsz valamit? Nem válaszolt az üzeneteimre :(, pedig sokszor gondolok rá, remélem, már kiderült, hogy Fanni-tesóka már útban van! :D) Nagyon puszillak! :D

Leeda! Örülök, hogy ma már jobban vagy! A husit próbáld minél több részre elosztani, úgy könnyebb valamivel! Én a napi fél kilót 5-6 részre elosztva ettem (eszem), vagyis kb. 3-4 óránként kis adagokat! Kitartás hozzá! :D És hamarosan nagy-nagy babaragacs! :D

Barikám! Gyors jobbulást és egyforma tüszőket holnapra! (Azért elviszem a hűtőtáskát, hátha mégis összefutunk…:D)

Szélkisasszony! Köszi a könyvajánlást, én is meg fogom venni! :D

Kriszto! Puszi! :D

Csuti! Mi volt tegnap? Gondolom, későn értetek haza, de én már nagyon várom a beszámolót a tegnapi napról!:wink:

Csajok, én már úgy izgulok! Komolyan mondom, ezerszer jobban izgulok, mint anno a vizsgáim előtt!
loreena

Kagyló, Szélkisasszony,
Köszönöm a drukkokat és a ragacsot! :lol:
Lor,
Neked is köszönöm és nagyon-nagyon drukkolok, elhiszem, hogy mennyire izgulsz! :wink:
A húst ma már szétosztva eszem, így már azért tényleg jobb. Na meg persze fehérjepor napi 3x. Sikerült egy kevésbé édes verziót venni, ez se megy könnyen, de bármi jobb a kórháznál meg a lecsapolásnál, szóval nyomom.... :oops:
leeda

Szélkisasszony,

Megpróbálom leírni részletessen a méhűri vizsgálat hogyan zajlott :

3/4 órával a vizsgálat előtt kaptam egy szurit popsiba ,ami ahhoz kell , hogyha nagyon leesni a vérnyomás a vizsgálat miatt.
Utána mikor letelt ez az idő felfeküdtem a műtősszékbe , megkaptam a zöldcsizmát , mértek vérnyomást . Utána megjött Apánk.
Előtte Maja elmondta mi fog történni sorrendben , ezt Dévai újra elismételte. Fertőtlenítő lemosás , aztán betették azt a hüvely tágítót amit a rákszűrésnél is használ. Utána felvezették a katétert amin volt egy kis lufi. Na ez a rész kicsit fájdalmas volt. Olyan volt , mint egy erős mensis görcs. Aztán ezt felfújta ( 30 mp ). Utána nyomták be a folyadékot. Ez kb. egy perc volt. Aztán ahogy kihúzta a katétert már el is múlt a fájdalom . Mértek újra vérnyomást ,kicsit még fekve kellett maradnom , utána átmehettem a kórterembe pihenni délután négyig.
miciona

Sziasztok!

Szélkisasszony, köszi most már sokkal jobban érzem magam. Most inkább csak fáradtságit érzek ;) de azt meg majd kipihenem beülti után :lol:
Teázom egész nap ;)
A fejemre már az előző stimunál is vettem be gyógyszert. Egy darabig tudom tűrni, de tegnap 2x jött el a nem bírom tovább pillanat :( Amúgy algopyrint vettem be.

Lor, mi is veled együtt izgulunk. Ezek szerint kibírtad teszt nélkül??? Köszi, cuki vagy. Jó lenne találkozni :lol:

Leeda, +++++++++++++++++

Szurikáta, most lehet,h hülyeséget kérdezek, de mire valók ezek a szurik? Hallani hallottam már róla, de nem tudom,h mire van?

Kagyló, mesélj magadról ;) Te régóta jársz Déviszhez?

Csuti??? Monilla??? Tulipán???

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Kedves Bari és a többiek.

Most értünk haza Dévisztől a tájékoztatóról,amivel jól megrémisztett minket és szerintem mindenki mást is.Az én párom azt mondta,hogy ezt inkább jól végig kellene elötte gondolni.Tényleg nagyon szomorú dolgokat mondott az esetleges komplikációkról(hiperstimu stb).Miután három és fél hónapja rohangálunk a papírok után és ha minden igaz a következő menzesszel kezdhetek is ezért nem szeretnélm feladni hanem belevágok.Mivel 35 év felett sokkal kevesebb a sikeres beültetések száma ezért sem szeretnék gondolkozni.Bár csak egy pár évvel hamarabb rátaláltam volna Apánkra!
Szóval ez van velünk,itt tartunk.

Ti hogy álltok?
Tulipán
tulipán31

Sziasztok

Elindultunk!!!! :D Voltunk tegnap Apánknál, megnézte a hiányzó papírokat, Uh volt, és szondázás. + pénteken megjött piri, úgyhogy minden "összejött". :lol:
Tegnap későn jöttünk haza, nem írtam. Úgy volt, hogy ott maradunk Pesten, de csak pénteken kell menni UH-ra, így hazajöttünk, és dolgozunk tovább :cry: majd pénteken megyünk ismét. Jövőhéttől pedig már ott maradunk, nem jövünk haza.
Ma elkezdtem a szurit.

Bari

Te milyen adagokkal kezdtél? Megírnád nekem priviben? Remélem semmi komoly a megfázásod, igyál meleg teát, és feküdj be a meleg kis ágyikódba. :P Nekem is migrénes fejfájásom van, és én is félek, hogy fogom bírni. Dévisz mit mondott, vagy mondtad neki?

Tulipán

Mi is így voltunk, és még sokan rajtunk kívül, akik eljöttünk a tájékoztatóról, hogy mi lesz, merjünk-e belevágni. De csak nem lesz semmi komoly, bízni kell. :wink:

Miciona

Bátor voltál. Minden rendben volt? Kipihented magad?

Leeda

Te most hogy állsz? Beállítás alatt vagy? :oops: mert nem tudom, ne haragudj. Ha igen, akkor mióta eszed a húst, és neked milyen adagokat kellett szedned. szuri, tabletta?

Lányok (esetleg fiúk), én el sem hiszem, hogy elindultunk, én úgy örülök!!!! :D Remélem happy end lesz a vége nekem is, és mindenkinek aki ezen a topikon mozog...

Csuti
Kép
csuti83

Csuti! De jó! :D Nekem is teljesen váratlanul alakult úgy, hogy indulhattunk, és én emiatt végig úgy éreztem, hogy méterekkel a föld fölött járok boldogságomban, és úgy élveztem az egész stimu, punkció, beülti minden egyes pillanatát! Remélem, Nálad is ilyen csodát tesz ez a váratlan indulás! :wink: Nagyon drukkolok! (És a hormon-adagod rendben van, nyugi! :wink:)
loreena

Tulipán

Mi egy órája érkeztünk haza a tájékoztatóról. Bevallom az előre kiadott nyilatkozatokat elolvasva sejtettem, hogy ilyesztő dolgokat fogunk hallani. Néhány éve mi egy másik intézetbe jártunk, ahol szó sem volt ezekről a rövid és hossztútávú "mellékhatásokróll".Velem pédául előfordult, hogy a lombik után egy hónappal borzasztóan beduzzadtak a petefészkeim és rohantam a saját nőgyógyászomhoz, mert azt sem tudtam, hogy mi bajom volt. Ott szó sem volt húsevésről, meg elegendő fehérjebevitelről, meg úgy egyáltalán semmilyen mellékhatásról.
Szerintem Dévisz a legijesztőbb verziót igyekszik nekünk előadni, hiszen már mindannyian annyira vágyunk babára, hogy bele sem akarunk gondolni az esetleges hátulütőibe. Ő, mint orvos a realitást kell, hogy képviselje, tehát vissza kell bennünket hoznia a rózsaszín álmainkból a valóságba. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem álmodozhatunk és reménykedhetünk abban, hogy egyszer mi is kismamik leszünk. Egyébként én Déviszt nagyon szeretem az őszintesége és korrektsége miatt. Mi is viszonylag későn 35 év felett jutottunk el hozzá, de én nem hiszek a statisztikákban és a százalékos arányokban. :wink:
monilla

Csuti, nagyon örülök, hogy indulhattok, beállok én is Loorena sorába, nekünk is meglepetés volt, hogy júliusban indulhattunk, mert szeptember volt megbeszélve. Ha lett volna nyári szünet, akkor pont az uccsó munkanapon volt a transzferem. Mikor kezdtünk, még úgy volt, hogy lesz szünet. Izgultam is, hogy beleférjek még, mivel nekem hosszú a stimu időszakom.
Monilla és Tulipán, természetes, hogy mindenki bepánikol egy ilyen tájékoztatótól, mi még most is emlegetjük az erdőt, ahova bementünk. De egyenlőre minden jól alakult, és ha mindent betartotok, nem lesz semmi baj. Dévisz szerintem nagyon túlbiztosít mindent, ijesztget, és remélhetőleg így mindenki betart minden szabályt.
Amúgy egy nagyon édes, aranyos ember, én eddig szerencsére nem fogtam ki rossz napját, majd esetleg, ha nagyon elkezdek hízni :lol:
Loor, nagyon drukkolok holnapra, és kérlek jelentkezz, amilyen hamar csak tudsz. Még mindig élénken él bennem, mikor mi mentünk vissza, ti pedig ott álltatok, és velünk örültetek. Lélekben, ott leszünk veletek.
Mici, nagyon drukkolok és örülök, hogy máris belevágtok a következőbe. Kérlek, ne tűnj el ismét.
Leeda, neked sok pihenést, és hogy bírd a sok húsevést.
Bari neked pedig holnapra mennek a drukkok, hogy a kis tüszők beérjenek, és hogy minél előbb punkció legyen.
Kriszto, neked csak sok puszi :P
Akik pedig kezdés előtt állnak, hajrá-hajrá!!!!
Mi egyenlőre jól vagyunk, fekszem leginkább, alszom, próbálok nem aggódni, és nagyon várjuk a jövő pénteket, hogy mehessünk UH-ra.
momelcsi

bari

Írtam privit :arrow: :)

momelcsi
Szia. Hogy vagytok? :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Tulipán, csatlakozom az előttem szólókhoz,h Dévisz Apánk csak ijesztget minket. Persze nem baj :lol: Én is tudok egy csomó olyan helyet, ahol nem kell husikát enni.
Hétfőn reggel beszélgettem egy lánnyal és ő vegetáriánus. Na eddig nekem személy szerint a vegetáriánusokkal példálóztak,h milyen szépen megeszik a húst. Még gondoltam is magamban,h azt megnézném. Én aki húsimádónak gondoltam magam, elég nagy küzdelemnek tartom megenni ezeket az adagokat. Szóval az említett lány sem evett husit (egy-két szelet szalámi mondott) és 11 tüszőcskét szívtak le neki, és ha jól emlékszem 8 vagy 9 volt jó. Szóval sztem ez abszolút a szervezetünkön múlik. Dévisz elmondja az eshetőségeket és rajtunk áll,h teljesítünk mindent vagy sem.

JAJ, majdnem elfelejtettem (egy kicsit szórakozott vagyok) ma megvettem a Szélkisasszony által ajánlott könyveket az alexandrában :lol: az elsőt el is kezdtem olvasni, már az első pár oldal is nagyon jóóóó!

Köszönöm szépen mindenkinek a tüszőnövesztő drukkokat!

Én is küldöm mindenkinek drukkjaimat ;)

CSAJOK ÉS FIÚK! AMONDÓ VAGYOK,HOGY BABÁRA FEL!!!!!

Pusztik,
Bari

bari6

bari

Nekem is ez a tapasztalatom.Más intézetek nem preferálják ennyire a husit.
A lányok esznek fehérjét,de túrót,tojást,halat,csirkét,vörös húst is,de nem ilyen brutál mennyiségben.Csak normál mennyiségben.És isszák a fehérje turmixot. :)

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!

Fizikailag elég jól, ma sem volt semmi.
Néha, naponta többször fájdogál az alhasam, de arra gondolok, hogy ez így rendben van.
De aggódom, hogy minden rendben legyen. Lassan vánszorognak a napok. Nagyon várom már a 12. hetet.
Röviden ennyi, de hosszabban is ki tudnám fejteni. :wink:
momelcsi

Csuti,
nem voltam ám bátor, csak tényleg nem volt vészes a dolog. Én pl. a szondát éltem meg úgy, hogy soha többé nem szeretném , pedig nem éreztem semmi fájdalmat csak annyira féltem tőle.
Jó ,hogy kezdhettek és nem lesz időd gondolkodni, mert most már felpörögnek az események.

Szélkisasszony,
az általad említett könyvekről már régebben én is írtam itt a topikban. Én a második részen többször sírtam ....amikor mentek a kisfiúért.

Lor,
írok majd neked ,de lehet , hogy csak holnap.
addig is gondolok Rád !!!

Momelcsi,
vigyázz magatokra !!
Láttam tegnap ,hogy talán Te voltál az utolsó aki kismama lett az elmúlt hetekben, mert nem mozdult semmit a számláló.
Bízom benne , hogy holnap újra ugrik egyet :wink:
miciona

én az 1985. voltam, de állítólag tegnap ugrott egyet. és bízom benne, hogy holnap is fog :wink:
momelcsi

Csuti,
nagyon örülök, hogy végre Ti is indulhattok!
Én már túl vagyok a punkción - pénteken volt -, és hétfőn visszakaptam 1 embriócskát. Remélem, a hasamban is olyan szívós lesz, mint a kémcsőben :lol:

Én is remélem, hogy ugrik a számláló, már nagyon várom a híreket, addig is drukk MINDENKINEK!!!
leeda

csuti: De jó, hogy indulhattatok!!!! Izgulok, mindig veletek, értetek! Most aztán hajrá! És drukkolok, hogy minden simán menjen! És remélem, hamarosan én is jöhetek a jó hírrel, hogy kezdünk!

Miciona: nem olvastam ezek szerint eléggé vissza, nem láttam. :oops: a könyvajánlódat.

momelcsi: nem lehet könnyű csak várni és várni. de kívánom, hogy minden rendben legyen! és lesz is. jó pihengetést. :D

loreena: mi is veled izgulunk!! :D
szélkisasszony

Sziasztok!

Lor, Kriszto, hol vagytok? Azt hittem már itt is lesztek mire beérek és látom semmmi :( Remélem minden OK veletek és jelentkezzetek!!! Drukk++++++++++++++

Leeda, hogy vagy ma? A pocid feszít még?

Nálunk megvolt az UHU. Most furcsa módon, csak a bal oldalamat diktálta le a jobbot megnézte, könyvelte,h az OK. A bal oldalammal túl jól sikerült a beszélgetés, úgyhogy ma is kell vele beszélnem,h vegyen vissza a tempóból.
Ma már nem kell bevennem a clostilbegytből és a merionalból ma 1/4-et kaptam, holnap meg 1/8-at kell kapnom és holnap este Cetrotidet.
Ma voltam vv-en is, bennem nem hagyott mély nyomot a hely :( aranyosak voltak meg minden, de a Nyírőben sokkal pörgősebben ment...
Pénteken újra UHU és lépcsőzhetek futás helyett :lol:

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Bari,
örülök, hogy minden rendben ment, nekem is így visszavette az adagokat, elég hamar, mert túl gyorsan nőttek, bár én nem beszélgettem velük :D
A hasam már jobban van, most elosztva eszem a húst meg a fehérjeport, az szerintem - vagyis legalábbis remélem,- hogy visszább vett a vízből.
A vérvételes hely nekem tetszett, eddig sose kellett várnom, max. 5 percet. Remélem, legközelebb ha mész, már pörgősebb lesz az egész:)
A Certrotide szúrásának a helyét majd vizesruházd szerintem, nekem úgy nem lilult be, csak a legelső - az még mindig megvan, de már zöldben játszik...:))
leeda

sziasztok!

Lor! Már úton van haza..... jön majd biztosan...

Bari!
De sokan vannak, igaz? Mármint a tüszőcskék. Akkor kb hétfő-szerda punkció? Huh, jól telik az idő! De jó lesz nektek! Bari :arrow: privi ment

Csuti! Hajrá, hajrá! :wink:

Mici!
De jó, hogy jöttél! Szorítok, hogy teljesen ideális legyen minden az induláshoz és utána pedig a bababefészkelődéshez! Nagyon-nagyon megérdemelnétek!!!:wink:

Melcsi! Vigyázz a kiscsaládra! Sok puszi neked!

Legyen nagyon szép napotok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Csajok, azt el is felejtettem mondani,h nekem nem küldik el a vv eredményét e-mailben :( A csaj azt mondta,h csak egy alternatív e-mail címet tud beállítani és az Déviszé. Így csak pénteken tudom meg,h jó lett e a májas értékem meg az ösztradiolom :) vaaaaaagy szerintetek felhívhatom Déviszt? :oops:

bari6

Bari,
ezt a Podmaniczy-s vérvételen mondták Neked?
Nekem simán elküldték, ill. rájuk kellett telefonálnom, hogy megsürgessem :)
Amúgy meg szerintem felhívhatod, hátha már ottvan az eredmény!
leeda

Nagyon köszi mindenkinek a drukkokat! :D Képzeljétek, ugrott egyet a számláló! :wink: 1987!
Apánk egy petezsákot és benne magzati elemet teljesen egyértelműen látott! :D Volt még egy másik foltocska, meg egy egészen halovány, úgyhogy Apánk azt mondta, a jövő hétre még lehet, hogy előkerül egy tesó... (Így legalább nem tudott ijesztgetni a méhen kívüli terhességgel! :wink:) De egy babóca egészen biztos és ez a legeslegfontosabb! :D
Én még mindig nem merem beleélni magam, és nem merek előre örülni, de annyira boldog vagyok, hogy legalább idáig eljutottunk! És olyan jó ránézni erre a kis bogyócskára a képen, amit kaptunk! Olyan hihetetetlen, hogy ez az apró, most kezdődő kis élet itt van velünk! :D
És csajok, én most már teljesen biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindenki átélheti ezt a csodát! Csak tudni kell kivárni! De nagyon megéri várni! :D
Tudom, hogy előbb-utóbb Ti is ilyen jó hírrel fogtok majd jönni és megörvendeztetni vele minket is! És higgyétek el, akkor már egyáltalán nem fogjátok bánni, hogy várni kellett rá! :D
De azért nagyon-nagyon drukkolok, hogy már ne kelljen túl sokat várnotok! :wink:
Millió puszi mindenkinek! :D
loreena

Lor,
nagyon - nagyon gratulálok, még csak csendesen, de majd egyre hangosabban!!! Már úgy vártam, hogy jelentkezz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
leeda

Leeda, igen ott :( Még azt is mondta a csaj,h nem tudja a fejében tartani,h kinek kéne elküldeni. Vitatkozni meg nem akartam.
Amúgy hívtam Déviszt és azt mondta,h nincs a gépénél, de majd amikor megyek legközelebb megbeszéljük. Igazából mindegy, mert gondolom még jók az eredmények,ha gond lenne akkor meg csak hívnának...
Képzeljétek (nekem újdonság volt) vettem gyórós boltban tasakos fehérje port és egy csomó ízben van. Tegnap pl. kakaós-kókuszosat ittam ma pedig vettem karamellásat, meg banánosat meg epres-fehércsokisat :P
Ti tejjel isszátok vagy vízzel?

Megyek,mert tűzfalazni fogják a babanetet a melóhelyemen :oops:

Pusztik

bari6

loreena

De jó hogy sikerült.És még lehet tesó is bújkál a pociban :) nagyon -nagyon örülök és gratula!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2010.09.08 15:14-kor.

szurikáta
szurikáta56

Bari,
én vízzel iszom, azt mondták anno a gyógyszertárban, hogy a tej pl. a vasnak gátolja a felszívódását.

Lor,
kb. már huszadjára olvasom el az írásod, és még mindig vigyorgok... :lol:
leeda

Laptető! :lol:
Megosztom minden sorstárs között...kicsi rész jut fejenként, de jobb, mint a semmi! :D
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?