A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nnnna, akkor most a laptetőt szép igazságosan szétosztom mindannyiunknak, mert mindenkinek kell itt egy kis szerencse :D

DE A LEGNAGYOBB RÉSZÉT MÉG MINDIG KITTIBABÁNK KAPJA HOGY MINÉL ELŐBB UTÓLÉRJE BALÁZST ÉS SZÉPEN HAZAMEHESSENEK!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Mia vagyok, most vagyok itt fenn először. 2 hete voltunk először a BMC-be. Közel 1 éve vizsgálnak engem és a párom is. Kiderült az előző vizsgálatokból, hogy a párom spermái csak lombikra jók. Most újabb vizsgálatok következnek, mert a BMC- ben is kérik újra. Mi a tapasztalatok mennyi idő telik el az első beültetésig?Előre is köszi a válaszokat!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szia Mia!

Üdv itt köztünk :)
Ha csak a szokásos vv-k, spermavizsg, hsg, rákszűrés és chlamydia kell, ez 1-2 hónap alatt elintézhető (a hsg miatt írtam a kettőt, mert oda elég macerás időpontot kapni).
Ha megvan az összes lelet, érdemes az utolsó vizsgálat napjára rögtön konzultációt is kérni, mert akkor a rákövetkező mensivel már indulhat a stimu!

Kép
judit0713

Köszi Judit a gyors választ!
Ez nagyon biztató amit írtál. A hsg mindenképpen kell? Akkor is ha a férfi a meddő és egyértelmű a lombik? Őszintén nagyon félek a hsg-től az esetleges fertőzések miatt, olyan sok rosszat hallottam róla!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szia kecsmary,
ha mindenképpen lombik a párod problémája miatt, kiváncsi vagyok kérnék-e ebben az esetben a hsg-t. Ebben nem tudok segíteni, hogy kérnék-e avagy sem, de ha úgyis lombik, és küldenének rá, szerintem mindenképpen kérd, hogy ne csinálják meg neked. Nekem szörnyű a tapasztalatom ezzel kapcsolatban és ráadásul és is kismedence gyulladást kaptam utána és majd 1 hónapig hőemelkedésem volt és sz..ul voltam.
De amúgy a többség szerintem szerencsésen megússza...
ann74

Judit!!
JAj ez naggggyon nagggyon szuper. 8 megtermékenyült, hihetetlenül jó:)) Ezek szerint azt javasolták neked, hogy 3-mal próbálkozzatok? Milyen érveket sorakoztatott fel mellé a dokker?

Andrea! A fantasztikus hírek hallatán könnyesek lettek a szemeim, de jó érzés is lehet... Nagyon vigyázz magadra, pihengess, igyál továbbra is még sokat, lazulgass..
ann74

Mia, Ann,
eredetileg mi is apa-probléma miatt kerültünk a bmc-be, éppen lombik-inszem határon mozgott az érték.
Kérték a hsg-t, de mivel mindkét pveteőm jól átjárható, így könnyen megúsztam az egészet.
És hát írnak fel 2 db lórúgás erősségű antibiotikumot, amit még aznap be kell venni...gondolom ezzel akarják a fertőzésveszélyt kizárni. Nameg azzal, hogy amíg nincs meg a chlamydia lelet, addig nem is kaphatsz hsg-re időpontot.

Szerintem az lenne a legjobb, ha az egyik vv napjára kérnél rögtön nőgyógy vizsgálatot is, így ott leveszik a chlamydia mintát (ennek két hét a tenyésztési ideje, tehát elég sok!!!). Ott esetleg rákérdezhetsz arra is, hogy kell-e hsg.

Kép
judit0713

Ja igen, Brekus:
sex, sex sex..nálam ez mindig bevált. Másnapra vagy még aznap tuti a Mary.
ann74

Ann,
egyetlen érvet tudott felhozni a dokinő, a koromat (39 év)...de szerintem ha hármat kérek és végigparázom az egész időt azzal éppen nem segítek :roll:
Ráadásul az első lombiknál hármat kaptam vissza, a fagyasztottnál kettőt és egyikből sem lett baba :( Szóval szerintem nem ezen múlik a dolog, és én kettővel valahogy jobban el tudnám képzelni.

Kép
judit0713

Nem vesztem el.

Judit
gratula a 8-ashoz.

Békus
mennek a mensi meghozók

Sajti
Gyógyulj meg nagyon gyorsan

Macs
jó hogy haza mehetsz, de gondolom így sem lesz egyszerű összelogisztikázni, hogy a picikkel lehess. Minél előbb menjenek ők is haza veled, természetesen egészségesen.

Andi
Nagyon jó hogy már láttad a pulzálást is. Bejelentetted már?
Zsuzsó
Gratulálok a szép két csíkodhoz.

Zsuzska
Fő a türelem. Hidd el megéri. Így utólag én még az is bánom, hogy tavaly csak 3 hónapot vártam a kettő között.

Angyal
Mi volt hematológusnál?
27 tüsző? nem viszed túlzásba? takarékossabban kéne.

Kubu

Tök jó, hogy az elem már kijött, de akkor miért tartják még bennt Marcust?
A helicobakter vizsgálat csak a kivizsgálás része volt, de szerencsére negatív lett.

Kispatak

Köszi a privit. Csak még nem tudtam rászánni magam, hogy azzal is foglalkozzak.

Voltam az ügyvédnél, elvállalta az ügyet és adott egy kis házi feladatot. Ha semmi esélyem sem lenne, akkor nem vállalta volna el. De még így sem 100%. A hétvégén nem voltam itthon és ráadásul a kuttyot is orvoshoz kellett vinni, mert beszakadt a körme.
Tegnap délelőtt le akartam ülni egy kicsit olvasni bennetek és írni, de előtte még gondoltam, hogy elmosogatok. – na ezt nem kellett volna. A vízcső kidurrant, és spriccelt a szekrényben. Mire mindent kipakoltam, szárítgattam már nagyon elment az idő, ráadásul még az ügyvédnek is meg kellett írnom a dolgokat.

Holnap megyek én is a BMC-be
vnbeni

Ja, egyébként is most sokkal jobb állapotban vagyok S szerint, mivel ugyanolyan stimu mellett most több petesejtem lett és kevésbé emelkedett a hormonszintem.
Úgyhogy én ebben (is) bízva szavaztam a kettőre.

Kép
judit0713

Óóóó Beni,
szegény embert még az ág is húzza :?
De ami a jó hír, hogy háromnál meg szokott állni a negatív széria, és neked ha jól számolom (állás, kutya, vízcső) megvolt a három, indulhat a pozitív hullám!!!
Nagyon-nagyon szorítok hogy sikerre vigye az ügyvéd a dolgot, és jóóóó sok pénzt leakasszatok ex-főnökről!
Aztán persze jöhet a baba, hogy teljes legyen az öröm! :)

Kép
judit0713

Judit,
én is kettőt kérnék vissza! Nem lenne jó, ha végig paráznád a terhességed a hárommal!!!!
Érdekes, amit írtál, hogy nem mindenki kap infúziót! Nem lehet, hogy csak nem emlékeztek rá? Nálunk eleve azzal jön az altató, meg az ébresztő is, aztán meg lefolyatják a többit!

Andikám,
nagyon-nagyon örülök, hogy babci jól van! Micsoda csoda! :D :D Sok ilyen poronty kéne még itt csajok! Tessék belehúzni! :wink:

Mia,
nálunk is katona problémák vannak és én is elutasítottam még az átjárhatósági vizsgálatot is, mivel semmi nem indolkolja! Amúgy meg úgyis lombikunk lesz! Szóval megegyeztünk, hogy, ha nem sikerül a 2. akkor megcsináltatom!

Kubu,
örülök, hogy elem gyorsan távozott! :)

gigibp

Gigi!

Annak ellenére, hogy nem csináltatom meg a HSG-t akkor is szóba állnak velünk és meg lehet kezdeni a lombikot? Szuper! Egyébként mit szóltak a felvetésedhez, hogy ne legyen HSG? Igaz teljesen logikus, ha az apánál van a baj, úgysem a petevezetőn jön le a petesejt!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Gigi,
háát, lehet hogy tényleg csak nem emlékszem :roll:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Csak gyorsban a mai napról, mert folyton csörög a telefon és jön valaki :?

Voltam uh-n.
17. nap, 14mm-es mnyh.
17 tösző, úgy hogy kb 1-2 napja szállt el 3-4 a bal oldalról és egy 25mm-es van még a jobb oldalon, így ez a hónap is dupla peteérős lesz :roll:

Lac eredménye...szóval nagyon rossz lett! Baci nincs - ezt tudtuk is -, de élő spermium sincs :cry: :cry: :cry:
(ha tudnám, hogy mit szúrtunk el ennyire az eddigi életünkben...)
Szóval az első reakció az volt K ügynöktől, hogy nullából nem tud lombikot csinálni!
Aztán megnézte a tavalyi állapotot, és azt mondta, hogy annyira szuper nagykönyv szerű voltam, hogy ugyanezt elkezdjük és reménykedünk, hogy Lac eredményei az adott pillanatban rejtenek majd magukban min. 20 db élő és egészségesen mozgó spermát.
Kapott gyógyszert! szombattól szurizunmk, és ő szombattól szedi a gyogyót! Remélem jó eredményt hoz!
Na ennyit arról, hogy május óta szedte a Fer 14-et, Éroszt, Gyuri bácsi teáit, vitaminokat, méhpempőt és MINDENT amit csak mondtak, hogy használ! ... tavaly ilyenkor 2 milla jó volt!!!
Remélem, hogy csak amiatt történt így most, mert amúgy is "rossz" pillanatban voltunk spermavizsgálaton (4 nappal azelőtt tudtuk meg, hogy nincs baba, ill. 2 napig nem beszéltünk, mivel úgy összevesztünk, mint még soha,...) Szóval a stressz az adott volt!
Majd rápihenünk a lombikra és remélem jó eredményeket produkál majd!

Judit!
3 csapás kell, hogy elkezdődjön a jó széria???? Nekem még csak kettő volt...vagy ez már betudható 3-nak??? (1. extrém koraszülés, 2. biokémiai terhesség, 3. rossz spermatogramm).
Szerintem fontos a belső hangodra hallgatni! Ha azt súgja, hogy 2 baba kell vissza, akkor 2 legyen! Nekem a belső hang hamarabb megmondta, hogy nincs baba, mint a vv!
És inkább legyél 2 babós boldog sugárzó anyuka 9 hónapig és utána egész életedben...bár akkor majd már 4 gyerekes leszel :D, mint agyon parázós veszélyeztetett 3 babával!!! Nagyon veszélyes a 3 babó, de ezt asszem nem kell részleteznem. És legutóbb, mikor 3at kaptál is annyira aggódtál miatta, hogy nehogy baj legyen, hogy szerintem az nem vinne előre most sem! Nyugi kell, kiegyensúlyozottság és boldogság a babóknak :D

Kubu!
Mi van Marcussal????
Nagyon izgi vagyok miatta, hogy kikakkantotta-e azt a fránya elemet!!!! Írj 2 sort rólatok, ha tudsz!

pusz

eszter82
Budapest

Hahó!

Látom van tanácsadás 2-3 babuci témában. Azt hiszem megfontolandó amit Eszter mond és Juditkám te is erre hajlasz. Lesz még jégovi ha valami gáz lenne. Igen itt mindenkinek türelmesnek kell lenni, de nekem már valahogy nagyon fogytán van, főleg munka témában.

Eszter: remélem minden rendbe jön apával is és indulhat a nagy kaland.

Mi ujság Macseknál?

Andi: nagyon jó hirek, csak igy tovább. Hamarosan már otthon leszel, ezer pocaksimi!

Vbeni: de jó, hogy jöttél csajszi! Még ez a vizeset is? Azt furcsállom, hogy ügyvéd mit mond - elmondta az aggályait? Remélem a bíróság látja azt amit látnia kell. Azért valamit próbálj keresni, bármilyen nehéz is - én már nagyon unom.

Lukácsné: nem szokatlan, hogy babácskád már "beszélget" én tisztán emlékszem, hogy 5 hetes gyerekem előadta a fürdésnél, hogy "Hö", hajrá! Aztán nagyon korán kezdett beszélni is, lehet te is erre számíthatsz?

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok,
előbb értünk haza, hiába volt meg az elem tegnap este, a zárójelentés reggel 8-kor du 3-nál haamrabb nem engedtek el minket. :-(
minden okés, Marcit most fürdetjük, Lizát megpróbálom etetni, remélem lesz mivel :cry: ez a pár nap nem igazán tett jót nekünk.
cupp remélem éjszaka tudok jönni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andrea!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kecsmary!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jó lett a hajad?
vikus82

Andi: Gartulalok, most mar akkor tenyleg minden rendben van, "dolj hatra" es elvezd ki minden percet a kismamasagnak. Meg mindig nem terek magamhoz,hogy igy osszematiszoltatok :lol:

judit: szuper hirek, 8 baby, juj de jo. En is agyaltam ezen,hogy ketto vagy harom, de en sem mernek harmat, ahogy a szived sugja, es ugy vettem ki a szavaidbol,hogy kettot. Nyugiban leszel 10 napig es nem azon meditalsz,hogy mi van ha....
Hallod, a 8-bol mar lehet valogatni, kerj egy fiut es egy lanyt. en is igy poenkodtam.
Most komolyan, mi alapjan valasztjak ki az elso beultis babakat?

szia kecsmary!

Nekunk tolodik a fagyis tali, lecsusztam errol a honaprol, azt mondta Hilda asszem Sz ugynok jobb keze, hogy ha meg ma betudtam volna menni az meg hatareset, de mar bennt voltam a melohelyen es szanaszet voltam mar iratokkal, igy nem indultam mar neki pestnek,
megbeszeltuk,hogy akkor november es a ,mensi 3. napjan a legoptimalisabb.
Elmondta,hogy miert van ez igy, es megis nyugodtam, csajok en ugy orultem, annak nem,hogy csuszik a dolog, hanem,hogy normalisan megtudtam kerdezni mindent, nem ugy mint nyaron S ugynoknel, emlekeztek,hogy hogy beszelt velem.
Orulok,hogy Sz ugynokot valasztottam, csinalt o nekem inszemet is, asszem a 3.-at, amikor a dokim(W ugynok)szabin volt,
meg poenkodtunk is,hogy eltunt a mehem,mondtam neki,hogy az nem lehet 2 napja meg megvolt
:lol:

Szal november.
valyoni

kubu: orulok,hogy "meglett" az elem, most akkor sikerult kaksival kitolni? Hat nem kapkodjak el a papirmunkat a korhazakban, idegolo az biztos mire kivarja az ember,hogy kezhez kapja es huzhasson haza.
valyoni

Sziasztok csajok!
Andikám!Hatalmas gratula,vigyázz magatokra nagyon!

Kubu!Örülök,hogy kisurrant az a fránya elem.Ki találta meg?

Beni!Jössz holnap?Én kb.11 körül érkezem,piros zacsi lesz nálam,ha v.ki látna.Természetesen csak miattatok!
:wink: :wink: Mármint piros.

Breki !Te nem jössz akkor?Mary nem jelzett még? :cry:

Sokszámos Pancsi merre vagy?Rég hallottunk felőled!

Kittikéről tudtok v.mi jót mondani?

Judit!8-8 ez aztán a randi!Ügyi volt apa,no meg te is!
ritabmc

Eszter, a fenébe! De ezt nem értem... ennyire a stressz miatt lehetne, h. nulla az eredmény? Basszus, pedig te olyan jókat produkálsz... :?
Igen, szerintem a 3 csapás megvolt, pipáld ki és most már csak a jót engedd be!

Judit, 8 az eszméletlen jó! :D Gratulálok hozzá és én is 2 babót kérnék vissza! Örülök, így utólag, hogy "csak" egyedül van a kis drágám! Azt hiszem szétizgultam volna már magamat. ha ketten lennének :roll:

Kubu, örülök, h. megkerült az a szaros elem :lol: Próbálj meg visszaállni a hétköznapokba, reméljük tejci is lesz még bőven!

Andi, gratula a szívhanghoz! :D Műsor anyunak megtörtént?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit!
Nálunk is nagy dilemma volt 2v.3.és ma sem tudnék könnyen dönteni.Mi a blastokra gyúrtunk,így 5 ből 2 maradt.A többi megállt a 4. napon.Ha így gondolkodsz,mint K2 is a mi esetünkben,akkor a fele természetesen kiválasztódik a 4. napon.Általában.Tehát 3 nál kicsi az esély a 3ra ,mivel nem blastok lesznek.
Persze megértem az aggodalmadat,de sajna nekünk kell dönteni.Mi most majd 3 at fogunk kérni,mivel előzőleg 2 ből maradt egy fél biokémiai.Persze ha lesz annyi!Nehéz ügy,csak a megérzésedre hallgas ezt mondják a biológusok.Én még lehet hogy beszélnék vele reggel.Kérdezd meg az a kettő milyen szerinte.Reggel még lehet variálni?A többiek még nincsenek oviban? Nagy drukk neked!
ritabmc

Eszter!
Ilyen hogy létezik?Bizti csak pillanatnyi.Barátnőméknél hasonló volt a helyzet,apát műteni akarták,Bele mentek,majd kapott e vitamint,meg nagy dózisú c vitamint,és 2 hónap múlva lett baba most 32 hetes kismami.
Arra nem emlékszem pontosan mennyire volt náluk rossz a helyzet,de változott.A doki nem hitte el.
ritabmc

Sziasztok!

Andi:
Hatalmas gratula a szivhanghoz,csuda jó lehetett látni a babácskát.

Judit!
Ez ám a sikeres randevú,gratula!Habár nem vagyok jártas a dologba,de valószinü én is csak kettö mellett döntenék.Halgass a megérzésedre.

Békú:
Mi a helyzet Maryval?Lehetséges,hogy követed az Andi példáját?Erre nem is gondoltál?Az lenne még csak meglepi!

Kubu:
Marcus ügyes gyerek,tudtam én,hogy megoldja a problémát.Most már pihizzél,igazán rád fér!

Eszter:
A férjem is szedte a Fer 14-et meg mellé egy halom gyogyszert és végeredménybe még gyengébb lett az eredmény mind az elött.
Lazitsatok és minden megoldodik amikorra kell.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsó:
Nem gond a Békásmegyeri kitérö,úgy is aznapra semmi mást nem tervezek.Köszike!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Valyoni!
Sajnálom,hogy nem sikerült ez a hónap.
Remélem nem Hildának volt munka undora.Sajnos nekem mindig olyan feje van.bocs Hilda!Nálunk egyszer Sz.rászólt mikor húzta a száját,mert már eltette a kartont."nem probléma elővenni ugye ?"

Jól fel tudsz készülni legalább novemberre.Tudod soha nem tudni mi mire jó!Csak a türelem az nálam sem használható fogalom így kezdések előtt.Már én is para vagyok mit mond holnap. :roll:
ritabmc

Az én férjem is szedte ezeket a "csodaszereket" és nemhogy javult volna, sőőőt, u.az történt, mint Zsuzskáéknál! Még annál is kevesebb katona lett, mint azelőtt, hogy elkezdtük az egész cirkuszt! A dokim is mondta, hogy ő nem szokta ajánlani ezeket a szereket, mert nem érnek semmit, legalábbis ő még találkozott olyan pácienssel, akinek segített volna!

Mia,
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én itt kicsit kakukktojás vagyok, mert mi egy másik intézménybe járunk! Szóval nem tudom nálatok elfogadják-e a döntésed, hogy nem csináltatod meg a hsg-t!

gigibp

rita: ugyerzem,hogy sorra kapom a pofonokat, mintha a sors nemakarna,hogy elinduljunk vegre es,hogy elis jussunk a beultiig, legyen peteeresem, valami mindig kozbeszol, vagy nincs peteresem,vagy most is,hogy lecsusztam a kezdesrol,vagy a szeptember,hogy ovi kezdes es kezdett a kicsilanyom,lehet megvan az oka, sot anyukam mindig azt mondja,hogy mindennek megvan a miertje. ennek ugyan mi lehet,hogy valami miatt mindig tolodik, csak telnek a honapok....Hm,de majd csak eljon a november is es akkor kezdhetunk, lesz szep petecskem es folebrednek a fagyibol a dragaim es talan meg sikeres is lesz a beulti es noveszthetek en is nagy pocakot pocaklakoval igaz lanyok?
valyoni

Beku: mizu Maryvel?
valyoni

Hát persze hogy igaz !
Hisz már 1szer mindkettőnknek sikerült. :wink: :wink:
Lehet hüle vagyok,de néha úgy érzem mégsem akarom!Mi lehet ez?Aztán elmúlik.De egyre többször érzem.talán fogy az energy.!?Bár ma a fogdokkernek azt mondtam inkább még egy lombik mint egy fúrás!
ritabmc

Gigi köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szóval holnap piros szatyor!Pusz!
ritabmc

Még valami: Mia!
nekem méh tükrözést ajánlott Sz. és visszautasítottam ,azt mondta jó.3.inszem után,hsg újra. azt sem akartam és még mindíg hozzá járok,bár kissé problémás betege vagyok.6 insz,1 lomb.
Szerintem próbáld meg!
ritabmc

Mi az a piros szatyi? Megkulonbozteto? :D
valyoni

Igen olyan csúf kisk...des.
ritabmc

en anno azt mondtam,hogy nem engedem a laparoszkopiat, nehogyma anelkul ne legyen gyerekem, annyira feltem tolle mint a tuztol, rettegtem,hogy 3lukat vagjanak rajtam, aztan a felepules, fuuu nagyon feltem tolle,
hat aztan eddig meg halistennek megusztam es nem kellett.

rita soxor erzem en is igy, foleg amikor valami miatt csusznak a dolgok.
valyoni

Köszi Rita!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulákat :) Hú, gyerekek, annyira jó most... leírni nem tudom... remélem nem ébredek fel ebből az álomból.... :) Én tényleg teljes szívemből kívánom itt MINDENKINEK, hogy megéljétek ezt az örömöt!!! :)

Rita: Piros zacsi??? Mikulás leszel holnap?? :shock: :shock: :shock:

Navi: Ha minden igaz, holnap meló után megyünk Anutámhoz... anyósék majd utána kerülnek sorra... :shock:

Valyoni: Pech, de 1 hónap talán gyorsan eltellik!! Nekünk az első inszemnél volt, hogy - akkor még 3 hónapos volt a spermavizsgálat lejárata - kezdésre pont lejárt... ott álltam levetkőzve, Skriba meg közölte velem, hogy be se menjek, mert ez van... kullogtam vissza öltözni, bőgve.. .fúú..... curva szar volt.... :( Akkor már ez így telóban talán kevésbé megviselő, mint ott nekem ami volt... Mindenesetre drukkjaim, hogy kezdhessetek!!!! :)

Kispatak: Mondanám, hogy felszabadul az én melóm... de azt a sz@r helyet az ellenségemnek nem kívánnám.... nemhogy olyannak, akit kedvelek!!! :) Inkább azt mondom, hogy drukkjaim, hogy melóügyben jó híreket kapj minél előbb!!!

Macsi Drága: Láttam ma a Cicusaid!!! Nagyon korrekt kiskölkök, és meg fognak nőni és otthon lesztek 4-en!!! :) Minden nap (többször is) nagy szeretettel gondolok Rátok !! Sok-sok erőt kívánok addig míg mind együtt lesztek!!! :)

Eszter: A stressz tutira szerepet játszhatott az eredményben, legközelebb jobb lesz bízom benne.. Nem tudtok pár napra kiszakadni a megszokott mókuskerékből és elmenni valahova?? Lehet, hogy pár nap kikapcsolódás jót tenne, nem? :wink:
andrea-1

Sziasztok Lányok!

Judit!
Igazából nehéz tanácsot adni, mert minden válasz mellett áll egy pozitív és egy negatív érv.
Húgomnak Konc tanár úr elsőre 3-at babát rakott vissza és most lassan 5 évesek a lányok, mind a hárman! A terhesség zökkenő mentes volt és elég sokáig bírták a pociban. Húgom egy percig sem parázott! (talán ez a titok nyitja). Nagyon örült a terhességnek és a legtermészetesebb dolognak vette, hogy hárman vannak. Húgom alkata: 50 kg + vaságy! :D
3-ból is lehet 3 - 2 - 1 vagy 0 baba! 2-ből kisebb eséllyel indulsz!

Bárhogy is döntesz, jól döntesz és ne gondolkozz a "mi lett volna, ha.. " kezdetű mondaton!

Szurkolok, mint mindenki másnak!

Avarka

Kép
avarka

Sziasztok!

Nos,Mary sehol... Asszem hancúr lesz éjjel :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha ennek hatására megjönne,akkor holnap találkozunk! :D

Nem jött be a meleg,egész éjjel melegítőpárnával a hasam alatt aludtam,háááátha...
Aztán délelőtt Aviva-torna,de semmi...
Nyoma már van,de az édes kevés nálam,ez napokig eltart,míg "igazi" vér nincs...

Szerintetek??

Andi: ÚÚÚÚÚÚGY ÖRÜLÖK a híreidnek!!! :D
Nagyon klassz lehetett látni a bogyókát!

Eszter: a Ti eredményeteket viszont totál nem értem...
Talán nem kéne túlspirázni,csak olyanokat szedjen párod,ami természetes,mert talán túlzásba vihettétek,nem?

Nem mintha értenék hozzá,de a leírásod alapján ha olyan jó volt a lelete előtte,akkor talán ugyanazt kéne tenni,mint akkoriban...
:roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Csúcs ügyes vagy, ne foglalkozz senkivel dönts a saját belátásod szerint!!

Eszter!
Drukk a katonáknak, menni fog az!!!!! Puszillak!

Andikám!
Annyira nagyon örülök, alig várom, hogy leírd anyudék + anyósék mit szóltak, hogy fogadták!!!!

Avarka!
De jó látni téged is, remélem mostmár te is sikerrel jársz már végre. Ezek szerint a másik intézmény nem jött be, hogy visszatérsz hozzánk?

Lukácsné!
Hannus egy tündérkirálynő lehet.

Kubukám!
ti sem unatkoztok, ahogy látom......

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

sziasztok,

Juditkám, szerintem jó döntés a 2! a 3 csak para lenne! drukkolok nagyon!

Andi! megaméretű gratula!!!! :-D

Sajti, te nem ma voltál?

csajok, aki jön holnap! én Sz-nél várakozom majd naggyon kora reggel óta. nagy fekete retikülöm van, férjem is ott lesz ha minden igaz, piros táskával. :-D :-D
Békus, nem tom jössz-e szerintem mi megismerjük egymást. :-) :-)

aki ráér, drukkoljon holnap lécci-lécci! :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

szia Heni :-)
de jó hogy benézel néha!!!! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: túl sokat nézel ki belőlem... :roll:
Én aztán ha nézek se látok,úgyhogy nem tuti,hogy megismerlek, rééééég volt :)

De ha megyek,majd nagyon kuksolok :)

Engem most arról lehet felismerni,hogy nagyon elnyűtt vagyok,karikás szemek,miegymás :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: aranyos vagy,de nem ez a hónap az,amikor Andi példáját követem ;)
Most tuti meg kell jönnie,csak még nem tudja,mikor akar :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó:
Drukkolok ezerrel!Ne aggodj minden rendben lesz!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

jön az éjszakai műszak, 1049-től olvasok :-)

kubuspace

Továbbra is elnézést kérek, szitásan olvasok, de try my best, valószínűleg Lizus rövidesen kel, majd etetek, iszom a tejserkentőt hogy visszaálljunk a normálba.
Ma viszem oltásra a kiccsajt, Marcushurrikán ma már bölcsizik, utána személyit csináltatok Lizának, múlt héten csak a lakcímkártya jött össze (amit alapból adnak a kórházban, csak én akartam rá ideiglenes lakcímet is) éééés ha minden igaz akkor ma kozmi,fodri,masszázs lesz a délutáni progim.

Heni,
Huh már 28-nál tartasz ? (nem is olyan régen még 20 kg volt- döb-döb) wow gratula csajszi, lesz eredménye ennek a kitartásnak !!!!

Andrea,
Marcit viheted, de csak akkor ha nincs gombelem a lakásban :-)

Kispatak,
Valóban jó hogy Marci bölcsizik, látom rajta hogy tök felpörögve megy el itthonról és nyugiban, tele élményekkel jön haza. Bölcsi 52 (olcsóbb mint az előző, az 59 volt), + benzin, kibírható szerencsére. Hát igen tanulás, éppen szakdolgozat vázlaton dolgozom, jövő pénteken már egy zanzával meg kell lepnem a tanáromat, köszi drukkokat, bizakodunk és persze viszontdrukkok.

Ann74,
„Mit vétettünk” – semmit ! ezt tessék elfelejteni !!

Vikus,
Irénkével persze tudsz telefonon beszélni, azért ő mert legalább ő tutkóra pontos infót ad, némelyik fiatal csajszi össze-vissza informál.

Aktucs,
Te kis gyorsan, ügyesen dolgozó, élsz még ? Nem semmi hogy már 9-re készen voltál a melóval, és ennek ismeretében elvárják hogy ott ülj és ne netezz ????
Remélem pályáztál, csak bánnád ha nem teszed meg, még akkor is dönthetsz másképp.

Gigibp,
Hát de kedvesek az időpontkéréssel a recin, brrrr !
Mi az hogy munka közben nem lehet enni ?

Zsuzska,
Sajnálom a pénteket, ölelések és sok sok ++++ energia !!!

Wikka,
Ölelések drága.

Judit,
Még pénteknél tartok, de remélem csupi jó eredményeket olvasok majd hétfőről és másnap reggelről !

Zsuzsó,
Millió cupp ! ügyi-ügyi vagytok, nagyon szorítok hogy minden rendben legyen végig !

Rita,
Remélem kezdhettek !
Hajrá + gondolkodás !

Nava,
Remélem jól vagytok !

Béku,
Vonalzó kircsi.

Kahlan,
Műtét jövő hét hétfőn, drukkolok.

Mara,
Hol vagy ?

Szombat reggelig jutottam 9.44-ig, fáradt vagyok, megviselt a földönalvás, a 6-kor kelés stb. stb. megyek is 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.07 03:45-kor.

kubuspace

gondolom mondanom sem kell hogy kié a laptetű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?