A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok
:D :D Első pasinál némi (jó sok) tapasztalat cseppet sem hátrány.
Na most akkor jöhetnek a részletek :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

khmmmmm.... Én 16, ő duplaennyi. Horvát nyaralás...ő fotómodell volt. Anyukám szúrta ki egy diszkóban hogy milyen jó pasi...

Amúgy utána még sokáig leveleztünk, ami a háború miatt megszakadt. Utána írtam neki újra, de csak jóval később jelentkezett, mert mint kiderült a szülei eldugták előle a levelet mert felesége, gyereke van.
Kb két évvel ezelőttig még tartottuk a kapcsolatot is, jó barátság lett belőle ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én nagyon direktben egy pár kapcsolatát néztem végig (sógor-sógornő), ahol 14 év volt a korkülönbség a feleség javára, tiszta betegágy volt, totál szereptévesztés, előre volt borítékolható, ahogy a srác felnő, a csaj talpára útilapu kerül. Teljesen ahogy nagykönyvben le van írva az Oidipusz-komplexus, és ezt mindenki látta csak ők nem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

:-) :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Na ezt akkor most hogy számoltad ki?? 32 az hol több mint a 47?? Vagy én vesztem el??
Hűderomantikus (mármint az a része, hogy Anyukád nézte ki neked, az elég fura :wink: ), de a többi romantikus :D

Boo!

Na én sem vagyok egy Mrs. Robinson :roll:
Vagyis inkább köcsög vagyok(mármint voltam) és kritikus. Mármint (khömm...jajhogyismondjam, hogy cizelláltabb legyek mint Boo :mrgreen: ), nem volt napróbáljukmegújra kártya.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nemisufó :roll: :roll: Legalábbis én láttam egyszer egy filmet, az Anette Benninggel, abban az ufó férjnek vibrált a valahol cex közben :roll: :roll: :roll: Én meg ilyesmit nem tapasztaltam :roll:

Jaja, akartam is mondani, hogy Nagymamád is büszke lenne, milyen szépen írtad le a káposztás nemtudommi dolgot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Meg a nullkilométeres pasikról szóló bekezdés is tiszta sánellkosztüm :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Baszki, ennyire nem is gondoltam undira..... jó sokáig fog tartani míg ezt a káposztás dolgot kiverem a fejemből..........kösziiiiiiiiii :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok újfent elszunnyadt??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Igen, aludtam...

Szép kis eszmefuttatás volt...

Na, anyu nem nekem szúrta ki a dalmát fotómodellt (viszont falazott apunál a randihoz), csak megjegyezte hogy milyen jó pasi, ő meg rámkattant;-)
a srác anno 32 volt, most meg már jóval több mint 47... És öregnek látom... Pedig anno egy tapasztalt Dávid-szobor volt a szememben.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jelen koromban egy ötvenes pasit apám korúnak látok...persze lassan az ötvenes pasik nem apám korúak lesznek, de erről nem nagyon veszek tudomást :oops:

Boo!
Nagyon édesek a videók, Miron mennyire ügyesen dobja a labdát, Müzlinyúzás nálunk dettó ugyanez :roll: Fürdés :arrow: Nagyon kis együttműködő :)
Én is holnap megyek az Ikeába, néztem is már előre is ezt a nyuszis törcsit (nekünk is volt békás, meg a másik fehér kapucnis is), de ez a nyuszis tök kicsi nem??
Zétényen is így áll a mellény kapucnija, z tisztára szkafanderes :lol: Közben előástam még egy tök helyes narancssárga kabátot, meg egy farmerdzsekit az örökölt cuccainkból, szóval el vagyunk látva őszre alaposan. Azért holnap bemegyek H&M-be is és még portyázok kicsit :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: halász Juditért bocsibocsi, jegyeztem csak nem válaszoltam :roll: Szóval nem hiszem,hogy megyünk több okból sem
1. apa nyáron a nagy melegre hivatkozott, akkor novemberben tuti hóhelyzet lesz :twisted:
2. mostanában annyit dolgozik,hogy a héten még csak 2 este találkozott Hédivel :twisted: :twisted:

Babakérdés: nemterveztük, de az áprilisival ellentétben ( akkor a lelkem mélyén abszolút tiltakoztam, lehet ezért is lett az a vége ami), most nem bánnám. Persze a magam elé állított feltételek nem teljesültek még és valahogy mégsem bánnám. HA nem is lesz 2 csík, arra legalább rájöttem, hogy lelkileg készen állok rá :arrow: ebben az esetben az ember minden felmerülő problémára talál megoldást :wink:

Egyébként ebben a kategóriában én vagyok az abszolút ufo. Első 2 terhesség elsőre összejött :arrow: vetélés, Hédi elsőre összejött és megszületett, aztán gyógyszer mellett is sikerült teherbe esnem :arrow: nem lett baba és ha most óvszer ( bár nem teljesen szakszerű használata) mellett is baba van akkor biztos nem én leszek az év fogamzásgátló reklámembere...Egyébként 1 alkalom volt ebben a hónapban amikor keksz után nagyon begörcsölt a hasam :shock: :shock: nem tudtam mire vélni, de már akkor átfutott az agyamon...egyébként elég szép tüneteket produkálok ( mellfeszülés,derékfájás, émelygés)...hétfőn teszt, ha addig semmi és a többit meglátjuk...

[quote]T írta:ike
hűűűűűűdeizgi!!! vajon lesz e 2 csíkod ebben a hónapban?
- ebben a hónapban biztos nem,mert hétfő már október :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Pocok!
Az igénytelen wc-n én már ki sem akadok, nagyon gáz :(
Székben praktizáló, diagnózist felállító dokinak gratulálok. Már nekünk is volt annyi negatív tapasztalatunk, h csomószor megállapítottam, h simán elmehetnék pl. bőrgyógyásznak, körzeti gyerekdokinak. És a legújabb, h talán lézerambulanciás sebésznek is.
De akkor most mi van? Van vmi teendőtök?
A filmes liftes lakások nekem is tetszenek, de van bennük vmi félelmetes is.

Dodi!
Pont az áramszünet, liftbedöglés miatt kérdeztem rá, mert én is úgy értelmeztem, h "csak" a lift van. Liftakna és placc elég félelmetesen hangzik.
Többedik gyerek előbb beszél..én is azt gondoltam, de pl. Marci is nagyon későn lezdett el beszélni. Mindenre csak nyögött, ha jól rémlik kb. fél éve kezdett el igazából beszélni, akkor viszont tényleg elég kereken, nem csak szavakat.
Én könnyen beszélek a 3 kölkömmel, de sztem ez az időszak, amiben most te vagy a legtutibb. Mármint szex szempontjából. Nálunk sajna eléggé kp.-i kérdés a védekezés, nálatok meg tök jó, h lehet agybafőbe :oops:

Nyuszi!
Éjjelekhez gratu. A ütögetéshez nincs tippem, de én sem hiszem, h tudatos lenne. Főleg, h nem is ütitek-veritek, honnan tudná, h ha vmi "rosszat csinál", akkor ütnie kell magát? Hova lehet ezzel vinni? Mármint milyen szakemberhez? Pszichológushoz?

Boo!
Szoninak egy időben a harapás volt a mániája (mondjuk az később, 3 éves kora körül), de úgy elmúlt, h már szinte nem is emlékszem, h hogy is volt pontosan. Az biztos jót tesz, h mondjátok neki a simisimi-t. És ti ne röhögjetek!
Én olyan altató készüléket szeretnék, amiben tücskök ciripelnek. Azt úúgy szeretem, amikor nyáron megy a ciripcirip.
Öltöztetés: Kardigán és egy közepesen vastag mellény. Modndjuk nem kintre, hosszútávra, hanem autóból ki-be pakoláshoz.
Én is dupla ablakozom.
Őőőő, hogy is mondjam el...nálunk én voltam az első apának és ennek már 18 éve. (Mondjuk nekem is csak 1 volt előtte, de azt nagyon bánom, mármint, h megtörtént, nem azt, h csak egy volt)
Fujj, most egy jódarabig nem eszek káposztát, az tuti.

Csibe!
52 éves éves dédi még mostohából is vicces.
Képen olyanok, mintha a saját bébijük lenne.

Ja, szókincs: de, nem (meg egyéb hangutánzó, mint a vau)

Lois!
Enyém nagyi és nagypapi között 10év korkülönbség volt a mamám javára (mármint ő volt az idősebb) és halálukig együtt voltak.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Pocok! Ezzel a problémával még ne akartam szakemberhez fordulni,de a doktornőt mindenképp meg fogom kérdezni,bár sejtem,hogy azt fogja mondani,hogy majd kinövi.

Boo! Nagyon édes mindhárom videó,a kedvencem,amikor mossa a hasát :lol: Annyira cuki!! Én csak bíztani tudlak,hogy Miron kinövi a verekedést előbb-utóbb,mert látod Lili is elhagyta a harapást. :wink:

Lois! öööööööö,felületesen olvasnék?! :oops: :oops: Hát,néha előfordul,nyugi,nem veled van bajom :wink:

Gyerekem ma akkorát esett a motorjával,hogy felhorzsolta a fél arcát a betonon,szegény nagyon ramatyul néz ki,mindjárt teszek fel róla képet. Ja! És be van rekedve :shock: Alig van hangja szerencsétlennek.. Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo,

Miron nagyon cukin nyomja a fürdést :-)

Szonibaba,

dokibá azt mondta, minden okés, majd 6 hónap múlva vigyük vissza kontrollra. (elküldtem a járásáról videót a gyógytornásznak, akihez jártunk anno hogy nézze meg, még nem válaszolt)
Viszont ma már kevésbé járt terpeszben :arrow: megfigyeltük hogy elvisszük valamivel dokihoz, ott közlik hogy semmi gond, és másnap már nem produkálja a dolgokat...de tényleg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

szegény Lili, tényleg jól helyrerakta a kis pofiját :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

shoppinghétvége :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(én megint neten rendeltem cipiket, múlt pénteken, és ma meg is érkeztek... Apáé nagy lett, de az enyém jó :lol: :lol: :lol: Nimród meg remélem a tervek szerint növeszti a tappancsát)

Boo, Dodi,

ja, azt még akartam mondani hogy nem vagyunk ám Apával ennyire összenőve, hogy mindíg megjelenik, csak ha útba esünk :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

nagy alvások biztos az idő miatt vannak, ma Nimród is háromnegyed kilencig aludt, nem is emlékszem, mikor csinált utoljára ilyet. És Dodi is mondta hogy Botond is maratonit aludt, majd' 11-ig...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

ezen én is gondolkodtam, hogy tuti érzi hogy feszült vagy...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
EnyémGyerek ma elkezdett ütlegelni engem a pelenkázón...nem röhögtem :shock: :? HA rendszert csínál belőle lessznemulass! Öööö, sztem én nem vagyok ennyire felvilágosult, tegnap is rávertem a kezére egy kicsikét pedagógiai célzattal :oops: :oops: :oops: De annyira zokon vette, hogy már bánom :oops:
Káposztás duma :arrow: Részemről röhögtem rajta :wink:

Pocok!

Akartam reagálni már tegnap is, hogy hülllyeortopéddoki :evil:
Én magánrendelésre vittem harmadjára, a hosszú várakozási idő miatt (mármint hogy hónapokkal későbbre adnak időpontot, ha van időpont akkor itt viszonylag flott a dolog)
Az én fiam is így szokta, mire már addig eljutottam, hogy el akartam vinni szakemberhez, kábé egy nappal elkezdte csinálni megfelelően a dolgot (pl. rosszul támasztott hason, későn mászott etc)
Igen, holnap lesz shopping, de inkább csak rohanvást, mert dokihoz megyek és ugye a kihasználom az alkalmat, ha már Bp.-n vagyok gyerek nélkül... :roll:

Milyen volt a FP-klub??

Nyuszi!

Akkor jó :roll: :roll: :) :)
Szegény Lilipofi...:?

Szonibaba!

Jó ilyen példákról is olvasni. Az általam leírt párnál amúgy nem a korkülönbség volt a gond, hanem hogy mindketten defektesek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.10.01 20:49-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Azért becsülni való a kitartásod, hogy sosem adod fel :wink:
Ezek milyen pipők?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Hűha, azért ez komplex terhestünet-együttes :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ÉnGyerekem őszi design-ja, kéretik értékelni a sikkes mozdulatokat is:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
köszönöm az apum dicséretét...
régen amikor eljött a versenyemre én 12 voltam kb,igy akkor volt ő 31,
akkor azt hitték,h a pasim,mert úgy ölelgetett amikor vigasztalt...
:oops: :oops: :oops: :oops:

tike!
de izgi...lehet,h megint nem lesz nagy különbség a babáink között...

Kép
Kép
csibe83

lois!
Zé nagyon cuki az őszi szerkóban...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Tényleg?? Már senki se mondja rég, csak azzal jönnek hogy jujjdetisztaapjaezagyerek :oops: :roll: :roll:
Ja tisztára olyan ezen a másodikon, mintha nyomott volna valami step-figurát, és kitartaná a pózt a végén :lol:

Ütlegelés :arrow: Nemtom, álldogált a pelenkázón pucéran, én kenem rá az olajat, erre nekiáll az arcomat ütni, és röhög rajta, mint állat :? Később már pizsiben a lábamat kezdte el ütni egy csörgő izével. Nagyon zordan elkoboztam, meg csúnyán néztem, abbahagyta. Mikor a kezével ütött, akkor mondtam a simisimit, meg ecseteltem, hogy Anyának fáj meg szomorú lesz, egyelőre ennyi.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Mondom nem vagyok felvilágosult, ösztönből cselekszem :oops: :oops:
Meg azt csinálom, hogy elkapom a lendülő kezét, és szép tagoltam kifejtem, "hogy ne csináld, mert fáj!". Ezután befejezzük a mókázást, el lehet pályázni tőlem.

Mármint hova vigyem arrébb?? Akárhova?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Itt leginkább indulatból verekedő gyerekekről van szó szerintem. Mármint a hoxás linken.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jujj, mi van rajta?? Most meg sem merem nyitni... :oops:

Ja közben elolvastam...sztem inkább kihagyom.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Megnéztem, szívszorító :cry: Szegény baba, még jó hogy ilyen car a minősége, és nem láttam a pofiját rendesen :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.10.01 23:53-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!Szerintem nem minden gyerekre jó nevelési elv a Suttogó,lásd Lili. Próbálj meg valami mást,tudom,hogy ez sem a legjobb megoldás,de én megpróbálok nem rászólni Lilire,amikor üti magát,de nem mindig bírom ki én sem,mert néha akkorákat üt magára. Én vitatkoznék azzal,hogy nem érti,amit mondasz,mert akkor péládul a labdát miért hozza oda neked ,amikor kéred stb? Jó,tudom,ez bonyolultabb ennél,de nem hiszem,hogy nem érti. Például:amikor én is mondtam Lilinek,hogy ne ütögesse magát,csak simizze,egyből csinálta.

Pocok! Te honnan rendeled a cipőket?

Lois! Nagyon vagány kisZé!!!Szerintem is inkább az apjára ütött :wink:

Tegnap mi is játszóházban voltunk a Mammutban Lilivel és a kis barátjával,nagyon édik voltak. Úgy örülök,hogy Lili így megszelídült,persze lehet,hogy ez csak átmeneti,de remélem nem :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois,

hűdemennyire édes Zé ebben a szerkóban (is). A másodikon a póz, hát tényleg mint a talajtorna végén a pózba állás - cukorfalat :lol: :lol: :lol: :lol:

doki? Ugye nincs gond?

FP klub :arrow: alapvetően jó ötlet, teleraknak egy szobát FP játékokkal, ahol a legtöbb gyerek transzba esik, mindent kipróbál, utána a szülők meg (elvileg) rohannak megvenni, amire rákattant a ded.
Kivitelezés: adott egy szőnyegpadlós szoba, széleire székeket raktak le a szülőknek, nem túl igényes. Jó viszont, hogy van elkerített rész az egészen picuroknak bébijátékokkal. Van etetőszék, mikro, víz-, és kávéautomata is.
Belépőjegy 990, kapsz pár kupont meg szórólapot és termékmintát. Bennt volt kvízjáték, Boo nyert is :lol: :lol: :lol:
Botond és Nimród előadták a "magányos harcosként játszom, néha lecsekkolom Anyát" műsorszámot. Miron néha csapkodott és dobált, mire Boo "kivonta a falkából" mi meg somolyogtunk a bajuszunk alatt, mert annyira édesen ült ott a széken szegényke, bűbbánó csibészfejjel :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán szokás szerint befutott Pocokapu (:oops: :oops: :oops: :oops: ) a melóból, hogy gépjárművel hazatranszportáljon minket, csak előtte még elmélyülten játszott ő is pár játékkal :arrow: most akkor vegyek neki??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cipő: megint Crocs :oops: :oops: :oops: :oops: Nimródnak belülszőrös kiscsizma, Apának kényelmes munkábajárós laza-cipő (ennek azóta már van is gazdája), magamnak bumszli meleg csizma gyereksétáltatáshoz. Viszont van még más is amibe beleszerelmesedtem...

korkulönbség: én is tudok egy jól működő kapcsolatot, Apu barátja egy nála 10 évvel idősebb nővel boldogan. A nő sajna már nem él, de a férj kitartott mellette a hosszú betegségben is, szóval ez is szép.

Boo,

nemtom hogy van... :oops: :oops: :oops: :oops: szerintem ördögi kör... mi van, ha ütlegelésre reagálás előtt mondjuk elszámolsz 10-ig, vagy elmondasz egy mantrát magadban, és csak utána reagálsz, kevésbé hevesen?

én ezt a linket jól nem nyitom meg, mert már attól kiakadtam, amit a címében olvastam...

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk is van,hogy üti magát Hédi ( a fejét), fogalmam sincs hogy miért, az elején röhög rajta aztán néha bedühödik...és volt, hogy engem is ütött. Erre nálunk az vált be,hogy a keresztanyja szólt rá,hogy nem szabad anyát bántani, simogatni kell, fogta Hédi kezeit és megsimizett vele és utána Hédi egyből odabújt hozzám.HA én vagy az apja szóltunk rá nem érdekelte, azóta viszont elég csak annyit mondani neki,hogy szeretni kell anyát, nem bántani és abbahagyja.

[quote]S írta:uttogó néni azt mondja, hogy nem szabad olyanokat mondani a gyereknek, hogy "anya szomorú, ha így viselkedsz", mert ezzel azt tanítod neki, hogy Ő a felelős a Te hangulataidért/érzelmeidért, és nem pedig azt, hogy mindenki a sajátjáért
- ezzel vitatkoznék,mert ha ő verekszik és az nekem fáj, akkor igenis ő a felelős az én hangulatomért :roll:

Képzeljétek vettem ma tesztet, nem bírtam ki megcsináltam: negatív, viszont reggel hánytam :roll: :twisted: :oops: Most aztán végképp nem tudom mi van, mert ugye a terhességi tüneteket is a hormon okozza, akkor viszont ki kellett volna hogy mutassa a teszt. Ha meg nincs baba, akkor mi a franctól hánytam és vagyok rosszul és nemjött meg :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nyuszi
Szegény Lili. Nagyon sírt? Ezek a felületi sérülések úúgy tudnak fájni :(

Pocok!
Lehet Nimród öngyógyító képességekkel bír?
Melyik oldalról rendelsz Croscsot?

Boo!
Dupla ablak: kis ablakban van előttem a Bnet és mellette egy másik kicsiben a jegyzettömb. Te írtad, h Bond így csinálja és erre reagáltam, h én is így csinálom.
Mennyiért vettél végül mellényt, mert azt nem írtad? És hol?
Ez a video nagyon gáz basszus. Szoktak időnként ilyen botrányok kirobbanni és mennyi lehet, ami nem derül ki :( Az ilyet kinyírnám.

Lois!
Képeket küldd el vmi bébi modell ügynökségnek, indítsd be a karrierjét a kiskrampusznak ;)

Tike!
Ma nega, pár nap múlva majd poz. lesz, mint Csibének ;)
Egyetértek az anya szomorú, ha így viselkedsz-el kapcsolatos véleményeddel.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

crocs.eu :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?