A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsuzska!
Ne stresszelj légyszíves!! Valami megoldás biztosan va!!!!!! Bár én mindig alkalmazott voltam/vagyok, így ezekben a dolgokban nem vagyok képben, de biztosan jönnek a lányok, akik ezügyben gyakorlatiasabbak. Kispatak "anyánk" például biztosan tud valamit majd tanáncsolni, nyugi!!!

Gigi: ezek Nálad még szemetebbek mint itt nekem.... hallod ilyet aláíratni.... szóhoz sem jutok... :(
andrea-1

zsuzska
most 1év bejelentett meló kell a gyás és gyed-hez , ha baba van most akkor nem lesz meg az 1éved ha eddig nem voltál bejelentve az utóbbi hónapokban, akkor csak gyes-re vagy jogosult sajnos.

judit , andi
én ugyanígy vagyok a cafetériával, de nekem azt mondta a munkaügyes csaj hogy jár a szülésig/most már kiváncsi vagyok rá./ most kellene kajajegyet kapnom.

péntekieknek drukkolok nagyon.

bocs de szoptatás van és fél kézzel irok csak.
mieza
nekem egy ős régi mózeses babakocsim van mikor Filip született akkor vettük ismerőstől, ezt viheted terepre és ezt még lehet ringatni nem úgy mint a mostaniakat.
szerintem használd a kölcsönkapottat utána meg már tudsz venni ülőset.
eggyel úgy sem úszod meg nekünk is 3 volt Filippel,ez utána egy ülős a tesómtól a végén meg egy tök olcsó esernyőre csukható és ezt örökli Hanna is. szerintem nem szabad ennyit babakocsira költeni.
férjem kollégái vettek hasonló árban és 1 hónap múlva szervízbe kellett vinni mert elromlott vmilye, közölték hogy külföldről kell hozatni alkatrészt ami 2 hónap is lehet, cserét persze nem kaptak ki is akadtak és megvették a legolcsóbbat 2 hét után mert nem győzték kivárni a másikat és mondanom sem kell hogy a gyerek kinőtte mire "megjavították" akkor megfogadták hogy 4gyereket akartak ugyan ezért vették meg a drágábbat mondván hogy az jobban bírja, hát nem..
szóval gondold meg azért mielőtt megveszed.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

holnap megyünk tanácsadásra mert 1 hónaposak leszünk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hellóka,

ma engedtek ki a kórházból... vírus fertőzésem volt :( Kaptam egy rahedli infúziót, mert majdnem kiszáradtam a sok hasmarstól! Vettek 2x vért, kellett adnom széklet- ill. pisimintát. Pisiben volt aceton, ami a kiszáradásra utalt, kaka az okés amire tesztelték (salmonella, stb...), vérem is rendben, csak kicsit emelkedett a májfunkcióm, ami ilyenkor normális és emiatt lehet viszketés is... na persze a kórházban csak első nap volt, utána semmi, most meg megint kaparom magam :roll: Én is az epepangás lehetősége miatt kértem mindenféle vizsgálatot! De az alapján negatív :?
Szóval szuper 7végém volt! Nem is részletezem tovább...

Andi, bakker ez még eszembe sem jutott, h. ingával nézzem meg a nemét :D mekkora egy barom vagyok! Na majd kipróbálom!

Gigi, sajnálom :(

Estrella, szupi, h. rendben vagytok! Ez jó hír! :wink:

Mieza, babakocsi nekem is nagy fejtörést okozott, mi végül is egy Pierre Cardint vettük. Egy évet használták és fele áron elhoztuk, azaz 45.000-ért odaadták! 3 funkciós, nagykerekű (hátsó), bolygósítható, mózes merev falú, mindkét irányba csatlakoztatható mindhárom "ülés"! Remélem, jól fog szuperálni!
http://www.babycenter1.hu/babakocsi/pierre
a legalsó pirosról van szó, csak nem ilyen élénk színű, hanem bordó-fekete!
Nekem Angyalka segített anno a vonalzónál, mert vmi nem volt jól beállítva és én is sokat szenvedtem vele!
Tali, velem ne nagyon számoljatok, max. a 9-, 17-én... de nem ígérek semmit!
Sokat keményedek és emiatt jobb ha nem ugrálok sokat! Még ki kell bírnom min. 5 hetet!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, szoba is poci is szép!!!! Azért van abban vmi, h. tényleg nem túl nagy, csak te látod ám annak! Én is így voltam vele: mindig lefotóztam, most meg azon röhögök, h. azt a kis darázscsípést neveztem én pocinak :lol: Amúgy látszik, ne aggódj!!! :wink:
Nekem sem olyan baromi nagy, meg most még fogytam is :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lukácsné:
Lehet,hogy én tudom rosszul,de nem két évre vissza menöleg kell legyen 1 év munkaviszony?Ha igen,akkor én beleférnék,az meglenne.
zsuzska2007

Naviám: Jajj szegénykém, még olvasni is rossz... Remélem jó kezekben voltál és elmúlik teljesen!!!.. Jobbulást Neked, a hátralevő időben már nem lesz semmi panasz, bízom benne!! :)
Jó a babakocsi, csak fogalmam nincs mi alapján kell és főleg mit nézni ezeken a cuccokon :) Nekem olyan egyformák..... de majd eccer biztos belemélyedünk mi is :)

Csináld meg az ingát lécci, és írd már meg, hogy körözött-e vagy előre-hátre mozgott???? :D :D :D :D :D
andrea-1

Andi, babakocsi témában én is amatőr voltam, nem kicsit! Ha majd kell, akkor te is tudni fogod, mit nézz! Elég sok mindent figyelembe kell venni, mikor születik (nyári, téli baba... jó nálatok nyári :D ), környék, ahol laktok (talaj és közlekedés szempontjából), kell-e cipelned, sokat utaztok-e... szóval majd segítünk! :lol:

Hova kell tenni az ingát??? Szerintem azt mutat, amit én akarok, h. mutasson.... :oops:
Emlékszem, anyunak amikor terhes volt a húgommal, fiút mutatott. Most vagy nem mutatta a hasban lévő húgomat, vagy én akartam azt hinni, h. fiú (mivel arra számítottunk). Mutatott engem, plusz egy fiút... szóval no komment :D

Már én sem tervezek több kórházasdit hosszabb időre (3 nap), csak szüléskor!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Inga-guru lány azt mondta: hogy először a saját szív fölé kell tenni, ott köröznie kell elméletileg, mert Te ugye lány vagy, aztán az alhasi részre.... ha leng: fiú, ha köröz: lány.... :)
Én is attól félek, hogy azt mutatja, amit szeretnék: bár kipróbáltam a macskákon is meg Rajón is és ott stimmelt a dolog :)
Úgyhogy azért gondoltam hogy Ti, akik már tudják, lehetnétek a kontrollcsoport :D :D :D :D
andrea-1

úúúúúúúúúgy bánt hogy nem tudok jönni, visszaolvasni sem, tök stresszes vagyok emiatt, de még gépközelbe sem jövök annak ellenére hogy párom itthon és csak egy gyerekkel kell napközben törődni.
olvasni szeretnélek Benneteket de nem megy brühühü

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Köszönöm a sok aggódást!

Ma dokker kollégája csinált egy ujabb gyökérkezelést és "megnyugtatott" hogy a mellette lévő korona alatt is ujra kell csinálni. Szóval most már nem tudom hol egyek, balra fent, jobbra lent ezt kezelik - mindezt azért hogy majd jobbra fenn kaphassak egy "csinos" fogbeültit és egy gyönyrű hidat - de hol van az még?? Tervben csak. Szóval mondhatni, hogy totál elegem van. A mai tura időben és fájdalomban nem volt kevés, 2 inj. kaptam még mindig zsibbad. Szóval fogdokkerektől nem félek, már jöhet bárki csak lenne VÉGRE VÉGE - na ez kitart nekem holtom napjáig. Mióta fogam van, azóta járom a fogorvost kb 2 éves korom óta.

Caf. téma: nálunk anno egy tolvonással mindent megszüntettek és átalakították év végi jutalommá, azaz a jutalom megszünt és adtak helyette annyit és amennyit akartak - persze jóval kevesebbet. Aztán meg el is küldtek, és felvettek egy csomó pályakezdőt - klassz - és alig valami kilátásban - szinte semmi szó szerint.
Ki kérdezte kérdezte ezt a bejelentés dolgot?

Hát ez nehéz ügy! Ha nem lesz megfelelő biztosításod tényleg csak GYES állampolgári jogon 28500 ami nagyon kevés! De egyáltalán van érvényes TAJ kártyád?? Mert ha nincs SOS kell fizess magad után - területi APEH és havi kb 5000 pénz. Ha ez nincs, nagy bajba kerülhetsz anyagilag! Ill. még a baba is - ne adj Isten koraszülés vagy hasonló.

Navi: gondoltam hogy kh lesz a vége, de remélem most már jobban vagy. Vigyázz nagyon és egyél ahogy lehet megfelelő fehérjés vitaminos kajcsikat, üdv nektek.

Macs: ma nagyon gondoltam rád a klinika előtt jövet-menet. Remélem minden ok-s lesz.

Mieza: szóval megy a focibajnokság odabenn. Elhiszem, hogy altatni kell! Prága és baba: erre csak azt tudom, hogy repülő fapados járat. Mózest nem lehet kocsiba tenni hivatalosan! Babaülés kell a KRESZ szerint!

Na most megyek pihenni majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Persze,hogy van TB-kártyám és van érvényes egészségügyi biztositásom is,csak bejelentett munkám nincs.Sajnos nem azért mert felelötlen vagyok,hanem az én helyzetem sokkal bonyolultabb.Na mindegy,majd csak akad valami megoldás.
zsuzska2007

Szia miauuuuu
Balázs sacc 1741 g, Kittike sacc 1220 g. Nagyon picikék, viszont kislányom keringése vészesen rosszabbodott. Holnap reggel döntenek professzori szinten, hogy mikor lesz a császár, de legkésőbb szerda-csütörtök világra kell őket segíteni. Nagyon félek!

Maccs
vörösmacska

Macs:
Kitartás,minden rendben lesz!
zsuzska2007

Szia Drága Macsek!

Kérlek - ha félsz is - ne tedd. A legjobb helyen vagytok. A SOTE is a legjobb, és Rigó prof is meg az orvosod is. Ma a klinika előtt láttam a koraszülőtt mentőt biztos hogy vitt/vagy ment valakiért. A babáid is legjobb helyen lesznek ott!

Nálunk rokonságban született nagyon picike baba, korán érkezett. Mamát rohammentő vitte városi kh-ból a megyeibe vidéken életmentő császárra. Nálatok ettől sokkal jobb a helyzet! Ott vagy szem előtt, és meglesznek a "kiscicáid"!!!! Sok-sok ++++ energia! Ettől függetlenül holnap megyek a templomba, és rátok is fogok gondolni. Legkozelebb péntek járok klinika előtt, majd megsimizem a falakat és ezt küldöm majd nektek. Addigra remélem épségben lesznek a babaintenziven. Vigyázz magatokra!!!

üdv kispatak
Vendég

Macs, pont most olvasom a naplódban!!! Potyognak a könnyeim annyira szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macsikám, hadd féljünk mi helyetted, Te próbálj meg kevésbé, hogy a Cicusok ne érezzék annyira!!!!
Meglásd rendben lesztek, Kittike is!!!!!!! Majd itt kint utoléri magát, ha már így alakult :)

Olyan sokan szorítunk értetek.... ezt a Picik is biztosan érzik! :)

Puszillak,
andi
andrea-1

Macsek drága,
óóóóóóóriás pozitív energiahullámot küldök felétek, hogy egy kicsit megnyugodj :arrow: :arrow: :arrow:
Jó kezekben lesztek, és hamarosan már csak mosolyogsz majd az ijedtségen, ha az édesen szundikáló babáidra nézel :)

Kép
judit0713

Igy van Macsek ahogy Andi irta. Ne idegeskedj, mert az a kisbabók is érzik. Bizz a dokikban, magadban és a Jó Istenben - segíteni fog!
Mi majd itt aggódunk értetek!!!!

Kubukám: valahogy kérj apától kis segítséget. Nem lesz jó, hogy semmire sincs idő! 1 óra legyen magadra! Menj sétálni, kapcsolódj ki ennyi neked is jár. Aztán olvasol is minket néha, ha meg nem, akkor irjál - az is jó, ha kiírod magadból. Én már csak tudom!!!

Breki: remélem jó volt a kirándulás, merre vitt az ut?

Judit: Isten éltesse a születésnaposokat!

Az inj. kiment és most fáj, megyek veszek be gyógyszert. Péntekig ki kell tartani, akkor megyek legközelebb már a sajáthoz (remélem nem kell ügyelet - jaj nagyon unom!) Nincs valakinek kedve menni helyettem? Na jó ez vicc volt, van nektek épp elég

üdv

kispatak
Vendég

Drága Macskusz!!!
Itt mindenki értetek drukkol,ne add fel,mutass jó példát a kiscicáknak!
Minden rendben lesz,nemsoká ez már csak egy "rossz" emlék lesz! :)
Vendég

Macs,
milliónyi drukkunk a Tiétek, nyugi nyugi nyugi a méretek rendben vannak ahhoz hogy elkezdjék a macskuszok itteni kinti életüket, és remek helyen vannak hogy megerősödjenek és pár hét múlva együtt hazamehessetek.
Jaj nagyon nagyon szorítunk Nektek.

kubuspace

Sziasztok!

Nu,nem mentünk semerre,elment az idő nővéremnél,aki tajtékzott...
Na mindegy,ezt majd később-talán...

Andi: nekem volt ez az inga-dolog,aranylánc és aranygyűrű kellett hozzá,ex-főnökasszonyom csinálta,de ezt TENYÉR fölött kell :D

Nekem az jött ki,hogy 2 lányunk lesz,épp ahogy terveztük-de ezt addig nem mondtuk senkinek,és még ő kért bocsánatot,mikor az jött ki,hogy a második is "lukas" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A másik kolleginának is 2 lányt jósolt,már fél éves a kislánya azóta :D :D

A barátnőjének pedig az jött ki,hogy nem lesz gyereke,amin nagyon megsértődött,és sírt,hogy nem lehet ilyen szemét,hogy épp neki ezt jósolja...
Aztán kiderült,hogy miért.

Összejött egy harmadik barátnő apósával,akinek már unokája is van,azaz nem épp fiatal,és borzasztó boldogok együtt,de a pasi kora miatt úgy döntöttek,hogy nem kell gyerek :)

Szóval ennyit a tenyeres ingáról :)

Nővéremmel nem kis veszekedés után (hazugnak állította be a férjemet) sikerült megegyezni,úgyhogy költözünk :D :D :D
Vendég

Macsek, minden rendben lesz, mert rendben kell lennie!!!
Muszáj! A legjobb kezekben vagy, hidd el.
MI itt nagyon sokan izgulunk érted, úgyhogy te ne izgulj, te csak nyugtasd őket és mesélj nekik arról, hogy legyenek erősek :)

Kép
mieza

sziasztok
lehet nem tartozik ide de lehet valakit erdekel
eladnam ket konyvemet
Simo Tinea Ha nem jon a baba
masik Aviva torna
lehtoleg pesti atvetellel
babaszeretet

Macs,

ezermilliónyi drukkot küldünk nektek. természetes hogy félsz, de kérlek próbálj megnyugodni és biztatni a kiscicusokat is hogy minden rendben lesz. ahogy a csajok is írták nagyon jó helyen vagytok.

erősítsen a 33 hetes ikrek jó példája is, akik nem nagyon sokkal nagyobbak! kitartást és nagyon sok erőt nektek!
:arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Olvastam egy cikket a 29 hetesen született babácskáról is...
Most egészséges és boldog :)
Vendég

Mieza, ha nyomsz egy next-et ezek jönnek fel, kattints a pirosra és az így generált kódot másold be.
a profilban engedélyezni kell a bb kódot.

For Websites:
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Hyves • iGoogle

Email Signatures:
AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail

Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ó, nekem most esett le hogy jóhíres Juditunk :-) is ott lesz pénteken. :-) és én utána Visegrádra megyek. :-)

Andi, 9 nap remélem hamar eltelik.

Gigi, hiába irat alá veled olyan papírt hogy nem leszel beteg, ez semmilyen munkaügyi bíróságon nem állja meg később a helyét...
micsoda cégek... jó én én meg van hogy havi 20 órát túlórázok amit nem fizetnek ki, szép kis helyzet, ez Magyarország 2010...

Zsuzska, sajnálom a bejelentést, nem tudom milyen időszakban kell meglenni az 1 évnek. ne legyél pesszimista - könnyű mondani - gondolj a babára!! nekem a Coryzalia bevált vagy érdemes megpróbálni az oscillococcinumot is, mindkettő homeos.

Nava, de jó hogy jöttél, tudtam hogy az eltűnésed nem jó hír. :-( most már legközelebb csak szüléskor láss kórházat ottalvósra!

Kubu, próbálj pihizni is!

Békus, végül nem csavarogtatok?

Eszter, Sajti???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszönöm csajok. Potyog a könnyem, mert olyan édesek vagytok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :D

Maccs
vörösmacska

Maccs,ne add fel,a babák nagyon jól kibírták,Neked is ki kell!!! :D :D :D
Nemsokára a kezedben tarthatod a kis babácskákat!

Most csak erre gondolj!Mi mind Melletted állunk,és segítünk amiben csak tudunk!
Vendég

Macsek!
Legyetek erősek,menni fog minden a lehető legnagyobb rendben.A kicsi bébi bogyók eddig is erősek voltak, nem lesz ez másképp most sem.Meglátod behozzák a lemaradást.Nagy drukk nektek !!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
SOK-SOK ERŐT NEKED AZ ELKÖVETKEZŐ NAPOKRA!!
nagy ölelés mind a hármatoknak!!
ritabmc

Macs, tudom hogy te ugyanígy együtt izgulnál bármelyikünkkel. bízz magadban és Kittike meg Balázska erejében. ugyanolyan erősek és elszántak mint az anyukájuk :-) nem lesz baj.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Macsek, minden rendben lesz. Balázzsal már tuti semmi baj nem lehet, Kitti még elég pici, de ő is kapott tüdőérlelőt, nem csak úgy hirtelen születik, és már 600(!) g-os baba is maradt életben és egészségesen!

Na, innentől nem szólok egy szót sem a munkahelyemre. Minket legalább kifizetnek, túlórát is. Bár a bónuszunkkal nekünk is játszanak, de legalább nem számítunk rá.

Péntekre mennek a drukkok a tesztelőknek, Juditnak az új kezdéshez.

Béka, nekem tetszik a C verziód. :D

Navi, vigyázz magatokra, most már a szülésig ne kelljen kórház!
aktucs

Macsek: Nagyon szorítok értetek :!: figyu a kiscsajszik sokkal szívósabbak :!: picikék,de azért ez a súlybecslés nem 100%-os...ne aggódjál,ennél pirinyóbb babák is születtek már egészségesen :!: A legjobb helyen vagy/vagytok :!: Millió puszi

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Aktucs: köszi,nekem is tetszik a "C" :D :D :D
Vendég

Jelentem: a barkács szakkör korrigálta a hétvégi 50%-os teljesítményt, mostmár ki is lehet nyitni a teraszajtót normálisan :)

Macsi: Rendben lesztek! Nyugodalmas éjszakát kívánok, próbálj meg aludni! Remélem valami szépet álmodsz Csajszikám! :)
Varázsolni nem tudok.... de azért csiribííííííííííííííííí csiribááááááááááááá :)
andrea-1

Macccs!
Tonnányi drukkjaimat küldöm, hogy minden rendben legyen!!!! Ne izgulj a picik már "nagyok" és elboldogulnak idekinnt is! Nagyon ügyes leszel, ebben biztos vagyok!!!
Majd mi idegeskedünk helyetted, te csak pihenj nyugodtan!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
ez coool, hogy egy ajtót ki is lehet nyitni!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Navi,
örülök, hogy végre itthon vagytok és pihenj sokat!!! Pár hét és együtt lesz a család!!! :D
gigibp

macs: Nagyon drukkolok a babócáidnak. Várjuk őket egészségesen a nagyvilágban.
vicky79
Budapest III. kerület

macsi
drukkok mennek továbbra is és ne aggódj csak ++++++++++++an mert csak jó lehet, hogy ott figyelnek rád, nem úgy mint annak idején rám az Istvánban.... minden rendben lesz és a kiscsaj is összekapja majd magát hidd el.

navi
sajnálom a kórházi 7végét, de jobb hogy bementél és nem lett semmi baj otthon veled.

kubu
vígasztaljon az hogy mostanában én sem tudok annyit jönni, mert Hanna baba újabban csak ölben hajlandó aludni ha lerakom 10-20 perc után felkel és ordit, még mindig jobb mintha egész nap orditana hasfájás miatt, mint a bátyuskája.

Filip az ovit gond nélkül vette úgy látszik ma már ott is aludt. csütörtökön mennek almát szedni lesz élmény bőven.

kispatak:
jobbulást a fogaid miatt és drukk interjúk ügyében.

bocs aki kimaradt de látjátok mennyi az idő majd össze esek már, el is teszem magam mert nemsokára etetés következik szerintem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné,
:lol: én is itt vagyok, épp egy etetésen túl, most eldöntöttem hogy az elmúlt tizenx oldalt átfutom :lol: :lol:
ma már nem alszom asszem :shock: :? 8) :lol: :lol: :lol:

kubuspace

visszaolvastam, önző módon csak saját magamat, vagyis megkerestem a Kubunak szóló írásokat (ne haragudjatok érte, csak ennyire volt időm, egyébként napokig olvashattam volna, ami mostanság nem műxik), bocsánat hogy nem mindenkinek reagálok

Lukácsné,
köszi Sinupret infót, elraktároztam.
jaj istenem nálatok is akkor áll a bál, hihetetlenek ezek a csajok, nekem ez nagyon fura higgadt Marci után.

Kisbeeka,
méz, sós víz felírva, köszi infót.
írtam hogy suli után vigyázhattam egy + gyerekre (aki haza sem akart menni 2 óra játszás után, szóval az egyik szomszéd ment Marcusért a bölcsibe, aztán ő kért meg hogy vigyázzunk az egyik gyerekére).

Estrella,
"Nem tudom, hogy bírod két gyerek mellett a másoddiplomát" - lassan én sem....
Akkor nincs más, éjszaka kell menned a 923-assal - asszem ez lesz, és sátrat verek suli előtt :-)
megy már a képfeltöltés ?

Nava,
azért töltöttem én ki a papperokat, mert tényleg jobb előre mint szülés után, amikor az ember majd örül ha lik van a fenekén :-)
szegénykém ! vigyi magatokra nagyon nagyon !

Woody,
http://www.vital.hu/themes/sick/endo5.htm
anyu mindig ezzel ijesztget hogy biztos nekem is van ilyen, mert erre mindenki hajlamos...
adókártyát sok ismim nem kapott automatice, nekem küldték még Marcusnál...
babakötvény: (http://www.babakotveny.info) állam alapból ad egy fix pénzt amit egy általad megnevezett banknál helyez el, ott kell számlát nyitni bébikének és oda átutalja ezt az összeget, amit ha akarsz kiegészíthetsz, bizonyos összeg befizetéséig állam + összeget hozzáír, bank kamatot ad stb. stb., bébike 18 éves korában veheti fel
tgyást nekem is mhely intézte, a többit most azért én intéztem mert pont ott mentünk el a MÁK előtt :-) és hirtelen felindulásból, mivel a papírjaim is ott voltak úgy gondoltam miért is ne. Marcinál mindent odaadtam munkahelynek hogy intézzék ők :-)
Lilinek kihullott a haja elől ? kis drágám.
szupi hogy uhun minden okés volt.
jövő héten én is megyek 6 hetes kontrollra :-) nekem ki kell találni valami védekezést...

Judit,
köszi az ötletet, megnézem testvérfotópályázatot.
jaaaa tutira a mosógép lesz a következő amit kipróbálunk :-) az én kis házias tündérkémnél mint alvást elősegítő eszköz.
"Fújd ki magad aztán mehet minden tovább! Tudod, ez még csak a kezdet! Majd ha már Liza is mászik" - ezt meg sem hallottam :-)
út jól sikerült, Marcus végig, oda-vissza aludt, annyira király volt. És most először húzta oda magához a kezemet és simizett alvás közben, hát ne mondjam, oda meg vissza voltam. Kukkó (puffasztott kukoricapehely asszem) volt az úton a kajája, tömlős, kenhető cuccok kizárva.
lánykádnak utólag boldog születésnapot kívánok !

Sajti,
légkondit mi is használjuk fűtő üzemmódban, képzeld tegnap reggel énapa bekapcsolta mert fázott, a gond csak az volt hogy előző este szedtem elő a téli paplanokat, rólam szabályosan ömlött a víz :-)
budaörsi ikejás habcsókos infót köszi, én oda nem járok, de ezért tutkóra oda fogok menni.
moncsipancsis bogyózás is ott van ám ! :-)
masszázsra bejelentkezem !

Aktucs,
köszi tömegközl. infót, én annyira béna vagyok, hogy ilyen "kedvezményes" jegyekre nem is gondoltam volna, simán vettem volna annyi jegyet, amennyi kell.

Kispatak,
múlt szombat halál volt, kb. elaludtam a 2. előadáson ciki volt, a 3-ra be se mentem, nagyon rosszul voltam már, a nátha totál kiütött.
összesen 7 hétvége lesz a suli, ebből minden 2. szombat a gáz, amikor 8-18.15 között van 4 előadás, 15 perces szünetekkel.
családi jegyes infót nagyon köszi.
Marci és bölcsi nagyon jól vannak, a héten lesz a váltás a nagyobba, kemény menet volt ma megmondani mostani helyen hogy nem maradunk tovább, sajnáljuk őket mert megszerettük, lelkifurdink is van, (nem olyan emberek vagyunk akik csaponganak... de most (is) a gyerek érdekeit kell néznünk).
pohárból gyönyörűen iszik, ma már próbálkoztak wc-vel is úgyhogy überügyes a fiam (állítólag) ja és átvette a 7 gyermek között a falkavezér-szerepet :-)
állás: még sajna semmi :-(
énapa egyébként rengeteget segít, éjszaka min 1x ő etet, hozza-viszi Marcit bölcsibe, utána bevásárol, szóval nálam vannak szervezési problémák (még mindig maximalista vagyok, azt akarom hogy minden rendben legyen, soxor feleslegesen dolgozom :-(
esést sajnálom, hess fog és fejfájás.

Vaya,
drága vagy, igazad van, lassítanom kellene, de ha belegondolok hogy most halasztottam volna és jövő szeptemberben egyébként is megyek vissza dolgozni, szóval nem fér már bele sajna.
párom rengeteget segít, összeszedem magam és menni fog minden.... asszem
apropó milyen tanfolyamra is jársz most ?

Vnbeni,
miért voltál helicobacter szűrésen és hol ?

Vicky,
lekopogom, de elmúlt hasfájás :-) juppé

Gyoreneildi,
próbáltam én a melegítést is, volt amikor az segített, de máskor más, úgy tűnik túl vagyunk rajta.
remélem meggyógyultatok már, kaptatok valamilyen gyógyit betegségre ?

Estrella,
Lizának homeós cucc, Marcinak Cebion, Lenkei viti (ez a kettő alapból) + homeós köptető, gyógybogyó (ezeket halál beadni neki), apával mi pedig tea citrommal és hoemó.
szerzetesek körtéjét köszi, beszerzem.

Zsuzsó,
kirándulás szupi volt, meglátogattuk barátnőt, aki új-zélandon él, 4 hónapos a bébikéje, gyerkőcök jól elvoltak, jaaaaa és jövőre meghívtak minket hogy látogassuk meg őket, szerinted 38 óra utazás 2 átszállással ??? :-)
köszi heliko infót, és anyudnál hogy derült ki ?

Mieza,
EAlbert gyönyörű, pocakod könnyeket csal a szemembe, szoba csudaszép !
"Így Kubunak is jutott a 3. gyerkőcre ))))" - megharaplak :-))))
ha minimanóban vásárolnál - esetleg kedvezményesen.... let me know :-)
babakocsi: új vagy használt
új: van ismi aki a többszázezres (majd 3) babakocsiját állandóan szervízbe vitte, nem volt csere, hónapokat várt... persze ez csak egy példa, nem is tudom miért írtam le.
használt: nekünk olyan babakocsink van amit a főnökömék két gyerekkel használtak, majd mi megkaptak Marcusnak, most Lizáé. Oké én nem vagyok egy nagy gyalogbéka, ergo nekem tök mindegy volt milyen babakocsi (mármint az első időszakra), illetve mi inkább kenguru (baby bjorn a legjobb), rugikendő, és autózunk.
esernyőbabakocsink új, ütjük-vágjuk, még kitart, és imádom mert összecsukva, icipici helyen elfér.
hosszú út, hordozó, 0-3 hó között: jaja sűrűn megálltok, kiveszed, simized és mentek tovább, nincs más lehetőség sajna. Mózes not good ebben az esetben. egyébként hordozóban annyira ki tudod bélelni hogy szinte úgy fexik mintha karban lenne (én vélemény).

Kahlan,
részvétem nagyikád miatt.

Eszter,
milyen bál ? ugye nincs baj ?

Gigibp,
nagyon nagyon sajnálom, öleléseim nektek.

Zsuzsik, Wikka,
nagyon nagyon drukkolunk !

nagyon köszönöm mindenkinek gyermekeim képdicsijét, még1x ne hari hogy ennyit töltök fel, ja Liza forgó azért alapból nem így néz ki, azt én míveltem az ujjaimmal :-)
köszönjük gyógyenergiákat is.
gyerkőcök kaptak még egy esélyt hogy megjavuljanak, ha nem, meglebegtetem előttük a listát amire feliratkoztatok és vihetitek őket :-))))
tegnap voltunk Lizával uhun, ilyenkor megnézik a fejét és a hasát is, szerencsére minden okés.... leszámítva azt hogy most a sírásával felébresztette Marcust.

kubuspace

Macs, sok-sok birodalmi csillagrombolónyit Nektek!!!Bizakodj,Kitti kicsikéd nem véletlenül jutott el idáig!
Vendég

Macs:
"Ma reggel császár lesz! 8-9 körül.
Hamarosan anya leszek, megszületnek a dragaim Balázs és Kitti!"

remélem nem haragszol hogy megírtam ide a csajoknak!!!!!!
milliónyi drukk!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóreggelt!

Zsuzsó: biztos nem baj, és így mind tudjuk a pozitív energiákat küldeni Macsiéknak!! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Istenem Macsi :)..... hitetlen andi elmormolt egy halk imát értetek! :shock:
Kértem a fennenvalót, hogy egészségben legyetek mind a 3-an! Nagyon nagyon szorítok értetek... Mindjárt kezdődik!!
andrea-1

Jó reggelt... némi túlzással :roll:

Úristen ma Macsek igazi anya lesz :shock: szegény... mármint nem azért mert anyuka, hanem mennyire félhet! Átérzem!!! Millió drukk nekik!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Én is tiszta para vagyok, hogy nehogy előbb jöjjön a kicsi! Ma egész éjjel ment a hasam :( Köszi lányok a bíztatást, de kezdek ezen kiakadni, azt hiszem joggal. Lehet muszáj lesz diétáznom még, mert a bélrendszerem nagyon meg lehet tépázva és tegnap ha nem is sokat, de azért nem diétás kajákat ettem, hiszen a kórházban nem mondták, h. különösebben kellene :?
Most iszogatok kamillateát, aztán elmegyek a házidokkerhez is!
Amúgy van egy ilyen, h. szülés előtti tisztulási folyamat (hasmenés, hányás), ami elkezdődhet már hetekkel a szülés előtt, de nem hinném, h. eddig kell tartania :oops:
Egyébként köszönöm mindenkinek a biztatást!

Andi, mindjárt nézem az ingás izét!
Szóval, hát eszerint (is) kiscsaj, de ez gondolom energiák alapján működik és amikor voltam egy "látó" csajnál nem volt teljesen egyértelmű, h. fiú vagy lány, mert azt mondta mindkét energia nagyon erős benne! Szóval majd kiderül! :lol:

Kispatak, tudom, milyen ez a fogmizéria, bár szerencsére nem vagyok közvetlenül érintett, de anyukám is, apám is megszenvedett vele és azt hiszem, ha a párom nem hallgat rám, akkor ő is megfog :roll: Én sosem hanyagoltam el... tudom, ez sem elegendő, ha alapvetően nem jók a fogak... amint láttam egy kis elszineződést már mentem is! Nem szépek a fogaim, de legalább jók! Kitartás!

Kubu, hát igen, csak eljött az az az idő, mikor a te energia-tarcsid is kezd kimerülni, de hát annyit pörögtél szülés után... ami persze jó, csak muszáj a szervezetednek regenerálódnia! Biztos hamar a régi leszel! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs,

nagyon drukkolok, minden rendben lesz!!!
Illetve lehet, hogy már meg is vannak a picikék, nagyon várjuk a híreket!!!
estrella22

macs: Nagyon drukkolok nektek.

nava: A kamillateát mi hashajtásra használtuk a gyereknél.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Rövid leszek, mert mennem kell:

Macs: látom, hogy most vagy/leszel mütőben. Isten legyen veletek, megyek a templomba, millió üdvözlet!

Igen fogászat: nem szabad hanyagolni, nem is teszem. Szombaton fájt, du. már dokkert hivtam, tegnap már megcsinálták a gyökérkezelést, péntek folytatás.

Nava vigyázz magatokra, Kubu pihenj ahogy tudsz

üdv

kispatak
Vendég

Zsuzsi!

de jó hogy megírtad a Macs híreket!
Én per pill. csak a sírásig jutottam...annyira aggódok értük. Ma ha arra megyek, mindenképpen megpróbálok érdeklődni a szülőszobán, hogy hogy vannak... és megírom.

Macs! Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!

eszter82
Budapest

Vicky, tudom, h. hashajtásra is használják, de jót tesz a gyomornak és bélflórának, amit nekem jó lenne helyre tenni! Csak egy csészével ittam, nem iszom többet, hanem sima teát! Nem tudom, mit lehetne tenni? Lehet megkérem a dokit, írjon fel orvosi széntablettát, mert azt hiszem, aminek ki kellett jönnie, az már kijött! :roll: :D :shock: :twisted: :? :oops: Kb. ilyen a hangulatom máma....

Eszter, a másik topicban megírtam Macsot, ők is biztos nagyon szorítanak értük!!! Ne sírj, bár én is nehezen állom meg! :? És várjuk a híreket!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Akkor ezt a laptetűt felajánlom Maccséknak, h. minden simán menjen és csippentek belőle egy picinkét magamnak is, h. jobban legyek és fel tudjak szedni pár kilót végre!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?