Jóreggelt csajok!
Köszi hogy ilyen arik vagytok, de sajnos mais még "csak" ide irhatok nektek! Fájások akadnak, nyomások is de semmi extrém.Tegnap megint bujtunk apával,mert hát haeddig hatásos volt szerintem rosszat eztán se teszünk vele.

Mások szerint (zöldségesnő, barátnő) még ma megszülök! Hát én nem tudom honnan veszik

A pocim mint egy kőrakás...
Pedig ma laza napom lesz itthon leszek és nem megyek sehova mint az elmult napokban.Főzök, mosok meg takarítás.( na de azért azt sokat

) Aput is ma hozzák haza a korházbol majd átmegyek oda is.
Lina:azért még van időd

ne siess sehova, bár ilyenkor már énis tűkön ültem. Ez szörnyű hogy még mindig betike vagy, már csak azért is jo lenne még ha várna a babád! Ügyeskedj otthon de azért magad se hanyagold el!
Kfmares:gyere ám a beszámolóval! Még énis itt várom a fejleményeket

Drukkolok énis neked hogy előbb jöjjön picit a baba és minden ugy legyen ahogyan szeretnéd!
Cherryke:jol vagytok?
Mók:nemis néztem, gratula a jo eredményeidhez!!
Sissy:sajnálom a kényelmetlen tüneteket, de ennyi még nem gond! Csak neked ez még szokatlan, pedig szokj hozzá

Hát én ugyan nem lyukasztgatnám a babám fülét ilyen picinek, mindegy mennyiért! Szegény..
Tavasziszél:most mondanám neked azt hoghy örülök hogy elindult valami, de mégse hiszen annyira stagnálok ezen az egy ujjnyin, nem tudom mikor indul valami komolyabb tényező is

Flora:azt szokták mondani hogy amilyen a pociban annak ellenkezője lesz a külvilágban.

Nem tudom én ebben nem hiszek de hátha te igen.
Etus:Juli? jobban van? Örülök hogy ez a terhesség is ugymond simán megy nagyon szerencsés vagy

Doki után gyere majd!
Kata:köszi a táblázatokat, nagyon rankó hogy ide felrakod mindig

Mi lenne már nélküled

Aranyos vagy nagyon, hogy Noel mellett is szánsz ránk időt!
Ceyla: akkor mindent bele hajrá neked is! És gratulálok a 40.héthez. Ezzel mondanám is hogy eljött a vége, reméljük a mai nappal neked igy lesz

Tényleg hol vagy??

Még egybe?
Rekus:köszi!Te meg vigyu magadra mert még van időd bőven!