A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lor! Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Jaj de nagyon örülök neki :lol:

Köszi Leeda ;)

Puszkó!

bari6

Loor, nagyon gratulálok, úgy örülök, hogy sikerült, és még az is lehet, hogy ikrek lesznek. Milyen volt apánk? Örült?
Már jövő héten mentek is vissza?mikor? mi péntek 13 órára.
ÚÚÚ, már úgy vártam, hogy hazaérjetek. Terhességi tüneteid vannak már? Maradsz otthon vagy mész vissza dolgozni?
Tényleg azt mondják, hogy Dévainál mindenki átéli a csodát, csak van aki előbb és van akinek várni kell rá.

Bari, te mekkora csomagolásban veszed ezeket a porokat, mert az enyém 5500ft körül volt, úgyhogy nagyon meggondoltam, hogy milyen ízt vegyek belőle. Meghát 750g, úgyhogy baromi sok adag kijön belőle. Én vízzel ittam, mivel elég sok lesz a kalória, ha még ehhez mindig 2-3 dl tejet is adnék. Amúgy tejjel finomabb.
momelcsi

Lor!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D pusszantás :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Lor! Én is nagyon gratulálok, itt hüppögök meghatottságomban!!! Ugyanazt irtd le, amit anno én is éreztem, de hidd el, minden jól fog alakulni, csak vigyázz a kis pöttyöcské(i)dre meg magadra! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kriszto! Veled mi a helyzet?

Időnként zugolvasok ám! :)
kislibus

Lor: :D :D :D :D :D :D Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Nagyon-nagyon sok gratula! Itt vidulok a gép előtt. Haza kellene mennem, de még el kell olvasnom néhányszor!
Vigyázz magatokra! És gyere sokszor a jó hírekkel!
"Boldogan irigy"
szélkisasszony

:D Kedves Loreena :D

Tiszta szívből gratulálunk nektek!!! :!: :!: :!:
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Momelcsi, Bari

Miért isszátok a fehérjeport? A hús nem elég? Most olvastam a dokumentumokat, amiket aláírva vissza kell adni, ha legközelebb megyünk. Ott azt olvastam, hogy a tejterméket (tehát azt írtad Melcsi, hogy tejjel iszod) nem ajánlott enni, inni. Hogy látjátok ezt a dolgot?

Kriszto

Szia, pénteken mész? :lol: :lol: :lol: Vagy rosszul emlékszem?

Lore

Mennyi adagot kaptál a szurikból? Ez az első lombikod úgye? Tudom, hogy írtad már, hogy minden ok az adagommal, de én úgy aggódom, mert anno Bari is ilyen adagot kapott, és a végén túlstimu lett belőle. Már szétaggódom az "agyam" :oops:
Még csak két napja adom a szurit, de már feszít a hasam. Ez is normális, már két nap után? Pénteken kell mennem a legelső UH-ra. Akkor mondja meg Dévisz, hogy mennyi adagra van még szükség.

Amúgy nagyon boldog vagyok, hogy indulhattunk, és remélem más is boldog, aki mostanság indult. :wink:

Kislibus

Ti hogy vagytok? Minden ok?

Szélkisasszony?

Leeda

Milyen volt a pukció, na és a transzfer? Hányat sikrült leszívni? Pihenj sokat, és gondolj arra, hogy 3 hét múla+++++++++++++++++ :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Lor! Gratulálok :!: :!: :!: :!: Nagyon örülök nektek. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
monilla

Csuti,
hát a punkciótól eléggé be voltam t....va, főleg az altatás részétől. Na ez volt az, ami végül is tök jó volt :D Felfeküdtem az ágyra, lábak az ég felé (jól néztem ki...), lábzsák a hideg ellen, és reflektorral megvilágítva a "célterület" :D Kaptam a jobb kézfejembe egy tűt, azon át vmi nyugtatót, attól már egy kicsit bekábultam. Bejött Kálmán is, vele is beszélgettem egy pár mondatot, utána meg már csak arra emlékszem, hogy leült Dévisz és azt mondta, addig nem kezdünk, amíg nem alszok. Utána filmszakadás, és már csak arra emlékszem, hogy ébredezek :lol: Velem megszenvedett állítólag, mert sok volt az éretlen petesejt, és azokat többször meg kellett szúrni. Fájt a hasam eléggé aznap + még két nap, de akinek érett petesejtjei vannak, azok állítólag meg sem érzik. Nálam 6 éretlen volt és 4 érett, amiből másnapra 2 maradt, hétfőre - pedig csak "egy legény maradt a gáton" - de persze reméljük a legjobbat :lol:
A transzfer szinte már semmi extra nem volt: ugyanúgy az ágyon, reflektorral megvilágítva, fémakármi bedugva, utána kis szúrás érzése, ahogy felhelyezik az embriót, szerencsekívánás és két puszi. Ennyi :lol:
Igyekszek pihenni, de elég feszült vagyok azért, hogy mi lesz. Persze tudom, hogy ez nem használ, de nem tudok mit csinálni... :oops:
Te ne aggódj, minden rendben lesz! A szuriktól nekem már másnap feszült a hasam. Azért jó lesz, ha iszod a fehérjeport, szerintem segít!!
leeda

Édes Lor!

Itt is :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!!!

Ölelés, Bodzilid ;-)

Kép
bodza2005

Csuti!
Kérlek ne aggódj az adagok miatt, Dévisz tudja mit miért ad. Bíznod kell benne, a szaktudásában, mert ez a siker egyik záloga.

Leeda! Lor!
Nektek is csak annyit mondanék, hogy ebben a pillanatban tutti babás vagy. Csak erre gondoljatok! (Nekünk bejött.)
kisgaby

Monilla

Akkor mi együtt voltunk a tájékoztatón kedden.Mi az első sorban ültünk az ajtóhoz közel,a párom rosszul volt az ájulás környékezte szegényt a sok vér,halál,vetélés,daganatos megbetegedések hallatán.Nagyon rossz volt ott ülni és Apánkat hallgatni,a rózsaszín felhők egyből eltűntek.Az a szerencse,hogy itt a fórumon olvasom a jó tapasztalatokat mi hogy történik ez erőt ad az embernek!!!
Kisgaby Te hogy vagy?Hanyadik hónapban vagy?
Bari,Momelcsi,Kriszto minden jót!!! :lol: :lol:

tulipán
tulipán31

Csajok! Mi nem jártunk sikerrel, ezúttal sajnos. Már elég régóta tesztelek folyamatosan, de semmi és holnap megyünk vissza Apánkhoz. Igazából az elmúlt egy hétben volt időm elfogadni, hogy ez van.
Azt nem mondom, hogy nem vagyok csalódott, de elfogadtam! Mit is tehetnék? :?
Nagyon-nagyon fogok igyekezni, hogy még az idén csatlakozzak az én drága kismami barátosnéjaimhoz, akik sora remélem addigra jelentősen bővül még!!! :roll:
Addig pedig maradok és szorítok értetek, buzdítok mindenkit és továbbra is azt mondom ELŐRE és mindenkinek fel a fejjel, LESZ EREDMÉNY! Muszáj, hogy legyen! :cry: :D
Karácsonyra már én is kismami leszek és kész! Akárhogy is de ez lesz! :roll:

Melcsi, Lor, Kisgaby! pusza kismamik!
Szurika azért készítsd az a bukfencező kislurkókat, mert reméljük folyamatosan szükség lesz rá itt.... :wink:
Leeda,Csuti, Bari! Követni Lort, gyorsan!!!!
Többiek! Hamarosan indulás! Gyorsan eltelik ez a néhány hét, itt köztetek, mert mindig lesz kiért izgulni!:wink:

Jók legyetek!

kriszto

kriszto82

Tulipán!
De jó, hogy itt vagy! Akkor kezdtek is még szeptemberben? Vagy hiányzik még valami?

Szélkisasszony ti?

Monilla, ti is hamarosan igaz?

kriszto

kriszto82

Kisgaby,
köszönöm a biztatást :lol:

Lányok,
egy kérdés, hátha tudtok segíteni: az elmúlt 1-2 napban gyakran erős szívdobogásom van, meg magas a pulzusom:100-120/perc. Lehet ez a Duphastontól vagy a kúptól? Amúgy nem vagyok rosszul, de nem tartom ezt normálisnak...
Köszönöm!
leeda

Kriszto,
együtt érzek Veled és nagyon örülök, hogy nem adod fel, nem is szabad!! Ezek után már csak jobb jöhet, nem???
Neked is köszönöm a biztatást, igyekszek példát venni Kisgabyról, Momelcsiről, Lorról és a többiekről, majd még meglátjuk, mennyire vagyok jó tanuló..... :lol:
leeda

Kriszto! Ölelés neked! Nagyon örülök viszont, hogy nem adod fel! Csak igy tovább! ELŐRE! Azért majd ird meg mi volt Dévisznél! Legalább lát-e arra utaló jeleket, hogy elindult valami?

Csuti! Köszönjük jól vagyunk, csak Anna elég rapszodikusan alszik napközben, igy ritkán tudok irni, este meg már beájulok az ágyba. Egyébként nagyon édes, mosolygós baba, mindenkinek ilyen gyerkőzöt kivánok, csak hasfájás nélküli kivitelben! :))
Már egész jól el lehet vele dumcsizni, sokat mosolyog, már alig várom, hogy kacagni kezdjen!
No megyek is, mert felébredt és hiv engem! :D
kislibus

Kriszto: nagyon sajnálom!!! Bámulatos a hozzáállásod. Csak így tovább. Karácsonyra meg nem is kívánhatna egyikünk sem szebb ajándékot! És meg is kapod Te is! Mert csak!!! :wink:

Mi? Hát még várjuk a 21-ét. Addig kb semmi, a HIV és egyebeken kívül. Egyelőre úgy tűnik velem minden rendben, hiába kerestek nem találtak semmit. Ma voltam belgyógyásznál a pajzsmirigyemmel, és úgy tűnik nincs túlműködés. Morgott valamit a "bajsza" alatt, hogy ez a labor nem túl jó. Mert, hogy 3 héttel későbbin teljesen rendben van a TSH-m. Szóval 22-én megyek hozzá és megnézni még1x, meg megnéz valami gyulladásra utaló dolgot.
Addig meg itt izgulok Veletek!
:D
Leeda: mesélj, mivel töltöd a napjaid.... persze az aggódáson kívül. Könyvek, filmek?

Tulipán: megrettentem attól, amit a tájékoztatóról írtál. A párom szerintem le akar majd beszélni az egészről. Nagyon be kell majd vetnem a meggyőzési technikám. :wink:
Mindenkinek nagyon szorítok!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Loreena GRATULÁLOK! :) :)

Leeda, ha nem múlik el az erős szívdobogásod és nagyon aggódsz, sztem hívd fel Déviszt!

Kriszto
Sajnálom! DE HAJRÁ a következő biztos sikerülni fog!!! És hozzád is bekopogtat a gólya!

Tegnap voltunk Dévisznél. Leadtuk az összes leltet, ami még hiányzott.
Mi is megkaptuk az írásbeli tájékoztatót és 21-én mehetünk a szóbeli táj-ra is. Szélkisasszony, lehet hogy találkozunk?

Hát nem mondom, szörnyű dolgok vannak leírva, gondolom hasonló lesz a szóbeli táj. is. :?

Szép napot mindenkinek!
Csibi
csibi79

Szia Csibi!

Jó lenne összefutni! Mikor van a szóbeli tájékoztató? Mert én reggel 1/2 9-re megyek Hozzá.
És sikerült az andrológust elintézni? Hol voltatok végül? Simán elfogadta?
szélkisasszony

Szélkisasszony,
hát nem sok mindent tudok itthon csinálni, TV-zek - már a hátam közepén jön ki a sok reklám meg TV-shop meg minden, illetve DVD-ket nézek, most éppen egy Jim Carrey filmet :lol:

Csibi,
hát nem tudom, lehet, hogy felhívom, mert nem tűnik normálisnak ez a gyors szívdobogás. Nem akarok lerottyanni idő előtt....

:?
leeda

Szélkisasszony,
küldtem privit!

Hát akkor nem hiszem, hogy tudunk találkozni, sajnos :(
A tájékoztató délután fél2től lesz.
csibi79

csibi: Köszi, de valamiért még nem érkezett meg. Nagyon várom! :D
Sajna, akkor valóban nem fogunk találkozni. :(
Pedig már olyan nagyon szívesen megismernék itt mindenkit személyesen is. :oops:
szélkisasszony

Tulipán, igen együtt voltunk a tájékoztatón. Mi a harmadik sor szélén ültünk az ajtó felőli oldalon.

Kriszto Drága, én is ölellek téged ezerszer és meglátod egyszer nektek is sikerülni fog :!: :!: :!: :!:

Lányok, én holnap délután megyek Apánkhoz, mert megérkezett piri. Talán ilyenkor nézi meg ultrahangon az induló tüszőket? A gyógyszereket ilyenkor már fel szokta írni? Az is érdekelne, hogy a fehérjeport mikortól kezdtétek el szedni és naponta hányszor, milyen adagban. Ma vettem a gyógyszertárban egy dobozzal. Apánkat esetleg érdemes megkérdezni ezzel kapcsolatban?
monilla

Kriszto!
Nagy-nagy ölelést küldök Nektek az éterem át. És mindannyian tudjuk, hogy fejben dől el minden. Tehát, ha úgy érzed karácsonyra kismamik táborát fogod bővíteni, akkor tutti úgy is lesz. :wink:

Tulipan!
21. hetes 1.napos ikres babaváró vagyok. És én is hiszek abban, hogy Dévai mindenkit babával ajándékoz meg. :wink:
Ma 3 órát sétáltam, aminek a végére jól el is fáradtam. Ez volt a nap fénypontja! Mármint a séta. :-D

Jaj! Lehet, hogy számotokra nyílt titok, nekem újdonság volt: Háziorvosi beutalóval és kémcsőben levett vérmintával az ÁNTSZ 2 hét alatt TB támogatásra elvégezte a toxoplazma vizsgálatot.
kisgaby

Sziasztok

Most az utolsó, hogy tudok írni, mert holnap indulunk Pestre. Mihelyt tudok, írok.
Mindenkinek további sikereket kívánok :D

Kriszto!

Millió puszi neked :lol: , és eljön még a mi időnk!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 19:48-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Monilla!

Mikor mész ma Apánkhoz?
Délután megyek én is, lehet, hogy talizunk? :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto!

:cry: :cry: :cry:Remélem karácsonyra mindannyian kismamik lehetünk majd!!!Én szeptember végén kezdek majd,akkora várom a pirit.Apánk azt mondta,hogy minden papírom rendben van.

Kisgaby!Én már a nyár eleje óta figyelem,hogy mi történik Veled,egy kis kihagyás után is örömmel olvastam,hogy minden rendben !!!Ez erőt ad nekünk várakozóknak!!Vigyázz Magatokra!!!

A többieknek sok-sok érett petesejtet,szorgalmas húsevést és pozitív teszteket kívánok!!!

tulipán
tulipán31

Sziasztok Csajok!
Újra itt vagyok, megjöttünk a nyaralásból. Nyaralás volt a javából, 30-35 fok Franciaországban, majd Ausztriában is napsütéses 20-25 fok. Itthon meg.....Brrrr......

Nagyon gyorsan szaladtam végig az eseményeken:

Lor, tudtam, hogy menni fog!!!!! Gratulálok Nektek, vigyázz magadra. Olyan optimista és vidám voltál, hogy nem csoda, hogy veled maradt/maradtak a babók :)

Kriszto, sajnálom..... :cry: :cry: :cry:

Mindenkit puszilok, de még kell idő, míg végig futok az eseményeken.
Mici, nem volt vész a méhűr?

Nekem tegnap reggel jött meg, ezért is jöttünk haza, és ma megyek este fél 5 felé Apánkhoz: szondázás (vérzés alatt....Másnak is így volt?) és kezdünk. Én eléggé magabiztos vagyok, továbbra is hiszem, hogy sikerülni fog. És ez az utolsó vérzésem egy jó darabig :) Mindent betartok, IR diétát csinálom, baj nem lesz. :)

Szondzás fáj???

Puszi Mindenkinek
nyuszika85

Szia Nyuszi!

Már hiányoltunk! De jó, hogy ma már mész is!!! Fél ötre hívott be? Akkor lehet, hogy nem is lesznek olyan sokan, máskor 6-ra meg későbbre szokta hívni a baállításosokat. Na mindegy, szerintem talizunk! :D Monilla is jön valamikor, csak még nem járt erre, hogy elárulja, hogy mikorra van időpontja!
De jó, megint megismerek néhány emberkét!
:wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto, mikorra jössz? :) Én is örülök, hogy ismerkedhetek :)

Majd valaki meséljen a szondázásról, főleg, hogy miért jó ezt vérzés alatt csinálni?!

Puszi
nyuszika85

Szondázás: ilyenkor nyílik ki leginkább a méhszáj, azt hiszem, mintha ezt mondta volna Apánk, ezért csinálja akkor, amikor úgy igazán megvan. Nekem nem fáj, általában akikkel beszéltem azoknak nem fájt, de van akinek elég kellemetlen volt, annyi az egész, hogy ne mozdulj meg, de ezt Apánk fogja mondani! Max.2 perc az egész egyébként, még lehet, hogy sokat is mondtam...
én nem kaptam időpontot, 10-11 felé kellett volna mennem, de akkor ma szinte egész napra szabit kellett volna kivennem, ezért kikönyörögtem, hogy mehessek munka után, talán picit előbb ellógok, max. Szóval szerintem olyan 4-5 között fogok érkezni. de biztosan ki kell várnom amíg az összes időpontossal végez, így hideg élelemmel és könyvvel megyek. De ha ott lesztek, jobban telik majd az idő! :wink:

kriszto

kriszto82

Értem, köszönöm! :)

Amúgy először 2-t akart mondani Apánk, de azt mondta, nem biztos, hogy addig végez, szóval inkább fél 5. Talán kevesebben leszünk.

Na, megyek mosni, két hét elmaradásom van :)
Este találkozunk, azért délután még visszanézek.

Puszi
nyuszika85

Bari! Mi volt? Minden ok?
Csutival taliztál? Nála a helyzet?

kriszto

kriszto82

Nyuszika: :D jó, hogy megjöttél! drukkolok!!!

Kriszto: miért van szükség erre a szondázásra? :shock:

Bari???
szélkisasszony

Szélkisasszony! Kimérik a méhed azon pontját, ahová a babá(ka)t visszahelyezve nekik a legideálisabb lesz! aztán már csak ott kell maradniuk! :wink:

kriszto

kriszto82

kriszto:
értem. köszi. :D
szélkisasszony

Sziasztok!

Bocsi,h nem jöttem eddig :oops: de fizikailag és lelkileg is meghanyatlottam :oops: :oops: :oops:

Annyira szeretem a szervezetemet..... :evil: sikerült vírusos tüneteket produkálnom. A lényeg,h Dévisz elküldött CRP vizsgálatra (a legkisebb gyulladást is kimutatja) és 5kor kellett telefonálnom az eredményem miatt és képzeljétek az eredmény NEGATÍV lett. Így NEM KELL LEÁLLNUNK és remélem most már tényleg minden rendben lesz :D Valószínűleg szerda körül lesz a punkcióm, mert hosszabb a ciklusom. Azt mondta Dévisz reggel,h minden OK a méretekkel :lol:

Visszaolvasok és jövök majd még később! :wink:

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok!

Szeretnék ismét egy kis segítséget kérni tőletek.
Szeptember 20-án megyünk Déviszhez második konzultációra. Most visszük csak a leleteinket. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mire lehet számítani a 2. konzultáción? Még nem volt átjárhatóságim, de gondolom ezt majd ő csinálja, valamikor.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Mné
mné

Bari, tök jó, legalább nem kell leállnotok. Már megijedtem, mikor elkezdtem olvasni, hogy valami ilyesmiről lesz szó. De szerencsére nem!!!! :lol:
Csutiról nem tudsz semmit? nem bandáztatok?
momelcsi

Kriszto, :cry: várom,h gyere Dévisztől :wink: a hanyatlásom ellenére én is tartom magam a karácsonyi bababummhoz :D

Leeda, hogy vagy? Szívdobogás? Végül hívtad Déviszt?

Lor, érzel már valamit?

Monilla, de jóóóó, örülök a kezdésnek!

Tulipán, neked is nagyon örülök :D

Nyuszika, üdv újra itt :D Lehet,h Te voltál bent Apánknál amikor telefonáltam neki….? Mire olvasod már túl leszel a szondán is, remélem nem volt vészes :wink:

Szélkisasszony, szerintem össze fogsz majd futni Te is valakivel. Olyan sokan indulnak majd szept. vége felé is :wink:

Melcsi, Kriszo, igen, találkoztam Csutival! Olyan jó, amikor tudod kötni már a neveket archoz :lol:
Sajna nem tudtam megvárni. Azt tudom,h ¼ 12.kor jutott be, de tüszőméreteket nem tudok :lol:
Ha megtudom jövök és mondom :wink:

Remélem nem hagytam ki senkit :wink:

Mné, akkor tuti az átjárhatósági időpontját fogjátok megbeszélni! Az meglesz és indulhattok Ti is :wink:

Puszi,
Bari

bari6

Bari,
én is megijedtem hirtelen, hogy gond lesz, de nagyon örülök, hogy minden o.k, ezek szerint a vérvétel eredménye is jó volt!! :wink:
Nagy-nagy drukk!!! :lol:

Mné,
szerintem - nálunk legalábbis úgy volt - hogy megnézte a leleteinket, és ennek fényében mondta (vagyis a párom eredményét látva), hogy mi csak ICSI-re vagyunk alkalmasak. A többi lelet valószínűleg jó volt, szó nélkül elfogadta. Persze majd kérdezz rá az átjárhatósági vizsgálatra, hogy minél előbb meg tudja csinálni! Más nem hiszem, hogy lesz. Ja, a kérdéseiteket szedjétek össze, hogy fel tudjátok tenni. De gondolom, szóbeli tájékoztatón akkor még nem voltatok, ott részletesen elmondja, mi a folyamat, mi hogy lesz, stb.
Kitartás :)
leeda

Bari,
megvagyok, köszi, elég nehezen telik itthon az idő :(
A szívdobogás még megvan, egy picit talán most lassabb. Nem hívtam Déviszt, mert amúgy nem vagyok rosszul. A hasamon pöttyök jelentek meg, de szerintem attól a 1.5 l Bio zöldséglétől, amit 2 nap alatt benyomtam, és volt benne zeller is. Szerintem allergiás lettem rá :?
leeda

Leeda, óóóóó az a fránya zöldséglé! Lassan mindenkit VEGÁVÁ tesz Dévisz :lol: Örülök,h a szívdobogásod javult ;)

Most írt Csuti, azt mondta neki Dévisz,h szépen fejlődnek az induló tüszők, 6,8 és 11-ek oldalanként 5-5 darab :)

bari6

Nyuszika! Úgy vártam már, hogy jelentkezz! Nagyon drukkoltam, hogy nehogy piri előbb jöjjön, mint kellene… Majd gyere, hogy mi volt a beállításon! Miket kaptál? Mikor kell menned legközelebb? (Egyébként nekem is így volt: épphogy megjöttünk a nyaralásról, megjöttek a vörösök, és már mentem is beállításra!:) Ha a kezdés ennyire hasonló, remélem a folytatás is ilyen lesz Nálatok is! :wink: )

Bari! De jó, hogy nem kellett leállnotok! :D Gondolom, nem kicsit izgultál, hogy ez a hülye „dátha” bekavar… De jó, hogy nem tudott! :D Egyébként hogy vagy? Még mindig rossz a közérzeted?

Monilla! Gondolom, jó későn érsz vagy értek haza, ha ma nem is de holnap mindenképp gyere a hírekkel, hogy hogy sikerült a beállítás!

Kriszto! Hajrá novemberi picit túlstimus és aztán karácsonyi ikres kismami! :wink:

Szélkisasszony! Nyuszika már biztosan szerencsésen túl van a méhszondán, de Neked esetleg még hasznos lehet az én véleményem a méhszondáról: én nagyon izgultam, hogy meg ne mozduljak majd közben, de mire eljutottam a fejecskémben odáig, hogy na, akkor mostantól nem szabad megmozdulni, addigra Apánk végzett is az egész művelettel! Szóval abszolút nem volt vészes!

Mné! Nálatok nem lesz szükség lombikra, csak inszemre, ugye, jól emlékszem? Gondolom, a 2. konzultáción megbeszélitek az átjárhatósági időpontját. Általában a ciklus közepére, egy picivel a tüszőrepedés előttre szokta időzíteni Apánk az átjárhatósági időpontját, mert ilyenkor megvan rá az esély, hogy a picit kitágított petevezetékeken egy spontán babóca könnyebben átcsusszanjon és utána befészkelődjön!

Leeda! Biztos izgalmában dobog ennyire a szívecskéd, mert érzi, hogy nagyon szuper kis társasága van egy picit lejjebb és még lesz is kb. 8 és fél hónapig!

Momelcsike! Írok még ma! :D

Bodzili! Kislibus! Millió puszi Nektek!

Amúgy mindenkinek nagyon köszi a drukkokat és az örömködéseket! :D Én egyelőre még mindig csak azon merek örömködni, hogy legalább idáig eljutottunk! Az elejétől kezdve úgy álltam hozzá, hogy nem kell feltétlenül sikerülnie első alkalommal… Örültem, hogy végre elindulhattunk ezen az úton, és tudtam, hogy jó úton vagyunk! Tudtam, hogy mindegy, hogy hányadik lombik fog sikerülni, de valamelyik sikerülni fog! Korábban az inszemeknél mindig úgy voltam vele, hogy Istenem, csak ne kelljen még egyszer ezt az egészet végigcsinálnom! Ennek az első lombiknak viszont annyira élveztem minden pillanatát az injekcióbeadásoktól az altatáson keresztül a transzferig, hogy úgy éreztem, bármikor ezer örömmel végigcsinálom újra! És ezt most is így gondolom… Ha esetleg a babócánk meggondolja magát, akkor majd jönni fog a 2. vagy a 3. vagy az X. alkalommal… Próbálok úgy hozzáállni, hogy nem kell feltétlenül, hogy most velünk maradjon, de nagyon-nagyon örülök, hogy most épp itt van velünk! És ha elképzelem, hogy egy – kizárólag mikroszkóppal látható – icike-picike pöttyöcskéből már 7mm-esre növekedett, akkor mi állíthatná meg? Biztosan nő most is, mint a bolondgomba… (Főleg ebben az esőben!) :D
loreena

Kicsit önző módon, szeretnék kérni egy kis drukkot, hogy hétvégén ne legyen semmi bajunk, mert akkor a jánosba kell mennünk.
momelcsi

Melcsi, megy a drukk, de miért lenne gond??? Nem vagy jól?+++++++++++++++++++

bari6

Drága Melcsike! Minden rendben lesz! ++++++++
Számolgattam egy kicsit, és most vagy 9 hetes kb., ugye? A babócák a 7-8. héttől már maguknak termelik a progeszteront, úgyhogy nem lehet semmi baj, nyugi! Nagyon-nagyon drukkolok! ++++++++
loreena

Melcsi!
Nem lesz gond! Gondolni sem kell rá!
Puszillak

kriszto

kriszto82

Nos, ezt most Leedának küldöm szeretettel.... hozzon szerencsét!!! Vagyis nem kell szerencse csak egy kisbabóca! :wink: [/b]

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?