Tök jó, írtam egy csomót és elszállt, na ez nem hiányzik a babanetben
Akkor újra rövidebben:
Evian drukk hogy megforduljon, még a 3x hétig megfordulhat simán!
Tyuntyi tök jó hogy a szilvesztert már együtt töltitek! Nekem se volt semmi babatapasztalatom, sosem volt a kezemben, be is voltam tojva. Csak elméleti tudásom volt könyvekből, többen mondták az anyaösztönt, nem nagyon hittem. De amikor megszületett a lányom egy percig se gondolkodtam hogy fogjam meg vagy mit csináljak vele, tényleg jött ösztönből, szóval nyugi!!!! Drukk a forgalmi vizsgához!
Csicsi gratula a rutinhoz!
Sajti Bokád jobban van? Remélem nem lett gond. Vigyázz most már a hirtelen mozdulatokkal, terhességnél a végtag zsibbadás, főleg ahogy haladunk előre lassan mindennapos lesz. Nekem egyből ment minden a jogsinál, imádok vezetni, van autóra, motorra, de amikor nagy autóm lett, azért szokni kellett a beparkolást, pedig nincs különben vele gondom. Nem éreztem egyszerűen a kocsi elejét-hátát és mindig a kelleténél nagyobb parkolóhelyet vadásztam, hogy biztos ami biztos... Kellett idő amíg megszoktam azért

A buksiméret miatt ne aggódj, ennél a hétnél ilyen méretek vannak, nem nagy. Ha túrázol akkor jó a hordozó, mi is arra használtuk. De különben nagyon sok cucc kell a gyereknek ha elmész vele, váltóruha, pelus, kaja, stb, még azt is magadra aggatni, plussz ha venni kell valamit, akkor már a füleden is zacskó lóg és akkor még ha mondjuk be is kakil a gyerek az szerintem felér egy idegösszeomlással. Szerintem te is rá fogsz állni a babakocsira, mert arra sok mindent rá lehet aggatni, a gyerek is jobban tud benne aludni, a terepre meg marad a hordozó.. Persze majd meglátod hogy alakul, de kényelmesebb sokkal a babakocsi. Kis-Csillagnak volt egyidőben ilyen köldök melletti fájás, ő is ír ide, biztos reagál rá. Most olvasom hogy már válaszolt is rá

Közben látom nem dagadt be a bokád
Kat ne foglalkozz senkivel hogy mit gondol. Nekem is először az futott át az agyamon hogy a barátnőm aki most 36. hetes köldöksérves és rendesen fog szülni, végig azért ment a para hogy elviseli-e neki a köldöke. Biztos orvosa válogatja. De én simán elcserélném az előző szülésem egy császárra, mert nagyon durvára sikerült. Inkább egy biztos könnyű szülés ami jó a babának, neked a felépülés lassúbb és nehezebb, de jobb mint ha esetleg fellép valami komplikáció. Szóval ne foglalkozz senkivel az ég világon ki mit gondol szerintem, ne érezd emiatt rosszul magad.