Pécsiek! Jó talit nektek, aztán várjuk a képes élménybeszámolót! Kíváncsi vagyok, 5 pici baba hogyan viselkedik majd, milyen lesz!
Évi! Szuper a babakocsi!

Lökdösés:

Vérzés nálam hál' Istennek nem jelentkezett. Jövő héten kell menni 6 hetes kontrollra

, el se hiszem, hogy már itt tartunk!
Tünde! Lehet, hogy érezte rajtad! Nem tudom, mitől, de Bence is nyűgös volt az éjjel! Este élvezte a fürdést, aztán evett, (máskor eszik és bealszik a cicin), most az Istennek se akart lecsukódni a szeme!

Odáig jutottam, hogy velünk aludt a nagyágyban, nem tudtam mást csinálni, mert ha letettem a kiságyba, azonnal sírt, ahogy a szívemre tettem a kis fejét, elhallgatott... Úgyhogy ma mosott c@r vagyok... Mert negyed 6-kor felkelt, és utána se volt hajlandó aludni, csak rajtam. Anyahiány, gondolom.

Most mertem betenni a kiságyba, de hallom, hogy nyöszörög néha néha... Kíváncsi leszek... Már fél kézzel ettem, ittam, muszáj volt.
Csillag! Nagyon tetszenek a falfestményeid, ügyes vagy!!!

És Gergő is édes, no meg minden baba!
Babaimi! Jó, hogy néha tudsz jönni! Én is néha jövök, de mindig olvasom a fórumot Bencével a karomon

, csak írni nehéz, mert kitölti az időmet, főleg, hogy egyedül vagyok 2-ig! Ha Bence alszik, én is azt teszem általában

(vagy eszek, pisilek, zuhanyzom), mert nem tudhatom, milyen éjszaka vár ránk,vagy hogy mikor ébred és utána alszik-e vagy ébren lesz és akkor játszunk.
Clárika! Szuper, hogy írtad a cseresznyemag párnát, azóta mi is vettünk, használjuk és úgy néz ki, beválik! Persze 2x5 csepp Espumisant is szedünk, de mivel még így is néha nehezen jönnek ki a gázok, ezért bevetjük a cseresznyemag párnát. Most barátnőm hozott olyan cseppet, amit ők is használtak, kipróbáljuk azt is, csak előbb elhagyjuk az Espumisant és átállunk arra. Az mégsem gyógyszer...
Dia! Én még mindig csodálattal olvasom, hogy ilyen jól boldogulsz két gyerekkel! És mindenki más is! Nekem Bence egyedül kitölti a nap 24 óráját. Néha már alig várom, hogy jöjjön a Tomi haza, mert már nagyon kell pisilnem, de nem jutok el... Mondjuk ez csak nyűgös napokon van, abból szerencsére nincs sok, csak ha túl sok új inger éri vagy hidegfront van.
Szombaton berohantunk vásárolni. Anyósom vigyázott Bencére. Nem is tudtam venni magamnak meleg ruhát, ami kellett volna. Egyszerűen nem volt kedvem, egyfolytában a Bencére gondoltam, mi lehet vele, vártam a telefont, hogy nagyon sír, menjünk haza. Tomi is látta rajtam, hogy nem tudom elengedni magam... Bencével akartam menni, csak babakocsival közlekedni nehéz, hordozót cipelni sokáig nem olyan jó, meg ő se szereti huzamos ideig

2 óráig mondjuk, amit meg is értek. Ezért várom a kendőt, azzal csak könnyebb lesz.