A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Igen Ircsi tudom...de hason alszik és úgy lehetetlen levágni a körmét a kiságyban...Gergő kézben nem alszik el,max a vállamon és ha hanyadt fordítom kipattannak a szemei.Egyébként meg a kiságyában alszik el.Jó gyerek,mint a nővére volt.Ő is kiságyban aludt el. :)
nálunk nem egyszerű a körömvágás.
Rendes ollómat eltüntették a nyagyok :( én is csak reszelni tudom a sajátomat :(
Kell vegyek egy ollót! :(
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem minden gyerek egyforam :) Ő kimondottan nem szereti ha a kezét mószerolom :)
A textilpelus szálai is frankón megtapadnak a kis kezében...kiszedni?-húúúúúúúúú...iszonyat cirkusz... :) De az ollóval nem merném ilyenkor a körmét piszkálni :(
Múltokr is belevágtam csóri ujjvégébe :(
Én sírtam ő meg csak nézett és hadakozott :(

Na mindegy...majd lesz valahogy-addig meg kesztyű :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hihi.... elbújtak a fiúk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: :lol: :wink: micsoda képek,nagyon jók!

Tomi felkelt,evett,alszik... :wink:

Csillag,Tomi marka is állandóan tele van szöszökkel,textilszálakkal...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok.
Dia, Évi, nekem is ezt irta fel a nőgyógyi... Még nem váltottam ki, kiváncsi lennék az árára. 3 havi adagot kaptam...

Amúgy tegnap voltam kontrollon (végre sikerült elmenni...) Minden oké alapból, viszont javasolja a Kriston tornát. Hát 2. gyerek, kor, genetika, életmód... Car kilátások... Nem szeretném 50-60 évesen az inkontinenciát, meg a kiforduló "cuccot" bevállalni... :roll: :shock: :?

Lujzikám alszik a babakocsiban a teraszon. Hát csajok, tápolunk. És úgy a tejcsi. Igy szépen elvan, mosolyog, eszik-alszik, gyarapodik. Ez van... Meg kell vele békélnem. Egy bő hónapig csak anyatej volt, azóta vegyestüzelésű. Ez is több a semminél.

Enyém kiscsaj tudatosan vigyorog, teliszájjal, az arcán közben gödröcske. Olyan ari. :-) Nézi a számat ahogy beszélek, és ha tetszik neki a hang vagy az ajakcsücsörités, akkor szélesen nevet. Kb 1 hete.

Mi a jövő héten megyünk szurira, meg a 2 hónapos vizsgálatra...

szilvás76

Sziasztok!
Tunderiek a babak!!!
Mai kedvencem Katus,amikor ugy egnek all a haja, nagyon jol all neki. :D :D (remelem nem bantok meg ezzel senkit)

Claire,orulok a jo hireknek,tovabbra is nagyon drukkolunk!!!

Nehez ejszakank volt, Botikam nyuglodott, faradt volt, de nem tudott elaludni. Nem tudom, mi lehetett a baja, orakon keresztul ringattam, de csak sirt, nyoszorgott, mig vegul "beajult" a faradtsagtol. Meg en is. :?
De ezek utan aludt 4 orat, felebredt cicizni, majd meg 3 orat. :) :)
nklari80

Sziasztok!

Claire nagyon szorítok értetek, remélem minden hamar rendbe jön, gyógypuszi Joninak!!!!

Nklári! Nálunk este van egy rituálé. Fürdés előtt el is mesélem neki, mit fogunk csinálni. Fürdünk, majd szopizunk (közben bevesszük az Espumisant és a D-vitamint), és általában szopi végére elalszik, majd felveszem és 25 percig ringatom -közben alkalmazkodom ahhoz, hogy ő a kezemben hogyan szeretne feküdni-, majd leteszem a kiságyba. Nekünk ez válik be, ennyi idő alatt "zuhan" a mély álomba, és nem kel fel, ha leteszem a kiságyba. Viszont pár napja amikor éjjel felébred szopizni, utána nem tud visszaaludni (pedig eddig sikerült), bántja a pocija, hiába tornáztatom, így az éjjel további részét a nagyágyban töltjük együtt. Mivel hulla vagyok a fáradtságtól és bekómálok én is :oops:

Múlt szerdán már 5075 g voltunk!!! :roll: :wink:

Ircsi! Bencének napok óta nagyon folyik a nyála, és állandóan rágna, az ínye is fehér... Ezek a fogzás tünetei, ha jól tudom, csak még kicsit korainak tűnik... Bár utánaolvastam, és azt írták, hogy lehetséges, hogy ilyen korban elkezdődik, de akár hónapok is eltelhetnek az első fogak kibújásáig. :shock: :roll: Mit csináljak, kell/lehet ilyenkor valamit tenni?

Én holnap megyek nőgyógyászhoz (igaz múlt héten kellett volna, de csak akkor tudtam időpontot kérni), de nem szeretnék fogamzásgátlót felíratni. Ircsihez hasonlóan nem akarok hormonokat szedni, és nekem nem is ajánlották sose, mert elég érzékeny vagyok az ilyen gyógyszerekre, úgyhogy mi más megoldásnál maradunk, csak nem tudom, minél...

Sikerült egy jó kis mellgyulladást "összeszednem", a bal mellem fele csomóból állt :shock: , pedig annyira odafigyelek, hogy ne legyen baj!!! :x :evil: Hogy rendesen ürítsük a cicit, ha 3 órán belül kér újra, akkor az előző cicit adom neki stb. Már "csak" az alsó fele csomós, de már jó lenne túl lenni rajta. Hónaljtartásban szopiztunk, masszíroztam, meleg vizes borogatás (de nem forró és csak ott, mert apasztana különben), fejni nem merem, mert ha sokat fejek, annál több termelődik ugyebár... Bencének volt szerencsére egy fejlődési ugrása, így ürítette rendesen a csomókat. :wink: :D

Csillag! Mi szopi közben vágjuk a körmét, mert hason alszik Bence, és ha a karomban alszik el, akkor is veszélyes lenne, mert néha felszusszan és olyankor a kezével is kalimpál.

Még visszaolvasok, babák nagyon szépek, nekem most Katus plüssállatkás képe tetszik! :wink: :D

Kép

Kép
barbcsi

Dia! Részvétem a nagynénéd miatt! És le a kalappal előtted, hogy 2 gyerekkel így bírtad egyedül! :wink: És minden 2 gyerekes anyuka előtt! :wink:

Évi! Bence szeme színe elég érdekes.Apja szeme lesz! :D :lol: :wink: Sötétedik, szerintem barna lesz. Még nem teljesen barna, néha barnászöldesnek tűnik, nem tudom meghatározni pontosan. Blogodban írt problémára én is azt tudom mondani, mint a többiek! Hidd el, néha nekem is sok, hogy egyedül vagyok vele itthon és már dél van, de nem ettem, nem pisiltem stb, és ha feszült leszek, ő megérzi és jobban sír. Délután megjön a Tomi, és átveszi a terepet, Bence is nyugodt, ő is örül az apukájának, én is kicsit ki tudok kapcsolni, mindenki nyugodt így mindenki boldog. :wink: Ha délelőtt feszült leszek, akkor inkább leteszem 2 percre és megnyugszom, visszamegyek és ő is nyugodt lesz!!!

Bévi! Az se jó Lilinek, ha folyton eszik, attól is fájhat a hasa, hogy folyton tele van! Ilyenkor tényleg ugyanarra a cicire tedd vissza! És fő a nyugalom, nagyon érzékeny radarja van a piciknek! Tudom, könnyű mondani, nehéz kivitelezni, de próbáld meg! Kár, hogy ilyen messze vagy, így nehéz segíteni! Nem is látom, milyen Lili egy nap... :( A legfontosabb: JÓ ANYA VAGY!!! ITT MINDENKI NAGYON JÓ ANYA!!!

Én is alkalmazkodom Bence igényeihez. Van amikor nyűgös és ölbebaba, egész nap szopizna -megtanultam szopi közben enni :D :wink-, közelségemre vágyik. Megadom neki, hisz megnyugszik. Valamikor pedig nagyon jól elvan, eldumcsizgat, nem igényli a dajkálást annyira.

Már nem érdekel, hogy ki mit mond. Ezen túl vagyok már... Eddig sírtam, bántott, hogy én akkor biztos rossz anya vagyok, most már igyekszem nem meghallani, hogy elkényeztetem... Szerintem ilyen picit még nem lehet, neki szüksége van ránk!!! Mi vagyunk a biztos pont, és ha valami gondja van, csak sírással tudja jelezni,csak mi tudjuk megoldani, ez nem hiszti! 10 ember 10 félét mond, hagy mi döntsük el, hogyan neveljük a kisfiunkat. Mindenkit máshogy neveltek, mégis felnő, ilyen unalmas lenne a világ tele egyforma emberekkel! Szeretnénk a saját megérzéseink alapján nevelni a kisfiunk. Így válhatunk szülővé és hibájából tanul az ember! következő babánknál máshogyan csinálunk majd dolgokat. :wink: Ez a véleményem.

Végre süt a nap, megyünk sétálni, még jövök!

Tünde! A pozitív gondolkodásos, jó anya vagyok idézet nagyon tetszik! Csajok! Ez is fejben dől el! Mondogatod :arrow: elhiszed :arrow: megnyugszol tényleg!!!

Tali miatt irigy-irigy megint! Bejelöltelek egy-kettőtöket iwiwen, akit megtaláltam, remélem nem baj! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi-vissza is igazoltam :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

voltunk ortopédián, minden rendben, nem kell többet menni... Évi, Limo minket is rögtön felküldtek ultrahangra, szóval ez nem a császárosok protokollja, hanem általános...

Csillag minden ok, köszi a kérdésed! :D remélem 2 hét múlva ott leszel a talin! irgum-burgum!!!!

pécsi csajok! már most tudom mondani, hogy vagy a 41. vagy a 42. héten Pesten leszünk, de holnap ez pontosan kiderül és akkor mondom! :lol:

Barbcsi Zoé is nyálazik pár napja... én se tudom, hogy mi lehet ez... remélem, nagyon remélem, hogy még nem fogzás!!!

Ircsi ezek a képek nagyon cukik!!! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Barbcsi
[quote]I írta:rcsi! Bencének napok óta nagyon folyik a nyála, és állandóan rágna, az ínye is fehér... Ezek a fogzás tünetei, ha jól tudom, csak még kicsit korainak tűnik... Bár utánaolvastam, és azt írták, hogy lehetséges, hogy ilyen korban elkezdődik, de akár hónapok is eltelhetnek az első fogak kibújásáig. Mit csináljak, kell/lehet ilyenkor valamit tenni?

Nekünk is ez volt.Sőt kemény dudoros volt az ínye-mellette fehér pötty-dokinő azt mondta olyan mintha a fog jönne-de nem!(még ő sem tudott magyarázatot adni mi ez...de gyakori jelenség).Azt mondta elmúlik.
...és 2-3 hét múlva el is tűnt :(
Nálunk így volt

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde
Örülök,hogy minden ok!
Irgum-burgum??????? :shock:
Nem tehetek róla hogy betegek vagyunk :oops: :( (sír)
De remélem a következőn ott leszünk.
Képek?Láthatok 1-2-őt? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag a képek g-n!!!!
az igum-burgumot viccesen írtam! persze, hogy nem tehetsz róla!!!

Kép
gtunde75

én is viccesen értettem :D
csak muszáj volt leírnom :oops: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi,hát igen,most elbizonytalanodtam a gyógyszer miatt,rosszakat olvastam róla..elmentem vettem óvszert aztán majd alakul...van a hüvelytabletta is ugye de annál 10 perc a hatásidő,hááát,azt ki garantálja...(Tomi mellett :roll: :oops: )

Én nem szeretek szopi közben enni :oops: morzsálok a fejére :? csak ha muszáj

Tündi,egész héten Pesten? :wink: szuper!!
Most hányadik hét van? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

most??????
39

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi :)
Olvasgattam ma pocakos fórumot oszt irigy lettem :oops: :lol:

evilany

Jó neked Évi :)
Én már nem tudok irigy lenni :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]J írta:csillagfeny1976ó neked Évi :)
Én már nem tudok irigy lenni :( :oops:

naaaa :? :(

evilany

Köszönjük!!!!!

Fogzás
A fogcsírák mozgolódnak az állcsontokban. Ezt érzik meg leginkább a gyerkőcök...
Katus is nyálcsorgatós...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lányok!
A g-n csináltam egy albumot! Szeretnék kérni mindenki babájáról egy kedvenc képet! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi az nehéz lesz!

evilany

Sziasztok!

Claire, nagyon drukkolok Joninak!
Tuti minden rendben lesz vele.

Nagyon aranyos az összes baba! :lol:

Dia, részvétem a nagynéni miatt! :cry:
Ügyes voltál a 2 gyerekkel.

Bévi, ügyes vagy és nagyon jó anyuka!

Tünde, örülök, hogy az ortopédián minden rendben Zoéval!

Barbcsi, 5075g az nagyon szép. :D

Ma csajos napot tartunk. Férjem elutazott, és 3 csaj tartja a frontot itthon. (Lili a kutyusom és én) :lol: :lol: :lol:

Remélem nem lesz semmi gond, mivel múltkor még terhesen megszólalt a riasztónk miközben én aludtam, persze eddig ilyen soha nem volt. :shock:

Most megyek mert ébredezik a gyermek, és a kutya is itt áll várja a kajáját.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,kitartás,biztos nem lesz gond !Hamar elmegy az éjszaka.

Tomi feneke tiszta piros meg pöttyös,csúnya :( elkezdtem kenni Sudoval,remélem hamar segít :( :(

Bévi írt sms-t.Talán nem baj ha megírom,azt mondta ma 2xmegszúrták a mellét ma és leszívták(gondolom a gyulladtat...)-érzéstelenítő nélkül :? :? - ha nem javul csütörtökig,felvágják...Lili csak egy mellről ehet,de a tápszert továbbra sem fogadja el max kiskanállal pár kortyot :? :? segítsége nemigen van :( egyik kézzel ringat másikkal fejni próbál...

ez elég rosszul hangzik...nagyon sajnálom hogy ennyit kell összeszenvedjen,.ahelyett h.egyre jobban lennének és élvezné az anyaságot,a kisbabát...

Mindenkit puszil és Joninak jobbulást kíván.

evilany

Hű, Bévit sajnálom nagyon!
Kijut neki rendesen.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!
Bévi :cry:

Rólunk röviden, aztán gyorsan alszom egyet.
Joni ma már 50 ml anyatejcsiket kezdett kapni, 3 óránként.., cumisüvegből. Késő du levették az oxigén maszkot, egy kis O2 frissíti előtte a levegőt, de már nincs benne semmi cső, ami a légzést támogatja. Láza nincs, mivel eszeget, ezért levették az infúzió mennyiségét. A tüdő röntgenből csináltak egy kontrollt, mely szerint mégsincs tüdőgyulája. Nagyon hurutos, nehéz neki felköhögni. Kicsit ödémás mindenfelé, hajtják ki a folydékot. Szegénymikor ébren van sokat sír, nyilván komolyai vannak, kap algopyrint. Egyszóvalha nem fordul vissza a dolog, akkor kifelé vagyunk belőle, de még nem merem elkiabálni. Ma mégsem kellett vérvétel, holnap lesz, és látni fogja fejlődés neurológus, nagyon aggódom, drukkolok, h ne találjon semmi maradandó elváltozást.
Jajj! Claire
claire

Claire, eszméletlen vagy, hogy ennyi megpróbáltatás mellett még van időd és energiád itt is tudósítani! Minden nap eszembe juttok, még ha nem is kerülök ide a babanet elé... Imák szállnak az égbe!

Bévi, nem tudom, olvasod-e, de őszintén felnézek rád azok miatt, amiken keresztül mész! Gyorsan gyógyulj meg! Olyan jó lenne, ha valaki tudna neked segíteni! Pótnagyi vagy barátnő, vagy másik kismama, akár pocakos, akár kisgyerekes, nem tudom... Bárcsak utadba "lökné" a megfelelő személyt az ég!

Fogamzásgátlás: én a tabletta-szedést mindig fenntartással kezeltem. Mondják, hogy milyen biztonságos meg nincs hatással a szervezetre. De én ezt nem értem: az egyik fontos szerv működését befolyásolja nem kis mértékben és nem is rövidtávon. Nekem ne mondja senki, hogy ez "normális és jó"... A másik meg, hogy a kipisilt hormonok - mivel nem "tűnnek el" - mindenki másra is hatással vannak, akiknek folyadékra van szükségük... magyarul a leendő apukák dolgát is megnehezítik... :roll: :roll: :roll: Szóval, nemcsak az nem igaz, hogy a nők szervezetét nem befolyásolják, hanem még a férfiakéra is hatással vannak...

Fogzás: Kristófnál három hónaposan kezdődött és a nagy tapasztaltak megmondták, hogy ez nem lehet az. Én meg kezdő anyukaként megtarthattam magamnak a véleményemet, hogy de igen, itt valami elindult, ami a fogakkal kapcsolatos. És bizony hamar ki is bújt az első fogacska recéje :wink: De van, akinek ez hónapokig eltart, akár az is előfordulhat, hogy 1 éves kora után jön csak ki a várva első fog.

bekri

Jó reggelt!

Claire
Ezek már nagyon bíztató jelek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bévi
Jobbulást!
(Érzéstelenítő nélkül: ha csak megszúrták, akkor nem annyira indokolt, hogy adjanak érzéstelenítőt. Ráadásul, a gyulladt szövetekben az érzéstelenítő se hat rendesen :cry: )
Szegény, az a legnagyobb baj, hogy szinte teljesen magára van hagyva :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Minket alighanem elért egy újabb fejlődési ugrás... gyerekem úgy csinál, mint aki éheztetve van... enne folyamatosan...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Claire azt hiszem ezek nagyon bíztató jelek. Szorítok, hogy ne legyen már semmi gond és mielőbb hazamehessetek.

Bévi őszintén sajnálom. Szegényke, tényleg rá jár a rúd. Valóban kellene neki valaki aki segíteni tud.

Woody akkor most Te is 2 gyerekes vltál :lol: Köszönöm a részvétet.

Barbcsi ez igen! Bence szépen növöget. Kíváncsi leszek Áron mennyi lesz :D Szerintem ő is hozza a formáját. Olyan fodrok vannak a combján, hogy az csuda! :lol: Köszönöm a részvétet.
Este nem alszik el ringatás nélkül?

Tünde örülök, hogy minden oké volt az ortopédián. :)

Ircsi nekem is a plüssálatos kép tetszik Katusról :lol:

Fogak: Áron is nyálzik. És ez már annak a jele, hogy készülnek azok a fogacskák kifelé. Az, hogy ténylegesen mikor bújik ki majd kiderül. Emlékszem Bencének is 2 hónapos kora óta csorgott a nyála.

Fogamzásgátlás: én nem agyalok ennyit ezen. Felírta - kiváltottam - beszedem. Ezek a mai fogamzásgátlók nem tartalmaznak annyi hormont, mint a régiek. Persze mindenkinek joga van eldönteni beszedi e vagy sem.
Ha elolvassátok minden gyógyszer mellékhatásait akkor soha semmit nem szedne be senki.
Nekünk jó volt a hüvelykúp is. Bár egy kicsit macerás volt.

Áron ébredt......

királylány

Jó reggelt
Claire,ez csodálatos!! Nagyon örülök! Gyors felépülést!!

Dia,majd írd meg mennyi lett Áron :wink:
Tomi 60 cm,este mértük,gyanús lett hogy rövidek a ruhák... :roll: (48-al született,de szerintem az elnagyolt mérés volt,nem nyújthatták ki a lábát,4 hetesen volt 56)
A feneke nem szép,pöttyös,piros,és a két oldalán van két felmaródott csík,mintha összedörzsölődött volna
:cry: :cry: látszólag nem fáj neki...most eltettem a törlőkendőt amit használtam,szenzitivet kezdtem újra,pelenkát eddig is cseréltem ha kellett,de most még inkább,és sduocremmel kenem,ez csak elég lesz?Remélem nem sebesedik ki :cry: :cry:

Bévi miatt aggódom :(

Ircsi akkor a mai program megvan :wink: (etetés :) )

Tomi is nyálzik nagyon,akkor ez már fogzás kezdete? :shock:

evilany

Évi szerintem a fogzásé. Feneke is lehet attól piros (legalábbis Bencénél ezt tapasztaltam), a sudocrem az nagyon jó ilyen esetben :wink:

Csütörtökön megyünk oltásra akkor lesz mérés is....

királylány

Oltás :cry: mi 12-én kapjuk.
Kéne lássak vmit a szájában?

evilany

Esetleg azt, hogy fehéredik az ínye. De lehet a foga majd csak hetek-hónapok múlva bújik ki.....

királylány

Sziasztok!

Dia! Nem nevezném ringatásnak, amit este csinálunk, rosszul fogalmaztam. Szopizunk, elalszik, felveszem és böfizés címszó alatt fel-alá sétálunk a szobában 25 percig. Csak nem függőlegesen tartom, hanem ahogyan ő szinte elfekszik a kezemben. Nekünk kell ennyi, mert ha előbb teszem le, még nincs eléggé mély álomban, felébred és hiába simogatom, csss-sögök, úgy sír, hogy nem lehet megnyugtatni... :oops: És amit még elfelejtettem, hogy este már -ha beszélünk még hozzá- akkor csak suttogunk, hogy érezze a különbséget nappal és este közt.
Szépen növünk igen, már a 62-es ruha is kezd feszülni a pocinkon főleg :roll: . Látnád Bencének micsoda fodrok vannak a combján, nyakán, karján! :D :lol: :lol: 8)

Évi! Mi is 12-én megyünk oltásra! :wink: Piros popsi is lehet a fogzás jele, azt olvastam. Bencének fehér az ínye is!!! Azért örülnék, ha hónapokig eltartana, mire jön az első foga, de csak ilyen tünetekkel, ami nem fáj neki... :roll: :oops:

Ircsi! Tuti, mert 3 hónapos kor körül van a következő fejlődési ugrás! :wink: Akkor megvan a mai programotok! :) Kedvenc képet elég nehéz választanom! Múltkor Bence is akkorákat nyelt, mintha sose evett volna! :shock: :D

Bévi! Nagyon sajnálom, gyógyulj meg gyorsan!!! Tényleg kap mindenből rendesen. :( :( Nagyon nagy szüksége lenne bárkire, akire támaszkodhat, segít neki vagy meghallgatja. Egy barátnő vagy én nem is tudom, de nem jó neki ilyen egyedül. :( Oké, hogy mi itt vagyunk neki, csak mind nagyon messze vagyunk, élőben könnyebb lenne segíteni!

Claire! Örülök a jó híreknek, remélem most már minden rendben lesz, továbbra is mennek a drukkok!!!

Bekri! És veletek mi újság?

Woody! Hogy telt a csajos éjszaka? Remélem minden ok volt!

Mi jól vagyunk, Bence épp a térdemen rotyizik :D :lol:, délelőtt kedves volt, és aludtunk együtt, bár 5kor keltünk Tomival együtt -ez az új szokása, apával együtt ébred anya "legnagyobb" örömére :D-, már beszélgettünk is, ő mondta a magáét, én meg áthúztam az ágyneműt, ettem, pisiltem, teát főztem. :wink: Ma nem veszünk be Espumisant, és ha mégis fáj a pocink, akkor holnap átállunk az FLP aktivátorra.
Másik új szokás: este 9kor -amikor ő már aludni szokott- néz ránk kerek szemekkel és dumcsizik, vigyorog :lol: :lol:, na de 10 perc után elálmosodik szerencsére -miután játszunk vele-, de ennyi energia még benne van :D, kell egy rövid esti játék is neki. :wink:

Ma megyek nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok, mi lesz, remélem mindent rendben talál!

Akinek van pihenőszéke: élvezik a babák??? Mert Tomi egyik munkatársának a babája kinőtte, és eladná nekünk szívesen. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,Tomi nem igazán élvezi,max 10-15 percet van benne de annyit elvan a kiságyban is a forgót nézve pl. :? de más babák szeretik.

evilany

Barbcsi
Katus szereti :lol: :wink:

Katusnak megmagyaráztam, hogy az okos könyvek 3-4 hónapos kor körülre tesznek egy fejlődési ugrást. Ő meg még kiscsibe ehhez... :wink:
Még szerencse, hogy kinn hideg van, egyébként se mennénk sehova...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Bévi, szegénykém. :( Nagyon sajnálom, tényleg nincs valaki aki segítene, anyukád, barátnők stb?

Claire, ezek nagyon bíztató dolgok. Sok puszi Joninak és gyógyuljon meg mihamarabb!

Barbcsi, nekünk nagyon szereti Lili a pihenőszéket.

Szerencsére minden ok volt éjjel. :D
11-től reggel 6-ig aludtunk, majd szopi és utána ismét alvás 9:30-ig, majd ismét szopi és utána anya vasalt és Lili nézte a pihenőszékből, de el is álmosodott ismét és most is alszik csak az ágyába átraktam.
Persze a férjem este és reggel is többször hívott, hogy minden ok-e velünk.
Nekem nem kell altatni Lilit, ha lerakom este az ágyba nyögdös (nyújtózkodik) és kb 1 perc múlva már alszik. Szerencsém van.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kedvencek mappában van, amit az eddigi képekből csináltam...
Várom a többi képet is!
(Csillag! Bocs, hogy a képaláírásodat megváltoztattam. Az betakarta az egész képet :oops: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Ügyesek vagytok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mai fotó :wink: :

Kép

Woody! Szuper, hogy ilyen jó éjszakátok volt!!! :wink: Kicsit irigykedem is, na de Bencére se lehet panasz, csak egyszer kelt fel. :roll: 8) Bence igen érzékeny alvás szempontjából, tényleg éber szakaszban nem lehet letenni, bármilyen finoman teszem le, felébred. De nekem nem gond, kibírom azt a 25 percet, ha neki erre van szüksége! :wink:

Ircsi! És Katus sokáig el is van benne? Remélem Bencének is tetszeni fog, ha megkapja! Akkor nyugodtan vasalhatnék, nem kéne fél lábbal a hordozót hintáztatnom... :roll:

Évi! Ne aggódj, Bencét se kell félteni, nagyon hamar új elfoglaltságot kell neki találni, különben elkezd mérgelődni! Szereti az új dolgokat, de nem nézegeti órákon át, rendesen próbára tesz engem, hogy milyen gyorsan találok valami új elfoglaltságot magunknak! :wink: :D :lol: De én örülök neki, hogy ennyire érdekli a világ és szeretne mindent felfedezni! 8)

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi! Csak nehéz ám választani! :roll: De nagyon nagyon szuper a videó!!!! Ez nagyon jó ötlet!!! És milyen zenei aláfestés lesz? :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Egy darabig el van benne Katus... főleg, ha beszélgetünk...
Azt ne várd el, hogy hosszú ideig leköti még egy dolog Bencét! :wink:
Zenét majd Ádám keres hozzá :wink:
Bencének is komoly frizurája van :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Tudom, hogy sokáig még nem köti le egy dolog, és a pihenőszékben se lesz el sokáig, de legalább nem egyik lábbal kell hintáztatnom és közben csinálnom a dolgom! :wink: Beszélgetni úgyis mindig beszélgetünk! :D
Köszi a dicséretet! :lol: :lol: Fürdéskor a legjobb a frizurája: ahogy mosom, apukája szerint mint egy olasz macsó, úgy hátra van olyankor nyalva a haja!!! :lol: :lol: És a legjobb: feláll a haja, mint egy punknak, mert a forgónál nem lehet lefésülni, de nekünk így tetszik, tök édes, jól áll neki! :D :D :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Ja nem is írtam,Tomi tegnap először nevetett fel hangosan(mondjuk ettől aztán hirtelen annyira megijedt hogy el is kezdett sírni,de sebaj :) )
És este pedig az apjának is küldött egy igazi fogatlan széles nevetést!

Szilvás,Dia,itt 7200 a 3 havi Azalia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.09.29 15:48-kor.

evilany

bocsi....:
(muszáj....)

Várnai Zseni - Mi legyek még?

Míg kicsinyek voltak a gyerekeim,
tejjé változtam, az kellett nekik,
ültem kis ágyuk mellett reggelekig,
ha betegek voltak s úgy fonnyadtam ott,
hogy arcom egész kicsinyre sorvadott,
s mikor szemükbe visszatért a fény,
napként sütötte őket az enyém,
s piros lett arcuk, alma gömbölyű,
attól lettem én akkor gyönyörű.

Kalács is voltam, meg vajas kenyér,
és játékszer, hogy meg ne unjanak,
és képeskönyv, hogy megtanuljanak
belőlem mindent amit álmodom,
később az egyszeregyet számolom,
növök velük, már iskolás leszek,
s a nagy katedra előtt reszketek:
felelnem kell, vizsgáznom, - ó, tudom,
borzalmas, hogyha bennük elbukom!

Most széllé kell változnom, hogy elérjem
az egyiket, a messzeségbe kínt,
de aki volt, örökre tovatűnt,
s ha elfogom, ha átölelhetem,
lelke páncélját át nem törhetem,
s mindkettő bár belőlem sarjadott,
többé már nékik mit sem adhatok,
a földön nincs több oly bús szerelem,
mint az anyáé, oly reménytelen.

Mi legyek még? Érettük mit tehetnék?
Legyen belőlem sűrű rengeteg,
majd jól elbújhat ott a két gyerek
ha menekülni kell a rossz világból,
és kunyhó leszek friss mézeskalácsból,
és tejjel-mézzel folyó kis patak,
isznak belőlem, hogyha szomjasak,
és dalolok majd nékik estelen:
- Aludjatok el itt a keblemen.

evilany

Sziasztok csak egy gyors bejelentkezés a babaképek csodálatosak és köszönöm a sok biztatást,mindenkinek,őszinte leszek nagyon félek a holnapi naptól,most kifakadt ez a göb és folyik belőle véres váladék,nem tudom mi a jó folyton a sírás van rajtam,ma Lili elvolt,és evett tápszert valamicskét a védőnő szerzet nekünk olyan cumit ami a kórházban van és ráhuztuk ásványvizes üvegre és abból ugy evett valamicskét és nem hipoalergént persze az nem kell neki,mindenkinek mégegyszer köszönöm a sok jó szót!!

Clarie drukk örülök,hogy jobban vagytok!!

Ha rendeződnek a dolgaim jövök,sajnos most ránk jár a rud,párom főnöke is köcsögöl vele nem tud itthon lenni velünk de vettünk maszkot és este bent van velünk legaláb most kicsit lefekszem mert 4 óta fent vagyok előtte meg aludtam 3 órát,és félek ha felvágják a mellem nem tudom mi lesz egyedül mit fogok csinálni anya messze van és már nem tud kivenni szabit így is itt volt velem 2 hetet eleinte,nah de fel a fejel majd csak jobb les!!Puszi nektek csajok!!

Kép
bévi

És még egyszer bocsánat,ugorjátok át nyugodtan...

Fiam

Édesen alszol dajkáló ölemben,
harmatos arcú, drága magzatom,
körülragyog a napnak glóriája
s lágy pihegésed lesem, hallgatom.

Elnézlek hosszan, könnybe borult szemmel
és, ahogy nézlek, megnő a szívem,
érzem, a karom végtelenre tárul
s egész világ a keblemen pihen.

Egész világot táplál az én vérem,
ha kicsiny ajkad mellemre tapad,
lelkemmel egy világot csókolok,
ha téged, fiam, megcsókoltalak.

Hogyha enyhítem a te szenvedésed,
ha könnyeidet fölszáríthatom,
minden szenvedők bánatát enyhítem,
minden szenvedők sebeit gondozom.

Mi bennem örök, az mind benned lángol,
nem élek másként csak teáltalad,
ó, mindent odaadtam a világnak,
amikor, fiam, téged adtalak!

Olyan vagyok e boldog anyasággal,
mint föld, mikor virágok nyílnak rajta,
mikor szívének illatát és mézét
s gyümölcseit az embereknek adja.

evilany

Bévi
Vigyázz magatokra!
Csak ne lennél olyan messze mindenkitől!

Évi
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?