A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Dinuci, szerintem a hétvégén már te is babázol. A hétvégén kettös fronthatás lesz Hajrá!! Öszintén drukkolok , hogy te légy a következö.

Sissy, csinos pocak, de ugy látom, még nincs azért olyan lent, de még van idönk, nem igaz? Csak egy pár nap van köztünk, ha jól tudom. De azért tartsuk be a sorrendet, elöbb te aztán én :)

NA, remélem, holnap is hallunk jó hireket és megérkezik a második kiscsaj. Csak hogy a mérleg helyrebillenjen ;)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Mók,
Gratulálok a jó cukor eredményhez! Nagyon örülök, hogy végül nem kell inzulin.
Van akinek a jósló valóban nem létezik. Pl. Nekem sem volt olyan amire határozottan azt mondanám, hogy na ez most egy jósló fájás volt. :)

Tavasziszél,
Sajnálom az éjszakai "bulit". Ejnye-ejnye igazán nem szép tőle. Azért hamarosan már hátha kibújik és számon kérheted. :wink: :D

Etus,
Köszi a drukkot, minden drukk elkel nekünk! :D

Kata,
Oké! Próbálok pszichésen gyúrni erre az elengedéses dologra. :D
Tudtam, hogy statisztikában számíthatok rád. Akkor nagyobb eséllyel indultam a túlhordásra, mint arra, hogy korábban születik...

Tüncü,
Végül miért lett a lányod császárral? Bocsi ha már írtad... :oops:

Sissy,
Nagyon csini vagy. A kutyi is aranyos. :)
Nálam már 4 hete C2000 a méhszáj...

Dinuci,
Akkor már nálad vannak biztató jelek! Ezt jó hallani.
Akkor az apázást én sem hagyom ki holnap. (Ma már nem sok kedvem, főleg a gátmasszázs után..) Bár holnap meg a doki után nem biztos, hogy lesz. Na mindegy. Egyébként nálam semmi jel.

Holnap doki, UH, CTG. Gondoljatok rám!

Szilvi
KépKép
ceyla

OKTÓBER VAN!!!!!
Vendég

OKTÓBERI MAMIK

OKTÓBERI BABÁK (csak ők megszülettek szeptemberben :wink: )

ÉS... már a novemberi topik első babái megszülettek! (nagyon drukkolok, hogy minél előbb megerősödjenek)
Vendég

Bizony-bizony, eljött a mi időnk :)

Látom Kata, mostanában midig te vagy az első :) Noel hogy hamizik éjszaka?

Én is pont tegnap néztem be a novemberi topikba, de elszorulta szívem :( Szegény csaj, 6 hete kórházban, remélem minden ok lesz a babákkal

Dinuci, remélem ma már csak smst küldesz a sok bíztató jel után.

Ceyla, drukkolok. Nem is tudom, mi a jobb, ha jól megvizsgál a doki, vagy, ha inkább nem.

Sissy, hát te csini maradtál :) És én is jól érzem magam :) JUlival sem volt egy komplikált terhességem szerncsére, de Andrissal még nagyobb mákom van egyelőre (lekopogom azért). Nem igazán fájok, nem keményedek, jóslók sehol. Igaz kicsit már lelassultam, meg estére paff fagyok, de az belefér :)

Mi ma megyünk dokihoz délután, úgyhogy majd én is jövök a hírekkel még este.
Edit

Kép
Kép
etus79

Kata: ne frusztralj ilyenekkel hogy mar a novemberiek is szulnek:)
Epp tegnap mondtam hogy ha ez a lanyom is rahuz egy hetet okt kozepe lesz nem hogy a remelt szept vege....
Noh mindegy!

Dinuci!!!!!!!!!!!!!!!!!Eljen hogy elindult valami! NAh jo akkor hetvegen en is bevetem a "legegyszerubb"( mar amennyire egyszeru a szex ekkora hassal) trukkot:)

Sissy: igen igen csinos kismami vagy!

En minap neztem csak tullepte ea 100cm-t a hasam, de szerintem meg mindig nincs akkora mint Annanal volt.

Hat az ejjszakai buli Flora legfobb hobbyja:) Remelem idekinn azert mar nem igy lesz.

Kata: teljesen igy van ha a szulo nyugodt, meg az aggodalmak, bizonytalansag ellenere is probalh higgadt, kiegyensulyozott maradni a gyerkoc is az lesz....Nah meg igen nem arra gondolni hogy jujj el ne kapassam, inkabb most tanulj amar meg mi a rend...hanem dajkalni, olelni, ringatni, osszebujni....igazabol erre vagyom a leges legjobban mert az en 2 evesem ezt mar napi max 2-3szor egy masodpercre igenyli...

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Köszi a poci dicséreteket.Hát,este azt hittem,megyünk szülni.Valószínűleg a doki bácsi annyira megpiszkált,keményedtünk,húzódozott a hasam késő este.Még ma is érzem időnként.De jövő szombaton még szeretnék egy fodrászt beiktatni...

Hát,a novemberi ikrek nagyon picik...De drukkolunk nekik!!

Rékus:én nem látom annyira,hogy lent van-e,mint más hasánál.De tartsuk a sorrendet...

Ma még egy Ikea,veszünk bébiőrt,meg lepedőt,meg dobozt a pelenkázó aljára,aztán két szopis melltartó kell még,és egyenlőre ennyi.Gyógyszertárba majd Apa megy.Van,aki kilyukasztja a Baba fülét?Én fogom,de horror,4000 Ft a kórházban...

Ceyla:pedig örültem,hogy elindult valami.... :) És Nálad,hisz mára vagy kiírva........?

Dinuci remélem már sms-t ír...

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy: meg nem mondanám, hogy ilyen nagy babád van ilyen "pici" pocakban... De fent van még, simán van időd.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziaszstok!!

Kriszta: hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látom azért egy-két embernek már tombol a bébike esténként odabent, megy a keményedés is, főleg a dokik aranyos vizsgálata utána :)

Cherryke: igen, szeretném ha előbb jönne, mert október 7-16nem lesz én nem akarok másnál szülni!!!

Jaja, október, majd most jön a baba eső!!!

TEgnap különben tökre beparáztam!

Elmentem védőnőhöz, megnézett mindent, pisi vérnyomás, aztán akartunk szívhangot hallgatni, megvolt, majd utána annyira nem találta, hogy vagy 15 percig kereste, tök süket volt minden.... aztán egyszer csak annyira furán éreztem magamat, kértem egy pohár vizet, addigra már rendesen csengett a fület meg zúgott minden, majdnem elájultam, levert a víz, megnézte a vérnyomimat, 117/78-ról lement 98/70-re víz után... pedig még én nyugtattam a kis védőnőmet a maga 23 évévvel hogy bizti nincs baj, de persze ő mondta hogy ha nincs magzat mozgás estig irány a kórház. Na ezzel a tegnapi napomat meg is alapozta!!!De volt, éjjjel alig aludtam, mert 2szer pisilni voltam , ittam akkor és utána annyira mozgott hogy csak na, majd 6kor már felkeltem reggelizni és most 8:20kor keltem, de mint aki este bulizott olyan vagyok, pedig nem most kéne mozognia hanem majd 10:30kor, az NST-n!

Most futás NST-re, és remélem addigra már valakitől ismét azt hallom, hogy valaki már a szülőszobán van!

Sissy: csodaszép vagy!

Ceyla: szülésznőd nagyon korrekt!!

Rékus: én a héten már mindent megtettem, de GErgő jól elvan! Pocid nagyon tete :)

Gira: na akkor lassan ott is baba lesz :) :D

Mók: állat, hogy jó lett a cukor, és azért igen, talán a végére mindenki megérti mi az a jósló vagy utána :) hihii

Tavasziszél: a tegnapi nagy riadalmam után Gergő is annyit mocorgott alig tudtam aludni, tiszta kóma vagyok .....

Dinuci: szorííííítok hogy babázhass már!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Kri! Gratulálok, szuper, hogy kibújt az első kislány! Várjuk a képeket...

Fogynak előlem a nevek a táblázatból...

Na ma erőt vettem magamon, kimásztam az ágyból. Már 8. napja vagyok beteg és egyszerűen nem múlik. A teától már hányingerem van, de a házidokim még a neocitrant sem javasolta:-(

Sajnos szülésre utaló jel: nuku. Pedig már összecsomagoltam a kórházi pakkot - na jó, inkább HAJÓKOFFER!-, nagy kínkeservesen kitakarítottam a házat, mindent kimostam apának (szegényke még soha nem mosott életében). nehogymár sza*os alsógatyában kényszerüljön mászkálni, amíg én kórházban vagyok. De hát semmi fájás, csak kaparászás.

Nem tudom írtam-e, kedden voltam ctg-n de engem nem vizsgált meg a doki. Azt mondta, hogy teljesen fölösleges turkálnia, mert még ha kinyílt is a méhszáj az az égvilágon semmit sem jelent, még azzal hetekig el lehet lenni. Amiben szerintem igaza van. És megnyugtató, hogy nem akarja siettetni a dolgot azzal, hogy "jól" megvizsgál. Kedden lesz megint ctg meg uh, ha még egyben vagyunk.

Ja, családi körkép:
Anyukám jár elkezdte a kezelést a pszichiáternél, stresszoldót kap és állítólag jobban van. Bár még egy hónapig táppénzen lesz.

Nem tudom írtam-e, hogy Cicót hazahoztuk a kórházból, kiderült, hogy cukorbeteg! Azóta inzulint adunk neki napi kétszer, szigorú etetés napi 4-szer és már úgy ránézésre is sokkal jobban van. 2 hét múlva megyünk kontrollra, kíváncsi vagyok mennyit javult a cukra. (olyan fura ezt egy állatkáról írni, tudom)
A kutyával apa elkezdett iskolába járni, reméljük komolyodik kicsit a drága.

Kata! Nagyon profi vagy, hogy így jut időd a kis Noel mellett még minket is felügyelni, jó tanácsokkal ellátni. Annyira komoly, hogy ez a kis csapat így végigcsinálta együtt ezt a 9 hónapot. Nekem nagyon sokat segített, hogy megosztjuk egymással a történéseket.

Dinuci! Nagyon várom a híreket, ügyes legyél nagyon!
Vendég

Jóreggelt csajok!

Köszi hogy ilyen arik vagytok, de sajnos mais még "csak" ide irhatok nektek! Fájások akadnak, nyomások is de semmi extrém.Tegnap megint bujtunk apával,mert hát haeddig hatásos volt szerintem rosszat eztán se teszünk vele. :-) Mások szerint (zöldségesnő, barátnő) még ma megszülök! Hát én nem tudom honnan veszik :roll: A pocim mint egy kőrakás...
Pedig ma laza napom lesz itthon leszek és nem megyek sehova mint az elmult napokban.Főzök, mosok meg takarítás.( na de azért azt sokat :-) ) Aput is ma hozzák haza a korházbol majd átmegyek oda is.

Lina:azért még van időd :wink: ne siess sehova, bár ilyenkor már énis tűkön ültem. Ez szörnyű hogy még mindig betike vagy, már csak azért is jo lenne még ha várna a babád! Ügyeskedj otthon de azért magad se hanyagold el!

Kfmares:gyere ám a beszámolóval! Még énis itt várom a fejleményeket :-D Drukkolok énis neked hogy előbb jöjjön picit a baba és minden ugy legyen ahogyan szeretnéd!

Cherryke:jol vagytok?

Mók:nemis néztem, gratula a jo eredményeidhez!!

Sissy:sajnálom a kényelmetlen tüneteket, de ennyi még nem gond! Csak neked ez még szokatlan, pedig szokj hozzá :-) Hát én ugyan nem lyukasztgatnám a babám fülét ilyen picinek, mindegy mennyiért! Szegény..

Tavasziszél:most mondanám neked azt hoghy örülök hogy elindult valami, de mégse hiszen annyira stagnálok ezen az egy ujjnyin, nem tudom mikor indul valami komolyabb tényező is :roll: Flora:azt szokták mondani hogy amilyen a pociban annak ellenkezője lesz a külvilágban. :-) Nem tudom én ebben nem hiszek de hátha te igen.

Etus:Juli? jobban van? Örülök hogy ez a terhesség is ugymond simán megy nagyon szerencsés vagy :-) Doki után gyere majd!

Kata:köszi a táblázatokat, nagyon rankó hogy ide felrakod mindig :-) Mi lenne már nélküled :-) Aranyos vagy nagyon, hogy Noel mellett is szánsz ránk időt!

Ceyla: akkor mindent bele hajrá neked is! És gratulálok a 40.héthez. Ezzel mondanám is hogy eljött a vége, reméljük a mai nappal neked igy lesz :-) Tényleg hol vagy?? :D Még egybe?

Rekus:köszi!Te meg vigyu magadra mert még van időd bőven!

dinuci01

Mares:köszi.

Cherryke:pedig Apa azt mondta,szerinte jövő héten szülünk...

Lina:örülök,hogy jobban van a cica,én ugye imádom őket,és jó hallani,hogy más is!Örülök,hogy Anyud jobban van.

Tegnap a kórházban egy Mama épp mutatta a babáját az ajtón keresztül Apának,és láttam a száján,ahogy kérdeze apát,hogy "ettél ma már valamit...?" vicces volt : )

Amúgy nekem is sokat segít,segítette,hogy vagytok,vagyunk a fórumon.

Ja,aki szült már:fura kérdés jutott eszembe,bocsi érte:
miután megszültünk,gátmetszés,varrás,utána a fazon és többi "kozmetikai művelet" végezhető ott (gyanta,vagy gép)?vagy kisebb gondom is nagyobb lesz ennél?

Szilvi

sissy01

Sissy
Nagyon szép kismama vagy! Sugárzol! :lol:

Etus
Én vagyok az első...Noel 6-kor már kéri az adagját. Éjszaka általában egyszer eszik, olyan 1-2 óra felé.

Tavasziszél
Flórával tessék megbeszélni a dolgot! :wink:
Babának kell a szeretgetés, a testi kontaktus! Sajnos, elég sok gyereken láttam a hospitalizációs tüneteket, pedig szakszerűen el voltak látva, csak a szoros érzelmi kontaktus hiányzott. Ezeknél a piciknél a testi kontaktus az érzelmek alapja. (szakmai ártalom :wink: )

Lina
Depresszió kezelése hosszú folyamat. Te azzal segítesz rajta, ha elfogadod a betegségét!
Jobbulást neked!

Táblázat
Pár perc munka csak felrakni. Gép folyamatosan be van kapcsolva nálunk. Kapcsolat a külvilággal... :wink:
Ahogy jövök-megyek a házban, időnként bekukkantok... :wink:
Vendég

Sissy
Sebgyógyulás után nyugodtan. A seb meg pár nap alatt begyógyul.
Vendég

Sissy: hat oszinten nekem nem tul hamar jutott eszembe hogy ott "nyulkaljak", bar kenegettem hatha jobb lesz de meg megnezni is csak nagyon soka mertem( amit jol is tettem mert meg akkor is, szerintem min 2 hetes volt a seb, undorito volt)
igaz nekem bitnag nagy vagasom volt es tobb mint valoszinu trehany varrasom:(
De elvileg lehet, sot higeniai okokbol jo is.

Dinuci: a kivulallok igen okosak tudnak lenni:)
Ha az o szavuk mervado lenne nalunk meg a Mikulas se hozna babat:))

Sissy ma ikeaztok? Mi mindjart indulunk. Keszulj fel sokan lesznek, ha masnem a kajalda reszlegen mert matol ikea fam kartyaval fel aron van minden fott etel.
Mi jatszani megyunk oda ne kelljen egesz nap Annat itthon lefoglalnom....

KépKép
tavasziszel

Mares: jajj nekem Anna volt ilyen, meg az orvost is leizzasztott amire szivhangot talalt, nem hogy a vedonot:)
Ne idegeskedj! Minden ok lesz!

KépKép
tavasziszel

tavasziszel!
ha ma 39+1 napos vagy akkor a vonalzód hogy a túróba ír még 12 napot? Reméljük ez nem jóslat :?
Vendég

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrok be mielőtt összepakolok.
Voltam CTG-n minden rendben volt.
Kérdi az asszisztens, hogy akkor most mennyi idős is vagyok.
Mondom mára vagyok kiírva.
Mire a csaj: "Akkor ma be kell feküdnie, nem??"
Na ezek után mért vérnyomás, nem is mondom, hogy magas volt 140/90 vagy valami ilyesmi, a másik karon meg vagy 135/100.
Lementem a dokimhoz, megnézett UH-n, minden ok. De a magas vérnyomás miatt be kell hogy fektessen. :cry:
Szóval most hazajöttem a cuccaimért. :cry:
Egyébként a külső méhszájat kivéve az összes méhszáj zárt, méhnyak 1 ujjnyi, tehát Isten sem tudja mennyit kell majd bent lennem, mire megindul a szülés.
Nem így terveztem, szerettem volna itthonról indulni apával, mint ahogyan majd legtöbben innen, vagy mindenki. :cry:
Valószínű nem lesz netem, de majd dobok sms-t ha van valami (nem mostanában lesz).
Addig is mindenkinek a legjobbakat.

Szilvi
KépKép
ceyla

Tavasziszél: ma voltam NST-n , a nőci mondta hogy nagyon lent van, talán azért nem találta tegnap, imént meg csuklott... szóval elvileg minden okés... már csak mi várjuk hogy itt legyen

Dinuci: hajrá ! CSak lesz apival összebújásnak hatása!!!

Sissy: Katának igaza van, sugárzol :)

LIna: gyógyulj meg küldök bármit amire most vágysz itt a neten át!!! Kapcs-ford-köbüki :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ceyla: vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osztódást kívánok!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ceyla: Remélem mihamarabb visszatérsz hozzánk, egy szép kisbabával.Nagyon drukkolok, hogy mielőbb megérkezzen a kis jövevény.
gira06

Ceyla, ne szomorkodj, én az utolsó napig tök zárva voltam, aztán egyszer csak elindult. És legalább nincs a stressz, hogy vajon beértek-e :), majd csak apának kell sietni. (Persze ez nem nagy vigasz, tudom, de tényleg ne keseregj!) Vigyázz magadra, és próbálj meg pihenni.

Lina, azért örülök, hogy kicsit jobban vagy :) Valahogy ezek a mostani náthák nagyon sokáig húzzák. Én is még mindig fújom az orrom, de már legalább nem érzem magam betegnek.
Ja és engem sem szokott lent vizsgálni, azt mondja, amit látni kell, azt látja az uh-n is.

Dinuci, pedig reménykedtem :)

Mares, ha Gergő pont akkor akar megszületni, amikor nincs itt a dokid, akkor biztos neki nem olyan szimpi :) Sosem tudhatod...

Iceberg, te merre jársz?

Kata, nagyon rendi Noel, jól alszik. Julinak is ilyesmi volt az éjszakai menetrendje eleinte.

Na megyek, mert nekem fél 5-re van időpontom, de addig még le kell passzolnom a csajt barátokhoz, viszont oda busszal megyünk (már nem szívesen vezetek), de a buszt meg el kéne érni. Szóval mire Juli kel (vagy most inkább keltem), útra késznek kell lenni.
Majd este jövök.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Először is megnyugtatásra várok mert nagyon kikészültem ma.
Babóka alig mocorgott valamit délelőtt, azóta semmi.... :cry:
Tegnap óta nagyon bekrepáltam, megfáztam, orrfolyás, torokfájás...stb.
De a baba miatt nagyon izgulok, amúgy se sikerült még soha jól a ctg.
Mindenki azt írja hogy nagyon mocorog a kicsije, nálunk meg semmi....

Dinuci!
Most már csak lesz valami, itt az ideje.

Tavasziszél!
Nem fogod túlhordani, hidd el!!!!!

Ceyla!
Sajnálom a vérnyomás dolgot, és a kórházat,de várjuk már nagyon Nikit. Jelentkezz amint van valami!!!!

Kata1002!
Tényleg egy csoda vagy, hogy van ránk időd!!!
:)

Kép
mók

Ceyla
Drukkolok, hogy minél rövidebb ideig kelljen kórházban lenned!
Vendég

Mók
Ha megnyugtatás kell, akkor érdemes bemenni a kórházba! Orvost, szülésznőt nem tudsz elérni?

Időm...
Noel 3 óránként eszik... én csak itt fekszem...
Család beosztotta, hogy valaki mindig hoz kaját, kivasal, bevásárol... apuka majd takarít holnap...
Ja, a mosást is bepakolom...
Biztos, más lenne, ha szoptatnék és nem kötött kajaidőink lennének :wink:
Van, hogy az etetést is kiveszik a kezemből :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Ceyla:borzasztóan sajnálom :-( Bár ne igy kellett volna! De ott biztonságban lesztek mindketten! Mielőbbi babázást!!!!

Mók:megnyugtatlak: ha egy keveset is érzed egy nap az elég. Azis elég ha csak megmozdul és ilyet érzel ugye?? Amugy tényleg jo lenne ha már volna valami!

Kfmares:nem tudom meg e lesz a rendes hatása :-) De ajánlom neked is! :wink: neked nincs tőle izomlázad?

dinuci01

Ceyla:drukkolok nagyon,hogy ne kelljen sokáig bent lenni!!

Na,ma én is bevetem Apit....bár én még ráérek.... :)

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Kri, gartulálok én is!

A fiúk nagyon szépek, remélem nemsokára Bettináról is látunk képet!
Bizony október van, és nekem az utolsó hivatalos munkanapom. Bár akkora papírhegy van az asztalomon, hogy sztem még a jövő héten is jövök.
Dinuci, nem semmi, hogy bevállaltál egy takarítást 40 hetesen! De neked már tényleg közel a szülés, úgy túnik :)

Ceyla, drukkolok, hogy rendben legyen minden.
Lina, jobbulást! Én is kezdek köhögni kicsit, de egyelőre nem vészes. Csak a derekam akar leszakadni, csiga lassúsággal közlekedek.

Mók, nekünk is volt egy riadalmunk a héten. Egyik reggel, asszem kedden, ráparáztam, hogy már rég éreztem a babát (az enyém se túl mozgékony). Ittam kávét, ettem, semmi... Már épp ott tartottunk, hogy bemegyünk kórházba, amikor megmozdult.

Amikor próbáltam mozgásra bírni, eszembe jutott, hogy a CTG-n van az a berregtető készülék, amivel ébresztgették a babát. Jobb nem jutott eszembe, elővettem az elektromos fogkefét, és azzal birizgáltam a hasam :oops:

Szóval ne izgulj, de ha tényleg nem mozog egy napig, akkor kórház!

Ma voltam CTG-n, jó volt, előtte ettem-ittam. Doki múlt héten c3000 méhszájat mondott, szóval még van idő szerinte is.

Sissy, de csinos vagy! Én már bálna üzemmúdban, kezem-lábam napközben is meg van dagadva, sőt, most már az arcom is szerintem.

Valaki küld nekem egy mobilszámot, hogy írhassak majd sms-t?

lynnn

SZiasztok!

Lynn: te is 38 mint ÉN :)

Mók: ne aggódj, fő a nyugalom , látod, tegnap én voltam kész, aztán este brutál mozgás volt, reggeli NST-n meg csend, aztán most megint műsor, de főleg ha fekszek akkor, meg ha simizem és beszélek hozzá, próbáld ki, bármit, csak hogy TE is megnyugodj!!

Kata: Noel tünemény!!

Dinuci: nem tudom , mert ugye aznap volt cekc is meg terhes torna is és lehet hogy inkkábbb a tornától volt a hasizomláz, mert apival olyan nem csináltunk :D

Etus: lehet hogy igazad van, és azt várja GErgő hogy dokim húzzon el a francba! Pedig a csajoknak bejön, de hát értem én, az én fiamnak a csajok tetszenek nem egy pasi :D ... remélem azért minden jól alakul majd dokker nélkül is ha arra kerül a sor!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Na egy napot nem jövök és már egy újabb baba, de reméljük most már lassan mindig lesz egy.Tegnap nst, doki szerint minden oké, pedig csak egyszer mozdult meg végig aludta és láttam hogy enyhe összehúzódások folyamatosan vannak.Előtte vérvétel és kenet vétel.Mint hétfőn írtam a dokim azt mondta lehet a héten baba de jövő héten már biztos, így mindenkit felkészítettem ,igaz még az összecsomagolásig nem jutottam de papíron fel van írva mit kell összedobni, babónak is hiányzik még egy pár dolog de azok nem a legfontosabbak , és szerintem babókám megvárja hogy minden oké legyen mert ahogy riogatott szerdáig minden percben most úgy lenyugodot és csak néha vannak fájások!

Kri: Nagyon nagy gratula nektek, jó egészséget és sok-sok tejcsit!!

Ceyla : igaz hogy jobb lenne otthonról indulni de hidd el ilyen vérnyomásnál a legjobb helyen vagy és reméljük a babóka is gyorsan kinn lesz:

Kata: Olyan édes Noel napról-napra látni hogy milyen szépen fejlődik!!!Na és a család tök szuper hogy ilyen nagy segítséged van , mert így csak a babóra és magadra tudsz koncentrálni.Az én fejemben mindig az van mi lesz abban az első 2 hétben a fiammal amikor a kicsit nem lehet kivinni, mert ugyebár mindent én intézek nála én hordom mindenhová , de majd megoldódik.

Lina : örülök hogy te is és anyukád , na meg az állatkáitok is jobban vannak, lassan te is közeledsz a végéhez!!

Dinuci:Még egyben komolyan nem tudom hogy csinálod ennyi meló mellett semmi, én ha csinálok vmit utána totál kivagyok. Tegnap is egész de. kórház majd a gyerekkel egyik foglalkozás és úszás , és amikor este 1/2 5-kor haztaértem csak feküdni bírtam.Nem kellene egy napig csak pihenned talán a babód ezt a mozgást szokta meg és így érzi jól magát, ha pihennél lehet hogy ki is jönne!!!

Csajok! Szerintem a mi babáinkra nincs nagy hatással a front, hiszenn egész terhesség alatt ez volt majd minden héten más idő +-10 fokos változásokkal!!

Sissy: Nagyon csini vagy , igaz eg ynappal vagy előttem de a pocid még fennt van, nézd mindig a köldöködet ahogy megy lejebb úgy száll a méhed is lefelé!!

Tünde
btunde

Sziasztok megint!

Most minden ok. Köszi a megnyugtatásokat!!!! :D :D :D
Rendesek vagytok.

Lynnn!
Az a fogkefés dolog komoly lehetett!!! :lol:
És örülök hogy nem csak az én babám ilyen aluszékony.... :roll:

Kép
mók

Linn: hát ez a fogkefe dolog nem semmi :-D De okos ötlet volt hogy eszedbe juttott. Nekünk is van ilyen, ha énis ráparáznék biztosan kiprobálom majd .Azért végig ne dolgozz4elhiszem hogy sok a munka de azért mostmár stopppp :wink:

Mók:de jó hogy megoldódott a mocorgásprobléma is :-) Látod szép lassan minden helyrebillen hiába a riadalom, akkoris jo lesz minden majd meglátod! :wink:

Btünde:hát ez van, ezen énis meglepődök :-) Szinte minden napra jut egy baba! A pohivel kapcsolatban lehet igazad van de sajnos ezu holnap sem lesz kivitelezhető annyi minden vár rám megint! Mindegy ez a terhesség mostmár igy megy ki :-( Reméljük a vége happy end mindenkinek épp ahogy eddig :-)

Kfmares: hát épp ez az, hogy mi is épp hogy csak én meg mintha cukorbol volnék csak annyit mozogtam. És mégis. :roll: De már elmult az izomláz! :-)

Hát csajok az a hejzet hogy babóka nem sokat mocorog, és mostmár olyan pirosas szint kezd ölteni ez a nyákdugó :-( Nem tudom mi lesz. Akadnak fájások is de ezek nagyon haloványak. Énszerintem. Aztán kinek mi a "fáj" szó nem? Nah mindegy mert holnap 10re NST aztán meg magzatviz és vizsgálat szokás szerint ugyhogy csak szerintem délután jövök!

Addigis jok legyetek, és remélem ujabb bébire jövök :-D

dinuci01

Hali!

Cherryke sms-e:

"17:10-kor császárral világra jött Hunor. 1990 gr 45 cm.Jól vagyunk.Egyből felsírt,egészséges.Puszi mindenkinek."

GRATULÁLUNK!!!!

Dinuci:ne aggódj,Te jössz már!!!

Mók:örülök,hogy minden ok!

Hát,kiváncsi vagyok,mert én meg úgy látom,lejjebb a pocim,és napokat érzek hátra csak.Vacilálok is nagyon,hogy a jövő szombati fodrászt előrébb tetetem.... :oops:

Szilvi

sissy01

ja,Kata,elküldenéd a számod,vagy valaki,mert én csak Cherrykéét tudom,és hátha ő még nem lesz gépközelben....

Szilvi

sissy01

Sziasztok,
Jelentkezem innen a kórházból.
A páromnak hála lett mobilnemet, ezért tudok írni.
Egy 3 ágyas szobában vagyok, szülésznőmnek hála.
Előbb volt vizit, nagyon komoly volt, csak berohantak és kirohantak. Még a telefont sem volt időm lerakni. "Mindenki jól van?" Igen. És már itt sem voltak. Hát ennyit a tükörből is megállapítottam volna, hogy jól vagyok-e.
Annyit csinálnak, hogy naponta mérnek vérnyomást és kétszer szívhangot hallgatnak, meg egyszer CTG-t néznek.
Ebből az első kettőt én is meg tudom csinálni otthon.
Nézett UH-n a doki, minden ok, mindjárt írom az adatokat.
A középső és a belső méhszáj teljesen zárt. Tehát most kb C1100 lehet. Attól tartok, egy darabig nem lesz ebből baba. :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Cherrykének babája van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az igen.. de hát miről maradtam le... hogy így beindult??? :shock: :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

VAlaki tud nekem telószámot küldeni... mert kit fogok értesíteni :shock: :shock: jaj, dejó, babaeső :))))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cherryke, Gratulálok, örülök, hogy minden rendben Hunorral. Majd te kint jól felhízlalod :)

Ceyla, hát igen, vizit, jót mosolyogtam rajta (aranyosan írtad). De legalább most még többet tudsz majd írni nekünk :) Azért drukkolok, hogy hamar beinduljanak a dolgok.

Dinuci, nem lehet már messze a vége!!!!

Velünk minden ok. Ma voltunk dokinál, mindent rendben talált. Azt mondta kb 3 kiló (egy hónapja kb 2 kilót mondott :shock: ), és ha végig bent marad, biztos nagyobb lesz, mint a nővérkéje volt. Méhszájat nem vizsgált, mint ahogy eddig soha. De szerencsére lepény, víz rendben, meg az én értékeim is, szóval Andris jó helyen van. De jó tudni, hogy már ilyen jó súlyban van, mert ha meg akar, akkor meg is születhet :)

Jó éjt mindenkinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Cherryke! Hatalmas nagy gratula Hunor babához! Hogy-hogy ilyen hirtelen? Várjuk a részleteket!

Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat és a sok biztatást! Nagyon aranyosak vagytok!
Valahogy nem így képzeltem el a kórházba indulást és azt a tudatot, hogy majd már hárman megyünk haza, dehát ez van.

Etus,
Én az inkább nem vizsgál meg "jól" a dokira szavaznék.
Most is próbált beljebb jutni, meg magzatvizet venni, eredménytelenül és nem volt kellemes.
3 kg! Ez igen, bár ha belegondolok nekem is annyi idősen mint te már annyi lehetett. Majd igyekszem többet írni, itt tényleg lesz időm.

Sissy,
Sajnálom a keményedéseket. Még szerintem azért korai téged piszkálgatni.

Lina,
Sajnálom, hogy nem vagy jól. Talán próbáld meg a hagymateát, hátha az használ.
Nekem is hajókoffer a cuccom és még most rájött amit ide is be kellett hozni.
A kutyaiskola biztosan jót tesz a kutyinak. Majd meglátod mennyivel jobban fog ragaszkodni apához. :D

Dinuci,
Tessék pihenni. Lehet azért nem jön a baba, mert azt gondolja még sok dolgod van.
Apás sex sajnos ezzel a kórházasdival kilőve. Most már böjt lesz neki egy darabig, hacsak nem szökünk haza...

Mók,
Látod nem kellett parázni a nyugi miatt. Nekem is néha relaxál, csak szerintem pont a CTG zavarja azért mozog a kis drága annyit.

Kata,
Ez igen! Nagyon jól beosztottad az otthoniakat. Példát lehet venni rólad. Ügyi vagy! Nagyon aranyos Noel mindegyik kislány kezében! :D

Lynn,
Ne foglalkozz a papírokkal. Ha mindennek a végére akarsz érni még a szülőszobából is dolgozni fogsz! Szabj magadnak egy határidőt és addig és nem tovább!!

Btunde,
A front szerintem sincs nagy hatással a babáinkra, főleg ha most hétvégén sem lesz babaeső.

Szilvi
KépKép
ceyla

A méretek, amiket ígértem:
BPD: 98
HC:340
AC:328
FL: 79

Kata,
Volt valami olasz számolós oldal. Súlyt meg ilyeneket lehetett számolni. Te linkeleted be valamikor. Megteszed, hogy beszúrod megint ha még megvan?

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla: én erre emlékszem, hogy ezt mutattam... ->

http://www.gravidanzaonline.it/medico_rispond e/calcolaonline.html

remélem segít

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ceyla!Kitartás,nem lehet sok hátra!

Dinuci?

Mares:nekem is hirtelen jött az sms-e Cherrykének!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!
Cherrykének gratulálok, és sok tejecskét Hunornak:-)
Remélem most már én is sorra kerülök, én is kezdem azt hinni, hogy bent fog maradni kishapsi. Jó sokat mocorog, gondolom, jól érzi magát. Kiélvezi az utolsó napokat a melegben, nyugiban.
Ceyla: Remélhetőleg nálad is felgyorsulnak a dolgok, és még a héten meg lesz a babóka.
Kata: Noelt már most imádják a csajok, mi lesz, ha majd megtanul beszélni:-)
gira06

Sziasztok!

Cherryke: Nagy-nagy gratula nektek, sok tejcsit vigyázz magatokra és gyere ha tudsz!

Ceyla : Én iis mondtam apának hogy a szobától függ milyen személyek lesznek, mert akkor beviszem a kis laptopomat és tudok nektek üzeni.Örülök hogy jól vagy és fel a fejjel nálad is hamarosan jön a baba.

Tünde
btunde

Cherryke

Kép
Vendég

Cherryke első hozzászólása a topikban: :lol:

[quote="cherryke"]S írta:cherrykeziasztok.

Én Pénteken voltam UH-n Aszerint 8 hetes 6 napos voltam akkor. 22 mm-es volt, a szívhangja kiváló. Voltam már laboron is, ma megyek EKG-ra, jövőhéten fogászatra és a védőnőhöz. Legközelebb április 9.-én kell UH-ra mennem. Vitamint csak fólsavat és B komplexet szedek már az 5.héttől.

A rosszulléteim kezdődtek (a fenti idő szerint) a 4. héten. 4 reggel egymás után elájultam, ezzel egy időben a cigitől és a kávétól hánytam. Nonstop émelyegtem. A gyümölcs leveket kívántam, a fokhagymás, a füstölt, a sült ételeket. És zabáltam egyfolytában.

Tegnap reggel óta mintha elvágták volna. Se émelygés, se zabálás... Se kívánás... Nem tudom mi van.
Vagy valami baj van a babucival, vagy idősebb lennék?????

Amúgy én 40 elmúltam tavaly nyáron. És az első babauci :))))

októberi babák
Vendég

Vendég

Cherryke! hatalmas Gratula! Sok tejcsit nektek és mielöbbi felépülést.

Ceyla! Hát sajnálom, hogy korházba kellett vonulni, de ne izgulj nem tart már olyan sokáig, mindig a jó oldalát kell nézni a dolgoknak.

Dinuci! Lehet, hogy a pihenés használni fog, próbáld ki. Hozzaszokott már a kiscsaj a pörgéshez, pihentesd meg és jelentkezni fog :)

Nálunk az ujabb helyzet, hogy a tegnap levittük a gyerekeket 3 napra Magyarországra a nagyszülökhöz, mert ez az utolsó lehetöségünk min. fél évig, hogy kettesben legyünk a férjemmel. Este haza is jöttünk ketten, mert borzasztóan kezdett keményedni a hasam. Sokat nem aludtam, mert kb 10 percenként minden fájásra felébredtem. Most sokkal erösebbek voltak, mint a multkor. A derekam is és a hasam alja is nagyon fájt. Egészen éjjel 3-ig tartott, most már egész jól vagyok. VAn hasonlitási alapom már és merem azt mondani, hogy a fiukkal ennél gyengébb fájásokkal már kórházban voltam. Mind a kettönél rákellett segiteni, burokrepesztéssel és oxitocinnal, ugy néz ki most nem lesz rá szükség, mert gyakorol ügyesen a méhem.
Hétfön lesz nekem CTG utána Uh, hát remélem addig használ valamit ez a sok fájás.

Ma azért összepakolom teljesen a cuccokat a kórházba, mert igazából azt hittem, hogy reggelre megyek a kórházba.

Lányok huzzatok bele, mert a fiuk többségben vannak :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

CHERRYKE!!FOGADD ŐSZINTE GRATULÁCIÓMAT, SOK TEJCSIT,EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMET KÍVÁNOK NEKTEK!!
Várjuk majd a részleteket! Mindnyájunkat megleptél :-)

Nah rövid leszek merrt 10 re megyek a vizsgálatokra, előtte zuhany,hajmosás miegyebek!Sajnos én még igy ahogy, beletörődök hogy mindenki beelőz :-D Egész éjjel jött a nyákdugesz de ezen kivül még mindig semmi majd ma talán okosabb leszek.

Ceyla: ma már tuti megszülsz!! Szorit neked itt mindenki nagyon nagyon!!!

Iceberg:már nem irtam vissza neked mondom ugyis jövök ide. De én meg azt hittem rolad maradtam le, épp az üzid előtt gondoltam rád :-)

Rekus: remélem azért még nem kell a korházban maradnod.

Kfmares: ne ijedj meg, hiszen megjött a várva várt babaeső :-D Lehet te leszek a következő? :lol:

Sissy:hajrá neked is! Én mostmár a kisebb heteseket veszem előre nekik drukkolok előbb :-)

Akinek nem irtam ezer bocs de nagyon megy az idő és sehol se vagyok még. Dehát annyi minden történt itt, muszáj volt felnéznem. :-D Izgalmas hétévége vár ránk ugyhiszem!! :-)

dinuci01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?