visszaolvastam, önző módon csak saját magamat, vagyis megkerestem a Kubunak szóló írásokat (ne haragudjatok érte, csak ennyire volt időm, egyébként napokig olvashattam volna, ami mostanság nem műxik), bocsánat hogy nem mindenkinek reagálok
Lukácsné,
köszi Sinupret infót, elraktároztam.
jaj istenem nálatok is akkor áll a bál, hihetetlenek ezek a csajok, nekem ez nagyon fura higgadt Marci után.
Kisbeeka,
méz, sós víz felírva, köszi infót.
írtam hogy suli után vigyázhattam egy + gyerekre (aki haza sem akart menni 2 óra játszás után, szóval az egyik szomszéd ment Marcusért a bölcsibe, aztán ő kért meg hogy vigyázzunk az egyik gyerekére).
Estrella,
"Nem tudom, hogy bírod két gyerek mellett a másoddiplomát" - lassan én sem....
Akkor nincs más, éjszaka kell menned a 923-assal - asszem ez lesz, és sátrat verek suli előtt
megy már a képfeltöltés ?
Nava,
azért töltöttem én ki a papperokat, mert tényleg jobb előre mint szülés után, amikor az ember majd örül ha lik van a fenekén
szegénykém ! vigyi magatokra nagyon nagyon !
Woody,
http://www.vital.hu/themes/sick/endo5.htm
anyu mindig ezzel ijesztget hogy biztos nekem is van ilyen, mert erre mindenki hajlamos...
adókártyát sok ismim nem kapott automatice, nekem küldték még Marcusnál...
babakötvény: (
http://www.babakotveny.info) állam alapból ad egy fix pénzt amit egy általad megnevezett banknál helyez el, ott kell számlát nyitni bébikének és oda átutalja ezt az összeget, amit ha akarsz kiegészíthetsz, bizonyos összeg befizetéséig állam + összeget hozzáír, bank kamatot ad stb. stb., bébike 18 éves korában veheti fel
tgyást nekem is mhely intézte, a többit most azért én intéztem mert pont ott mentünk el a MÁK előtt

és hirtelen felindulásból, mivel a papírjaim is ott voltak úgy gondoltam miért is ne. Marcinál mindent odaadtam munkahelynek hogy intézzék ők
Lilinek kihullott a haja elől ? kis drágám.
szupi hogy uhun minden okés volt.
jövő héten én is megyek 6 hetes kontrollra

nekem ki kell találni valami védekezést...
Judit,
köszi az ötletet, megnézem testvérfotópályázatot.
jaaaa tutira a mosógép lesz a következő amit kipróbálunk

az én kis házias tündérkémnél mint alvást elősegítő eszköz.
"Fújd ki magad aztán mehet minden tovább! Tudod, ez még csak a kezdet! Majd ha már Liza is mászik" - ezt meg sem hallottam
út jól sikerült, Marcus végig, oda-vissza aludt, annyira király volt. És most először húzta oda magához a kezemet és simizett alvás közben, hát ne mondjam, oda meg vissza voltam. Kukkó (puffasztott kukoricapehely asszem) volt az úton a kajája, tömlős, kenhető cuccok kizárva.
lánykádnak utólag boldog születésnapot kívánok !
Sajti,
légkondit mi is használjuk fűtő üzemmódban, képzeld tegnap reggel énapa bekapcsolta mert fázott, a gond csak az volt hogy előző este szedtem elő a téli paplanokat, rólam szabályosan ömlött a víz
budaörsi ikejás habcsókos infót köszi, én oda nem járok, de ezért tutkóra oda fogok menni.
moncsipancsis bogyózás is ott van ám !
masszázsra bejelentkezem !
Aktucs,
köszi tömegközl. infót, én annyira béna vagyok, hogy ilyen "kedvezményes" jegyekre nem is gondoltam volna, simán vettem volna annyi jegyet, amennyi kell.
Kispatak,
múlt szombat halál volt, kb. elaludtam a 2. előadáson ciki volt, a 3-ra be se mentem, nagyon rosszul voltam már, a nátha totál kiütött.
összesen 7 hétvége lesz a suli, ebből minden 2. szombat a gáz, amikor 8-18.15 között van 4 előadás, 15 perces szünetekkel.
családi jegyes infót nagyon köszi.
Marci és bölcsi nagyon jól vannak, a héten lesz a váltás a nagyobba, kemény menet volt ma megmondani mostani helyen hogy nem maradunk tovább, sajnáljuk őket mert megszerettük, lelkifurdink is van, (nem olyan emberek vagyunk akik csaponganak... de most (is) a gyerek érdekeit kell néznünk).
pohárból gyönyörűen iszik, ma már próbálkoztak wc-vel is úgyhogy überügyes a fiam (állítólag) ja és átvette a 7 gyermek között a falkavezér-szerepet
állás: még sajna semmi
énapa egyébként rengeteget segít, éjszaka min 1x ő etet, hozza-viszi Marcit bölcsibe, utána bevásárol, szóval nálam vannak szervezési problémák (még mindig maximalista vagyok, azt akarom hogy minden rendben legyen, soxor feleslegesen dolgozom
esést sajnálom, hess fog és fejfájás.
Vaya,
drága vagy, igazad van, lassítanom kellene, de ha belegondolok hogy most halasztottam volna és jövő szeptemberben egyébként is megyek vissza dolgozni, szóval nem fér már bele sajna.
párom rengeteget segít, összeszedem magam és menni fog minden.... asszem
apropó milyen tanfolyamra is jársz most ?
Vnbeni,
miért voltál helicobacter szűrésen és hol ?
Vicky,
lekopogom, de elmúlt hasfájás

juppé
Gyoreneildi,
próbáltam én a melegítést is, volt amikor az segített, de máskor más, úgy tűnik túl vagyunk rajta.
remélem meggyógyultatok már, kaptatok valamilyen gyógyit betegségre ?
Estrella,
Lizának homeós cucc, Marcinak Cebion, Lenkei viti (ez a kettő alapból) + homeós köptető, gyógybogyó (ezeket halál beadni neki), apával mi pedig tea citrommal és hoemó.
szerzetesek körtéjét köszi, beszerzem.
Zsuzsó,
kirándulás szupi volt, meglátogattuk barátnőt, aki új-zélandon él, 4 hónapos a bébikéje, gyerkőcök jól elvoltak, jaaaaa és jövőre meghívtak minket hogy látogassuk meg őket, szerinted 38 óra utazás 2 átszállással ???
köszi heliko infót, és anyudnál hogy derült ki ?
Mieza,
EAlbert gyönyörű, pocakod könnyeket csal a szemembe, szoba csudaszép !
"Így Kubunak is jutott a 3. gyerkőcre ))))" - megharaplak

)))
ha minimanóban vásárolnál - esetleg kedvezményesen.... let me know
babakocsi: új vagy használt
új: van ismi aki a többszázezres (majd 3) babakocsiját állandóan szervízbe vitte, nem volt csere, hónapokat várt... persze ez csak egy példa, nem is tudom miért írtam le.
használt: nekünk olyan babakocsink van amit a főnökömék két gyerekkel használtak, majd mi megkaptak Marcusnak, most Lizáé. Oké én nem vagyok egy nagy gyalogbéka, ergo nekem tök mindegy volt milyen babakocsi (mármint az első időszakra), illetve mi inkább kenguru (baby bjorn a legjobb), rugikendő, és autózunk.
esernyőbabakocsink új, ütjük-vágjuk, még kitart, és imádom mert összecsukva, icipici helyen elfér.
hosszú út, hordozó, 0-3 hó között: jaja sűrűn megálltok, kiveszed, simized és mentek tovább, nincs más lehetőség sajna. Mózes not good ebben az esetben. egyébként hordozóban annyira ki tudod bélelni hogy szinte úgy fexik mintha karban lenne (én vélemény).
Kahlan,
részvétem nagyikád miatt.
Eszter,
milyen bál ? ugye nincs baj ?
Gigibp,
nagyon nagyon sajnálom, öleléseim nektek.
Zsuzsik, Wikka,
nagyon nagyon drukkolunk !
nagyon köszönöm mindenkinek gyermekeim képdicsijét, még1x ne hari hogy ennyit töltök fel, ja Liza forgó azért alapból nem így néz ki, azt én míveltem az ujjaimmal
köszönjük gyógyenergiákat is.
gyerkőcök kaptak még egy esélyt hogy megjavuljanak, ha nem, meglebegtetem előttük a listát amire feliratkoztatok és vihetitek őket

)))
tegnap voltunk Lizával uhun, ilyenkor megnézik a fejét és a hasát is, szerencsére minden okés.... leszámítva azt hogy most a sírásával felébresztette Marcust.