A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

loislane!

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Oksa, Gucci visszapaterolva a gardróbba :wink:
Emlékszem a mackósan vajúdós Marzanós sztoridra... :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

tike!

[quote="tike"]T írta:tikei mézet adtok már a gyerkőcnek? Hédi taknyosodik,gondoltam teszek a teájába...

Simán. Van aki azt mondja, hogy inkább 2, de akár 3 éves koráig is várjunk a bevezetésével, de én nyugodt szívvel adom. Elvégre nem fél kiló vajas-mézes kenyeret eszik meg naponta, hanem teát iszik csak. :wink:

[quote="tike"]e írta:tikegyszer az éjszaka kellős közepén apa arra lett figyelmes,hogy ráncigálom elő a szekrényből a síoverált,sapkát stb. Kérdezi,hogy hová mész? mondom havat lapátolni....te hülye augusztus van :shock: Reggel persze nem emlékeztem rá, bizonyítékképpen elölhagyta a ruhákat amiket előráncigáltam :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]T írta:kicsidodiike!

NEm akarnál álmodban mondjuk mosni, vagy mosogatni? Reggelre kevesebb lenne a szennyes 8) :lol: :lol: :lol:
Mér nem hagyod aludni azt a gyereket? :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="ronmay"] írta:ronmaymm, én annyira nem értem meg a "férj" neheztelését. Nekünk is jár "szabi". És míg ő dolgozik, teljesen mást csinál máshol jár az agya, nem gyerekezik non stop, nem "szívják" az agyát, vagy máshogy.
Egy nap meg nem a világ vége.

Említettem a szitut Apának, amikor ezen témáztatok. Reakció:
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Dehát ez csak természetes! :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?:
Semmi problémát nem látott benne (sőt, néha még ő az aki "rugdos kifelé" engem. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
Néha ő is vágyik 1-2 napra totál nélkülünk, egyszál egy magában. És soha nem vettem zokon, egy szemernyit sem. :roll: Tényleg kell néha, különben becsavarodik az ember. (Legalábbis nálunk :roll: :roll: :roll: )

(Nálunk is a szemtől szembe kommunikáció dívik)

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]A írta:kicsidodiz csak egyetlen nap, este hazamész, ő meg legalább közös programot csinálhat a fiával :wink: . Mondjuk látogassák meg a kedves mamát :twisted: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]K írta:kicsidodii az a hülye, aki egyedül megy wellnesshétvégére? :twisted: :lol: :lol:

Na, ez viszont nem menne nekem. Bármilyen fajta programot csak társaságban tudok elképzelni. :roll: :roll: :oops: :oops: Nekem szükségem van a későbbi emlékszelhogymennyiretetszettmilyenjóvoltakkoramikor című beszélgetésekre. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

ikoka7!

[quote="ikoka7"]H írta:ikoka7elló Mindenkinek !

Megvan az elveszett bárány.
:wink:

A csajos este nagyon jó volt, bár kicsit kirekesztve :roll: éreztem magam ott az asztal végén, de ezt is hamar orvosoltuk/tátok. Köszönöm. Nagyon jól éreztem magam, bár legközelebbre javasolnék valami kerek asztalos helyet. :roll: :oops: :wink: .

:( :( :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tényleg jól eltűntél, nekem is eszembe jutottál sokszor. :roll: De most már itt ragadsz, ugye? :wink:

A Szent Jupát megvan még a Moszkván de, hogy üzemel-e azt ne kérdezd. :roll: :roll: :roll: :oops: Gondolom igen. :roll:

Nyaralásos képeket, bitte! :wink:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodin tegnap óta fogyózok. Ez semmiben sem nyilvánul meg :oops: :oops: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy kicsit én is hasonlóan vagyok. :roll: :oops: :oops: Fogyóztatok, eredménye is van, aminek tökre örülök. :) Mindebből logikusan következik, hogy nehezítem a dolgokat :twisted: :twisted: :roll: :roll: :oops: :oops: : nincs meg minden nap a kötelező 3 liter víz. :roll: :? Szabályos kihívás, főként annak tekintetében, hogy különben egyfolytában vécére kell járnom. Így pedig elég érdekes elmenni hazulról. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

boo!

[quote="boo"]
írta:
booNálunk nagyon érdekesen van apa összerakva: ha elmegyek csajos progira, akkor tök féltékeny, és ideges is, de pl sose hív fel, hogy zargasson! és ezt nagyon tisztelem benne! de tényleg, még soha, egyetlen alkalommal se zavart be, és még sms.t se küld! Bezzeg én :roll: :oops: :twisted: tuti, hogy 2-3 óra elteltével felhívom, hogy minden oké -e, stb... :oops: :oops: :oops: :lol: hát, ezt igazán megtanulhatnám tőle :oops: Jelzem, neki pl a gyerek születése előtt volt utoljára saját, különbejáratú programja :oops:
Én viszont kilobbiztam magamnak a havi 1 találkozót az origi barátnőimmel is, meg veletek is, de nehogy már ez ne járjon :twisted:

Khhm.....hát, itt tényleg nincsenek egálban a dolgok. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]( írta:kicsidodiMiért nevezi el vki az éttermét a kenusok védőszentjéről? :roll:
És miért van a kenusoknak védőszentje?
Van a gyúrósoknak, rúdtáncosoknak, és curlingezőknek is? :roll: :lol: :lol: )

Te olyan hülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

pagika!

[quote="pagika"] írta:pagikan se vagyok az a bújós típus, még régen az elején az voltam, de ma már, hú, nagyon nem. Nem azrét, mert nem elmúlt volna a szerelem, vagy bármi ilyesmi. Néha néha még most is rámjön, de nagyon ritkán. Valahogy úgy már nem tudok aludni (persze ez is szokás kérdése ám!.) Milyen rossz volt alapból újra együtt aludni apával, miután több mint 3 hónapot külön töltöttem vele Pesten a kórházban, aztán meg a csajok szobájában. Meg kellett szokni újra.

Én alapból bújós vagyok, de azért nem viszem zúlzásba, nem kolonc akarok lenni a nyakán. :lol: :lol: Örülök, hogy kb. 2 hónapja vééééééééééégre vissza költözhettem a hitvesi ágyba. (Ennak örömére vasárnap úgy kiment a derekam, hogy :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , így megint külön alszunk, de legalább egy szobában! :roll: :roll: :x :x :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]a írta:kicsidodipa Alieneket gyilkol a nappaliban (mondtam neki, hogy ilyen elmebeteg játékokat max. fél évig játszhat még, utána max. Shrekikével fog cseresznyét szedni az X-boxon :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

boo!

[quote="boo"]i írta:boolyen érzékem nekem is van :arrow: belenyúlni a legeslegdrágábba :oops: amikor a karikagyűrűt néztük, akkor is egyből kiszúrtam a milliós tételeket, pedig nem volt feltűntetve az áruk, majd az eladó finoman elkezdett terelgetni a másik tálca felé (gondolom levette rólunk, hogy nem fogunk 2 milláért jeggyűrűt venni :twisted: ), és amikor mondtam, hogy hát igen amazok is szépek, na de ezek, akkor már megpendítette az árukat :oops: :lol: érdekes, engem is egyből a másik tálca érdekelt :lol: :

[quote="boo"]P írta:booagika
és hogy osztjátok szét a lányokat? pókeren lejátszátok, hogy ki kihez megy? :twisted: :lol: :

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

tike!

[quote="tike"]J írta:tikea és képzeljétek 4 egész napja visszaköltöztem a hálószobába, mondjuk fura így 13 hónap után...Hédi legalább nem horkol :roll:
Bár valószínüleg ma alapból Hédinél alszom, mert apa némi pia hatására mindig nagyon szerelmes, én meg nagyon rühellem mikor piaszaga van :twisted: :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Csúcs Hédi autókázása! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.09.16 13:51-kor.

Kép
Kép
200907?

katy76!

[quote="katy76"]K írta:katy76épzeljétek! A hálóban folyik a falon a víz. Csöpög rá az ablakpárkányra (belül). Sík ideg vagyok. Már tavasszal 2x kihívtam a biztosítót, a második után már nem is festettünk ki, mert meg akartuk várni, hogy a társasház megcsináltassa a tetőt. Hát még mindig nem csináltatta meg. :evil: Hétfőn kiverem a balhét.

Nekem kétszer volt szerencsém a vízhez nem kívént módon. Azóta mumus, majdnemhogy rettegek az ilyen jellgű dolgoktól. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

pagika!

[quote="pagika"]k írta:pagikaissé másnaposnak érzem magam, mondjuk nem csoda, mert igencsak össze-vissza iszogattam mindent. A vendéglátó anyuka isteni pina coladát kevert, meg mojitot, úgyhogy ehhez a sör, meg a bor meg a pálinka már lehet nem kellett volna. Meg lehet nem kellett volna csak 5-kor lefeküdni....

Ej-ej, micsoda züllés ez!? :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Egészségedre! :wink:

Kép
Kép
200907?

Nesze neked aktualitás! :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiálam annyi a "szabály", hogy édesség nincs, a zsíros kaja, meg a fehér kenyér pedig ritka. Ezek ugye abból adódnak, hogy egyrészt szeretném, ha ezek a dolog beléivódnának, és egészségesen étkezne később, másrészt meg a cukorbetegségem miatt én is többnyire kerülöm ezeket.

Manóéknál csak így néztem :shock: , hogy milyen kaják vannak. Fehér kenyér, szezámmagos kenyér, kalács, graham kenyér, müzli - mindenféle cucc játszik. És nem csak a pékáru, hanem a rájuk való is tök változatos, és egészséges. Teát nem kapnak (illetve majd később csipkés-hibiszkusosat, de azt is ízesítés nélkül), csak tej, meg víz van. Tök jó! :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]I írta:kicsidodimádok hármasban is lenni, de más az, mikor kézenfogva andalogsz apával, és nem a babakocsival, és el tudsz mondani 3 kerek egész mondatot anélkül, hogy a gyerek után kéne szaladnod :lol: .

Felér egy kész kikapscolódással! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

loislane!

Tök jók a nyaralós képek! :P :P :P A bukfencezős a kedvencem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

TeGyerek is igen szorgos. Anyja tartassa meg a jó szokását! :lol: :lol: :lol: :lol:

tike!

Hédi naaaagyon komolyan rajzol. :) :) :) (A videót még nem tudtam megnézni, de sort kerítek arra is. :roll: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

Juhuuu, lassan elérsz a jelenbe :lol: .

Ronmay!

Ja, én Loisnak írtam azt, hogy mi lehet az a 3 dolog, amiben őapa nem felel meg a te elvárásaidnak (vagy mi van :roll: :lol: :lol: :lol: ).
Énapa végülis nagjából megfelel az ideálomnak. Nem azért mert mindig ilyen pasiról álmodtam,m hanem mert az évek alatt lejjebb adtam az igényeimből :twisted: :lol: :lol: .
Neeem, csak viccelek.
Én 2 dolgon változtatnék:
Legyen figyelmesebb, minden téren.
Fogyjon pár kilót. (Nem azért mert engem zavar, hanem mert őt, és tudom, hogy attól jobban érezné magát, ergo kiegyensúlyozottabb lenne :wink: . De persze mégjobban is tetszene :lol: )

Más most nem jut eszembe.
Ja de, megtanulhatna főzni :roll: :lol: .

Most már lassan elmehetnénk egy Alma koncertre, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.09.16 14:16-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

csibe83!

Gyorsan gyógyuljatok meg! :!: (Minket is kerülget valami kórság, de nem adjuk magunkat! :twisted: :twisted: :twisted: )

Hugi kedvenc házimunkái a mosás, takarítás, konyhaszekrény pakolás, lehetőleg derékig belebújva. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legújabb elfoglalatséga a guberálás. :lol: :lol: :lol: :? :roll: :roll: :lol: :lol: Ennek mondjuk nem örülök annyira, de nem is olyan gáz, mert csak a szelektív flakonokra van rákattanva, azokat meg tisztán tesszük bele.

kicsidodi!

Nyugi tudom, hogy milyen világrengető szempontokat kell figyelembe venni. Mi is így csináltuk Manóval annak idején. :lol: :lol: :lol: :lol:

tike!

[quote="tike"] írta:tike
[quote] írta:s nem tudja hogy jó az ágyban pedig mondtam már neki…de szte elfogult vagyok

Ebben pedig nem nagyon lehet kívülálló véleményére hagyatkozni :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

A ríltájm apropója ugyanaz volt, mint ami miatt be is fejezem: Hugi szerint most már elég. :lol: :lol: :lol: Van még egy kis luk (755. oldal azt hiszem), de azt is betömöm. Majd. :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Még egyet akaram írni a taknyóval kapcsolatban. A lándzsás útifű szirupot is nyomatjuk 3x naponta, megelőzés, illetve segítség képpen a köhögésre. :wink:

Kép
Kép
200907?

Képzeljétek az előbb hívott apa és a tök nyugodt hangon a következőt közölte:

Csak azért hívlak,hogy ne ijedj meg,de az előbb jöttem ki a kórházból,mert beleestem egy szennyvíz aknába. Nincs eltörve semmim,volt mellkas röntgen,meg borda röntgen, 2 bordám megzúzódott,meg a mellkasröntgen után mondta a doki,hogy még nincs baj,de le kéne tennem a cigit - még fel sem fogva mit mondott,megkérdeztem,hogy a hetek óta fájó kezét is megmutatta-e - megmutattam,de azt mondta a doki,hogy azzal most nem foglalkozunk. Ok,akkor ugye jössz haza? Sietek. Kaptál gyógyszert? Azt mondták írnak,de mondtam, hogy nem kell, van otthon ( ja algopirin :twisted: )

Ezek után kíváncsi leszek mennyire törte össze magát, szerintem nagyon- nagyon :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!

Szegény teapa :( .
A szennyvízakna az emésztő? Mert akkor ha sz@rbalépni szerecsét hoz, akkor teapának iszonyú nag mázlija lesz :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Az "azértteddleacigit" nem hangzik jól :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: végülis jajaja, hívom is hogy kórház után vegyen lottót :twisted: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Cigi kérdés: ez engem is jobban aggaszt,szerintem őt is,mert rákérdezett a dokinál,aki azt mondta,hogy még nincs baj,de látszik, hogy tizenéve dohányzik :roll: :roll:

tike

ja és persze Hédi az előbb taknyolt egy hatalmasat a parkettán,feldagadt a szája :twisted: :twisted: :twisted: Alig tudtam megnyugtatni ( cicivel ment csak)

NA ezek után mit akarok én itt a náthámmal :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Boo! Már miért lennénk kiakadva azon,hogy Miron nélkül sehova nem tudtok menni? Itt mindenki (tisztelet a kivételnek) gyerekének megvan a maga "heppje",mégsem szólunk semmit. Titeket ez nem zavar,ez a lényeg,a többi meg le van sz@rva :lol:

Dodi! Annyira cuki Botond,ahogy tereget!! :D Lili még csak ott tart,hogy szétválogatja és adogatja nekem,de még nem tereget :lol: Rajzolás :D

Lois! Nyaralós képek nagyon jók!!!

Tike! Szegény apa,jobbulást neki! Mennyire törte végül össze magát?

Az én gyerekem ma maratonit aludt,2 és fél óráig nyomta :shock: Ilyet ő nem szokott,biztos az idő miatt van.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!
Pont ma vittem le a kocsiba az egyik Alma cd-t, mert Bodzival csajos progink volt. Elaludt rajta, én meg ott dalolásztam az Erzsébet-híd közepén.
Milyen egy házias kispasid van.

Tike!
Akkor kijelenthetjük, h a családod leamortizálta magát? Nátha, gödör, Hédi száj :? Azért olyan cukik, h cicivel meg lehet őket vígasztalni...
És a rajzolós kép...meg kell zabálni.

Lois!
Képek jók :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

[quote]A írta:zért olyan cukik, h cicivel meg lehet őket vígasztalni...
- azért apánál ez nem mindig válik be :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hát apán kívülről semmi nem látszik, na jó a feneke kék - de baromira fájhat neki - minden levegővételnél fájdalmas képet vág...Ennek örömére holnap hajnalban indul Pécsre, megvárja amíg a kollégája megcsinálvalami munkát, aztán onnan tovább Pestre a főnökkel, majd irány Kiskunhalas és aztán jön haza :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hédi szája is szépen feldagadt és szép piros, pont a felső fogai jönnek,belenézni nem engedett,de biztos neki is fáj,mert szopizni is nehezen tudott :oops:

tike

Lois,

nagyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: kis fehér gyerek a sarokban cuki, meg a bukfencezős is!

Tike,

Hédi ahogy cipeli azt a kosarat a copfjaival :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Apa... és Hédi...

[quote]I írta:dézet:
Azért olyan cukik, h cicivel meg lehet őket vígasztalni...
- azért apánál ez nem mindig válik be

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dodi,

Botond tényleg úgy néz ki azon a képen mint egy ovis 8) 8) 8) 8)

Ronmay,

elfogult vélemény :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond,

Te maratoni történelmi visszatekintést adtál ma :shock: :shock: :shock: Nem csodálom, hogy Hugi besokallt :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok,

tudom hogy full gáz, de van valakinek ilyenje, vagy próbálta már?

http://www.topshop.hu/leg_magic_kiegeszitok-73137-p.html?gtv=1&cex=14316&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=hu_gen_generalsub_sem_google_1__leg%20magic&referrer=google_sem&gkw=leg%20magic&gclid=CITL3N3fjKQCFQM9ZgodmBZ-Hw

A gyógytornászom azt mondta, hogy pont azokat az izmokat erősíti amiket nekem kell, meg még fogyhatnék is vele :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

pocok!
nekem van...nem rossz.viszont sokkal nehezebb,mint ahogy látszik...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

ez jó jel :lol: :lol: :lol: :lol:
nem gagyi? elég stabil ez a cucc?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

pocok!
nekem nem tűnik gagyinak.

basszus gyerekem ma üvöltött amikor bele akartuk tenni a fürdővizbe,
akor gyorsan levetkőztem és bementem hozzá,de csak üvöltött és
az apjhoz akart menni,akkor én gyorsan ki apa gyors vetkőzés bemegy
ő a gyerekhez erre Kiara hozzám akart jönni,na mondom akkor
bemegyek én is,hogy gyerek szokja.
szépen nézhettünk ki...
apa ül a kádban én állok a lábánál és egy csimpaszkodó kismajom
a nyakamban.
de végül apával megfürdött nagy nehezen...
hétfő óta igy csimpaszkodik.a babakocsiba sem tudtam 2 napid betenni,
mert üvöltött mint a sakál.
esti elalvásnál is üvölt.eddig letettem és elaldut,most meg üvölt
kb 5 perc múlva bemegyek megitatom kicsit simizem a hátát leteszem
és utána alszik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

és eközben amúgy irtó rossz egész nap szerintem.
eddig csak eleven volt,de most már inkább rosszcsontnak mondanám :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
lehet,h már irtad,de koriztál régen??

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én még csak most értem ide...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boonak akartam írni, de akkor neked is írom Tike, enyémFérj egy hete nem cigizik. Ez az elektromos cucc eddig totál jól szuperál. Pedig ő nem egyszerű eset, nagyon erős függő, és eddig
nulla elvonási tünet :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Az kérem szépen nem bukfenc, csak egyfolytában így csövezett fejen állva :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vannak fordított képek is, ahogy vigyorog rám a lába közül, de azokat a képeket nem ítéltem ide szalonképesnek :oops: :oops: :roll:
Rengeteg sokkal jobb-szebb képem van még, de kukilóbálósakat nem akartam... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Teregetés nagyon komoly :shock: :shock: :D :D :D Meg a rajzolás is, nagyon ügyes lánykád van :)
Szennyvízbe esés :arrow: Szegééény :shock:

Az én gyerekem is nyaff a lázas nap óta, ezért ma már muszáj volt kimennünk, már előre égtem, hogy miként fog viselkedni, erre meg totál angyalkába nyomta.... így igazodjak ki rajta... :shock: :shock: :) :)

Bond!
1%-os merbromini oldat, dezinficiáló ecsetelő. Már ha jól olvasom a gyógyszerész macskakaparást. Ez olyan helyben kikeverős cucc.
A rókázásom oka azóta is rejtély.
Ööö, az én gyerekem már elmúlt egy. Mármint a Cebion multit illetően. Mert a tiéd még nem?? :D
Dakota :arrow: lánynév, Melanie Griffith -Don Johnson páros lányát hívják úgy. NA mondjuk ottan Ááámerikában furcsán tudják elnevezni csóri kölköket.Tuti fut egy-két fiú is Dakotaként.

Pocok!

Na én ezért nem adom fel sose többet a cuccomat, én is jártam már így, csak szerencsémre hazafelé. de lemodelleztem fejben, hogy ez odafelé is lehetett volna, és nem volt vicces gondolat.
Ilyenkor szoktak adni némi zsét, egy barátom 100 dollárt kapott, hogy vehessen magának némi ruhaneműt, míg odaér a cucca NY-ba.

Dodi!
Lois!

Hát komolyan kabbe!!!! :twisted:
A pasid annyiban hibádzik Boojéban, hogy TE kiölted belőle a virágvásárlást, Ronmay-ében meg gondolom abban, hogy iszik időnként, szerelőt hív, és tudja, hogy jó az ágyban :twisted: :lol: .
Inkább lapíts, hogy ne sírjunk :lol: .
Tényleg, teanyós milyen?
Vééégre vki! Jöttök itt nekem a 3*-i fogmosással, én meg megpaskolom a saját válam, ha 2* eszebe jut :oops: :lol: .

A lehülyézést bóknak veszem 8) :lol: :lol: :lol: .
Pedig virágnyelven írtam. Honnan tudod te, hogy mire gondolok?! :twisted: :lol:

Azzé' nem volt az annyira virágnyelv :wink:
Oké, kussolok az én kívánságlistámról :roll:
Hogy anyós milyen?? :arrow: Eléggé halott :(
Alma koncert :arrow: Ez meg honnan jött??

Boo!
Mi sem csinálunk gyerektelen programokat, gyakorlatilag 1* mentünk el passzióból (mozi+vacsi), meg volt egy muszáj esküvő. Rendszert nem csináltunk belőle. Nekem nincs is senki aki vigyázna rá.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Bocs, de most csak a minket érintőkre :oops: :oops: :oops: reagálok egyelőre. Kivételesen itthon maradtunk Hugival. Ő még alszik (én is azt fogok :twisted: :twisted: ), Apa vitte Manót oviba.

kispocok13!

Nem a maratoni múltidézésből lett elege Huginak, hanem kihasználva, hogy alszik (és nem várt módon én is felébredtem :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: ) gondoltam, hogy megpróbálok felzárkózni. Mindebből következik, hogy ő volt a ludas. :lol: :lol: :lol: :lol:

boo!

Oviba azért még oda is kell érni, átöltöztetni Manót (értsd: anyja dirigál, gyereke csinálja egyedül 8) :P ). Beszélek az óvónővel, és ha kint vannak az udvaron, akkor ott is vagyunk még egy kicsit, mielőtt bemennénk átöltözni. Háromnegyed öt - öt óra magasságában beesik Apa, és együtt sétálunk haza. Gyök kettő tempóban, hagy élje ki magát Manó, mert egyfolytában reggel akar sétálni. :roll: :? :? :lol: :lol: Kb. hatra érünk haza, fél hétkor híradó megnézése (de minek!?), és így jön ki az este hét. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]B írta:booond
[quote]S írta:emmi problémát nem látott benne (sőt, néha még ő az aki "rugdos kifelé" engem.

és Te ezen csodálkozol? :twisted: mert mi nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hol írtam én ilyet. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]B írta:booond
[quote] írta:rülök, hogy kb. 2 hónapja vééééééééééégre vissza költözhettem a hitvesi ágyba. (Ennak örömére vasárnap úgy kiment a derekam, hogy

nem kéne annyira hevesen cexelni :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kérlek szépen következő volt a konkrét szituáció: a vécére akartam leülni. :x :x De félúton úgy belémhasított a fájdalom, hogy köpni-nyelni nem tudtam. De nem is ez volt a legrosszabb, hanem az, hogy annyira váratlan volt, de még inkább, hogy se föl emelkedni, se leülni nem tudtam, totál elakadtam. :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: Aztán úgy döntöttem, hogy ha már erre jártam, akkor kihasználom a lehetőséget, aztán majd kikecmergek valahogy. :roll: :roll: :roll: :roll:
Onnantól kezdve a napi tevékenységem a fekvésben és a Voltarennel való kenésben merült ki. :roll: :roll: :roll: Este Apának eszébe jutott, hogy van valamilyen derékpántja, vagy mi, és kölcsön adta. Az sokat dobott rajta, de még most is érzékeny, továbbra is kenni kell. :? :? :?

loislane!

Kösz az infót! :) Ezek szerint receptes. :roll:

tike!

Vigyázzatok magatokra, hé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Bond,

ennyire gáz a hátad? Voltaren nem sokat ér, szedj Mydetont, és Xiloxot, nekem ezek segítettek anno. És jó lenne dokihoz is elmenned, nem? :shock: :shock: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Pocok! Anyósnak van Leg Magic-je,ő szereti. Néhányszor én is kipróbáltam,nem olyan könnyű,mint a reklámban látod. Biztos vagyok benne,hogyha valaki rendszeresen használja,akkor látszik az eredmény :wink:

Képzeljétek,Lili átaludta az éjszakát :lol: :lol: :lol: Nem tudom minek köszönhető,de annyira jó volt megszakítások nélkül aludni :D Anyám volt vele tegnap,amíg elmentünk fogorvoshoz,ő vacsiztatta,azt mondta biztos azért mert jóllakott... Nálam is jól szokott :twisted: Megevett másfél szelet pirítóst tonhalkrémmel és egy virslit :oops: De jó lenne,ha ezentúl mindig ilyen éjszakáink lennének..

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!
Nem receptes, először úgy vettem, de most simán kiadták recept nélkül úgy, hogy még a neve sem jutott eszembe :oops: Csak körülírtam... :roll:

Nyuszi!
De jóóóó, így kezdődnek ám a jó éjszakák :wink: Ha egyszer ment máskor is fog :)
Én fiam felébredt 6-kor, kábé így néztem: :shock: :shock: :? :? :evil: Egy fél óra múlva visszafeküdtünk, és én keltem fél 11-kor, hogy mi van már??? :oops: :roll:

Leg Magic :arrow: Szerintem nem akkora királyság, ha valami csak egy-két izomcsoportra fekszik rá ennyire. De ha Pocoknak pont ezt kell erősíteni, akkor szuper.
Nekem hasra kéne valami, mert kábé kicenzúráztam az összes nyaralós fürdőruhás képet, mert gááááááááz :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?