Pocok!
Az igénytelen wc-n én már ki sem akadok, nagyon gáz
Székben praktizáló, diagnózist felállító dokinak gratulálok. Már nekünk is volt annyi negatív tapasztalatunk, h csomószor megállapítottam, h simán elmehetnék pl. bőrgyógyásznak, körzeti gyerekdokinak. És a legújabb, h talán lézerambulanciás sebésznek is.
De akkor most mi van? Van vmi teendőtök?
A filmes liftes lakások nekem is tetszenek, de van bennük vmi félelmetes is.
Dodi!
Pont az áramszünet, liftbedöglés miatt kérdeztem rá, mert én is úgy értelmeztem, h "csak" a lift van. Liftakna és placc elég félelmetesen hangzik.
Többedik gyerek előbb beszél..én is azt gondoltam, de pl. Marci is nagyon későn lezdett el beszélni. Mindenre csak nyögött, ha jól rémlik kb. fél éve kezdett el igazából beszélni, akkor viszont tényleg elég kereken, nem csak szavakat.
Én könnyen beszélek a 3 kölkömmel, de sztem ez az időszak, amiben most te vagy a legtutibb. Mármint szex szempontjából. Nálunk sajna eléggé kp.-i kérdés a védekezés, nálatok meg tök jó, h lehet agybafőbe
Nyuszi!
Éjjelekhez gratu. A ütögetéshez nincs tippem, de én sem hiszem, h tudatos lenne. Főleg, h nem is ütitek-veritek, honnan tudná, h ha vmi "rosszat csinál", akkor ütnie kell magát? Hova lehet ezzel vinni? Mármint milyen szakemberhez? Pszichológushoz?
Boo!
Szoninak egy időben a harapás volt a mániája (mondjuk az később, 3 éves kora körül), de úgy elmúlt, h már szinte nem is emlékszem, h hogy is volt pontosan. Az biztos jót tesz, h mondjátok neki a simisimi-t. És ti ne röhögjetek!
Én olyan altató készüléket szeretnék, amiben tücskök ciripelnek. Azt úúgy szeretem, amikor nyáron megy a ciripcirip.
Öltöztetés: Kardigán és egy közepesen vastag mellény. Modndjuk nem kintre, hosszútávra, hanem autóból ki-be pakoláshoz.
Én is dupla ablakozom.
Őőőő, hogy is mondjam el...nálunk én voltam az első apának és ennek már 18 éve. (Mondjuk nekem is csak 1 volt előtte, de azt nagyon bánom, mármint, h megtörtént, nem azt, h csak egy volt)
Fujj, most egy jódarabig nem eszek káposztát, az tuti.
Csibe!
52 éves éves dédi még mostohából is vicces.
Képen olyanok, mintha a saját bébijük lenne.
Ja, szókincs: de, nem (meg egyéb hangutánzó, mint a vau)
Lois!
Enyém nagyi és nagypapi között 10év korkülönbség volt a mamám javára (mármint ő volt az idősebb) és halálukig együtt voltak.