Jó reggelt!
Bár már 5 óta fent vagyunk... Mióta a Tomi akkor kel készülődni dolgozóba, azóta Bence is rendszeresen vele ébred... Anya legnagyobb örömére, eddig legalább aludhattam 6-ig fél 4től, na de hogy most már csak 5ig...
Enyém baba is nyűgös pár napja... Látom nektek is, tuti, hogy ez a c@r időváltozás. Tegnapelőtt még sütött a nap, tegnap beborult, este óta esik.

Nem szeretek esőbe sétálni... Tegnap sétáltunk egy nagyot barátnőmékkel, neki már féléves a kislánya, 2 órát bírt a Bence, alig mertem elhinni.
Most nem panaszkodom, épp szuszog a kiságyban :roll, de hát ki tudja meddig és ki tudja milyen lesz ez a nap... Úgyhogy gyorsan meg is reggeliztem, mert tegnap csak délben jutottam el odáig...
Claire! Gyönyörűek!!! Csodállak, hogyan bírod!!! És
Bmaas téged is!!! Ennyi gyerekkel, nekem néha még az egyszem Bence is elveszi minden energiám...
Szilvás! Örülök, hogy most gyakrabban jelentkezel, most meg
Dia jön kevesebbet!
Olvaslak ám mindig titeket, csak válaszolni nehéz, még nem teljesen megy a félkézzel való gépelés.
Ircsi! Jó ez a babatornás leírás, majd kipróbáljuk!

És Katus gyönyörű!!! Főleg a kis ember nagy gondban kép, az nagyon tetszik!!
Bévi! Látod, ez már jót jelent, hogy ennyit tudsz írni!

Remélem már nyugodtabb vagy, hidd el, napról napra könnyebb lesz! Nem mindig könnyű, de az anyaság ezzel jár!
Penész:

Mihamarabb szüntessétek meg tényleg!!!
Maccs! Én is nagyon remélem, hogy ez nem búcsúzkodás volt, mert olyan jó olvasni a tanácsaidat!!! Tessék jönni még!
Évi! Én már pocakosan letöltöttem a Balu kapitányt, Süsüt, Hupikék törpikéket, Csipet csapatot, Gumimacikat, Tv-macit, sokszor hallgatjuk.

Nekem nosztalgia, neki meg új élmény, de megnyugszik. Amikor már nagyon nyűgös, na akkor jó a jó mély férfihang, Charlie Könnyű álmoz hozzon az éj a tuti befutónk.
Pelus: nekünk a Pampers és az Axxo jön be. (törlőkendőnk is Axxo) Utóbbit úgy kaptuk ajándékba. Nekünk sose folyik ki semmi, csak ha teljesen teli megy a pelus. Mi is pelenkázás közben balesetezünk: anyut sugárban lepisilem (reggel kómásan nagyon tuti

), de eddig a fürdés előtt meztelenül ölel anyu és belerottyantok a kezébe illetve a fürdés előtt meztelenül ölel apu és úgy pisilem le, hogy belefolyik a gatyájába vezet.

Tegnap sikerült apa kezébe is rotyiznia végre

, mondtam most már tényleg adjunk fel lottót!
Csillag! Sajnálom ezt a sok gondot! De őszintén szólva, a családi ház ezzel jár, aztán ha kész lesz, akkor majd évek múlva örülni fogsz, és azt fogod mondani, megérte szenvedni érte! Mi is nagyon szeretnénk családi házat építeni, csak ebben a c@r világban nem tudom hány év (évtized inkább

), mire eljutunk odáig...
Tina! Örülök, hogy jó lett az eredmény és hajrá hajrá!!! Az összes gólya, amit láttam, már feléd repül!!!
Teszek egy-két képet kedvcsinálónak, hogy Ti is tegyetek, mert imádom nézegetni a kismanóinkat!
Élvezem a fürdést:
Mire gondolok vajon?
Majdnem meztelen (olyan is van, későbbre a barátnőknek

)
Ritka pillanat (hogy hordozóban alszom)
Anyán kidőltem