Sziasztok!
Csak gyorsban a mai napról, mert folyton csörög a telefon és jön valaki
Voltam uh-n.
17. nap, 14mm-es mnyh.
17 tösző, úgy hogy kb 1-2 napja szállt el 3-4 a bal oldalról és egy 25mm-es van még a jobb oldalon, így ez a hónap is dupla peteérős lesz
Lac eredménye...szóval nagyon rossz lett! Baci nincs - ezt tudtuk is -, de élő spermium sincs
(ha tudnám, hogy mit szúrtunk el ennyire az eddigi életünkben...)
Szóval az első reakció az volt K ügynöktől, hogy nullából nem tud lombikot csinálni!
Aztán megnézte a tavalyi állapotot, és azt mondta, hogy annyira szuper nagykönyv szerű voltam, hogy ugyanezt elkezdjük és reménykedünk, hogy Lac eredményei az adott pillanatban rejtenek majd magukban min. 20 db élő és egészségesen mozgó spermát.
Kapott gyógyszert! szombattól szurizunmk, és ő szombattól szedi a gyogyót! Remélem jó eredményt hoz!
Na ennyit arról, hogy május óta szedte a Fer 14-et, Éroszt, Gyuri bácsi teáit, vitaminokat, méhpempőt és MINDENT amit csak mondtak, hogy használ! ... tavaly ilyenkor 2 milla jó volt!!!
Remélem, hogy csak amiatt történt így most, mert amúgy is "rossz" pillanatban voltunk spermavizsgálaton (4 nappal azelőtt tudtuk meg, hogy nincs baba, ill. 2 napig nem beszéltünk, mivel úgy összevesztünk, mint még soha,...) Szóval a stressz az adott volt!
Majd rápihenünk a lombikra és remélem jó eredményeket produkál majd!
Judit!
3 csapás kell, hogy elkezdődjön a jó széria???? Nekem még csak kettő volt...vagy ez már betudható 3-nak??? (1. extrém koraszülés, 2. biokémiai terhesség, 3. rossz spermatogramm).
Szerintem fontos a belső hangodra hallgatni! Ha azt súgja, hogy 2 baba kell vissza, akkor 2 legyen! Nekem a belső hang hamarabb megmondta, hogy nincs baba, mint a vv!
És inkább legyél 2 babós boldog sugárzó anyuka 9 hónapig és utána egész életedben...bár akkor majd már 4 gyerekes leszel

, mint agyon parázós veszélyeztetett 3 babával!!! Nagyon veszélyes a 3 babó, de ezt asszem nem kell részleteznem. És legutóbb, mikor 3at kaptál is annyira aggódtál miatta, hogy nehogy baj legyen, hogy szerintem az nem vinne előre most sem! Nyugi kell, kiegyensúlyozottság és boldogság a babóknak
Kubu!
Mi van Marcussal????
Nagyon izgi vagyok miatta, hogy kikakkantotta-e azt a fránya elemet!!!! Írj 2 sort rólatok, ha tudsz!
pusz