Itt vagyok!
Bocsi, de tegnap még estére is hoztam haza melót, nem tudtam jönni...
Bölcsi:
Tegnap 9-re kellett mennünk, először az irodába kellett menni a beiratkozást intézni. Ott többen vártunk már, minden anyuka lábára szorosan rátapadva egy gyerek. Csak mi voltunk kivételek, én kb. 80km-t szaladtam a gyerekem után, mert ő rendkívül viccesnek találta, hogy egyik ajtón bemegy, egy másikon ki, és visszajut a kiinduló pontra. Hát ezt kb. 50x eljátszotta.
Majd bontogatni próbálta mindenki táskáját, végül nem törődve a sorban állással, bement az irodába jól körülnézni.
Ezek után mentünk csak a csoportba, már kint voltak az udvaron. Hát azt a felszabadult homokozást, jövés-menést látnotok kellett volna! (holnap viszek fényképezőgépet

)
Marhára tetszett neki. Néha hozott nekem valami játékot, egy-egy labdát, de alapvetően le voltam sz@rva.
Egyszer volt sírás (kb. másfél perc), mert egy kisfiú először jól fellökte, majd két kézzel belemarkolt Petra nem kevés hajába.

Nagy nehezen lefejtettem a kisfiú ujjacskáit Petra hajáról. (a kisfiú is júniusi, mint Petra)
Ma is nagyon jól érezte magát, ma már majdnem 11 óráig ott voltunk (9-től).
A tízóraira adott gyümölcslé egy f@s, egy piroska szörp százszor finomabb. Szerencsére Petra meg se akarja kóstolni, ma már mondtam a gondozónőnek, hogy adjanak majd helyette Petrának vizet. Az ebéd amúgy is fél 12 körül van, ha reggel kap tápszert meg esetleg eszik valamennyi reggelit, akkor röhögve kibírja ebédig.
Ma pl. 7-kor kapta a tápszerét, bölcsi előtt nem kellett neki a banán, bölcsi után meg annyira álmos volt, hogy álltában el tudott volna aludni, így Anyunál egyből letettük. Aludt délig, és csak aztán ebédelt.
Szóval simán kibírja reggelitől ebédig, nem lesz gond. Legalább megeszi majd az ebédet.
Voltam ma a fogorvosomnál is, pikk-pakk betömte újra a fogamat. 13 éves tömés volt kb., nem csoda, hogy kijött.