Sziasztok!
Dia! Nem nevezném ringatásnak, amit este csinálunk, rosszul fogalmaztam. Szopizunk, elalszik, felveszem és böfizés címszó alatt fel-alá sétálunk a szobában 25 percig. Csak nem függőlegesen tartom, hanem ahogyan ő szinte elfekszik a kezemben. Nekünk kell ennyi, mert ha előbb teszem le, még nincs eléggé mély álomban, felébred és hiába simogatom, csss-sögök, úgy sír, hogy nem lehet megnyugtatni...

És amit még elfelejtettem, hogy este már -ha beszélünk még hozzá- akkor csak suttogunk, hogy érezze a különbséget nappal és este közt.
Szépen növünk igen, már a 62-es ruha is kezd feszülni a pocinkon főleg

. Látnád Bencének micsoda fodrok vannak a combján, nyakán, karján!
Évi! Mi is 12-én megyünk oltásra!

Piros popsi is lehet a fogzás jele, azt olvastam. Bencének fehér az ínye is!!! Azért örülnék, ha hónapokig eltartana, mire jön az első foga, de csak ilyen tünetekkel, ami nem fáj neki...
Ircsi! Tuti, mert 3 hónapos kor körül van a következő fejlődési ugrás!

Akkor megvan a mai programotok!

Kedvenc képet elég nehéz választanom! Múltkor Bence is akkorákat nyelt, mintha sose evett volna!
Bévi! Nagyon sajnálom, gyógyulj meg gyorsan!!! Tényleg kap mindenből rendesen.

Nagyon nagy szüksége lenne bárkire, akire támaszkodhat, segít neki vagy meghallgatja. Egy barátnő vagy én nem is tudom, de nem jó neki ilyen egyedül.

Oké, hogy mi itt vagyunk neki, csak mind nagyon messze vagyunk, élőben könnyebb lenne segíteni!
Claire! Örülök a jó híreknek, remélem most már minden rendben lesz, továbbra is mennek a drukkok!!!
Bekri! És veletek mi újság?
Woody! Hogy telt a csajos éjszaka? Remélem minden ok volt!
Mi jól vagyunk, Bence épp a térdemen rotyizik

, délelőtt kedves volt, és aludtunk együtt, bár 5kor keltünk Tomival együtt -ez az új szokása, apával együtt ébred anya "legnagyobb" örömére

-, már beszélgettünk is, ő mondta a magáét, én meg áthúztam az ágyneműt, ettem, pisiltem, teát főztem.

Ma nem veszünk be Espumisant, és ha mégis fáj a pocink, akkor holnap átállunk az FLP aktivátorra.
Másik új szokás: este 9kor -amikor ő már aludni szokott- néz ránk kerek szemekkel és dumcsizik, vigyorog

, na de 10 perc után elálmosodik szerencsére -miután játszunk vele-, de ennyi energia még benne van

, kell egy rövid esti játék is neki.
Ma megyek nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok, mi lesz, remélem mindent rendben talál!
Akinek van pihenőszéke: élvezik a babák??? Mert Tomi egyik munkatársának a babája kinőtte, és eladná nekünk szívesen.