Csuti, nagyon örülök, hogy indulhattok, beállok én is Loorena sorába, nekünk is meglepetés volt, hogy júliusban indulhattunk, mert szeptember volt megbeszélve. Ha lett volna nyári szünet, akkor pont az uccsó munkanapon volt a transzferem. Mikor kezdtünk, még úgy volt, hogy lesz szünet. Izgultam is, hogy beleférjek még, mivel nekem hosszú a stimu időszakom.
Monilla és Tulipán, természetes, hogy mindenki bepánikol egy ilyen tájékoztatótól, mi még most is emlegetjük az erdőt, ahova bementünk. De egyenlőre minden jól alakult, és ha mindent betartotok, nem lesz semmi baj. Dévisz szerintem nagyon túlbiztosít mindent, ijesztget, és remélhetőleg így mindenki betart minden szabályt.
Amúgy egy nagyon édes, aranyos ember, én eddig szerencsére nem fogtam ki rossz napját, majd esetleg, ha nagyon elkezdek hízni
Loor, nagyon drukkolok holnapra, és kérlek jelentkezz, amilyen hamar csak tudsz. Még mindig élénken él bennem, mikor mi mentünk vissza, ti pedig ott álltatok, és velünk örültetek. Lélekben, ott leszünk veletek.
Mici, nagyon drukkolok és örülök, hogy máris belevágtok a következőbe. Kérlek, ne tűnj el ismét.
Leeda, neked sok pihenést, és hogy bírd a sok húsevést.
Bari neked pedig holnapra mennek a drukkok, hogy a kis tüszők beérjenek, és hogy minél előbb punkció legyen.
Kriszto, neked csak sok puszi
Akik pedig kezdés előtt állnak, hajrá-hajrá!!!!
Mi egyenlőre jól vagyunk, fekszem leginkább, alszom, próbálok nem aggódni, és nagyon várjuk a jövő pénteket, hogy mehessünk UH-ra.