[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Oksa, Gucci visszapaterolva a gardróbba![]()
Emlékszem a mackósan vajúdós Marzanós sztoridra...
2010.09.16 12:47
[quote="tike"]T írta:tikei mézet adtok már a gyerkőcnek? Hédi taknyosodik,gondoltam teszek a teájába...
[quote="tike"]e írta:tikegyszer az éjszaka kellős közepén apa arra lett figyelmes,hogy ráncigálom elő a szekrényből a síoverált,sapkát stb. Kérdezi,hogy hová mész? mondom havat lapátolni....te hülye augusztus vanReggel persze nem emlékeztem rá, bizonyítékképpen elölhagyta a ruhákat amiket előráncigáltam
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.09.16 13:09
[quote="ronmay"] írta:ronmaymm, én annyira nem értem meg a "férj" neheztelését. Nekünk is jár "szabi". És míg ő dolgozik, teljesen mást csinál máshol jár az agya, nem gyerekezik non stop, nem "szívják" az agyát, vagy máshogy.
Egy nap meg nem a világ vége.
2010.09.16 13:17
[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodiz csak egyetlen nap, este hazamész, ő meg legalább közös programot csinálhat a fiával. Mondjuk látogassák meg a kedves mamát
![]()
![]()
![]()
[quote="kicsidodi"]K írta:kicsidodii az a hülye, aki egyedül megy wellnesshétvégére?![]()
![]()
2010.09.16 13:23
[quote="ikoka7"]H írta:ikoka7elló Mindenkinek !
Megvan az elveszett bárány.
![]()
A csajos este nagyon jó volt, bár kicsit kirekesztveéreztem magam ott az asztal végén, de ezt is hamar orvosoltuk/tátok. Köszönöm. Nagyon jól éreztem magam, bár legközelebbre javasolnék valami kerek asztalos helyet.
![]()
![]()
.
2010.09.16 13:28
[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodin tegnap óta fogyózok. Ez semmiben sem nyilvánul meg![]()
![]()
![]()
2010.09.16 13:32
[quote="boo"]
írta:booNálunk nagyon érdekesen van apa összerakva: ha elmegyek csajos progira, akkor tök féltékeny, és ideges is, de pl sose hív fel, hogy zargasson! és ezt nagyon tisztelem benne! de tényleg, még soha, egyetlen alkalommal se zavart be, és még sms.t se küld! Bezzeg én![]()
![]()
tuti, hogy 2-3 óra elteltével felhívom, hogy minden oké -e, stb...
![]()
![]()
![]()
hát, ezt igazán megtanulhatnám tőle
Jelzem, neki pl a gyerek születése előtt volt utoljára saját, különbejáratú programja
![]()
Én viszont kilobbiztam magamnak a havi 1 találkozót az origi barátnőimmel is, meg veletek is, de nehogy már ez ne járjon![]()
2010.09.16 13:39
[quote="pagika"] írta:pagikan se vagyok az a bújós típus, még régen az elején az voltam, de ma már, hú, nagyon nem. Nem azrét, mert nem elmúlt volna a szerelem, vagy bármi ilyesmi. Néha néha még most is rámjön, de nagyon ritkán. Valahogy úgy már nem tudok aludni (persze ez is szokás kérdése ám!.) Milyen rossz volt alapból újra együtt aludni apával, miután több mint 3 hónapot külön töltöttem vele Pesten a kórházban, aztán meg a csajok szobájában. Meg kellett szokni újra.
2010.09.16 13:44
[quote="boo"]i írta:boolyen érzékem nekem is vanbelenyúlni a legeslegdrágábba
amikor a karikagyűrűt néztük, akkor is egyből kiszúrtam a milliós tételeket, pedig nem volt feltűntetve az áruk, majd az eladó finoman elkezdett terelgetni a másik tálca felé (gondolom levette rólunk, hogy nem fogunk 2 milláért jeggyűrűt venni
), és amikor mondtam, hogy hát igen amazok is szépek, na de ezek, akkor már megpendítette az árukat
![]()
érdekes, engem is egyből a másik tálca érdekelt
:
[quote="boo"]P írta:booagika
és hogy osztjátok szét a lányokat? pókeren lejátszátok, hogy ki kihez megy?![]()
:
2010.09.16 13:46
[quote="tike"]J írta:tikea és képzeljétek 4 egész napja visszaköltöztem a hálószobába, mondjuk fura így 13 hónap után...Hédi legalább nem horkol![]()
Bár valószínüleg ma alapból Hédinél alszom, mert apa némi pia hatására mindig nagyon szerelmes, én meg nagyon rühellem mikor piaszaga van![]()
![]()
2010.09.16 13:51
[quote="katy76"]K írta:katy76épzeljétek! A hálóban folyik a falon a víz. Csöpög rá az ablakpárkányra (belül). Sík ideg vagyok. Már tavasszal 2x kihívtam a biztosítót, a második után már nem is festettünk ki, mert meg akartuk várni, hogy a társasház megcsináltassa a tetőt. Hát még mindig nem csináltatta meg.Hétfőn kiverem a balhét.
2010.09.16 13:54
[quote="pagika"]k írta:pagikaissé másnaposnak érzem magam, mondjuk nem csoda, mert igencsak össze-vissza iszogattam mindent. A vendéglátó anyuka isteni pina coladát kevert, meg mojitot, úgyhogy ehhez a sör, meg a bor meg a pálinka már lehet nem kellett volna. Meg lehet nem kellett volna csak 5-kor lefeküdni....
2010.09.16 14:00
[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiálam annyi a "szabály", hogy édesség nincs, a zsíros kaja, meg a fehér kenyér pedig ritka. Ezek ugye abból adódnak, hogy egyrészt szeretném, ha ezek a dolog beléivódnának, és egészségesen étkezne később, másrészt meg a cukorbetegségem miatt én is többnyire kerülöm ezeket.
2010.09.16 14:14
2010.09.16 14:15
[quote="tike"] írta:tike[quote] írta:s nem tudja hogy jó az ágyban pedig mondtam már neki…de szte elfogult vagyok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ebben pedig nem nagyon lehet kívülálló véleményére hagyatkozni
2010.09.16 15:47
2010.09.16 20:22
2010.09.16 20:23

2010.09.16 20:32
- azért apánál ez nem mindig válik be[quote]A írta:zért olyan cukik, h cicivel meg lehet őket vígasztalni...
2010.09.16 21:05
[quote]I írta:dézet:
Azért olyan cukik, h cicivel meg lehet őket vígasztalni...
- azért apánál ez nem mindig válik be
2010.09.16 21:11
2010.09.16 21:44
2010.09.16 23:11
2010.09.17 06:51
[quote="boo"]B írta:booond[quote]S írta:emmi problémát nem látott benne (sőt, néha még ő az aki "rugdos kifelé" engem.
és Te ezen csodálkozol?mert mi nem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="boo"]B írta:booond[quote] írta:rülök, hogy kb. 2 hónapja vééééééééééégre vissza költözhettem a hitvesi ágyba. (Ennak örömére vasárnap úgy kiment a derekam, hogy
nem kéne annyira hevesen cexelni![]()
![]()
![]()
2010.09.17 09:57
2010.09.17 10:53

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|